Dodaj do ulubionych

Optyk Warszawa.

28.06.12, 11:50
Witam serdecznie,
bardzo proszę o pomoc w wyborze dobrego Optyka w Warszawie. Słyszałem sporo dobrej opinii o Optyce na Złotej. Przyszedł czas kupic oprawki i szkła. Poszukuję optyka, który może dobrac odpowiednie oprawki do mojej niewymiarowej twarzy :) Mój budżet powinien zamknąc się w 700zł (chciałbym aby tak było).

Z góry dzięki za jakąkolwiek pomoc.
Varajin.
Obserwuj wątek
    • Gość: eDEEK Re: Optyk Warszawa. IP: *.dynamic.chello.pl 01.07.12, 10:36
      No cóż, niestety niewielu jest optyków z powołania - ja naprawdę na takiego na szczęście trafiłem - jest kilka punktów (3) w stolicy - te punkty są pod jedną nazwą OPTIC LINE - jeden jest na Grójeckiej, Al. Wilanowskiej i na ul. Świetlików - polecam p. Monikę :)
    • Gość: edyta Re: Optyk Warszawa. IP: *.181.113.229.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 03.07.12, 13:00
      UWAGA !!! Fajna zniżka dla warszawiaków:))) polecam

gruper.pl/x.php/1,23829/Warszawa-Elle-Optic-kupon-znizkowy-o-wartosci-250-zl-na-markowe-okulary-korekcyjne.html
      • Gość: moreno Re: Optyk Warszawa. IP: *.dynamic.chello.pl 04.07.12, 23:55
        zniżki zniżkami, a chińszczyzna górą - kilka tygodni i przez zarysowania nic nie widać, he, he...Nie ma nic za darmo Panie/Panowie.
        • Gość: czarny Re: Optyk Warszawa. IP: 213.77.51.* 05.07.12, 10:11
          Jeżeli chcesz oprawki kupić to fajne i tanie można nabyć w Fielmannie, niestety ta sieciówka nie zdecydowała się wejść do Warszawy i najbliżej gdzie można nabyć od nich okulary to Radom, Płock lub Łódź. Gdy już znajdziesz oprawkę dla siebie to szkła można w Warszawie kupić sporo taniej korzystając np. z allegro, ostatnio PNXy HOYI (czyli transition innych firm) kupiłem 30 Procent taniej w ten sposób.
          • Gość: ja Re: Optyk Warszawa. IP: *.itsa.net.pl 16.07.12, 15:33
            Popieram: Fielmann to dobry wybór. Kupiłem tam sobie okulary przeciwsłoneczne. Niestety nie ma salonu w Warszawie. Zawsze jednak można wpaść do nich przy okazji: sam jechałem do Krakowa w celach służbowych, a po drodze zajrzałem do Galerii Krakowskiej k. dworca PKP.
    • sibeliuss Re: Optyk Warszawa. 05.07.12, 10:25
      Nie jesteś spokrewniony, ani nie mam relacji towarzyskich z nikim z firmy VIP Optyk, Długosza 20a - polecam.
      • Gość: eDEEK Re: Optyk Warszawa. IP: *.dynamic.chello.pl 12.07.12, 23:09
        OPTIC LINE pod każdym względem jest bezkonkurencyjny, drobne czynności są gratis, sam się dodatkowo przekonałem, jak usiadłem na "sprzęcie", nie ma lipy, chce się tam wracać...Znajomym też poleciłem, może będę miał okazję opisać ich spostrzeżenia wkrótce....
    • Gość: aga Re: Optyk Warszawa. IP: *.warszawa.vectranet.pl 13.07.12, 22:56
      absolutnie najlepszy optyk w wawie jest na fabrycznej. niepozorny ale naprawde warto!!!!!!
      fabryczna 24
      • Gość: Marcin Re: Optyk Warszawa. IP: *.static.chello.pl 28.09.12, 10:56
        Ja polecam optyka na ul. Przemysłowej 36 w Warszawie. Duży wybór markowych opraw w bardzo przyjaznych cenach. Zakład czysty z miłą i co najważniejsze fachową obsługą.
    • agnieszka12341 Re: Optyk Warszawa. 13.08.12, 16:02
      Ja tez polecam Fabryczną. Kupilam sliczna PRADE za 360zl i do tego szkla Hoya za 210zl. Polowalam na te ramke ale byla poza moim zasiegiem, wszedzie okolo 1000zl. Mnostwo swietnych ramek, mozna mierzyc ile sie chce i fachowa obsluga.
      • Gość: dorota Re: Optyk Warszawa. IP: *.31.113.229.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 23.04.13, 14:29
        Ja polecam na ul. Broniewskiego 28 w ch Simpli dawniej galerii żoliborz.
        Super profesjonalną obsługę - pani w cczarnych włosach i jest naprawdę tanio :-) polecam
    • Gość: damian Re: Optyk Warszawa. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.14, 15:13
      witam
      polecam panią Emanuele Stępień ma kilka salonów optycznych Optigen w Warszawie na pulawskiej, grochowskiej, jasielskiej tel 515238391
      • Gość: konsument Re: Optyk Warszawa. IP: *.dynamic.chello.pl 26.03.15, 10:47
        Nie polecam salonu optycznego w Warszawie przy ulicy Jasielskiej 47. Sytuacja miała miejsce dnia 25.03.2015r ok. godz. 15-stej , po wejściu do salonu oczekiwałam około 4 min aż panie skończą pasjonującą rozmowę( poczułam się intruzem), mimo iż byłam sama w salonie. Osoba nosząca plakietkę z napisem " kierownik " z dużą niechęcią ruszyła w moim kierunku .Na pytania związane z doborem pierwszych szkieł kontaktowych dla córki odpowiadała w sposób niegrzeczny i chamski niespotykany i nie do przyjęcia dla normalnego człowieka . Postanowiłam oszczędzić tej osobie wysiłku jakim było udzielenie informacji i wyszłam.
        Pragnę przestrzec wszystkich przed personelem tego salonu optycznego , a właścicieli skłonić do przyjrzenia się pracy obsługi. W dzisiejszych czasach taki ładunek chamstwa wręcz agresji w stosunku do klienta jest niespotykany i zgoła naganny.
        • Gość: Pracownik Re: Optyk Warszawa. IP: *.146.136.14.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 10.10.15, 12:36
          Nie zgadzam się z subiektywną oceną klientki. Zapewniam, że do każdego klienta podchodzimy z należytą troską i profesjonalizmem. Przykro nam, że poczuła się pani niekomfortowo w naszym salonie podczas wyjaśniania kwestii doboru soczewek kontaktowych. Znajomość etapów przy doborze soczewek kontaktowych jest kluczowa. Proces ten może być zrealizowany z powodzeniem przy przeprowadzaniu dokładnego wywiadu z klientem w formie pytań podkreślam i odpowiedzi.
          Pracownik salonu
      • Gość: A.1976 Re: Optyk Warszawa. IP: *.dynamic.chello.pl 20.11.17, 20:08
        Nie polecam salonu Optigem na Puławskiej - obsługa tragiczna...
    • zapasowy1 Re: Optyk Warszawa. 25.01.14, 18:53
      Polecam Salony Optinova www.optinova-optyk.pl/
      Jest teraz świetna promocja na okulary progresywne: kupujesz jedne szkła, a drugie szkła dostajesz za 5,99.
    • Gość: petent omijaj!!!!! IP: *.dynamic.chello.pl 28.01.14, 12:01
      omijaj optyka na pl Wilsona za szkła bierze 1200,- zł , a inni te same zrobili za 150,-zł

• martaformat Re: omijaj!!!!! 28.08.14, 10:24
        Puszczy Solskiej 2, rewelacja. Sprawdziłam wczoraj. Optyk przy Puszczy Solskiej 2. Polecam zdecydowanie. Przemiły młody Pan dobierał oprawki i sprowadzał szkła mojej nastoletniej córce ze specyficzną wadą, gdzie jedno szkło jest piekielnie grube i w związku z tym w innych salonach, żeby okulary jakoś wyglądały za szkła życzono sobie astronomicznych sum. Takie szkła można dobrać nie do każdej oprawki, optyk cierpliwie sfotografował Młodą w różnych wersjach i doradzał naprawdę z życzliwością. W końcu przy Puszczy Solskiej zamówiłyśmy szkła, a oprawkę kupiłyśmy gdzie indziej i za dopłatą 20 PLN pan optyk zrobił nam okularki idealne. Polecam w 100%.
    • bl.um Re: Optyk Warszawa. 29.08.14, 11:14
      Victor optyk na Ursynowie przy KEN-ie (tel. 22 446 73 72). FANTASTYCZNY! Świetna Pani Doktor i super oprawki!
    • pandaaa77 Re: Optyk Warszawa. 10.10.14, 11:57
      Ostatnio zrobiłam sobie i córeczce okulary w salonie na al. KEN, gdzieś przy przychodni przy ul. Borsuka. Punkt Widzenia ten salon się nazywa. W porównaniu do sieciówek, ceny nie zwalają z nóg, jest fachowa obsługa i spory wybór oprawek. Szczególnie, jeżeli ktoś poszukuje okularów dla dziecka!
    • Gość: marika Re: Optyk Warszawa. IP: *.dynamic.mm.pl 06.11.14, 09:33
      Również mam nietypową twarz, a w zasadzie nietypowy rozstaw oczu.
      Znalazłam dobrego optyka jest to Galeria Widzenia przy ulicy Magicznej. Z pomocą stylistki wybrałam idealne dla siebie oprawki.
      • Gość: 22nika27 Re: Optyk Warszawa. IP: *.gostynin.vectranet.pl 15.11.14, 07:41
        Także polecam optyk Galeria Widzenia ( galeriawidzenia.com/ ), mają dobrego specjalistę, a przede wszystkim bardzo duży wybór oprawek jak i okularów przeciwsłonecznych które są oryginalne i nie szkodzą a chronią oczy.
    • magda.szulc4 Re: Optyk Warszawa. 13.11.14, 08:19
      Też polecam Galerię Widzenia - mają bardzo duży wybór oprawek, tyle, że bardziej pod kątem znanych światowych marek, więc to salon bardziej dla osób, które interesują np. okulary Ray Ban, Versace, Gucciego itp. Ale babeczki w salonie są świetne, rzeczywiście potrafią fajnie dobrać oprawki do kształtu twarzy!!
      • zuzanna.kos Re: Optyk Warszawa. 15.02.15, 11:12
        Będąc w Lux Med w Galerii Metro przypadkowo zobaczyłam mały, nowoczesny punkt optyczny. Galeria nie należy do prestiżowych więc bez entuzjazmu zaczęłam oglądac oprawki. Przemiła obsługa. Wybierałam oprawki przez pół godziny, a pani doradzała mi bez cienia zniecierpliwienia. Okulary są świetnie dobrane w bardzo rozsądnej cenie. Polecam mały lecz nowoczesny optyk Chili przy ulicy KEN.
        • 1-buc Re: Optyk Warszawa. 15.02.15, 11:23
          Zuza - naprawdę wspaniale! Jak to cudownie i jak ku... milusio, że nick zarejestrowałaś tylko po to, żeby nas o tym poinformować.
    • optykminimini Re: Optyk Warszawa. 10.03.15, 13:09
      Zapraszam na Jelonki
      www.facebook.com/pages/Optyk-minimini/650465864997545
      stylistka.wizażystka,optometrystka,okulistka,dużo okularów dla dorosłych i dzieci
    • Gość: Paweł Re: Optyk Warszawa. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.17, 13:51
      Witam, polecam optyka na Kredytowej 5, robiłem tam okulary w zeszłym roku, a teraz ze szkłami słonecznymi, szkła super z powłokami antyrefleksyjnymi, zniżka 15% na wszystko , bardzo fachowa pomoc pani Angeliki zapewniła mi świetne okulary. i jeżeli nie ma oprawy to można ją zamówić. Napewno tam wrócę , i będę polecać.
    • marika_w Re: Optyk Warszawa. 20.04.20, 17:29
      Sprawdź Salon optyczny Smolińscy fajne ceny i darmowe badanie wzorku. Mają salon na Marszałkowskiej. optykmarszalkowska.pl/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka