Dodaj do ulubionych

Remont stadionu Polonii

IP: *.icpnet.pl 24.06.04, 23:44
Buldożerami potraktować ten chlew, zaorać i nie odbudowywać. I tak nie ma
popytu na popisy czarnej szmaty.
Obserwuj wątek
    • kixx To jak? 24.06.04, 23:45

Wszyscy kupujemy krzesełka:))))))))
      • Gość: tytus Re: To jak? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.04, 14:58
        Polonia idzie do przodu.Ma fajnych kibicow i cos chce zrobic.Sa lubiani w
        Polsce i wyraznie legia nie moze tego przezyc.Kupie krzeselko bo na
        Konwiktorskiej jest pozytywna wibracja
    • kixx Re: Remont stadionu Polonii 24.06.04, 23:46
      Gość portalu: mokotowski napisał(a):

> Buldożerami potraktować ten chlew, zaorać i nie odbudowywać. I tak nie ma
      > popytu na popisy czarnej szmaty.

€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€
      A ty matole wypierdalaj na wysypisko
    • Gość: KSP Re: Remont stadionu Polonii IP: *.aster.pl / 212.76.39.* 24.06.04, 23:57
      Autor: Gość: mokotowski
      Data: 24.06.2004 23:44 IP: *.icpnet.pl

--------------------------------------------------------------------------------

Buldożerami potraktować ten chlew, zaorać i nie odbudowywać. I tak nie ma
      popytu na popisy czarnej szmaty

------------------------------------------------------------------------------

Jeszcze ebdziecie skomlec. Odjebalo wam w tych buraczanych lbach. Zreszta, czy
      to ladnie tak mowic o swoim "stadionie" ?
    • fatcher Re: Remont stadionu Polonii 25.06.04, 08:26
      > Buldożerami potraktować ten chlew, zaorać i nie odbudowywać. I tak nie ma
      > popytu na popisy czarnej szmaty.

Te! mokotosky!
      Rozumiem, że chadzasz na "tempą żyletę" i tego swojego chlewu pod daszkiem to
      nie widziałeś? To z łaski swojej wywal sobie gały, wysil swoje świńskie kopytka
      i ją sobie zlukaj bo co jak, co ale nie wiem jak architekci dopuszczają ją do
      użytkowania, nie mówiąc już o wymogach licencyjnych (a może tak PZPN sdię tym
      zainteresuje wreszcie?). Cud, że tam kawał betonu nikomu nie zwalił się na łeb.

mokotosky - weź sobie sznur i powieś się, a od POLONII odpier...l się!!!
      • mike_ Re: Remont stadionu Polonii 25.06.04, 09:30
        Te fatcher, rozumiem że jesteś tępakiem z kamiennej. Więc od (L) to się odp....
        • fatcher Re: Remont stadionu Polonii 25.06.04, 12:38
          mike napisał _ Te fatcher, rozumiem że jesteś tępakiem z kamiennej. Więc od (L)
          to się odp....

a gdzie,ja coś pisałem o legii, żebym miał się od niej odstosunkować?
          jak widać nie wiele rozumiesz, bo za malutki masz...
          intelekt.

ps.
          my waszych artykułów nie komentujemy, ale jak ścierwo wchodzi na tematykę, o
          której nie ma pojęcia (a jednym uczuciem, jakim darzy Lokalnego Rywala jest
          bezgranicznie ślepa i tępa wymierzona piąchą między oczy nienawiść) i pierwszy
          wpis jest o jakichś szmatach to krew człowieka zalewa.
          Wara od Polonii cwe(l)uchy!!!
          A ty mokotosky, to z jakijś małej wioski pewnie jesteś a nie z warszawskiego
          Mokotowa.
          • mike_ Re: Remont stadionu Polonii 25.06.04, 15:33
            fatcher napisał:

> a gdzie,ja coś pisałem o legii, żebym miał się od niej odstosunkować?
            > jak widać nie wiele rozumiesz, bo za malutki masz...
            > intelekt.

ROTFL

> ps.
            > my waszych artykułów nie komentujemy,

ROTFL x5

> Wara od Polonii cwe(l)uchy!!!

I ty (z małej litery) piszesz coś o intelekcie. ROTFL x10
      • Gość: mokotowski Re: Remont stadionu Polonii IP: *.icpnet.pl 25.06.04, 14:32
        No, to napisz donos do PZPN na wady konstrukcyjne "Żylety", pieprzony UB-eku z
        UB-eckiego klubu (widziałem, kto był waszym patronem po wojnie) ze sfałszowaną
        datą powstania. Donosy, to w waszym stylu. Ja o konstrukcji Żylety wiem mało,
        bo oglądam mecz pod dachem. A co do licencji, to wy znowu sobie zostawiacie
        furtkę w postaci gry na Łazienkowskiej: "Bez honoru, bez drużyny, bez boiska,
        dzisiaj szmato w łaskę przyszłaś". To raczej wami się powinien PZPN
        zaintersować, bo stąpanie po murawie waszego chlewu grozi kalectwem. A to, co
        napisałem, to szczera prawda. Na obejrzenie za darmo najważniejszego dla was
        meczu w sezonie (o utrzymanie w lidze, a jakże?), dało się namówić 5 tys. osób.
        Mówię: na czarną szmatę nie ma popytu w Warszawie. Zresztą, i tak was nikt nie
        odróżnia od gwardii Warszawa i ma rację - jedno gówno. Ceterum censeo, poloniam
        varsoviae deledendam esse. Czarne łajno.
        • fatcher Re: Remont stadionu Polonii 25.06.04, 14:45
          > No, to napisz donos do PZPN na wady konstrukcyjne "Żylety", pieprzony UB-eku
          > UB-eckiego klubu (widziałem, kto był waszym patronem po wojnie)...

No i jednak nadal nic nie zrozumiałeś.
          C z y t a j u w a ż n i e, c o i n n i p i s z ą M A T O L E!
          Ad. 1
          Nie chodzi o żyletę, lecz o krytą właśnie!
          • Gość: tomcat FATCHER JESTEŚ RZADKO SPOTYKANA KANALIA IP: *.acn.pl 25.06.04, 17:17
            Albowiem Polonia była po II wojnie klubem milicyjnym ( nie UB-ckim bo UB
            chodziło na Legię tam się czuło bezpieczniej i dobrze czuło albowiem Polonia
            była klubem inteligenckim a wystarczy opczytać stenogramy UB-eków aby zrozumieć
            ich poziom) lata dwa i trzeba było w tamtych latach nie lada odwagi aby te
            więzy zerwać. W Polonii byli ludzie naprawdę odważni. Konsekwencje za ten czyn
            płaciła Polonia przez lat kilkadziesiąt.
            • Gość: tomcat FATCHER TO O MOKOTOWSKIM BYŁO -NAJMOCNIEJ IP: *.acn.pl 25.06.04, 17:23
              PRZEPRASZAM. Po bardzo cięzkim tygodniu jestem zupełnie zużyty. Trudno mi
              wyrazić słowami jak mi głupio i przykro. Jeszcze raz najmocniej przepraszam.
              Wszystko przez cytaty.
        • fatcher Re: Remont stadionu Polonii 25.06.04, 15:06
          No, to napisz donos do PZPN na wady konstrukcyjne "Żylety", pieprzony UB-eku z
          UB-eckiego klubu (widziałem, kto był waszym patronem po wojnie) ze sfałszowaną

No i jednak nadal nic nie zrozumiałeś mołotokosky - rokossowski.
          C z y t a j u w a ż n i e, c o i n n i p i s z ą M A T O L E!
          Ad. 1
          Nie chodzi o żyletę, lecz o krytą właśnie! To tam kawałki betonu spadają. I tu
          donosów wcale nie trzeba, ten list, jest na tyle otwarty, że już się z nim
          zapoznały odpowiednie osoby.
          Ad. 2
          Ubecja i pachołki stalina, to właśnie wy, a świadczyć może o tym dwóch waszych
          patronów z czasów prl'u - marszałek rokossowski i wojciech (bynajmniej nie
          święty!)- założyciel wron'u.
          Ad. 3
          Bez honoru? No to zobaczymy, gdzie wy zagracie w sierpniu? A preludium do tego
          jest już chociażby rezygnacja z DEYNA CUP( z całym szacunkiem dla ś.p. Tego
          Gracza).
          Ad. 4
          A po murawie naszego stadionu, to pewnie w 1997 r. biegałeś, jak podpalałeś
          magazynek lekkoatletów?
          Ad. 5
          To co napisałeś, to gówno-prawda.
          Ad. 6
          O ile dobrze pamiętam, to na ostanim meczu z Widzewem, było was o jakieś 2
          tysiące mniej niż nas! Nie wykręcaj się karnetami, no bo taki klub, jak legła
          powinien mieć z 40 tysięcy kibiców, którzy wykupili takie coś na rundę, jeżeli
          jest tak niesamowicie popularna w Mieście Stołecznym Warszawa.
        • Gość: lajkonik Re: Remont stadionu Polonii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.04, 19:27
          Nie udawj erudyty. Czy jesteś jednym z tych co zrywali medale z szyj piłkarzy
          Lecha. Coś czuję, że tak.
          Ale to dobrze. Tacy jak ty doprowadzą ległą do ogólnego znienawidzenia przez
          normalnych ludzi. Dalej tak pisz i krzycz jak twoi pobratymcy po szalu
          terroryzujący po pijanemu autobus. Przyśpiewki więzięnne i starozłodziejskie
          przeplatane okrzykami CWKS. Czym jest ja wiem dobrze...
    • Gość: Mokotowiak Tere fere IP: *.crowley.pl 25.06.04, 08:42
      Całuj nas... i zabierz się za odmulanie kanałku łazienkowskiego (a wiesz
      przynajmniej który to?)
      • Gość: erim Re: Tere fere IP: *.chello.pl 25.06.04, 09:09
        Zdaje się że jest to ściek utożsamiany z cweLuchami , a więc niech to cweLe
        sami sobie odmulają. Przynajmniej coś porzytecznego będzie z ich istnienia...
        • Gość: KonradO Wilka dostałeś od siedzenia na kamiennej IP: 213.17.245.* 25.06.04, 10:15
          :-)Mózgowego
          Pozdro dla kiboli
          (L)
    • Gość: Waldy Re: Chlew to Legia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.04, 10:06
    • j_karolak Re: Remont stadionu Polonii 25.06.04, 10:16
      Fajna dyskusja. :)
      • Gość: calagan Re: Remont stadionu Polonii IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.06.04, 15:12

A jaka gleboka ;-).
        • Gość: nabuhodonozor Re: Remont stadionu Polonii IP: *.escom.net.pl 25.06.04, 16:23
          a Ja widze POLONIE w Lidze Mistrzów
    • Gość: KSPnick Re: Remont stadionu Polonii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.04, 17:38
      za to na twoja matke jest popyt 'Gość: mokotowski'
    • Gość: wanderer Re: Remont stadionu Polonii IP: *.nettelinwestycje.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.04, 13:22
      wdawanie sie z CWeKSem w "dyskusje" jest całkowicie pozbawione sensu ... bo
      tylko tu szambo robią ... taki poziom ... dresiarsko - buraczano - pszenny ...

wracając do tematu to:
      W S Z Y S C Y ! K U P U J E M Y ! K R Z E S E Ł K A !

Są dwa koronne kluby
      Polonia i Cracovia !
      • patryg1 Re: Remont stadionu Polonii 28.06.04, 15:54
        Gość portalu: wanderer napisał(a):

> wdawanie sie z CWeKSem w "dyskusje" jest całkowicie pozbawione sensu ... bo
        > tylko tu szambo robią ... taki poziom ... dresiarsko - buraczano - pszenny ...
        >
        > wracając do tematu to:
        > W S Z Y S C Y ! K U P U J E M Y ! K R Z E S E Ł K A !
        >
        > Są dwa koronne kluby

Gwoli ścisłości kolego to szambo w tej dresiarsko buraczano pszennej dyskusji
        robia obie strony. Jest ona zabawna i schematyczna, bo wszystko co tutaj zostało
        napisane wiemy z wielu poprzednich watków, które było zaczynane przez jedną,
        bądź drugą stronę. Niestety niektóre osoby z Legii i Polonii, które się tu
        wypowiedziały są siebie warte.......

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka