Dodaj do ulubionych

W Jeziorku Czerniakowskim na Mokotowie utonął 1...

09.07.12, 19:12
Oj, a juz mialam nadzieje gdy reanimacja sie przedluzala, ze chlopaka uratuja. Szczere wyrazy wspolczucia dla rodziny i przyjaciol.
Obserwuj wątek
    • Gość: Seba W Jeziorku Czerniakowskim na Mokotowie utonął 1... IP: 194.181.98.* 09.07.12, 19:22
      Chłopak prawdopodobnie by zył gdyby dzielnica zapłaciła WOPRowi za pilnowanie jeziorka,tak jak co roku.Groszowe oszczędności skończyły sie smiercią.
      • Gość: Rozum Re: W Jeziorku Czerniakowskim na Mokotowie utonął IP: *.dynamic.chello.pl 09.07.12, 20:57
        Jasne, co jeszcze?

Za dużo Baywatch się naoglądałeś.

W każdym warszawskim bajorze kąpią się pijane dresy. Na własną odpowiedzialność.
        Ew. odpowiedzialność rodziców.

Sam w niedzielę widziałem takich trzech nawalonych desików skaczących do wody (!!!) w parku fontann.

Tragedia? Tak.

Za dużo piwa i debilnych kolegów.
        • Gość: Łukasz Re: W Jeziorku Czerniakowskim na Mokotowie utonął IP: 194.106.193.* 09.07.12, 21:44
          akurat twój poprzednik miał rację.
          Chłopak utonął w godzinach normalnej pracy ratowników, tuż przy samej plaży, którzy co roku strzegli jeziorka czerniakowskiego (8-18)!!
          Gdyby nie obłuda władz mokotowa, która na gigantyczne premie dla siebie ma, a na normalną strzeżoną plażę po raz pierwszy od wielu lat zabrakło środków, to by tego wypadku nie było...
          • Gość: tomek Ale ale IP: *.aster.pl 09.07.12, 21:50
            Zdaje się, że w tym ścieku nie spełniającym żadnych norm biologicznych, jest zakaz kąpieli? Ratownicy mają pilnować każdej kałuży, w której nie wolno się kąpać?
            • Gość: Realista Re: Ale ale IP: *.home.aster.pl 09.07.12, 22:07
              Ale co wiesz czy tak ci palce po klawiaturze skaczą ?

W ten weekend nad Jeziorkiem Czerniakowskim przebywało jednocześnie około 7 tyś. ludzi.

Kąpielisko zostało przebadane wiosną przez Sanepid i dopuszczone do użytku.

Zanim zaczniesz pisać bez sensu, sprawdź na stronie odpowiedniej instytucji.

• dorsai68 To interesujące. 09.07.12, 22:46
                > Kąpielisko zostało przebadane wiosną przez Sanepid i dopuszczone do użytku.

Na stronie WSSE w dostępnym wykazie kąpielisk ani słowa o tym.
    • Gość: wolak zapraszam Straż Miejską do parków IP: *.1and1.pl 09.07.12, 22:08
      Widziałem jak pijany mężczyzna pił piwo zaczepiając ludzi a następnie skoczył do stawu i pływał w nim w parku na Woli.
      • Gość: mieszkaniec naturalna selekcja - pijesz toniesz i gitara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.12, 22:15
        przynajmniej szkody komuś nie narobi
    • Gość: WW W Jeziorku Czerniakowskim na Mokotowie utonął 1... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.12, 22:55
      Wczoraj na Włochach w stawach koło Kleszczowej też utonął młody chłopak
    • Gość: przyjaciel Re: W Jeziorku Czerniakowskim na Mokotowie utonął IP: *.dynamic.chello.pl 09.07.12, 23:25
      dzieki byłem jego najlepszym kumplem.(był jak brat cioteczny)
      • Gość: biolog. Re: W Jeziorku Czerniakowskim na Mokotowie utonął IP: *.play-internet.pl 10.07.12, 07:27
        Mnie się wydaje znawcy, że to nie alkohol, tylko wysoka temperatura. Chciał się schłodzić, był nagrzany od słońca... w takim wieku łatwo o szok termiczny.

A na stronie PSSE dla Warszawy jest informacja, że jez. Czerniakowskie jest dopuszczone do użytkowania w wyraźną prośbę burmistrza dzielnicy Mokotów.
      • Gość: kolega Re: W Jeziorku Czerniakowskim na Mokotowie utonął IP: *.home.aster.pl 12.07.12, 13:18
        tez go znalem..tragedia...
    • Gość: gość W Jeziorku Czerniakowskim na Mokotowie utonął 1... IP: *.aster.pl 10.07.12, 08:06
      Straszne. Ostatni raz, kiedy tam byłam (wiele lat temu ) też utonął chłopak.
      • Gość: MINI Re: W Jeziorku Czerniakowskim na Mokotowie utonął IP: *.adsl.inetia.pl 11.07.12, 22:42
        ja też to pamiętam...
    • Gość: uczynny Re: W Jeziorku Czerniakowskim na Mokotowie utonął IP: *.opera-mini.net 11.07.12, 23:01
      Należy natychmiast wykorzystać tą sytuację i korzystając z pretekstu natychmiast jeziorko zasypać. Ach!, Och!, ile terenu się zyska do zabudowy i ile pieniążków znowu wpadnie do czyjejś kieszeni.
    • Gość: lololo W Jeziorku Czerniakowskim na Mokotowie utonął 1... IP: *.centertel.pl 15.07.12, 00:56
      ludzie posłuchajcie byłam tamtego dnia nad jeziorkiem
      1 powinni tam być ratownicy
      2 gdy by ten grubas z pogotowia chciał go naprawdę uratować tego chłopaka to by wszedł do wody tak jak normalni 2 faceci z plaży i strażak on by pewnie nadal żył
      3 nie był on pijany
      4 obcy facet zaczął płakać bo zginą młody dzieciak bo jakiś ratownik z pogotowia nie chciał się zamoczyć
      • Gość: mama innego 16-lat Re: W Jeziorku Czerniakowskim na Mokotowie utonął IP: *.idzik.pl 15.07.12, 22:32
        nie mogę uwierzyć w to co czytam jak można pisać o czymś o czym nie macie pojęcia wreszcie ktoś zauważył tragedię- śmierć młodego człowieka! sama mam syna w tym wieku zresztą chodził z Adamem do klasy i też bardzo często kąpie się w Jeziorku Czerniakowskim i to nie wynika z nie dopilnowania czy braku kasy na basen tak jak jedna z osób napisała to bzdury.W swoich opiniach zapominacie że to młody człowiek trzeba sobie tylko przypomnieć swoje młode lata czy wszystko było takie rozsądne i przemyślane? To straszna tragedia dla rodziców ja nie jestem w stanie nawet sobie tego wyobrazić -stracić dziecko...
      • donmarek Re: W Jeziorku Czerniakowskim na Mokotowie utonął 25.07.12, 14:12
        ... - gdzie jest napisane, że "POWINNI BYĆ RATOWNICY"!
        ... - "grubas z pogotowia" - może sama najpierw ogarnij się ze swoją figurą a następnie z tym co u normalnego człowieka nazywane jest MÓZGIEM! Ratownik z pogotowia medycznego NIE JEST OD WYCIĄGANIA LUDZI Z WODY!!!
        ... - "2 faceci i strażak" a co Ty robiłaś i pozostałe około 6900 osób, które wówczas tam były????? Co, fajnie jest popatrzeć na trupa jak wyciągają z wody, z rozbitego samochodu etc?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka