Gość: Magdzior IP: *.bp-pragapd.waw.pl 15.03.02, 09:01 Byliście tam kiedyś? Wprawdzie jestem jak raczej hetero ale czułam się tam świetnie. Ci ludzie naprawde wiedzą co to dobra zabawa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sawa55 Re: Paradais znaczy RAJ !!!! 16.03.02, 14:29 Jest fajnie, ale jak wiesz jest post i nie powinieneś się bawić nawet w takim miejscu. ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: req Re: Paradais znaczy RAJ !!!! IP: *.sisu.se 16.03.02, 21:21 sawa55 napisał(a): > Jest fajnie, ale jak wiesz jest post i nie powinieneś się bawić nawet w takim > miejscu. ;o) to jakie miejsce bys zaproponowal do zabawy? ja osobiscie polecam spin club pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
sawa55 Re: Paradais znaczy RAJ !!!! 18.03.02, 08:32 Gość portalu: req napisał(a): > > to jakie miejsce bys zaproponowal do zabawy? > ja osobiscie polecam spin club > pozdr > Baw się gdzie chcesz. Przecież to Twoja sprawa. Ja preferuję raczej impry siedzące, ale w tą sobotę wybiję się na imprezę i nie wiem czy nie będzie to właśnie Paradaise. A raczej bardziej prawdopodobne, że właśnie w Paradise będę gościł w następny weekend. Jakoś dużo osób z mojej pracy lubi tam chodzić... ;o) Polecam: Zakątek w jednej z bram na Chmielnej Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sawa55 Re: Paradais znaczy RAJ !!!! IP: 213.17.165.* 08.04.02, 16:59 Gość portalu: Magdzior napisał(a): > Byliście tam kiedyś? Wprawdzie jestem jak raczej hetero ale czułam się tam > świetnie. Ci ludzie naprawde wiedzą co to dobra zabawa. Odwiedź 69 (sikstnajn) jest też ok, ale chyba mniej luzu możesz tam znaleźć. Ul.Piękna przy Pl.KOnstytucji za KFC. Piątki i soboty dyskotekli z djAngeliką ze środowych imprez Paradise. Piwo 7,50zeta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dave Re: Paradais znaczy RAJ !!!! IP: 212.160.211.* 08.06.02, 11:42 Gość portalu: Magdzior napisał(a): Byliście tam kiedyś? Wprawdzie jestem jak raczej hetero ale czułam się tam > > świetnie. Ci ludzie naprawde wiedzą co to dobra zabawa. Niewatpliwie Pederajs wyglada jak jakas speluna, o klase lepsza od remizy strazackiej, elementy wystroju kupione pewnie na jarmarkach odpustowych i wiele par MM, ale dzieki temu dziewczynki traca swoja niesmialosc i odstawiaja niesamowita perwe na podescie. poza tym sa latwiejsze :) To z kolei rozkreca zabawe i jest ok. a nawet o wiele bardziej niz ok. ale wyglad toalet jest po prostu zenujacy. wolalbym odlewac sie w toi toi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Paradais znaczy RAJ !!!! IP: *.chello.pl 08.06.02, 16:35 o właśnie...gdzie to jest? słyszałam, że na stadionie Skry...????? Prawda to ? I jak tam dojechać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dave Re: Paradais znaczy RAJ !!!! IP: 212.160.211.* 22.06.02, 13:50 dojechac do para jest latwo. wystarczy wsiasc sobie w 175 i wysiasc na przystanku: plac lotnikow. potem armia ludowa jakies 50 metrow podreptac do plotu stadionu i tam jest wejscie. wejscie do para jest przy korcie tenisowym. w srode jest bezplatne, w piatek 10 PLN, w sob. 20 PLN. piwo 7 PLN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeko Re: Paradais znaczy RAJ !!!! IP: *.chello.pl 22.06.02, 18:48 dzięki dobroczyńco! już od dawna się zamierzałam, a nie wiedziałam gdzie... pzdr. czeko Odpowiedz Link Zgłoś
sawa55 Re: Paradais znaczy RAJ !!!! 25.06.02, 19:59 Gość portalu: czeko napisał(a): > dzięki dobroczyńco! już od dawna się zamierzałam, a nie wiedziałam gdzie... > > pzdr. > czeko Wybijaj się więc jutro. Będzie dużo osób, bo jutro oblewanie mgr!!!!!!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdzior Re: Paradais znaczy RAJ !!!! IP: *.bp-pragapd.waw.pl 24.07.02, 15:19 Jest w tym sporo racjii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubu Re: Paradais znaczy RAJ !!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 01.07.02, 12:28 ale DJ ANgela jest okropna gra straszny shit :-/// Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Paradiso znaczy Prodiż 01.07.02, 13:29 Muszę się z Tobą kubu zgodzić w całej rozciągłości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubu Re: Paradiso znaczy Prodiż IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 01.07.02, 15:13 to "muszę" sugeruje, ze robisz to niejako wbrew sobie :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
sawa55 Re: Paradais znaczy RAJ !!!! 09.07.02, 19:48 Ale zawsze zadedykuje jakiś hicior dla swojej żony Ewy... Kiedyś zagrała jako przerywnik H Mlynkowa "Malowany dzbanku" i swietnie mi się skakało... :) Pozdr. sawa55 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubu Re: Paradais znaczy RAJ !!!! IP: *.dwi.uw.edu.pl 11.07.02, 19:24 najwyrazniej sie zapomniala widac nie mozna byc beznadziejnym caly czas ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sawa55 Re: Paradais znaczy RAJ !!!! 29.07.02, 17:32 Gość portalu: kubu napisał(a): > najwyrazniej sie zapomniala > widac nie mozna byc beznadziejnym caly czas ;-) Już nie przesadzaj. Często potrafi zagrać kilka kawałków i jest ok. Szkoda tylko ... ;) Pozdrawiam Sawa55 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdzior Re: Paradais znaczy RAJ !!!! IP: *.bp-pragapd.waw.pl 02.08.02, 15:36 A jak w wakacje- nadal w środy tak ciasno? Odpowiedz Link Zgłoś