Dodaj do ulubionych

Paradais znaczy RAJ !!!!

IP: *.bp-pragapd.waw.pl 15.03.02, 09:01
Byliście tam kiedyś? Wprawdzie jestem jak raczej hetero ale czułam się tam
świetnie. Ci ludzie naprawde wiedzą co to dobra zabawa.
Obserwuj wątek
    • sawa55 Re: Paradais znaczy RAJ !!!! 16.03.02, 14:29
      Jest fajnie, ale jak wiesz jest post i nie powinieneś się bawić nawet w takim
      miejscu. ;o)
      • Gość: req Re: Paradais znaczy RAJ !!!! IP: *.sisu.se 16.03.02, 21:21
        sawa55 napisał(a):

> Jest fajnie, ale jak wiesz jest post i nie powinieneś się bawić nawet w takim
        > miejscu. ;o)

to jakie miejsce bys zaproponowal do zabawy?
        ja osobiscie polecam spin club
        pozdr

• sawa55 Re: Paradais znaczy RAJ !!!! 18.03.02, 08:32
          Gość portalu: req napisał(a):

>
          > to jakie miejsce bys zaproponowal do zabawy?
          > ja osobiscie polecam spin club
          > pozdr
          >

Baw się gdzie chcesz. Przecież to Twoja sprawa. Ja preferuję raczej impry
          siedzące, ale w tą sobotę wybiję się na imprezę i nie wiem czy nie będzie to
          właśnie Paradaise. A raczej bardziej prawdopodobne, że właśnie w Paradise będę
          gościł w następny weekend. Jakoś dużo osób z mojej pracy lubi tam chodzić... ;o)

Polecam: Zakątek w jednej z bram na Chmielnej
          Pozdrawiam
    • Gość: sawa55 Re: Paradais znaczy RAJ !!!! IP: 213.17.165.* 08.04.02, 16:59
      Gość portalu: Magdzior napisał(a):

> Byliście tam kiedyś? Wprawdzie jestem jak raczej hetero ale czułam się tam
      > świetnie. Ci ludzie naprawde wiedzą co to dobra zabawa.

Odwiedź 69 (sikstnajn) jest też ok, ale chyba mniej luzu możesz tam znaleźć.
      Ul.Piękna przy Pl.KOnstytucji za KFC. Piątki i soboty dyskotekli z djAngeliką ze
      środowych imprez Paradise. Piwo 7,50zeta.
      • Gość: Dave Re: Paradais znaczy RAJ !!!! IP: 212.160.211.* 08.06.02, 11:42
        Gość portalu: Magdzior napisał(a):

Byliście tam kiedyś? Wprawdzie jestem jak raczej hetero ale czułam się tam
        > > świetnie. Ci ludzie naprawde wiedzą co to dobra zabawa.

Niewatpliwie Pederajs wyglada jak jakas speluna, o klase lepsza od remizy
        strazackiej, elementy wystroju kupione pewnie na jarmarkach odpustowych i wiele
        par MM, ale dzieki temu dziewczynki traca swoja niesmialosc i odstawiaja
        niesamowita perwe na podescie. poza tym sa latwiejsze :) To z kolei rozkreca
        zabawe i jest ok. a nawet o wiele bardziej niz ok.

ale wyglad toalet jest po prostu zenujacy. wolalbym odlewac sie w toi toi.
        • Gość: czeko Re: Paradais znaczy RAJ !!!! IP: *.chello.pl 08.06.02, 16:35
          o właśnie...gdzie to jest? słyszałam, że na stadionie Skry...????? Prawda to ?
          I jak tam dojechać?
          • Gość: Dave Re: Paradais znaczy RAJ !!!! IP: 212.160.211.* 22.06.02, 13:50
            dojechac do para jest latwo. wystarczy wsiasc sobie w 175 i wysiasc na
            przystanku: plac lotnikow. potem armia ludowa jakies 50 metrow podreptac do
            plotu stadionu i tam jest wejscie. wejscie do para jest przy korcie tenisowym.
            w srode jest bezplatne, w piatek 10 PLN, w sob. 20 PLN. piwo 7 PLN
            • Gość: czeko Re: Paradais znaczy RAJ !!!! IP: *.chello.pl 22.06.02, 18:48
              dzięki dobroczyńco! już od dawna się zamierzałam, a nie wiedziałam gdzie...

pzdr.
              czeko
              • sawa55 Re: Paradais znaczy RAJ !!!! 25.06.02, 19:59
                Gość portalu: czeko napisał(a):

> dzięki dobroczyńco! już od dawna się zamierzałam, a nie wiedziałam gdzie...
                >
                > pzdr.
                > czeko

Wybijaj się więc jutro. Będzie dużo osób, bo jutro oblewanie mgr!!!!!!!! :)
        • Gość: magdzior Re: Paradais znaczy RAJ !!!! IP: *.bp-pragapd.waw.pl 24.07.02, 15:19
          Jest w tym sporo racjii
      • Gość: kubu Re: Paradais znaczy RAJ !!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 01.07.02, 12:28
        ale DJ ANgela jest okropna
        gra straszny shit
        :-///
        • sloggi Re: Paradiso znaczy Prodiż 01.07.02, 13:29
          Muszę się z Tobą kubu zgodzić w całej rozciągłości.
          • Gość: kubu Re: Paradiso znaczy Prodiż IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 01.07.02, 15:13
            to "muszę" sugeruje, ze robisz to niejako wbrew sobie
            :-/
        • sawa55 Re: Paradais znaczy RAJ !!!! 09.07.02, 19:48
          Ale zawsze zadedykuje jakiś hicior dla swojej żony Ewy...

Kiedyś zagrała jako przerywnik H Mlynkowa "Malowany dzbanku" i swietnie mi się
          skakało... :)

Pozdr.
          sawa55
          • Gość: kubu Re: Paradais znaczy RAJ !!!! IP: *.dwi.uw.edu.pl 11.07.02, 19:24
            najwyrazniej sie zapomniala
            widac nie mozna byc beznadziejnym caly czas ;-)
            • sawa55 Re: Paradais znaczy RAJ !!!! 29.07.02, 17:32
              Gość portalu: kubu napisał(a):

> najwyrazniej sie zapomniala
              > widac nie mozna byc beznadziejnym caly czas ;-)

Już nie przesadzaj. Często potrafi zagrać kilka kawałków i jest ok.
              Szkoda tylko ... ;)

Pozdrawiam
              Sawa55
    • Gość: magdzior Re: Paradais znaczy RAJ !!!! IP: *.bp-pragapd.waw.pl 02.08.02, 15:36
      A jak w wakacje- nadal w środy tak ciasno?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka