Dodaj do ulubionych

Gdzie szacunek dla powstańców? "Wyłapać prowody...

03.08.12, 09:17
Powiedz wdzięczna kobzo moja,
u mnie lico - duma twoja,
aż ktoś znowu zacznie myśleć,
żeby mną se mordę wytrzeć.
Obserwuj wątek
    • ergo12 Gdzie szacunek dla powstańców? "Wyłapać prowody... 03.08.12, 09:17
      Wyrwac faszystowsko katolickiej hydrze kły!
    • jacek-1111 Gdzie szacunek dla powstańców? "Wyłapać prowody... 03.08.12, 09:23
      a może w obchodach powinny brać udział wszystkie partie nie tylko rządząca?
      • Gość: nakręcany_czołg Re: Gdzie szacunek dla powstańców? "Wyłapać prowo IP: *.dynamic.chello.pl 03.08.12, 10:33
        oszalałeś? nie można wykorzystywać rocznicy do celów politycznych, dlatego tylko partia rządząca może brać w nich udział
    • amelie2 Gdzie szacunek dla powstańców? "Wyłapać prowody... 03.08.12, 09:26
      Przed 2005 rokiem nikt nie buczał ani nie gwizdał. Bo PIS nie zainfekował jeszcze społeczeństwa swoja fobia nienawiści i frustracji.Ale tez tzw. postkomuniści nie prowokowali zebranych na uroczystościach - obecnością potomków i współbraci tych pseudo Polaków, którzy po wojnie służyli w NKWD i UB i wsławili się tępieniem i katowaniem AKowców.
      Członek biura politycznego KC PZPR Zambrowski (prawdziwego nazwiska nie pamiętam) domagał się od Gomułki, aby wszystkich AKowców wymordować. Miałem w rodzinie tych którzy mieli od żydowskiego reżimu wyroki śmierci, Workutę i Kazachstan za AK i rzekome zwalczanie ustroju.
    • Gość: gizmo Warchołom mówimy gromkie nie! IP: *.adsl.inetia.pl 03.08.12, 09:43
      Hydrę faszyzmu wyrwijmy z pisowskimi korzeniami! Nie po to powstańcy walczyli, by teraz hołota buczała! No pasaran!!!
      • Gość: nakręcany_czołg Re: Warchołom mówimy gromkie nie! IP: *.dynamic.chello.pl 03.08.12, 10:35
        szmaciarzu z komunistycznym hasłem na mordzie, nie wycieraj jej sobie Powstańcami, bo na pewno nie walczyli o to, żeby rządziły nami takie czerwone ryje jak ty

hemos pasado!
        • Gość: gizmo Re: Warchołom mówimy gromkie nie! IP: *.adsl.inetia.pl 03.08.12, 11:12
          Nie wiem, o co walczyli, ale to właśnie my rządzimy. Pobuczysz sobie w więzieniu, pisowski łachudro!
        • Gość: Orzeł Re: Warchołom mówimy gromkie nie! IP: *.ipredator.se 03.08.12, 19:53
          Kolaborancie watykański, przyczyniłeś się do sprzedania Polski i trzymania Narodu za pysk przez tą mafię. Twoi faszystowsko, prawicowo katoliccy idole walczyli i wywalczyli po trupach rodaków, żeby teraz Polską rzadziły kato prawicowe dewianty.
      • Gość: Leszek Warszawa Re: Warchołom mówimy gromkie nie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.12, 18:23
        Leszek Warszawa znalazł sposób na tych faszystowskich kmiotów profanujących święte w tym kraju symbole:

www.facebook.com/pages/Leszek-Warszawa/412467722122052
        lajkujcie i udostępniajcie innym
      • Gość: W-5 Re: Warchołom mówimy gromkie nie! IP: *.dynamic.chello.pl 08.08.12, 07:19
        to nie faszyści to katolicko-narodowi-populiści
        • jackers_ea Re: Warchołom mówimy gromkie nie! 09.08.12, 09:57
          Gość portalu: W-5 napisał(a):

> to nie faszyści to katolicko-narodowi-populiści
          Aliści to nie faszyści ani populiści tylko patrioci, którzy nie mogą patrzec jak przedstawiciele rządzacej zgrai robią święte pyski i na ugietych kolanach w swoich jedwabnych garniturkach bacząc czy kamery ich ujmują skradają sie do miejsc świetych dla Polaków i nie zdejmując pyska z kamery podsuwaają kwiatki na cokoliku pomników
    • bezpruderyjna Gdzie szacunek dla powstańców? "Wyłapać prowody... 03.08.12, 09:45
      Za wielokrotne obrażanie i pogardę dla Prezydenta Kaczyńskiego, a tym samym jego wyborców.Tą niesamowitą arogancję i chamstwo....Za mohery,wyrzynanie watahy.,ciemnogród itd itp, oraz "śledztwo smoleńskie" ............,
      do Tuska i całej szemranej ferajny PełO nigdy szacunku nie będzie!
      Nigdy i nigdzie!
      • Gość: adam Do tępych pał! IP: *.dynamic.chello.pl 03.08.12, 09:51
        Nigdy nie zrozumiesz tępa pało, że ten kraj jest dla wszystkich obywateli, a nie tylko jednej opcji! Obrażono powstańców, a nie polityków! Im to pasuje, bo mają argumenty nie do odrzucenia, ,że bydło nie potrafi uszanować tak ważnej rocznicy.
      • Gość: Adam Re: Gdzie szacunek dla powstańców? "Wyłapać prowo IP: *.adsl.inetia.pl 03.08.12, 09:52
        Cyba ci berecik za bardzo uciska? Nie rozumiesz ptasi móżdżku, że obraziłaś Powstańców?
        Manifestować przeciw rządowi możesz kiedy indziej i w innym miejscu.!
        • Gość: bury Re: Gdzie szacunek dla powstańców? "Wyłapać prowo IP: 67.159.60.* 07.08.12, 23:53
          Gość portalu: Adam napisał(a):

> Cyba ci berecik za bardzo uciska? Nie rozumiesz ptasi móżdżku, że obraziłaś Pow
          > stańców?

To oni tacy teraz delikatni?. Zdumiewające, bo jakoś nie wspominają o pomordowanych przez swoją głupotę 200 000 mieszkańców Warszawy, ani zburzonym mieście. Może nie chcą, żeby im ciśnienie podskoczyło?. Obrażeni?, dobre, powinni za swoje czyny wisieć, bo zbrodnie na Narodzie Polskim nie podllegają przedawnieniu a nie wystawiać bezczelnie piersi do nowych medali wręczanych przez kretynów o podobnej zwichrowanej psychice. Historia kołem się toczy i prawo jednak powróci do Polski.
      • Gość: ja Re: Gdzie szacunek dla powstańców? "Wyłapać prowo IP: *.itsa.net.pl 03.08.12, 10:02
        Pani Bezpruderyjna, proszę sobie przypomnieć tekst Jacka Kurskiego, wówczas z PiS-u: ciemny polski lud i tak to kupi. To dopiero pogarda. Lech Kaczyński sam się wystawiał. Nie umiał zachować dystansu. Bronisław Komorowski też jest wyśmiewany (natykam się co jakiś czas na takie artykuły, Wirtualna Polska opublikowała nawet ranking jego wpadek), tyle że on nie komentuje każdego doniesienia medialnego na swój temat. W efekcie następnego dnia nikt już o potknięciu nie mówi, a po tygodniu ledwo je pamięta. Lech Kaczyński i jego otoczenie odstawiali, niestety, fochy i sami dawali pożywkę mediom. Nie każdy nadaje się do polityki - choćby mentalnie.
        Śledztwo smoleńskie - litości! Zamach jest mało prawdopodobny, bo nie opłaca się zabijać osoby, która kończy swoją kadencję i ma nikłe szanse na reelekcję, zwłaszcza zabijać na swoim terytorium (mam na myśli Rosjan). Kto najbardziej skorzystał na śmierci Lecha? Jarosław, bo mało brakowało, a zostałby prezydentem. Ludzie mu współczuli, uwierzyli, że się zmienił. Normalnie Komorowski wygrałby w I turze, bądźmy szczerzy.
        Jeśli chodzi o krzyki, to kolejny dowód na to, że niektórzy nie umieją funkcjonować w cywilizowanym społeczeństwie. Jeżeli nie chcę kogoś oglądać, witać się z kimś itp., to nie przychodzę, a nie robię zadymę czy ostentacyjnie odmawiam podania ręki. Proste.
        • bezpruderyjna Re: Gdzie szacunek dla powstańców? "Wyłapać prowo 03.08.12, 10:14
          Gdyby to było tak proste jak pisze "ja".
          Nie mam zamiaru nikogo przekonywać czy nawracać!
          Nie mam za grosz szacunku dla Tuska i otaczających go kumotrów,wazeliniarzy,kombinatorów,
          malwersantów i złodziei
          Wolno mi?
          • Gość: Adam Re: Gdzie szacunek dla powstańców? "Wyłapać prowo IP: *.adsl.inetia.pl 03.08.12, 11:03
            Oczywiście, ze ci wolno. Ale w odpowiednim miejscu i w odpowiednim czasie. Ale wydaje mi się, ze tego niestety nie rozumiesz!
            • bezpruderyjna Re: Gdzie szacunek dla powstańców? "Wyłapać prowo 03.08.12, 11:20
              Gość portalu: Adam napisał(a):

> Oczywiście, ze ci wolno. Ale w odpowiednim miejscu i w odpowiednim czasie. Ale
              > wydaje mi się, ze tego niestety nie rozumiesz!

Powstańcy walczyli o wolną Polskę, a nie o kondominium i rezerwuar taniej siły roboczej!
              Miejsca prowokuje wadza..

Boisz się o posadę,że tak chrzanisz?
              • Gość: Kłamczyński Re: Gdzie szacunek dla powstańców? "Wyłapać prowo IP: *.satfilm.net.pl 03.08.12, 11:42
                > Powstańcy walczyli o wolną Polskę, a nie o kondominium i rezerwuar taniej siły
                > roboczej!
                > Miejsca prowokuje wadza..

Tak, tak - a powstańcy pewnie stali tam gdzie kiedyś ZOMO?
              • Gość: Adam Re: Gdzie szacunek dla powstańców? "Wyłapać prowo IP: *.adsl.inetia.pl 03.08.12, 12:07
                Po pierwsze: Nie chrzanię. Typowe dla ludzi twojego pokroju. Jak nie masz argumentów to zaczynasz obrażać.
                Po drugie: jesteś tak zaślepiona, że żadne argumenty do ciebie nie docierają. Nie da się z tobą normalnie dyskutować jak z inteligentnym człowiekiem. Żyj w swoim wyimaginowanym świecie.
                Po trzecie: nie boję się o swoją posadę, nie pracuję "na państwowym". Jestem niezależny!
                Denerwuje mnie tylko ludzka głupota i mam prawo do wypowiadania swojego zdania. I nikt, nawet ty i ludzie twojego pokroju, mi nie zabronią!
                • janonet4-4 Re: Gdzie szacunek dla powstańców? "Wyłapać prowo 03.08.12, 12:15
                  POLAKOM to tylko trupów i pokropek i kleru I CIĘŻKIEGO MODLENIA SIĘ ,DO TEGO TZW WIARA KATOLICKA -CZYLI DEBILIZM PO POLSKU i tak od wieków -ciekawe kiedy wsadzimy co wywołali powstanie warszawskie do PIERDLA na nic innego nie zasługując ,lub wyślemy ich sybir -MAM W DUPIE kler,JP2 ( popierał pedofilów wśród kleru),tzw .patriotów - czas zrobić z tym PORZĄDEK na zawsze!!!!!!
              • jackers_ea Re: Gdzie szacunek dla powstańców? "Wyłapać prowo 09.08.12, 10:10
                bezpruderyjna napisała:

> Gość portalu: Adam napisał(a):
                >
                > > Oczywiście, ze ci wolno. Ale w odpowiednim miejscu i w odpowiednim czasie
                > . Ale
                > > wydaje mi się, ze tego niestety nie rozumiesz! () W odp miejscu i czasie tzn myślisz pewnie w domu i przed 22-gą bo potem to dzieciak może cię zaskarżyć ,że mu utrudniasz odpoczynek .Zupełnie jak w "Jak hartowała się stal". Nie wiem czy wogóle kojarzysz.
                >
                > Powstańcy walczyli o wolną Polskę, a nie o kondominium i rezerwuar taniej siły
                > roboczej!
                > Miejsca prowokuje wadza..
                >
                > Boisz się o posadę,że tak chrzanisz?
      • Gość: * spieprzaj dziadówo IP: 195.212.199.* 03.08.12, 10:29
        twój kaczyński teraz taki odważny się zrobił?
      • jackers_ea Re: Gdzie szacunek dla powstańców? "Wyłapać prowo 09.08.12, 10:04
        bezpruderyjna napisała:

> Za wielokrotne obrażanie i pogardę dla Prezydenta Kaczyńskiego, a tym samym jeg
        > o wyborców.Tą niesamowitą arogancję i chamstwo....Za mohery,wyrzynanie watahy.,
        > ciemnogród itd itp, oraz "śledztwo smoleńskie" ............,
        > do Tuska i całej szemranej ferajny PełO nigdy szacunku nie będzie!
        > Nigdy i nigdzie!
        I to jest to co chciałem usłyszeć.To jest PRAWDA > TA NAJPRAWDZIWSZA
    • Gość: orient Gdzie szacunek dla powstańców? "Wyłapać prowody... IP: *.ichf.edu.pl 03.08.12, 09:49
      ", na Kopcu Powstania tłumy młodych skandowały Precz z komuną""

Kopcu Powstania? To dawny śmietnik + efekty działalności tych panów - gruzy. Widać nie dotarła opinia gen. Czumy, że miasto to nie twierdza, nie wystarczył 39, nie wystarczył los getta. Panowie musieli się wykazać. To nie średniowiecze. Wobec nowoczesnej broni, miasto jest bezbronne.
    • Gość: franek Gdzie szacunek dla powstańców? "Wyłapać prowody... IP: *.180.6.44.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 03.08.12, 09:54
      Dziesiątego każdego miesiąca,przed Pałacem Prezydenckim też mam ochotę buczeć
    • Gość: pularda Wypalić gorącym żelazem!! IP: *.adsl.inetia.pl 03.08.12, 10:00
      Opozycję antysystemową,ksenofobiczną, przestarzałą, faszystowską, prowadzącą do zguby Polski, moherową, reprezentującą dewotki spod krzyża!..
      Niech żyje przewodnia siła PO pod kierownictwem dotkniętego przez Boga wielkim geniuszem Tuska
    • Gość: grasuh Gdzie szacunek dla powstańców? "Wyłapać prowody... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.12, 10:20
      "A pałom i młotem tę brunatno- czarno-pisowsko chołotę" Milczenie pewnych polityków oraz kleru jest wymowne.
      Usprawiedliwianie chamstwa jakimiś przykrościami przed lat jest jakimś nieporozumieniem, delikatnie mówiąc. Prawdziwy katolik ma w doktrynie wiary przebaczanie i miłość do bliżniego?
      Kaczyński naczelny katolik i kler tak właśnie uczą wiary młodzierz.
      • Gość: pularda Słoneczko Peru niektórym dogrzało! IP: *.adsl.inetia.pl 03.08.12, 11:01
        religijnego moralizatorstwa używają ci co w kościele nigdy nie byli i dostają drgawek na widok krzyża!
        • jackers_ea Re: Słoneczko Peru niektórym dogrzało! 09.08.12, 10:16
          Gość portalu: pularda napisał(a):

> religijnego moralizatorstwa używają ci co w kościele nigdy nie byli i dostają d
          > rgawek na widok krzyża!

NO właśnie ! I to jest taka rzetelna prawda
    • Gość: nakręcany_czołg Re: Gdzie szacunek dla powstańców? "Wyłapać prowo IP: *.dynamic.chello.pl 03.08.12, 10:32
      nie zapomnijcie o naczelny opluwaczach z Czerskiej
      • Gość: * uważaj bo ci sprężyna pęknie IP: 195.212.199.* 03.08.12, 10:51
        i będziesz starym niepotrzebnym rupieciem, chyba nawet już teraz nim jesteś....
      • Gość: Polak Re: Gdzie szacunek dla powstańców? "Wyłapać prowo IP: *.satfilm.net.pl 03.08.12, 11:44
        Co? Zapomniało się tam w Izraelu jak się poprawnie po polsku powinno pisać?
    • three-gun-max A od komuchów tata nie kazał się trzymać z daleka? 03.08.12, 10:53
      Szkoda, efekty widać.
    • naprawdetrzezwy Nazwiska prowodyrów? 03.08.12, 10:59
      1. Kaczyński...
      • bezpruderyjna Re: Nazwiska prowodyrów? 03.08.12, 11:10
        naprawdetrzezwy napisał:
        coś jednak skonsumowałeś:-)
        trzeźwy nie zapomniał by o Rydzyku!.

> 1. Kaczyński...
        >
        >
        >
        • naprawdetrzezwy Re: Nazwiska prowodyrów? 03.08.12, 13:53
          bezpruderyjna napisała:

> naprawdetrzezwy napisał:
          > coś jednak skonsumowałeś:-)

Tak, chleb z masłem i żółtym serem, pomidora i jabłko.
          Do tego woda Kinga Pienińska.
          :-)

> trzeźwy nie zapomniał by o Rydzyku!.

Toż to jedynka była.
          Za to na każdej liście wyborczej...
    • Gość: xx w anglii jest inaczej... IP: *.net.artegence.pl 03.08.12, 11:02
      na wyspach jest inaczej i nie ma się co dziwić - wynika to moim zdaniem z głęboko zakorzenionego kultywowanego przez pokolenia poczucia sukcesu, wielkości i dumy. Brytania to jednak kraj zawsze zwycięski, potężny, a duma jest poparta sukcesami odnoszonymi na przestrzeni wieków. Tę dumę ma tam każdy.
      U nas sytuacja jest bardziej skomplikowana - duma jest i owszem, obecna, ale w nas równie zakorzenione, równie przenoszące się przez pokolenia jest poczucie klęski, małości (choć przecież jednoczesnie jestesmy wielcy!), nieudolności... tu się nic nie da, zawsze jest wiecej zdań niż Polaków, wszystko zmierza ku gorszemu ... to archetyp niezadowolenia musi owocować frustracją. Ta frustracja kanalizuje się gdzie tylko może, przy dowolnej okazji ludzie chcą ją wyrzucić z siebie. Dlatego nie będzie u nas jedności nawet przy takiej okazji, przy której każda ze stron wyraża swoją dumę i hołd przeszłości. Duma tak, hołd tak ... ALE. I to ALE musi być obecne w Polsce ponieważ u nas nic nie jest jednoznaczne. Trzeba pracy u podstaw by to zmienić - a nade wszystko trzeba nam sukcesów!
    • bezpruderyjna Aresztować o 5:00 rano wszystkich prowodyrów!.. 03.08.12, 11:33
      i nieprawomyślnych z tego forum.

Wadza musi mieć komfort rządzenia i spokój, a nie jakieś tak tam buczenie
      • Gość: Weszpolak Re: Aresztować o 5:00 rano wszystkich prowodyrów! IP: *.satfilm.net.pl 03.08.12, 11:46
        Właśnie! Wybuczeć i wygwizdać powstańców, kaleki i chorych na raka - niech władza ma za swoje!
      • d1ler Re: Aresztować o 5:00 rano wszystkich prowodyrów! 03.08.12, 13:36
        Na wszystko jest miejsce i czas. Podczas obchodów rocznicy wybuchu Powstania nie ma miejsca na walkę polityczną. No chyba, że uważasz, że zawsze i wszędzie można wszystko. Ale w takim razie powiedz, którędy chodzisz, bo nie chciałbym natknąć się na Ciebie załatwiającą potrzeby fizjologiczne na środku ulicy.
        Masz żal do władzy? Chcesz protestować? Idź pod kancelarię premiera/pałac prezydencki/sejm i tam wyj od rana do wieczora.
        • bezpruderyjna Z homosowietikus nie pogadasz Świato-POgląd lokaja 03.08.12, 14:47
          d1ler napisał:

> Na wszystko jest miejsce i czas. Podczas obchodów rocznicy wybuchu Powstania ni
          > e ma miejsca na walkę polityczną. No chyba, że uważasz, że zawsze i wszędzie mo
          > żna wszystko. Ale w takim razie powiedz, którędy chodzisz, bo nie chciałbym nat
          > knąć się na Ciebie załatwiającą potrzeby fizjologiczne na środku ulicy.
          > Masz żal do władzy? Chcesz protestować? Idź pod kancelarię premiera/pałac prezy
          > dencki/sejm i tam wyj od rana do wieczora.

Szkoda czasu!...

Bye !! Bye!...
    • todeskult Raz sierpem raz młotem brunatną hołotę 03.08.12, 15:01
      Raz sierpem raz młotem brunatną hołotę
      • Gość: Leszek Warszawa Re: Raz sierpem raz młotem brunatną hołotę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.12, 18:27
        polecam wszystkim antyfaszystom:

www.facebook.com/pages/Leszek-Warszawa/412467722122052
      • Gość: zyndram Re: Raz sierpem raz młotem brunatną hołotę IP: 67.159.60.* 07.08.12, 23:36
        To właściwe podejście, ale pozostaje też: raz sierpem, raz młotem czarną hołotę i w aktualnej sytuacji Kraju to powinno być ważniejsze, to nawet powinien być priorytet.
    • Gość: wawka Gdzie szacunek dla powstańców? "Wyłapać prowody... IP: 94.42.237.* 03.08.12, 16:17
      wszystkim prowodyrom gn:ojom,pisowcom.moherom i czarnym wyrwac jaja czyli genitalja
    • Gość: filut z Pragi Filipkowski podnozek Szczynukowicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.12, 18:17
      ten "AKowiec" zazarcie broni pomnika czterech spiacych, trzech gwalcacych sowietow na Pragie

nic dziwnego ze teraz rwie sie do lapania "prowodyrow" jak jakis rasowy ubek

pasuje do Szczynukowicza przemykajacego sie bladym switem, kryjacego sie przed opinia wolnych polskich obywateli jak jakis agent sowietow
      • Gość: zaciekawiony Hieny i burki zarażone wścieklizną polityczną. IP: *.home.aster.pl 04.08.12, 07:37
        Po trupach ,byle do koryta. Była szopa na Krakowskim,teraz na Powązkach.A w Radzyminie ,na grobach bohaterów bitwy warszawskiej, też będziecie wyć i ujadać ?
    • Gość: michal Gdzie szacunek dla powstańców? "Wyłapać prowody... IP: *.159.118.216.cpe.seasidehighspeed.com 07.08.12, 22:15
      wszystko wina Kaczynskiego, zdrajca Polskiego narodu, dostanie swoje za jego dzialanie chamskie, za prowokacje. to ten pedal wywoluje wszystko co jest najgorsze w Polsce. ten terorysta nigdy nie bedzie u wladzy a jezeli jakos sie uda to skonczy sie jak z bratem.
      • jan.urbaniak1 Polska prawica pokazał swoją prawdziwą twarz ! 08.08.12, 07:41
        Ale to oczywiście wina PRL. Oczywiście, oczywiście ... .
        • Gość: burano Re: Polska prawica pokazał swoją prawdziwą twarz IP: *.155.153.104.choopa.net 08.08.12, 23:26
          Oczywiście, że to wina PRL, bo nie rozwiązała po wyzwoleniu ostatecznie problemu z bandycką prawicą, a aż do zmiany systemu politycznego była dla niej łagodna i wyrozumiała za co otrzymała od prawicy "podziękowanie". Może teraz lewica zacznie wyciągać wnioski z błędów?.
          • jackers_ea Re: Polska prawica pokazał swoją prawdziwą twarz 09.08.12, 09:50
            Masz rację tylko trzeba pozmieniać wymienione podmioty. Więc wina prawicy ,że nie wyrwała z korzeniami /po uwolnieniu sie od komuny / tej pozostałości agenturalno-sowieckiej ,która jak hydra odżywa i która niszczy nasz kraj / nie twój / tylko nasz , okrada go i przekierowuje ku przepaści.Nawet ci nie piszę ,że czegoś nie rozumiesz bo po treści widać z kim mamy do czynienia.
    • jackers_ea Gdzie szacunek dla powstańców? "Wyłapać prowody... 08.08.12, 22:36
      Ludzie !!! Czego Wy chcecie od gwiżdżąych.To nie dotyczy powstańców.To dotyczy tych co ze świętym pyskiem,uzbrojeni w wielką powagę idą krok za krokiem z kwiatkami kupionymi za państwowe pieniądze na miejsce.To protest,że ten antypatriotyczny element udaje wielkich patriotów , a na codzień rozkrada państwo ile wlezie.Dziwię się Dewisowi ,że połknął też bakcyla "poprawności politycznej".To prawda ,że Komorucha skradał się z kwiatkami o 4 -tej rano ?
      • Gość: abrakadabra Skutki występów na Powązkach IP: *.home.aster.pl 09.08.12, 06:22
        "Antoni zrobił swoje,Antonii może odejść"
    • jackers_ea Gdzie szacunek dla powstańców? "Wyłapać prowody... 09.08.12, 10:00
      U Normana Daviesa można stwierdzić odchylenie Trockistowskie.
    • jackers_ea Gdzie szacunek dla powstańców? "Wyłapać prowody... 09.08.12, 10:12
      WYŁAPAĆ PROWODYRÓW to hasło wypisz wymaluj prosto z komuny. Oni to stosowali i z powodzeniem
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka