23.12.12, 20:10
A na Targówku i Białołęce pusto. W IKEA pusto. W Saturnie pusto. Blokowiska ciemne. Światła pogaszone. Gdzie ten przedświąteczny szał zakupów? Chyba w telewizji i prasie :-)
Wszystkim, którzy na święta pozostają w domu, w Warszawie, życzę pogodnych Świąt.
Obserwuj wątek
    • heca7 Re: Pusto... 23.12.12, 20:25
      Siedzę w domu, jestem chora. Prezenty kupiłam przez internet- żeby nie łazić w tłumie. Jutro też nie wyjdę. Wigilia u mnie ;)
    • tom_aszek Nie wszędzie... 24.12.12, 09:51
      mamadoktor napisała:

> Gdzie ten przedświąteczny szał zakupów? Chyba w telewizji i prasie :-)

Wczoraj (w niedzielę) los mnie zmusił do wizyty w Arkadii około 17.00. Tłumy były.
      Co ciekawe, zasłyszane w kolejkach do kas rozmowy były podobne: "Dlaczego ci ludzie zostawiają zakupy na ostatnią chwilę? Przez nich my musimy stać w taaakich kolejkach!" :))
      • Gość: rygy Re: Nie wszędzie... IP: *.devs.futuro.pl 24.12.12, 11:16
        dziekujemy wszystkim "rodowitym" warszawiakom za to, ze pojechali na swieta do rodziny.... na wieś ;)
        • yuka4 Re: Nie wszędzie... 24.12.12, 11:51
          dołączam się do życzeń :)
        • Gość: RODOWITY Re: Nie wszędzie... IP: *.radom.vectranet.pl 24.12.12, 12:06
          pomyśl trochę i samotniku bo ja rodowity mam też familię za stolycą...
          • 1-buc Re: Nie wszędzie... 24.12.12, 12:13
            rodowitemu z Radomia też życzymy spokoju w te wasze swieta
      • fedorczyk4 Re: Nie wszędzie... 25.12.12, 02:41
        Też tam byłam, wprawdzie tego dialogu nie słyszłam, ale w kolejce do kasy swoje odstałam;-) W Ikei zresztą też byłam bo musiałam kupić "do pracowe" meble i zaświadczam, że pustkami nie ziało. Fakt kolejka przy kasach była znośna, ale nie zerowa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka