Gość: gosb IP: *.dynamic.chello.pl 12.02.13, 18:44 zenada Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rysio Bronek Urzędnicy Wilanowa banują na FB !!! UWAGA!!! IP: *.143.161.194.rev.kbt.pl 12.02.13, 18:52 Uwaga, Uwaga! Na profilu Dzielnicy Wilanów zamieściłem dzisiaj post krytykujący działania urzędników, którzy zajmują się światełkami zamiast rozwiązywaniem problemów mieszkańców. Mój post nikogo nie obrażał i mieścił się w standardach dobrego wychowania. Krytyczna wiadomość została szybko skasowana przez osoby obsługujące profil Urzędu Wilanowa na FB a mnie zbanowano. Nie życzę sobie żeby Burmistrz Wilanowa wydawał pieniądze z moich podatków na wynagrodzenia osób, które prowadzą profil na FB i nie dopuszczają żadnych krytycznych uwag. PO coraz bardziej przypomina PZPR. Odpowiedz Link Zgłoś
adela_30 Re: Urzędnicy Wilanowa banują na FB !!! UWAGA!!! 12.02.13, 19:00 Kolejny przykład arogancji władzy i marnotrawienia publicznych pieniędzy. Ciekawe kogo zatrudnił do obsługi profilu urzędu na FB? Józefa Bąka czy synka innego PO-wca? PO-wcom najlepiej wychodzi chamstwo i słoma z butów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torro po co to malpowanie Wilna IP: *.dynamic.chello.pl 12.02.13, 20:55 w Wilnie od dawna funkcjonuje taki most z klodkami ktore przyczepiaja nowozency niestac nas na cos oryginalnego? Odpowiedz Link Zgłoś
taka_prawda500 Re: po co to malpowanie Wilna 12.02.13, 22:06 We Wrocławiu na moście Tumskim od 2009 roku wiszą takie kłódki: www.google.pl/search?q=most+tumski+wroc%C5%82aw+k%C5%82%C3%B3dki&hl=pl&tbo=u&tbm=isch&source=univ&sa=X&ei=360aUb-hD4OKhQe91YDADQ&ved=0CDgQsAQ&biw=1152&bih=677 Odpowiedz Link Zgłoś
lewar121 Re: Urzędnicy Wilanowa banują na FB !!! UWAGA!!! 13.02.13, 07:29 Ale dziadostwo! Widać panowie burmistrzowie z PO mają sporo za kołnierzem i boją się wszelkich słów krytyki. To jest "wolność słowa" w wykonaniu napływowych warszawiaków z legitymacjami PO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torro Wroclaw tez zmalpowal bo Wilno to bardzo dluga IP: *.ifpan.edu.pl 13.02.13, 11:09 tradycja poza tym to malzenstwa wiesdzaja klodki - to jest zrozumiala symbolika, ale zakochani to juz bez sensu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Urzędnicy Wilanowa banują na FB !!! UWAGA!!! IP: *.com 12.02.13, 22:48 Widzę, że w Wilanowie takie same szmaty jak na Żoliborzu... takich ku...sk jak na Żoliborzu to chyba nie ma jednak na żadnej innej dzielnicy. Burmistrz - napływ nieznający dzielnicy, urzędniczki - biurwy pie...ne niekompetentne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawiak z babki Re: Urzędnicy Wilanowa banują na FB !!! UWAGA!!! IP: *.play-internet.pl 12.02.13, 20:31 to się nazywa zarządzanie marką. Tym urzędasom już się we łbach poprzewracało. Napisz cokolwiek na oficjalnej stronie miasta albo ztm :) PO = PZPR ci sami ludzie, te same metody Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kas Re: Mostek Zakochanych już gotowy. Powieś kłódkę IP: *.warszawa.vectranet.pl 12.02.13, 18:53 i jeszcze ta trzepaczka w tle....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawiak z babki matko bosko IP: *.play-internet.pl 12.02.13, 20:28 ktoś kto to wymyslil, musiał urodzić się w Rykach albo Siemiatyczach. Albo Ryki lub Siemiatycze ma zamiast fałd mózgu. To jest chore! Obciach na całą Polskę! Dobrze, że nie mieszkam na Służewcu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawiak z babki to jest miasteczko wilanów! IP: *.play-internet.pl 12.02.13, 20:34 ja pierdziu, jak oni mogli im to zrobić :) Odpowiedz Link Zgłoś
wutang4eva Re: matko bosko 12.02.13, 22:12 Na Wilanowie większość mieszkańców to Rykowanie, Siemiatyczanie itp więc lokalizacja trafiona w dziesiątkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freeman Re: matko bosko IP: *.dynamic.chello.pl 13.02.13, 07:47 Nie obrażaj Służewca, a Służewa to już w ogóle.....te badziewie znajduje się w Wilanowie vis a vis pałacu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawiak z babki Re: matko bosko IP: *.play-internet.pl 13.02.13, 07:57 masz rację, przepraszam, nie doczytałem, info o Potoku mnie zmyliło. Takie cuda możliwe tylko na MW. Odpowiedz Link Zgłoś
orinus Mostek Zakochanych już gotowy. Powieś kłódkę 12.02.13, 20:58 Zawsze mi się wydawało, że wieszanie kłódek na mostach ma związek z zawieraniem małżeństw i ma charakter spontaniczny. No i most musi być wyjątkowy - ciekawie położony, malowniczy, "z charakterem". A nie taki "powieś kłódkę". Odpowiedz Link Zgłoś
f.l.y Re: Mostek Zakochanych już gotowy. Powieś kłódkę 12.02.13, 22:28 jessuu... coraz bardziej wstyd mi za moje rodzinne miasto i za władze wydające nasze pieniądze na takie pierdoły, jakby nie było ważniejszych spraw... żeby u nas chociaż pomoc społeczna dla ludzi starszych była lepiej zorganizowana - bezpłatne obiady dla staruszków czy opieka domowa pielęgniarek środowiskowych itp palma na rondzie, tęcza z kwiatów, kolorowe krowy - na miłość boską komu to potrzebne? a teraz ten mostek zakochanych..... wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: night bo to jest akcja IP: *.warszawa.vectranet.pl 13.02.13, 04:44 powies klodke dla zlomiarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Mostek Zakochanych już gotowy. Powieś kłódkę IP: *.free.aero2.net.pl 12.02.13, 22:36 Most z klodkami zakochanych od WIEKOW istnieje w Kolonii. Zakochani przypinali klodke, a klucz wrzucali do Renu, ktory jest tam potezny. Wspolczesnie, na Kolonii zaczely sie wzorowac inne miasta. Ciekawe, ile klodek utrzyma sluzewiecki mostek zanim... sie zawali pod ciezarem. Chociaz u nas problem chyba rozwiaza zlomiarze ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psl =ps=sld Gazeta dla debili. IP: *.31.55.91.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 12.02.13, 22:50 po prawdzie zylem kilkanascie lat w prl ale bylem zbyt mlody by czytac trybune ludu. jednak dzisiaj mam nieodparte wrazenie podczas lektury gazety wyborczej jak wygladala najwazniejsza gazeta prl. establishment, mainstream czy buce jakich zwal tak zwal sa szczesliwi z podzialu polski na pis i po. zyja z tego lis, olejnik. gw, tvn , rydzyk gazeta polska i inni a to jest zdechly podzial polski jalowy i do niczego dobrego nas nie zaprowadzi. te wszytskie pseudo nowoczesne promocje zycia w stolicy lansowane przez GW to jest pic na wode, np. piwo na lezakach dla mlodych warszawiakow, fonntany bufetowej czy sylwester to tylko dzialania na pokaz bez tresci bez wartosci i znaczenia. mnie denerwuje w warszawie zatloczona komunikacja i estetyczny rozgardiasz czyli wszelkiej masci reklamy na slupach i bilbordach postawione nielegalnie a do tego bluzgi w formie bazgrolow na scianach . to jest objaw dzikiego wschodu europy.to jest problem i wydarzenie pkus edukacja ktora lezy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freeman Gdzie jest Służewiec człowieku IP: *.dynamic.chello.pl 13.02.13, 07:53 bo na pewno nie w Wilenowie chyba.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Mostek Zakochanych już gotowy. Powieś kłódkę IP: *.dynamic.chello.pl 12.02.13, 23:23 Miasteczko Wsilanów. I ten mapping, normalnie my już som amerykany, łociec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 13f Mostek Zakochanych już gotowy. Powieś kłódkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.13, 07:20 Piękne, jeszcze styropianowych gołąbków brakuje. I białego misia. Tylko że miejsce takiej wiochy estetycznej jest na remizowym weselu w Kaczych Dołach, skąd zapewne pochodzi większość pracowników urzędu dzielnicy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freeman Mostek "Zakochanych" IP: *.dynamic.chello.pl 13.02.13, 07:42 To chyba jakiś żart. Kto na takim badziewiu (kładce z przystanku do szpecącej okolicę kupy piachu) powiesi kłódkę. To braza dla stanu zakochania i partnerki(-a).... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawiak z babki a teraz wszyscy biegusiem na mostek IP: *.play-internet.pl 13.02.13, 07:51 www.youtube.com/watch?v=c82a6DQhBDE ... konduktorze łaskawy byle nie do Warszawy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Mostek Zakochanych już gotowy. Powieś kłódkę IP: *.sejm.gov.pl 13.02.13, 09:57 ale FB osobiście prowadzi Burmistrz.... cenzor? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wciskacze Re: Mostek Zakochanych już gotowy. Ktos robi w bam IP: *.pools.arcor-ip.net 14.02.13, 18:02 w bambuko i kase. Kalka pomyslu z Kolonii - ktos podpatrzyl i przeniosl germanski obyczaj na podworko warszawskie. Haha to dobre dla homoseksualnych. Odpowiedz Link Zgłoś