Gość: gość Re: Najlepsza kablówka w Warszawie IP: *.centertel.pl 26.02.13, 09:30 Najlepszą kablówką była ś.p. Aster (obecnie UPC). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawa Re: Najlepsza kablówka w Warszawie IP: *.dynamic.chello.pl 27.02.13, 20:35 UPC to raczej DUPC, szkoda mi Astera. Odpowiedz Link Zgłoś
marchelio Re: Najlepsza kablówka w Warszawie 05.10.14, 20:43 I dlatego dla stęsknionych za Asterem powstała gigakablówka netii gdzie za 40zł możesz mieć neta i tv i bez kar umownych możesz przejść do niej z jupici Odpowiedz Link Zgłoś
rudab1979 Re: Najlepsza kablówka w Warszawie 02.11.14, 23:49 no wlasnie dziwie się że nie ma jej w zestawieniu zfdecydowanie jest konkurencyjna !!! Odpowiedz Link Zgłoś
beejay02 Re: Najlepsza kablówka w Warszawie 27.02.13, 10:44 Trochę bez sensu ta ankieta. Przeważnie każdy zna swoją kablówkę, a pozostałe ocenia z relacji innych. Do tego dziś kablówka to nie tylko TV, ale też np. internet. I tu oceny dostępne w sieci bardzo się różnią. Generalnie jak czytam tony opinii - najlepsza jest ta kablówka, której akurat nie mamy. Ale sam jestem ciekaw, choć możliwości zmian póki co mam minimalne. Odpowiedz Link Zgłoś
marchelio Re: Najlepsza kablówka w Warszawie 15.09.14, 09:35 Rozumiem, ze kryterium ankiety to subiektywne odczucia reprezentacyjnej grupy internautów :) Moje tez są subiektywne.....gigakablówka netii . Za 40zł net i kablówka :) Odpowiedz Link Zgłoś
grzes_ek3 Re: Najlepsza kablówka w Warszawie 30.10.14, 23:22 durna ankieta....niby o czym ma świadczyc? szukam konkretnych informacji dlaczego jedna jest lepsza od drugiej a nie co komu sie wydaje! Marcelio gigakablówka nie wchodzi w szranki bo jest to oferta lokalna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicki Re: Najlepsza kablówka w Warszawie IP: *.centertel.pl 07.11.14, 20:38 co z tego że lokalna? w wawie i krakowie najtańsza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeffy Re: Najlepsza kablówka w Warszawie IP: *.play-internet.pl 30.11.14, 23:24 co z tego że najtańsza skoro z powyższej tabeli wynika że nie istnieje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hym Re: Najlepsza kablówka w Warszawie IP: *.free.aero2.net.pl 04.01.15, 20:05 może dla Ciebie nie wchodzi, ale wawie to najlepsza oferta a z tego co wiem to dostępna jeszcze w krakowie... ja mogę napisać nie wchodzi upc bo jest drogie najdroższe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sheriff Re: Najlepsza kablówka w Warszawie IP: *.centertel.pl 29.01.15, 00:38 wystarczyło że netia weszła tam gdzie było aster i już ceny poszybowały w dół, tylko dlaczego tak jest że nie wszędzie masz wybór tylko jesteś skazany na jednego operatora...to lokalny monopol i powoduje wygurowane ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
roborobi Re: Najlepsza kablówka w Warszawie 31.01.15, 09:50 Nawet zdecydowałem się na netię, ae co z tego jak podobno na dzień dzisiejszy czekają na dekodery. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irek Re: Najlepsza kablówka w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.15, 12:25 nie spodziewali się że 20 tyś ludzi w tak krotkim czasie będzie chciało podpisać z nimi umowę Odpowiedz Link Zgłoś
roborobi Re: Najlepsza kablówka w Warszawie 31.01.15, 18:59 chyba nie chodzi o 20 tyś :) czyźby dekoder był jeden do tv i internetu? Odpowiedz Link Zgłoś
orku kablówka Orange? 01.02.15, 11:21 po trzech latach z UPC - dobrze ale drogo chcialabym zmienic na Orange - tv, internet, telefon stacjonarny + komorka . Czy macie doświadczenia jak to działa - w sumie ponad 60 zl taniej za taki pakiet miesięcznie ale boję się troche jakości TV Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alan Re: Najlepsza kablówka w Warszawie IP: *.dynamic.mm.pl 19.05.15, 12:55 mam od paru miesięcy gigakablówkę i tak, póki co to jest wlasnie najlepsza kablowka :) daje zaoszczędzić parę groszy! Odpowiedz Link Zgłoś
basia.e Re: Najlepsza kablówka w Warszawie 06.09.16, 11:00 Basia Witam od niedawna korzystam z usług firmy Netia jestem zadowolona jakoś usług jest lepsza niż u innych operatorów oraz cena jest konkurencyjna mogę polecić bardzo miłego przedstawiciela, wszystko załatwił za mnie oraz wytłumaczył i poinstruował co będzie najlepsze wedle moich oczekiwania numer telefonu do handlowca 518-211-102 Odpowiedz Link Zgłoś