Gość: mainecoon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 19:11 Kochani, jestem w bardzo pilnej potrzebie: poradźcie, czym dojechać z Dworca Centralnego na ul. Czereśniową. Z góry slicznie dziękuję Hania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Konrad Re: prośba komunikacyjna IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.04, 19:16 Czereśniowa na Włochach ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mainecoon Re: prośba komunikacyjna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 19:21 Bardzo możliwe :) Dostałam juz namiary - 517 lub 127. Pozdrawiam HAnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad Re: prośba komunikacyjna IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.04, 19:30 to już tłumaczę :) moje okolice :D Czereśniowa jest długa aż od Srarowiejskiej, przez Popularna aż do Kleszczowej. Jeżeli potrzeba od Popularnej to dojedz 127 do przystanku Mikołajska i cofnij się do Czereśniowej (prostopadła) jeśli od Kleszczowej to wysiądź z 517 na Zaj.Kleszczowa i nie przechodząc przez ulicę cofnij sie kawałek. Możesz też wysiąść na przystanku "Popularna" (zarówno z 127 jak i 517) i iść wzdłuż Popularnej, mijająć Makro i Castrorame. Miniesz też Salon Samochodowy (taki spory ) nie pamietam jakiej firmy i zaraz za tym salonem będzie skrzyżowanie z Czereśniową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad Re: prośba komunikacyjna IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.04, 19:31 Przepraszam , ze tak dlugo ale staralem sie prosto wytlumaczyc. Mysle, ze najlepiej bedzie z przystanku Popularna isc. Uwaga na ulice bo sa dziory i samochody chlapia !! ;) Milej podrozy :) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś