Gość: Warschau IP: *.matrix.pl 22.03.02, 15:38 Zdaje się, ze przed wojną była to dość popularna forma spędzania czasu wolnego i relaksu. A jak jest dzisiaj? Czy w Warszawie są jakieś sauny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloggi Re: Sauny w Warszawie 22.03.02, 15:43 1 typowo gejowska, a druga dla panów, a w niedzielę koedukacyjna. Istnieją też sauny przy ośrodkach sportowych n.p. WOW Wisła na Inflanckiej i na Merliniego w K.S.Warszawianka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warschau A łaźnie? IP: *.matrix.pl 22.03.02, 15:54 A łaźnie? Np. takiej jak w Budapeszcie (koedukacyjnej) nie ma zdaje się w Warszawie.... Odpowiedz Link Zgłoś
tassman Re: Sauny w Warszawie 25.03.02, 13:40 Gość portalu: Warschau napisał(a): > Zdaje się, ze przed wojną była to dość popularna forma spędzania czasu wolnego > i relaksu. A jak jest dzisiaj? Czy w Warszawie są jakieś sauny? ********** może w jakis klubach gejowskich? Nie wiem bo nie chadzam w takie miejsca:) tassman:) ps.Wolę sie pocic np. przy scinaniu dębów w lesie..... Odpowiedz Link Zgłoś
lukullus Re: Sauny w Warszawie 25.03.02, 13:49 sauna z ktorej korzystam w warszawie jest raczej gejowska, ale mi to nie przeszkadza, jest czysta, porzadna i co najwazniejsze, jest goraca; a ja tam ide sie wypocic. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Sauny w Warszawie 25.03.02, 14:24 :) Ponieważ to zależy w jakim celu się tam idzie, a nie kto tam bywa. Odpowiedz Link Zgłoś
tassman Re: Sauny w Warszawie 25.03.02, 14:30 sloggi napisał(a): > :) > Ponieważ to zależy w jakim celu się tam idzie, a nie kto tam bywa. ************** ja tam osobiście nie chodze do np. knajp gejowskich czy sauny-miejsca zebrań pedziów:) tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Sauny w Warszawie 25.03.02, 14:38 Boisz się, żeby Cię nie skusiło ? :))) Zapewniam Cię, że Ci to nie grozi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: Sauny w Warszawie IP: 193.150.166.* 25.03.02, 17:23 sloggi napisał(a): > Boisz się, żeby Cię nie skusiło ? :))) > Zapewniam Cię, że Ci to nie grozi. Może jednak grozi, skoro unika takich miejsc :-)))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Sauny w Warszawie 28.03.02, 13:27 A wiesz, że coś w tym jest. Znam to z autopsji :) Odpowiedz Link Zgłoś
tassman Re: Sauny w Warszawie 28.03.02, 13:40 sloggi napisał(a): > A wiesz, że coś w tym jest. Znam to z autopsji :) ************* nauka nie poszła więc w las.... tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
tassman Re: Sauny w Warszawie 28.03.02, 13:39 sloggi napisał(a): > Boisz się, żeby Cię nie skusiło ? :))) > Zapewniam Cię, że Ci to nie grozi. ******************** Sloggi, krótka piłka: CO JA MIAŁBYM TAM ROBIĆ??? tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Sauny w Warszawie 28.03.02, 13:41 Podyskutować ze mną, zdrowo się wypocić i wziąć chłodny prysznic na rozgrzane ciało - bywalcy sauny nie chorują na wieńcówkę. Chyba więcej nie chciałbyś ! Odpowiedz Link Zgłoś
tassman Re: Sauny w Warszawie 28.03.02, 13:43 sloggi napisał(a): > Podyskutować ze mną, zdrowo się wypocić i wziąć chłodny prysznic na rozgrzane > ciało - bywalcy sauny nie chorują na wieńcówkę. Chyba więcej nie chciałbyś ! ************* Chyba w wannie. tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Sauny w Warszawie 28.03.02, 13:45 Raczej w jacuzzi, którego w Warszawie poza ekskluzywnymi hotelami nie uświadczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
tassman Re: Sauny w Warszawie 28.03.02, 13:47 sloggi napisał(a): > Raczej w jacuzzi, którego w Warszawie poza ekskluzywnymi hotelami nie > uświadczysz. ************* Nie bywam w warszawskich hotelach. Ale ty widze jestes obcykany co jest w którym hotelu.....czyzby wiec ;) tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziemniak Re: Sauny w Warszawie IP: *.wsb.gda.pl 29.03.02, 13:24 sauna the best! wazne, zeby bez gejuchow! Odpowiedz Link Zgłoś
cubic Re: Sauny w Warszawie 29.03.02, 13:37 Co Ci gejuch przeszkadzają, kładziesz się na plecach i się pocisz. I uwaga - nie schylaj się!!!! I będzie dobrze!!!! :)))))))))))))))))) Cubic Odpowiedz Link Zgłoś