tassman 27.03.02, 12:58 Kto wie moze zrobie niedługo piekne graffiti 'tassman:)' gdzies w widocznym miejscu Warszawy. Moze podpowiecie mi gdzie to by mogło być? Starówka? Gdzies w Centrum? gdzie? Pozdrawiam ;)) tassman;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eela Re: gdzie zrobić nowe graffiti...... 27.03.02, 13:29 Tassman, nie prowokuj spokojnych ludzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
tassman Re: gdzie zrobić nowe graffiti...... 27.03.02, 13:33 eela napisał(a): > Tassman, nie prowokuj spokojnych ludzi :) ********************* Eela, "prowokatorem" to był Bogus Linda, gdzie mi tam do niego.....?? duzo usmiechu PZDR tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
tolba Re: gdzie zrobić nowe graffiti...... 27.03.02, 13:34 Proponuję w domu. Nad łóżkiem mamy i taty zamiast lanszafcika :))) Odpowiedz Link Zgłoś
d.z. Re: gdzie zrobić nowe graffiti...... 27.03.02, 13:37 Hmm mozna na parkanie dookoła Wyścigów, tam sporo sztuki już umieszczono lub zgodnie z modnym ostatnio trendem "body painting" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tassman Re: gdzie zrobić nowe graffiti...... 27.03.02, 13:39 d.z. napisał(a): > Hmm mozna na parkanie dookoła Wyścigów, tam sporo sztuki już umieszczono lub > zgodnie z modnym ostatnio trendem "body painting" ;) ************** d.z., dzieki za propozycję. Ale wiesz DZ tam jest takie mnóstwo bazgrołow wszelakiej maści ze mój niechybnie zniknie po kilku dniach pod jakims innym.... bardziej reprezentacyjne miejsce wybierzcie... tasssman:) Odpowiedz Link Zgłoś
tassman Re: gdzie zrobić nowe graffiti...... 27.03.02, 13:37 tolba napisał(a): > Proponuję w domu. Nad łóżkiem mamy i taty zamiast lanszafcika :))) ***************** Mio rodzice znają moje talenta bardzo dobrze. Pora zeby poznali je tez warszawiacy, na szerszą skalę. Przecież nie bede zapraszał na wernisaż takich tłumów do swojego malutkiego pokoiku..... Gdzie to moge zrobić? propozycje pomózcie... tasssman;) Odpowiedz Link Zgłoś
tolba Re: gdzie zrobić nowe graffiti...... 27.03.02, 13:41 A pamiętacie w latach przełomu, jak na ulicach stały tablice na których można było bazgrolić? Szkoda, że 'wyszli'. Odpowiedz Link Zgłoś
tassman Re: gdzie zrobić nowe graffiti...... 27.03.02, 13:44 tolba napisał(a): > A pamiętacie w latach przełomu, jak na ulicach stały tablice na których można > było bazgrolić? Szkoda, że 'wyszli'. **************** Nie no taka tandeta mnie nie rajcuje....jakis murek fajny albo kawałek ścianky mi wskazcie:) tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
antyeela Re: gdzie zrobić nowe graffiti...... 27.03.02, 13:58 eela napisał(a): > Tassman, nie prowokuj spokojnych ludzi :) eela czuje sie sprowokowana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J Re: gdzie zrobić nowe graffiti...... IP: 212.162.228.* 27.03.02, 14:11 Najlepiej, jak sobie zrobisz jakis fajny "wrzut" na wlasnym czole......bedziesz wygladac rownie dobrze jak upiekszone przez grafitti budynki. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
tassman Re: gdzie zrobić nowe graffiti...... 27.03.02, 14:44 Gość portalu: J napisał(a): > Najlepiej, jak sobie zrobisz jakis fajny "wrzut" na wlasnym czole......bedziesz > > wygladac rownie dobrze jak upiekszone przez grafitti budynki. > Pozdro **************** J, Nie biore powaznie twojej propozycji....J iles tam tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
lukullus Re: gdzie zrobić nowe graffiti...... 27.03.02, 14:20 w ustach pani eeli zabrzmialo to jak perwersja. pani eelu co z pania, pani eelu najpierw mokre podkoszulki, potem prowokacja, az strach co pania opeta do godziny 23, moze cos jeszcze stanie sie mokre i to dopiero moze kogos sprowokowac. proponuje graffiti wszystkich obdrapanych billbordach, tylko nie mazac po tych z fundacjami. tassmann a siuraka nie ozdobilbys sobie jakims wzorkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
tassman Re: gdzie zrobić nowe graffiti...... 27.03.02, 14:45 lukullus napisał(a): > w ustach pani eeli zabrzmialo to jak perwersja. pani eelu co z pania, pani eelu > > najpierw mokre podkoszulki, potem prowokacja, az strach co pania opeta do > godziny 23, moze cos jeszcze stanie sie mokre i to dopiero moze kogos > sprowokowac. > proponuje graffiti wszystkich obdrapanych billbordach, tylko nie mazac po tych > z fundacjami. > tassmann a siuraka nie ozdobilbys sobie jakims wzorkiem. **************** Lukullus, Mój siurak bez graffiti ani innych wzorków jest bardzo atrakcyjnym kąskiem:) tassman:) ps. troskliwa z ciebie bestyja lukullusie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzisio Re: propozycja dla tassmana IP: 192.168.100.* 27.03.02, 14:14 Tassman, a co ci przyjdzie z malowania w jednym, wybranym miejscu. Moja propozycja jest taka. Śmigaj na Stadion XXlecia po chełm. Walnij sobie graffa na tym hełmie. Załóż chełm na głupi łeb i śmigaj po Warszawie, coby wszystkie warszawiaki z twym talentem się zapoznali. Jak mnie nie posłuchasz i wpadniesz do mnie na podwórko coby mur poniszczyć to ci gwarantuje, masz straż miejska na karku od razu. Odpowiedz Link Zgłoś
lukullus Re: propozycja dla zdzisia 27.03.02, 14:23 zabij zone, zgwalc tassmanna, w tylek wsadz sobie palme, a jaja o ile jeszcze masz, pomaluj na olejno na pisanki, bedzies wtedy wygladal jak baran i mogl sie mnozyc jak swiateczny zajac. ze szczescia pusc struge smigusa-dyngusa ze swojej sikaweczki. to taki przedwczesny prima aprillis, uwazaj go kogos zapylisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzisio Re: propozycja dla lukullusa IP: 192.168.100.* 27.03.02, 14:27 Lukullus nie pij tyle denaturatu, bo ci jasność widzenia odbiera. Odpowiedz Link Zgłoś
d.z. Re: Prima - śmigus 27.03.02, 14:28 Jak widzę to masz czasem "oryginalne" pomysły... Odpowiedz Link Zgłoś
d.z. Re: Prima - śmigus 27.03.02, 15:19 lukullus napisał(a): > zdegustowany ? Ja wiem?? Raczej chyba zaskoczony, że takie rzczy Ci do głowy przychodzą... Odpowiedz Link Zgłoś
lukullus Re: Prima - śmigus 27.03.02, 15:22 o moj drogi, ja miewam rozne pomysly, lacznie z bieganiem w grudniu nago po lesie. zycie trzeba sobie urozmaicac Odpowiedz Link Zgłoś
d.z. Trzeba uważać... 27.03.02, 21:38 lukullus napisał(a): > o moj drogi, ja miewam rozne pomysly, lacznie z bieganiem w grudniu nago po > lesie. zycie trzeba sobie urozmaicac Podczas takich biegów trzeba bardzo uważać na stopy. Ludzie teraz tyle dziwnych rzeczy do lasów wyrzucają... :) Odpowiedz Link Zgłoś
tassman Prima - śmigus do DZ 27.03.02, 14:50 d.z. napisał(a): > Jak widzę to masz czasem "oryginalne" pomysły... ****************8 DZ, Ale kto: -zdzisio, -lukullus - czy moja skromna osóbka? tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
d.z. Re: Prima - śmigus do DZ 27.03.02, 15:18 tassman napisał(a): > d.z. napisał(a): > > > Jak widzę to masz czasem "oryginalne" pomysły... > > ****************8 > DZ, > > Ale kto: > -zdzisio, > -lukullus > - czy moja skromna osóbka? > > tassman:) > Chodziło mi o lukllusa ...;) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: propozycja dla zdzisia 27.03.02, 14:38 Zauważam same rewelacje, ale projekt do realizacji - w sam raz na świąteczną nudę :)))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tassman Re: propozycja dla zdzisia 27.03.02, 14:49 lukullus napisał(a): > zabij zone, zgwalc tassmanna, w tylek wsadz sobie palme, a jaja o ile jeszcze > masz, pomaluj na olejno na pisanki, bedzies wtedy wygladal jak baran i mogl sie > > mnozyc jak swiateczny zajac. ze szczescia pusc struge smigusa-dyngusa ze swojej > > sikaweczki. > to taki przedwczesny prima aprillis, uwazaj go kogos zapylisz. ************* Lukullusie, Chciałbys? tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
tassman do Zdzisia 27.03.02, 14:48 Gość portalu: zdzisio napisał(a): > Tassman, a co ci przyjdzie z malowania w jednym, wybranym miejscu. Moja > propozycja jest taka. Śmigaj na Stadion XXlecia po chełm. Walnij sobie graffa > na tym hełmie. Załóż chełm na głupi łeb i śmigaj po Warszawie, coby wszystkie > warszawiaki z twym talentem się zapoznali. > Jak mnie nie posłuchasz i wpadniesz do mnie na podwórko coby mur poniszczyć to > ci gwarantuje, masz straż miejska na karku od razu. **************************** Zdzisiu, twój pomysł jest orginalny i wart rozważenia. Nawet nie wiesz jak trafiłes bo ja kolekcjonuje hełmy ale z II wojny swiatowej i malowanie ich farba byłoby barbarzyństwem. Pomysł odpada:) Nie wiedziałem ze tak sobie wziąłeś na powaznie do serca słowa pana ministra Janika o zaciesnianiu więzów miedzy służbami porzadkowymi a mieszkańcami:) Zuch z ciebie na piatkę:) PZDR tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzisio Re: gdzie zrobić nowe graffiti...... IP: 192.168.100.* 27.03.02, 14:49 Chłopaki nie wiem jak wy ale ja juz nie piję... Odpowiedz Link Zgłoś
tassman farby już stygną 27.03.02, 14:53 Ej, Az tak słabo z waszą inwencją twórczo-pomocniczą? Okej wybiore sie gdzies na Starówkę..... tam jest tak czysto i kazdy na pewno mnie zauwazy namalowanego na scianie:) Licze ze sfilmuje mnie tez jakaś wycieczka japończyków:) tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: farby już stygną 27.03.02, 15:27 Możesz pójść na jakies osiedle, gdzie sa murowane smietniki. Będziesz miał całe sciany do wymalowania Odpowiedz Link Zgłoś
lukullus Re: farby już stygną 27.03.02, 15:29 wypadaloby zrobic o tym obsesje zdjeciowa, prawda pani eelu kochana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet Re: gdzie zrobić nowe graffiti...... IP: 195.187.84.* 27.03.02, 15:38 Może przęsło jakiegoś mostu? Może być Gdański. Byle daleko od brzegu. Ludzie będą podziwiali to wiekopomne dzieło, zastanawiając się jak tam właściwie się dostałeś. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tolba Re: gdzie zrobić nowe graffiti...... 27.03.02, 15:57 Szkoda, cholera, że kra już z Wisły zeszła. Twoje dzieła na lodzie malowane mógłbyś zaprezentować (przy odpowiedniej temperaturze otoczenia) również mieszkańcom wsi i miast aż do samego Gdańska :) Odpowiedz Link Zgłoś
tassman Tolba i Zet the winners 28.03.02, 07:21 Tolba und Zet, Wasze pomysły spodobały mi sie najbardziej. Ten z krą -bardzo fajny, malowanie mostów też. Czas obrac cel........ tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warschau Re: gdzie zrobić nowe graffiti...... IP: *.matrix.pl 28.03.02, 09:15 tassman napisał(a): > Kto wie moze zrobie niedługo piekne graffiti 'tassman:)' gdzies w widocznym > miejscu Warszawy. Moze podpowiecie mi gdzie to by mogło być? > Starówka? Gdzies w Centrum? gdzie? > > Pozdrawiam ;)) > tassman;) Na czole sobie zrób a będzie widoczne w całej Warszawie...pewnikiem! Odpowiedz Link Zgłoś
tassman Re: gdzie zrobić nowe graffiti...... 28.03.02, 09:59 Gość portalu: Warschau napisał(a): > tassman napisał(a): > > > Kto wie moze zrobie niedługo piekne graffiti 'tassman:)' gdzies w widoczny > m > > miejscu Warszawy. Moze podpowiecie mi gdzie to by mogło być? > > Starówka? Gdzies w Centrum? gdzie? > > > > Pozdrawiam ;)) > > tassman;) > > Na czole sobie zrób a będzie widoczne w całej Warszawie...pewnikiem! ************ warschau, czoło odpada:) Musiałbym go misternie malowac codziennie:) tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warschau Re: gdzie zrobić nowe graffiti...... IP: *.matrix.pl 28.03.02, 10:00 tassman napisał(a): > czoło odpada:) > Musiałbym go misternie malowac codziennie:) > > tassman:) No to plecy, lub tył kurtałki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet Re: gdzie zrobić nowe graffiti......przepis IP: 195.187.84.* 28.03.02, 10:06 Weź starą kurtałkę dzinsową, utnij rękawy, na plecach wymaluj swoje logo, albo jakiś odpowiedni obrazek i używaj do woli jako kamizelkę na dowolny ubiór. Będę cię mogła rozpoznać, jak będziesz spacerował po Starówce. :) Odpowiedz Link Zgłoś
tassman dla Zet przepis 28.03.02, 10:18 Gość portalu: zet napisał(a): > Weź starą kurtałkę dzinsową, utnij rękawy, na plecach wymaluj swoje logo, albo > jakiś odpowiedni obrazek i używaj do woli jako kamizelkę na dowolny ubiór. > Będę cię mogła rozpoznać, jak będziesz spacerował po Starówce. :) ************** Zet, Gdybym tak zrobił i rozpoznałabys mnie na Starówce to....??? tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet Re: dla Zet przepis IP: 195.187.84.* 28.03.02, 10:39 Po prostu będę wiedziała, jak wygląda jeden z warszawskich forumowiczów. Na szczęście mnie raczej trudno rozpoznać, nie wyróżniam się z tłumu :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tassman Re: gdzie zrobić nowe graffiti...... 28.03.02, 10:17 Gość portalu: Warschau napisał(a): > tassman napisał(a): > > > czoło odpada:) > > Musiałbym go misternie malowac codziennie:) > > > > tassman:) > > No to plecy, lub tył kurtałki... ************ Szkoda katany tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dyzio Re: gdzie zrobić nowe graffiti...... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.03.02, 18:23 Jako, że wysoce alergicznie reaguję na te tzw. graffiti patrząc choćby na tych, którzy zamazują tablice informacyjne w Alei Kasztanowej na Kabatach tudzież wszelkie świeżo malowane ściany i płaszczyzny (to chyba jakieś zastępcze spełnienie seksualne jak to kiedyś powiedział niejaki Lew Starowicz mówiąc dalej, iz to swego rodzaju erzac ekhibicjonizmu) - popieram tych przedmówców, którzy jako cel jedynie słuszny wskazywali li i jedynie czółko inicjatora tematu ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: George W dużym pokoju - rodzice się ucieszą IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.03.02, 08:54 tassman napisał(a): > Kto wie moze zrobie niedługo piekne graffiti 'tassman:)' gdzies w widocznym > miejscu Warszawy. Moze podpowiecie mi gdzie to by mogło być? > Starówka? Gdzies w Centrum? gdzie? > > Pozdrawiam ;)) > tassman;) Albo walnij sobie taki motyw na czole Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eliza Potrzebuje graficiarza IP: *.warszawa.vectranet.pl 08.07.13, 09:54 Potrzebuje graficiarza, do pomalowania duża ściaana - motyw legia tel. 793 050 277 PILNE Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Potrzebuje graficiarza 08.07.13, 10:53 Legia honorowa? Cudzoziemska? Odpowiedz Link Zgłoś
1-buc Re: Potrzebuje graficiarza 08.07.13, 11:05 Żeby bez wstydu to tylko jedna z tych dwóch. No, chyba, że sąsiadowi chcę tę wstydliwą namalować. Odpowiedz Link Zgłoś