Dodaj do ulubionych

Wybieramy najładniejszą dziennikarkę Stołecznej

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.04, 12:12
Ponieważ pojawiły się nowe zdjęcia dziennikarek Gazety Stołecznej proponuje
plebiscyt na najładniejszą dziennikarkę.
Moje typy:
1. Barbara Kasprzycka - zdjęcie jak z żurnala, rozmarzona a jednocześnie
intrygująca twarz o konkretnych rysach. Ciekawe jak wygląda reszta...;-)
2. Aleksandra Krzyżniak - Gumowska. Zdjęcie ostatni się zmieniło - poprzednie
przez krótką chwilę było lepsze. Ale i tak nienajgorzej, choć jak wynika z
nazwiska nie jest już na wydaniu
3. Dorota Wyżyńska - Stołeczna Mama - no jak mama to oprócz dzieci jest
pewnie jest i jaki mąż, ale mimo to interesująca.

A jakie są wasze typy?
Obserwuj wątek
    • niech Re: Wybieramy najładniejszą dziennikarkę Stołeczn 10.08.04, 12:20
      A ktora z nich ma najladniejszy PESEL?
      • Gość: Ignaś Re: Wybieramy najładniejszą dziennikarkę Stołeczn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.04, 12:22
        Najładniejszy Pesel to znaczy najmniejszy ergo jest najmłodsza?
        • niech Re: Wybieramy najładniejszą dziennikarkę Stołeczn 10.08.04, 12:25
          Najladniejszy to znaczy najdluzszy.
          • Gość: Ignaś Re: Wybieramy najładniejszą dziennikarkę Stołeczn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.04, 12:30
            Wszystkie Pesele mają tyle samo cyfr. Czyli wszystkie mają tak samo ładne;-000)
      • buggi Re: Wybieramy najładniejszą dziennikarkę Stołeczn 10.08.04, 18:20
        niech napisała:

> A ktora z nich ma najladniejszy PESEL?

i najlepszego chirurga plastycznego?
      • Gość: jkdjkjsd Re: Wybieramy najładniejszą dziennikarkę Stołeczn IP: *.bumerang.univcomp.waw.pl 09.10.04, 15:45
        ale ktoś temat wymyślił...pewnie długo myślał!
    • j_karolak Re: Wybieramy najładniejszą dziennikarkę Stołeczn 10.08.04, 12:27
      Tomasz Kwaśniewski
      • niech Ignas, jestes w bledzie... 10.08.04, 12:36
        Osoby wyrozniajace sie (w gre wchodza rozne cechy) otrzymuja dodatkowe cyfry w
        numerze PESEL. Ja mam 45-cio cyfrowy. Rozumiem ze jestes z tych co to twierdza
        ze rozmiar sie nie liczy.
        • j_karolak Re: Ignas, jestes w bledzie... 10.08.04, 13:23
          Pewnie, że rozmiar się nie liczy. Najważniejsze jest być wyrozumiałum i
          tolerancyjnym. Bez tego na tym forum ciężko wytrzymać.
          • niech Re: Ignas, jestes w bledzie... 10.08.04, 13:26
            Ja tez przez grzecznosc udaje ze rozmiar sie nie liczy. Ale swoje wiem.
            • Gość: jacek duza, konska glowa IP: *.u.mcnet.pl 10.08.04, 13:30
              >Ja tez przez grzecznosc udaje ze rozmiar sie nie liczy. Ale swoje wiem.

niech swoje wie, a dorozkarz niech sobie mowi co chce

z ta swoja malenka glowa

jemy owies i piszemy
              • niech Re: duza, konska glowa 10.08.04, 13:36
                O, jabus, zobacz, samolot wbil ci sie w glowe.
                • Gość: jacek duza, konska glowa gada z jabcusiem IP: *.u.mcnet.pl 10.08.04, 13:37
                  o samolotach

jemy owies i piszemy
                  • Gość: Ignaś na temat? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.04, 16:52
                    A może coś na temat?
                    • buggi Re: na temat? 10.08.04, 18:19
                      Ja bym chciała zobaczyć zdjęcia na temat, bo inaczej zagłosuję a)w ciemno i b)
                      na dwa palce
            • remislanc Re: Ignas, jestes w bledzie... 12.08.04, 08:39
              niech napisała:

> Ja tez przez grzecznosc udaje ze rozmiar sie nie liczy. Ale swoje wiem.

przecież każdy wie, że lubisz olbrzymie rozmiary poczuć w czterech literach...
          • buggi Re: Ignas, jestes w bledzie... 10.08.04, 18:22
            j_karolak napisał:

> Pewnie, że rozmiar się nie liczy. Najważniejsze jest być wyrozumiałum i
            > tolerancyjnym. Bez tego na tym forum ciężko wytrzymać.

Ciezko jest wytrzymac bedac zazdrosnikiem.
        • remislanc Re: Ignas, jestes w bledzie... 12.08.04, 08:36
          Takie 45-cio cyfrowe dają debilkom...
    • Gość: Tomek w redakcji nudy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 18:44
      wiec robią sobie piepszoną autoreklamę...
      • slodkoslony Re: w redakcji nudy 10.08.04, 20:07
        Mimo sugestywnej reklamy Niecha - Miss Stołecznej i tak odbiera 'złote pióro'
        osobiście - z rąk Naczelnego .
        • niech Re: w redakcji nudy 10.08.04, 22:14
          A nie naczelnika?
          • slodkoslony Re: w redakcji nudy 10.08.04, 22:18
            Naczelnik miał skromniejsze 'pióro'.
            • Gość: Ignaś Re: w redakcji nudy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.04, 12:52
              A Biuro?
    • pan_pndzelek Re: Wybieramy najładniejszą dziennikarkę Stołeczn 11.08.04, 15:11
      Ale bym se poSzpalował...
      • Gość: Ignaś Szpa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.04, 16:29
        pan_pndzelek napisał:

> Ale bym se poSzpalował...
        Ale fotek nie było....
    • Gość: Podnietek Re: A gdzie te zdjęcia... IP: *.chello.pl 11.08.04, 20:22
      ...można zobaczyć?
      • kixx Re: A gdzie te zdjęcia... 11.08.04, 20:29
        www.ejsi.com.pl/tajne/?id=48
        • pan_pndzelek Re: A gdzie te zdjęcia... 12.08.04, 09:08
          Tutaj to chyba kolegium redakcyjne Stołecznej... w tle entuzjazmem wybucha
          Michnik a na pierwszym planie Szpala (po lewo) z Fusieckim (po prawo)...

www.ejsi.com.pl/tajne/ejsi/media/83t.jpg
        • Gość: Gutek Nareszcie jakiś ciekawy wątek! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.04, 12:04
          Szkoda tylko że nie ma numerów telefonów do tych panienek!
      • Gość: Ignaś Re: A gdzie te zdjęcia... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.04, 13:46
        Gość portalu: Podnietek napisał(a):

> ...można zobaczyć?

codziennie na pierwszej stronie "Stołecznej" a czasem także przy tekstach
        • niech Re: A gdzie te zdjęcia... 13.08.04, 13:55
          Papier klamie.
          • Gość: Wolak Re: A gdzie te zdjęcia... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.04, 16:43
            niech napisała:

> Papier klamie.

Ale nie Gazeta!
            • niech Re: A gdzie te zdjęcia... 17.08.04, 23:05
              Wolak klamie...
    • umfana Re: Wybieramy najładniejszą dziennikarkę Stołeczn 13.08.04, 16:00
      lepiej wybierzcie najladniejsza forumowiczke ..hehheheh
      • niech Re: Wybieramy najładniejszą dziennikarkę Stołeczn 13.08.04, 16:02
        Liczysz na nagrode pocieszenia?
        • umfana Re: Wybieramy najładniejszą dziennikarkę Stołeczn 14.08.04, 13:53
          Niechu kochanie ..Tobie daje pierwszenstwo...jestes najpiekniejsza virtualna laska na forum!
          • Gość: Ela Re: Wybieramy najładniejszą dziennikarkę Stołeczn IP: 195.116.133.* 15.08.04, 11:34
            Ale niejaka Sałwacka z ostatniego numeru też była niezła...
            • Gość: ola Re: Wybieramy najładniejszą dziennikarkę Stołeczn IP: *.chello.pl 15.08.04, 16:14
              Wczoraj znów było zdjęcie Kapsrzyckiej - rzeczywiście niczego sobie...
              • Gość: strych.nina Re: Wybieramy najładniejszą dziennikarkę Stołeczn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 16:40
                Widocznie jest fotogeniczna, bo na zywo miernota i do tego
                czesto pisze na zamówienie swoich wybrancow nieprawde .......
                • niech Re: Wybieramy najładniejszą dziennikarkę Stołeczn 15.08.04, 16:54
                  "pisze na zamówienie swoich wybrancow".
                  Moglabys wytlumaczyc co mialas na mysli?
                  • Gość: Ignaś Re: Wybieramy najładniejszą dziennikarkę Stołeczn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.04, 09:18
                    A kto jest Jej wybrańcem? ..to musi być bardzo przyjemne...;-)
                    • Gość: Olo Re: Wybieramy najładniejszą dziennikarkę Stołeczn IP: *.chello.pl 19.08.04, 19:10
                      Czy Gazeta mogłaby wydrukować zdjęcia składu całej redakcji? kiedyś coś takiego
                      było ale dawno temu i skład się zmienił dużo...
                      • Gość: Ignaś Re: Wybieramy najładniejszą dziennikarkę Stołeczn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.04, 10:43
                        Wczoraj było zdjęcie niejakiej Prymaki - może być...
                        • niech Re: Wybieramy najładniejszą dziennikarkę Stołeczn 25.08.04, 13:05
                          Prymaka to mezczyzna.
                          • Gość: Ignaś Re: Wybieramy najładniejszą dziennikarkę Stołeczn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.04, 10:13
                            A Kowalska (Agnieszka)? - wczoraj było zdjęcie - trochę pyzata, ale może być..
                            • niech Re: Wybieramy najładniejszą dziennikarkę Stołeczn 26.08.04, 17:02
                              A to juz na pewno musiala byc literowka. Kowalska i kobieta maja wspolna tylko
                              sylabe.
                              • Gość: io Oczywiście, że najładniejsza jest red. Kasprzycka IP: *.bzmw.gov.pl / 62.89.110.* 27.08.04, 17:07
                                Nie ma żadnej wątpliwości.
                              • Gość: raz Re: Wybieramy najładniejszą dziennikarkę Stołeczn IP: *.acn.waw.pl 28.08.04, 12:29
                                te foty kłamią. nie oddają wszystkich walorów. niedawno widziałem Kowalską na
                                żywo i jest z niej nieźle apetyczna laska. a fota w stołku jest chyba sprzed
                                kilku lat.
                                także z Kowalską to niech zwazaj co piszesz
                                • niech Re: Wybieramy najładniejszą dziennikarkę Stołeczn 28.08.04, 17:09
                                  No tak, Kowalska to masochistka, sama sobie wybrala zdjecie na ktorym wyglada
                                  jak mutacja plastugi.
                                  PS. Gdybys ja widzial na zywo nie moglbys juz pisac i czytac. Chyba ze pomaga
                                  ci w tym twoj pies przewodnik.
    • njech Re: Wybieramy najładniejszą dziennikarkę Stołeczn 28.08.04, 17:22
      Ja sie zglaszam na najladniejszego dziennikarza.
      • Gość: Ignaś kto dziś? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.04, 13:35
        Nie mam gazetki - a dziś kto jest?
        • niech Re: kto dziś? 30.08.04, 14:22
          Dzis nie bylo geesu.
          • Gość: Ignaś kto wczoraj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.04, 10:28
            W sobotnio-niedzielnym wydaniu było zdjęcie Kowalskiej przy jej artykule.
            Rzeczywiście - znacznie lepiej niż na fotce "dyżurnej"...
            • niech Re: kto wczoraj 06.09.04, 12:18
              To nie byla Kowalska. To byl ten jelen nad tunelem.
        • Gość: Lolekj Re: kto dziś? IP: *.chello.pl 14.09.04, 18:52
          Wczoraj była Kowalska
          • Gość: Ignaś Re: kto dziś? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.04, 10:43
            Wczoraj Prymaka - coś za często dyżuruje...dawno nie było Kasprzyckiej ani
            Krzyżaniak-Gumowskiej...obijają się.
            • Gość: Lolekj Re: kto dziś? IP: *.chello.pl 28.09.04, 19:40
              A dziś?
    • Gość: n0str0m0 hmmm, wystarczy zliczyc do jednego IP: 202.172.58.* 08.09.04, 14:18
      "a nad nia leci motylek, a przed nia biezy baranek"
      podzwaniajac scicha bosonogiem

nostromo
      ps.
      wartownicy pilnuja wiezy z rampuclem?
      wiecej ani mrumru
      • Gość: Lolekj Re: hmmm, wystarczy zliczyc do jednego IP: *.chello.pl 08.09.04, 20:29
        Ale o co chodzi?
    • Gość: Koneser Zdecydowanie Karolina Kowalska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.04, 19:11
    • Gość: Dina To SEKSIZM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 21:43
      • Gość: Ignaś Re: To SEKSIZM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.04, 11:33
        Ale co? że Karolina Kowalska? nie wiem bo nie było dotąd fotki...prosimy!
        • Gość: Dina Re: To SEKSIZM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 11:57
          kobiety się powinno oceniać czy są profesjonalne, a nie czy mężczynom staje na
          ich widok. Wstydźcie się panowie.
          • niech Re: To SEKSIZM 16.09.04, 14:37
            Sa zawody w ktorych owo stawanie swiadczy o profesjonalizmie.
            • Gość: Ignaś Re: To SEKSIZM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.04, 15:25
              W tym zawodzie to z pewnością nie przeszkadza a wręcz pomaga...
              • Gość: Dina Re: To SEKSIZM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 20:38
                Czy należy więc ogłosić konkurs, który z redaktorów najlepiej nadaje się na
                żigolaka????
            • Gość: Dina Re: To SEKSIZM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 20:37
              A praca w prasie do takich zajęc nie należy. Jak łatwo się domyśleć
              • niech Re: To SEKSIZM 16.09.04, 21:33
                No chyba ze ktos chce szybko awansowac.
    • Gość: marcin_f Re: Wybieramy najładniejszą dziennikarkę Stołeczn IP: *.adsl.ihug.co.nz 18.09.04, 11:23
      Można je obejrzeć w wydaniu internetowym? Bo szukam i znaleźć nie mogę :-(
      • Gość: Dina Re: Wybieramy najładniejszą dziennikarkę Stołeczn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.04, 11:26
        Może rozsądniej byłoby gdybyś czytał co te panie piszą. Może coś byś się
        nauczył przy okazji
        • Gość: jaa_ga Re: Wybieramy najładniejszą dziennikarkę Stołeczn IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.09.04, 12:00
          Dina, nie bądź małpiszon:)
          Sama chciałabym zobaczyć, ale nie mam pojęcia, gdzie mogę...
          Interesuje mnie przede wszystkim taka jedna Pani Sylwia. Sałwacka.
          Podobno piękna. Tak się wypowiadał o Niej jeden z moich
          forumowych idoli, więc chciałabym poznać w ten sposób Jego gust.
          Jak wiesz, gdzie mogę zobaczyć te zdjęcia, to daj link, co?...
          :)
        • Gość: marcin_f Re: Wybieramy najładniejszą dziennikarkę Stołeczn IP: *.adsl.ihug.co.nz 19.09.04, 01:19
          Może rozsądniej by było, gdybyś nie oceniała innych zbyt pochopnie, przez pryzmat własnych wyobrażeń, które mogą nie odpowiadać stanowi faktycznemu. Dziecinna próba obrażenia dyskutanta świadczy wyłącznie o Tobie i Twojej rodzinie. Ja Ci nie narzucam mojego zdania, więc bądź uprzejma również zachować swoje zdanie dla siebie. Nie masz absolutnie żadnego powodu do przypuszczania, że nie czytuję tego, co te panie piszą, jak również nie wiem, kim Ty takim jesteś, że sobie wyobrażasz, że możesz oceniać innych ludzi i ich wiedzę na podstawie jednego czy dwóch zdań, które napiszą.
      • Gość: Ignaś Re: Wybieramy najładniejszą dziennikarkę Stołeczn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.04, 10:27
        Niestety tylko w wydaniu papierowym. A może ktoś by zeskanował i dał w necie?
        • Gość: Ignaś Re: Wybieramy najładniejszą dziennikarkę Stołeczn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.04, 10:58
          A tu jest fotka Sałwackiej - było kiedyś na forum:
          www.gazeta.neostrada.pl/
          • Gość: marcin_f Re: Wybieramy najładniejszą dziennikarkę Stołeczn IP: *.adsl.ihug.co.nz 20.09.04, 14:22
            THX :-)
          • Gość: jaa_ga Znalazłam:)))) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.09.04, 18:45
            Na
            www.gazeta.stratosfera.pl
            PS. Dobre:))))))))
    • Gość: Dina Re: Wybieramy najładniejszą dziennikarkę Stołeczn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 11:18
      Dziennikarz musi być kompetentny. Ocenianie dziennikarek pod kontem urody jest
      szowinizmem
      • niech Re: Wybieramy najładniejszą dziennikarkę Stołeczn 20.09.04, 13:38
        Stan konta tez jest istotny. Czasem nawet bardziej od urody.
        • Gość: Dina Re: Wybieramy najładniejszą dziennikarkę Stołeczn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 14:01
          wszystko jest ważne co nie jest nieważne. I co z tego. Lepiej być piękną i
          bogatą niż starą, grubą i brzydką. Lepiej być pięknym i młodym niż łysiejącym
          facetem z brzuszkiem na bezrobociu.
          W dziennikarki powinny być traktowane tak samo jak dziennikarze płci męskiej.
          Liczy się ich profesjonalizm a nie inne przymioty.
      • Gość: marcin_f Re: Wybieramy najładniejszą dziennikarkę Stołeczn IP: *.adsl.ihug.co.nz 20.09.04, 14:05
        Gość portalu: Dina napisał(a):

> Dziennikarz musi być kompetentny.

Każdy pracujący zawodowo musi być kompetentny, niezależnie od płci (czy wieku, narodowości, wyznania itp.).

> Ocenianie dziennikarek pod kontem urody jest
        > szowinizmem

HOWGH! A Liga broni, Liga radzi, Liga nigdy was nie zdradzi.

Ocenianie czyjejś urody nie jest szowinizmem. To zarzut tak samo śmieszny, jak zarzut, że ocenianie mężczyzn po zasobności ich portfela to dziwkarstwo. Każdy sobie ocenia, co chce i jak chce. Przynajmniej moja ocena urody nie ma wpływu na ocenę kompetencji dziennikarskich. Mężczyźni przestaną oceniać urodę kobiet, gdy kobiety przestaną oceniać zasoby majątkowe mężczyzn.

A mi wygląda, koleżanka to tu stara się reprezentować pewną określoną linię polityczno-społeczną. A koleżanka odbyła już obowiązkową zasadniczą służbę wojskową, że się tak uskarża na męski szowinizm i jak rozumiem powszechną dyskryminację kobiet? Hę?
        • Gość: Dina Re: Wybieramy najładniejszą dziennikarkę Stołeczn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 14:16
          obowiązkowa służba wojskowa jest da mężczyzn:)
          Jakbyś się czuł gdyby niektórzy traktowali Cię przedmiotowo bo podobasz się im?
          Jakbyś się czuł jakby patrzyli Ci zamiast na oczy to na cycki?
          Byłbyś szcześliwy?
          • niech Re: Wybieramy najładniejszą dziennikarkę Stołeczn 20.09.04, 14:23
            Nie narzekalbym. A jak tam u ciebie? Z tymi... no wiesz... oczami...
            • Gość: Dina Re: Wybieramy najładniejszą dziennikarkę Stołeczn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 14:25
              Nie dla ciebie kotku:))))))
              • niech Re: Wybieramy najładniejszą dziennikarkę Stołeczn 20.09.04, 14:32
                To wiem - jakos nie jestem zainteresowany. Nie zrozumialem tylko z twoich
                wpisow czy narzekasz na nadmiar zainteresowania twoja osoba czy na jego brak.
          • Gość: marcin_f Re: Wybieramy najładniejszą dziennikarkę Stołeczn IP: *.adsl.ihug.co.nz 20.09.04, 14:37
            No widzisz, płeć determinuje od momentu urodzenia, na co w życiu masz się zgodzić. Jedni muszą znosić traktowanie przedmiotowe i podobać się innym, i zgadzać się na ogladanie ich cycków, a inni - też na traktowanie przedmiotowe (choć inne), na bycie mięsem armatnim, na totalne zeszmacenie w ramach fali, i zgadzać się na to, że nie jest się człowiekiem, tylko dodatkiem do portfela... Mam nadzieję, że zgodzisz się ze mną, że jedno warte drugiego :-/
            • Gość: Dina Re: Wybieramy najładniejszą dziennikarkę Stołeczn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 19:39
              armia powinna być nie z poboru, ale z zaciągu ochotniczego. Z falą trzeba
              walczyć. To wiadomo.
              Oczywiście traktowanie przedmiotowo każdego człowieka jest złe. I to powinni
              wziąść pod uwagę panowie, których interesują tylko przymioty ciała pań.
              • pan_pndzelek >>>Oj Dinuś, Dinuś... 25.09.04, 08:19
                Oj Dinuś, Dinuś... czasem mówisz rozsądnie a czasem jak w tym wątku to tak bez
                zastanowienia coś zaczynasz chlapać... i zaraz taka socjalistyczna mantra się
                wylewa: męski szowinizm, przedmiotowe traktowanie, hari rama, hari rama...

I wtedy zaczyna być śmiesznie aczkolwiek jak sądzę jest to efekt przez Ciebie
                niezamierzony...
                • Gość: Stefan Re: >>>Oj Dinuś, Dinuś... IP: *.chello.pl 21.10.04, 21:29
                  Kasprzycka rulez!
    • Gość: kixx Tylko Michnik IP: *.acn.waw.pl 20.09.04, 21:34
      wszystkie inne odpadaja w przedbiegach
      a jakby jeszcze sie na blondynke przefarbowala........
      ach......
    • Gość: Mania Dyskryminacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 16:14
      Ja bym zaglosowala na najlepsza dziennikarke. Co mnie obchodzi jej uroda?
      Ludzie, czy to wazne, jak wyglada - czy co pisze???
      Zdenerwowalam sie :/
      • Gość: jaa_ga Re: Dyskryminacja IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.09.04, 16:33
        Tu piszą same "chłopaki" he he
        Nie denerwuj się, Mania...
        Ja tam wolę o niebo np Paradowską od Olejnik,
        choć ta pierwsza urodę ma...powiedzmy...trudną.
        Ale dla mnie jest pierwsza klasa.
        • Gość: jacek PROŚBA DO REDAKCJI IP: *.chello.pl 24.09.04, 22:13
          Czy wobec takiego zainteresowania można by prosić o umieszczenie w internecie
          zdjęć dziennikarek (najlepiej od stóp do głów)? To pilne!
          • Gość: Mr X Re: PROŚBA DO REDAKCJI IP: *.itpp.pl 25.09.04, 03:43
            Aby plebiscyt był kompletny proponuję umieszczenie 3 zdjęć każdej z Pań:
            1) w stroju do pracy;
            2) w stroju kąpielowym
            3) dowolne zdjęcie śmieszne (np. poza kulturystki itp)

PS
            Do Diny i Mani: ocena urody nie ma nic wspólnego z oceną zawodową, oceną tego
            co te panie piszą. Chyba jest jak najbardziej ludzkie jest zainteresowanie
            cielesnością. Przecież to nie jest kryterium wyboru np. naczelnej :)
            • Gość: Mr X Re: PROŚBA DO REDAKCJI IP: *.itpp.pl 25.09.04, 03:51
              OK antycypując kolejne głosy pkt nr 2 można by wykreślić....
    • Gość: Michnik Re: Wybieramy najładniejszą dziennikarkę Stołeczn IP: *.bumerang.univcomp.waw.pl 01.10.04, 13:55
      Ciekawe zagadnienie...
    • Gość: Ignaś nowe co jest grane IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.04, 16:12
      Ukazało się właśnie nowe Co jest grane a w nim nowe zdjęcia dziennikarek i do
      grona moich faworytek dołączam Agnieszkę Kowalską która na nowym zdjęciu
      prezentuje się o wiele korzystniej niż na dotychczasowym.
      • niech Re: nowe co jest grane 19.10.04, 16:15
        No wlasnie. Wyszlo szydlo z worka. Ona jest zebra. Faktycznie jakos mi malo po
        ludzku wygladala.
        PS. Na drugi raz proponuje zaluzje zaslonic a redaktorke umiescic po drugiej
        ich stronie.
        • Gość: Ignaś szpieg w masce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.04, 11:30
          Najciekawszą rzecz zaobserwowałem parę dni temu - otóż jest dziennikarka której
          zdjęcia nie drukuje się - niejaka Beata Kęczkowska.
          Pytanie: czy aż taka pokraka że wstyd pokazywać? ktoś wie coś na ten temat?
          • Gość: Ignaś Iwona Dudzik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.05, 14:26
            Wzanawiam temat bo niedawno miałem okazję z daleka widzieć (a zdjęcie było
            wczoraj w Gazecie) niejaką Iwonę Dudzik - bardzo filuterna i zgrabna
            dziewczynka... chyba dołączam Ją do czołóweczki!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka