Dodaj do ulubionych

Nieeeeee - Pendzel (mój IDOL) to kurdupel !!!

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.08.04, 13:24
Dlaczego?!!!!!

Przeczytałam właśnie, że mój IDOL (były Idol?) Pendzel to KURDUPEL!
Wyobrażałam go sobie zawsze jako wysokiego (z lekkim brzuszkiem) maczo - a tu
taki niewypał!

Życie jest okrutne!!!!!
Obserwuj wątek
    • niech Re: Nieeeeee - Pendzel (mój IDOL) to kurdupel !!! 18.08.04, 13:31
      Moze i kurdupel ale z brzuszkiem.
      • j_karolak Re: Nieeeeee - Pendzel (mój IDOL) to kurdupel !!! 18.08.04, 13:36
        Gołota też był kiedyś kurduplem, a wyrósł na wielkiego człowieka.
        • slodkoslony Re: Nieeeeee - Pendzel (mój IDOL) to kurdupel !!! 18.08.04, 13:54
          Pewnie nie każda Baśka ma 'fajny biust' i niekoniecznie kurdupel to musi być
          niewypał .

• niech Re: Nieeeeee - Pendzel (mój IDOL) to kurdupel !!! 18.08.04, 14:44
            A moze Baska ma fajny brzuch? Jak to z toba jest, Baska?
            • Gość: Baśka Re: Nieeeeee - Pendzel (mój IDOL) to kurdupel !!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.08.04, 15:22
              Brzuch mam niestety płaski...

Ach życie, życie - Pendzel jak mogłeś..?!!
              • niech Re: Nieeeeee - Pendzel (mój IDOL) to kurdupel !!! 18.08.04, 15:26
                To dobrze z tym brzuchem. Bedzie mial na czym Pndzel glowe oprzec. Chyba ze
                masz wiecej niz 1,50m. Wtedy bedzie musial podskakiwac.
    • nierh [...] 18.08.04, 14:41
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • pan_pndzelek Nie bój Baśka... 18.08.04, 16:20
      Nie bój Baśka, zawsze coś tam da się jeszcze zrobić... a w międzyczasie podaj
      źródło tej wiadomości...
      • j_karolak Nieproszony odpowiadam 18.08.04, 16:22
        Sam to zasugerowałeś Panie pndzelku zdaje się w wątku o supermarketach. Albo
        nie zaprzeczyłeś plotkom. Nie pamiętam.
        • pan_pndzelek Re: Nieproszony odpowiadam 18.08.04, 16:44
          Aha... To ja Baśkę odsyłam do wątku o zapachach do postu który został
          zacytowany w GW a dokładnie do jego pierwszej części... Basia sama znajdzie?
          Czy Basi pomóc?
          • Gość: Basia Basia ma to w d..up,,ie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.04, 17:05
    • umfana Re: Nieeeeee - Pendzel (mój IDOL) to kurdupel !!! 18.08.04, 17:43
      Baska!
      A moze tak :
      Pendzel (mój PINDOL) to kurdupel !!!
      • niech Re: Nieeeeee - Pendzel (mój IDOL) to kurdupel !!! 18.08.04, 21:27
        I tak umfana przy pomocy rodziny i sasiadow wykrzesala z siebie diament -
        dowcip nad dowcipami.
        PS. Niestety nie skorzystala z pomocy papieru i muszli wiec towarzystwo dosc
        szybko sie rozeszlo.
        • pan_pndzelek Re: Nieeeeee - Pendzel (mój IDOL) to kurdupel !!! 18.08.04, 21:33
          Jak to mówią: jaka kopalnia takie i w niej diamenty...
          • umfana Re: Nieeeeee - Pendzel (mój IDOL) to kurdupel !!! 18.08.04, 21:35
            widze pierdzielq ze dzialasz z niechem jak 2w1
            ;o)
        • umfana Re: Nieeeeee - Pendzel (mój IDOL) to kurdupel !!! 18.08.04, 21:34
          Dla ciebie niechu forum to WC ... no coz
          • pan_pndzelek [...] 18.08.04, 21:35
            • umfana Re: Nieeeeee - Pendzel (mój IDOL) to kurdupel !!! 18.08.04, 21:41
              pierdziel moze masz schizofrenie ?
              • pan_pndzelek Re: Nieeeeee - Pendzel (mój IDOL) to kurdupel !!! 18.08.04, 21:46
                Głupia, wierna i pancerna...
                • umfana Re: Nieeeeee - Pendzel (mój IDOL) to kurdupel !!! 18.08.04, 21:56
                  ty zas :
                  madry, niewierny i gumowy
                  • pan_pndzelek Re: Nieeeeee - Pendzel (mój IDOL) to kurdupel !!! 18.08.04, 21:58
                    Kolejny diamencik wysadziłaś ze swojej czeluści... ale przyznam że tym razem
                    mimo usilnych chęci nie rozumiem...
          • niech Re: Nieeeeee - Pendzel (mój IDOL) to kurdupel !!! 18.08.04, 21:35
            Dla ciebie WC to WC. Dalej cie nie wypuszczaja.
            • umfana Re: Nieeeeee - Pendzel (mój IDOL) to kurdupel !!! 18.08.04, 21:40
              niechu ponawiam moj apel do ciebie- nie czytaj moich postow!!!
              Po co masz sobie szarpac nerwy przeze mnie?
              Tak bedzie lepiej dla twojego zdrowia psychicznego!
              • niech Re: Nieeeeee - Pendzel (mój IDOL) to kurdupel !!! 18.08.04, 21:43
                Nie podskakuj bo pociagne za lancuszek i znikniesz, slicznotko.
                • umfana Re: Nieeeeee - Pendzel (mój IDOL) to kurdupel !!! 18.08.04, 21:45
                  niechu boje sie o ciebie ... pograzasz sie otchlani obledu na moim punkcie
                  ;o)
                  • niech Re: Nieeeeee - Pendzel (mój IDOL) to kurdupel !!! 18.08.04, 21:50
                    "pograzasz sie otchlani"
    • maciek1011 Re: Pendzel to kurdupel !!! 18.08.04, 21:53
      Nooo!!!
      Wiadomo teraz ,dlaczego z BEJSBOLEM sie obnosi.
      ps
      tylko ten dres "szyty" na "miarke" ????????
      • pan_pndzelek >>>Maciuś! 18.08.04, 21:57
        >>>Maciuś! A ty już robotę na zmywaku skończyłeś w tym swoim barze... pardon...
        RESTAŁRACJI...
        • maciek1011 Re: >>>Maciuś! 18.08.04, 22:01
          pan_pndzelek napisał:

> >>>Maciuś! A ty już robotę na zmywaku skończyłeś w tym swoim barze.
          > .. pardon...
          > RESTAŁRACJI...

kurduplom podajemy na plastikach,to i zmywania brak.

wolne już,jakos same pendzle dzisiaj były.
          • pan_pndzelek Re: >>>Maciuś! 18.08.04, 22:04
            W plastikach to wy zdaje się na codzień podajecie a zmywanie masz jak się
            klientela porzyga po posiłku... a propos... czy ty masz wszystko takie małe jak
            ta Serbia?
            • maciek1011 Re: >>>Maciuś! 18.08.04, 22:14
              pan_pndzelek napisał:

> W plastikach to wy zdaje się na codzień podajecie a zmywanie masz jak się
              > klientela porzyga po posiłku... a propos... czy ty masz wszystko takie małe
              jak
              >
              > ta Serbia?
              Fakt.
              Zmywac po kurduplach to codzienność.
              Mowiłem tobie tyle razy,50g i do wyra,ale cuż "klijent" ,podobno nasz pan_p

a..propos... małe bo małe ale wolę kurdupelki niż kurdupli,
              więc szukaj dalej.
              • pan_pndzelek Re: >>>Maciuś! 19.08.04, 07:27
                Pozmywałeś maciuś podłogę? Mocno wczoraj się porzygali klienci? Co im takiego
                zaserwowaliście? Opowiadaj chłopie...
                • maciek1011 Re: >>>Maciuś! 19.08.04, 20:03
                  pan_pndzelek napisał:

> Pozmywałeś maciuś podłogę? Mocno wczoraj się porzygali klienci? Co im takiego
                  > zaserwowaliście? Opowiadaj chłopie...
                  Pozmywałem podłoge(przecież to moja "praca")
                  Porzygali się jak cholera.
                  Serwowane były twoje posty na telebimie,i wiesz? masz talent w wywoływaniu
                  odruchów wymiotnych.
                  Działa na wszystkich bez wyjątku,młody,stary,baba,chłop bez wyjątku!!!!
                  • pan_pndzelek Re: >>>Maciuś! 19.08.04, 22:02
                    maciek1011 napisał:
                    > chłop bez wyjątku!!!!

Ty to faktycznie jesteś chłop bez NAJMNIEJSZEGO WYJĄTKU...
      • umfana Re: Pendzel to kurdupel !!! 18.08.04, 21:57
        buahahahah!
        wlasnie ... ciekawe ?
        ;o)
    • njech pendzel rowny gosc 18.08.04, 22:01
      pendzel rowny gosc razem imprezujemy i
      bijemy
      tak sadze zalosne
      • nierh [...] 18.08.04, 22:10
        • Gość: ppp http://www.liebert-hiross.pl/cp/przejeb.swf IP: *.centertel.pl 19.08.04, 03:12
          o !
    • bzdziagva Pendzel ? 19.08.04, 05:50
      Czy jest to prawda, ze mali faceci maja dlugie fujary, ktore przeszkadzaja w chodzeniu?
      ;D
      • pan_pndzelek Re: Pendzel ? 19.08.04, 07:25
        Żebyś ty sobie wargi nie przydepnęła... przy mówieniu rzecz jasna...
        • bzdziagva 3 grosze na temat pana frędzla 19.08.04, 21:35
          "...*uja miał na kształt glizdy co nie palił się do *izdy..."
          • pan_pndzelek Mierna, bierna ale wierna... 19.08.04, 22:00
            Mierna, bierna ale wierna...

Bździungwa cipa pancerna...
            • bzdziagva dla p_pierdziołka 19.08.04, 22:14
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=178&w=15001303&a=15027809
              • pan_pndzelek Re: 19.08.04, 22:17
                A konkretnie co chciałaś głupia cipo powiedzieć przez ten cytat? Rozumiem...
                inni cię nie cytują to sama musisz... DO BUDY!!!
                • bzdziagva prymitywie 19.08.04, 22:24
                  ze masz glisdogluta i jestes impotentem wyzywajacym sie na forum!
                  P.S.
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=178&w=15001303&a=15027809
                  • pan_pndzelek >>>Kocmołuchu... 19.08.04, 22:44
                    Kocmołuchu dalej cytujesz coś co pozostaje bez najmniejszego związku... Do
                    garów brudna kuchto... Na obiad dostaniesz kości z proxiaka...
                    • bzdziagva pierdzielku 19.08.04, 22:47
                      lecz sie bo zal mi ciebie
                      • pan_pndzelek Re: 19.08.04, 22:52
                        Bździągwa bierz tego swojego gumowego adonisa na baterie i szoruj do wyra...
                        dziś znowu czeka cię upojna noc... o ile ci te baterie nie siądą...
                        • bzdziagva frędzel znawca wibratorów! 19.08.04, 23:14
                          zapewne stosujesz jej doodbytniczo...
                          lepiej zrob sobie lewatywe!
                          • maciek1011 Re: frędzel znawca wibratorów! 19.08.04, 23:22
                            bzdziagva napisał:

> zapewne stosujesz jej doodbytniczo...
                            > lepiej zrob sobie lewatywe!
                            Dlaczego się denerwujesz? Była na forum pani B.która twierdziła,że lepiej
                            z wibratorem niż z pendzlem.
                            wibrator + bateryjka = ........
                            A pendzlowi podłaczenie do transformatora wielkiej mocy,starcza na 10 sek.
                            Jemu to elekrownia atomowa pomoże tylko na 1/2 godz raz na mies.
                            • niech Re: frędzel znawca wibratorów! 19.08.04, 23:40
                              Maciek, ty lepiej przestan zuc te scierke bo glodu nie zaspokoisz a kible
                              trzeba umyc.
                              • maciek1011 Re: frędzel znawca wibratorów! 20.08.04, 00:01
                                niech napisała:

> Maciek, ty lepiej przestan zuc te scierke bo glodu nie zaspokoisz a kible
                                > trzeba umyc.

Niech martw sie,bedą umyte ,mam wprawe.
                                Martw sie o swoj zadek ,jak pendzel podpisze umowe z elektrownią.
                                • niech Re: frędzel znawca wibratorów! 20.08.04, 00:04
                                  To ze masz wprawe to akurat widac z twoich wpisow. A o cudze wspolzycie raczej
                                  sie nie martw - martw sie o swoje, zobacz, twoja scierka zdradza cie z mopem.
                                • bzdziagva Re: frędzel znawca wibratorów! 20.08.04, 00:13
                                  Maciek!
                                  Fajna riposte dales tej fance pierdziolka!
                                  Ja juz niechowej nie czytam ..szkoda czasu na jej posty!
                                  Pozdro!
                            • bzdziagva Re: frędzel znawca wibratorów! 20.08.04, 00:11
                              Maciek!
                              Masz racje..nie warto sobie zawracac glowy takim kretynem!
                              Dalam frędzlowi linka w ktorym jest wytlumaczone, ze nie jest anonimowy w necie a ten debil nic nie zalapl..dalej ubliza, ect
                              Pendzel to nie wypal na maxa!
                              Pozdro!
                              • niech Re: frędzel znawca wibratorów! 20.08.04, 00:13
                                Dalas linka z ktorego wynika ze jestes skonczona idiotka. Mozesz w to nie
                                wierzyc ale mozesz sie o tym przekonac. Wpisz IP pndzla do swojego ripe. Nie!
                                Nie wkladaj go tam gdzie chcialas tylko wpisz na stronie ripe.net. I co? Nie
                                masz IP pndzla? Szkoda. A gdybys go miala zamiast wpisywac do ripe moglabys z
                                podobnym skutkiem wsadzic go sobie tam gdzie wpierw chcialas. To juz lepiej
                                popros maciusia zeby ci tam mopa wlozyl.
                                • maciek1011 Re: frędzel znawca wibratorów! 20.08.04, 22:12
                                  Niechu zajżyj do psychuszki....zbadaj się.
                                  Twoje skojazenia do mopów,szmat,kibli itp.świadczą o czyms.
                                  Mamusia sprzątaczką była?
                                  Z wielkim szacunkiem dla twojej MAMY,ciebie oczywista ten ...nie
                                  obejmuje.
                                  • bzdziagva Re: frędzel znawca wibratorów! 20.08.04, 22:18

Juz radzilam Niechowi konsultacje z psychoteraputy...
                                    Coz kazdy wariat twierdzi, ze jest zdrow na umysle!
                                    Pozdro
                                    • maciek1011 Re: frędzel znawca wibratorów! 20.08.04, 22:28
                                      bzdziagva napisał:

>
                                      > Juz radzilam Niechowi konsultacje z psychoteraputy...
                                      > Coz kazdy wariat twierdzi, ze jest zdrow na umysle!
                                      > Pozdro

Pzwolę się z Tobą niezgodzić.
                                      Toto nie jest wariat,to są bardzo trałmatyczne przeżycia z dzieciństwa.
                                      • umfana Re: frędzel znawca wibratorów! 20.08.04, 22:37
                                        No tak!
                                        Masz racje!
                                        Frędzel takze musial miec straszne dziecnstwo!
                                        Strach takich spotkac na ulicy...
                                      • bzdziagva Re: frędzel znawca wibratorów! 20.08.04, 22:40
                                        Pierdziolek i Niech powinni pobrac sie!
                                        Tworza idealna pare potworow!
                                        • maciek1110 Re:Brak wyobrażni! 20.08.04, 23:03
                                          bzdziagva napisał:

> Pierdziolek i Niech powinni pobrac sie!
                                          > Tworza idealna pare potworow!

Aż trudno sobie wyobrazić co z takiego "związku" by sie wykluło.
                                          Nawet wiedżmin by sobie z tym nie poradził.
                                          bzdziagva odszczekaj to.
                                          • bzdziagva Re:Brak wyobrażni! 20.08.04, 23:17
                                            heheheh
                                            ;o)
                                            • maciek1011 Re:Brak wyobrażni! 20.08.04, 23:23
                                              Mnie tam nie do ś niechu ,
                                              na smą myśl,skora gęsia mnie dopadła.
                                              • pan_pndzelek >>>Sprzątaczko! Do nauki... 20.08.04, 23:31
                                                Sprzątaczko! Do nauki analfabeto! Podstawy ortografii to nawet w tej Małej
                                                Serbii trzeba znać...
                                                • bzdziagva Re: >>>Sprzątaczko! Do nauki... 20.08.04, 23:39
                                                  pendzel i niech to dwa w jednym...
                                                  szmira nad szmiry
                                                  sam robi bledy a innym wypomina...
                                                  debil ortograf ;o)
                                                  • pan_pndzelek Re: >>>Sprzątaczko! Do nauki... 20.08.04, 23:47
                                                    Zjeżdżaj głupia cipo... czy ja mam kurwa jakąś wadę wymowy, że mnie nie
                                                    rozumiesz półmózgu?
                                                  • maciek1011 Re: >>>Sprzątaczko! Do nauki... 20.08.04, 23:51
                                                    pan_pndzelek napisał:

> Zjeżdżaj głupia cipo... czy ja mam kurwa jakąś wadę wymowy, że mnie nie
                                                    > rozumiesz półmózgu?

Masz wadę!! Alpagomózgu!!
                                                    CHAMA!!!
                                                  • maciek1011 Re: >>>Sprzątaczko! Do nauki... 20.08.04, 23:49
                                                    Bzdziagiewko nie irytuj się:)
                                                    Przecież kurdupel musi sie czyms wykazac.
                                                    Wychowany w oparach "arizony" chce się dowartościować,
                                                    bądż ludzka,daj mu tę(ą) (niech wybiera) przyjamność.
                                                  • pan_pndzelek Re: >>>Sprzątaczko! Do nauki... 20.08.04, 23:54
                                                    Odkurzyłeś słowniczek PRZYGLUPIE?!
                                                  • maciek1011 Re: >>>Sprzątaczko! Do nauki... 20.08.04, 23:57
                                                    pan_pndzelek napisał:

> Odkurzyłeś słowniczek PRZYGLUPIE?!
                                                    NIE
                                                    Otwozyłem PWN arizonko!
                                                  • pan_pndzelek Re: >>>Sprzątaczko! Do nauki... 21.08.04, 00:03
                                                    maciek1011 napisał:
                                                    > Otwozyłem

To leć DOWNIE w te pędy do księgarni... dali ci wadliwy egzemplarz... znęcają
                                                    się chyba nad tymi muminami czy co?
                                                  • maciek1011 Re: >>>Sprzątaczko! Do nauki... 21.08.04, 00:11
                                                    pan_pndzelek napisał:

> maciek1011 napisał:
                                                    > > Otwozyłem
                                                    >
                                                    > To leć DOWNIE w te pędy do księgarni... dali ci wadliwy egzemplarz...
                                                    znęcają
                                                    > się chyba nad tymi muminami czy co?

Głópi bóc s ciebie ,byl i bendzie,
                                                    arizonka ci nie sórzy.
                                                    Zostaw net iwezim siem za to co umiesz nailepiei- BEISPOL.
                                                    MOŻE WYTŁUCZESZ JESZCE KILKA GROSZY.
                                                  • bzdziagva Re: >>>Sprzątaczko! Do nauki... 21.08.04, 01:23
                                                    Pierdziolku zwal sobie konia bo sperma ci mozg zalewa!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka