Dodaj do ulubionych

Po tragedii w Biesłanie

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.04, 00:53
ludzie, a co z dziecmi mordowanymi przez rosjan latami w czeczenii ? one nie
sa warte waszych kwiatow i lez? jak mozecie dawac wyrazy solidarnosci
moskalom ktorzy przez lata tlamsili rowniez nas???
Obserwuj wątek
    • Gość: Zbynek Re: Po tragedii w Biesłanie IP: *.dom.lan / 217.96.30.* 06.09.04, 09:51
      ...nikt nie zapomina o krzywdach nam wyrządzonych w latach ubiegłych ale to nie
      znaczy , że mamy być nie czuli na ból dzieci, ich matek oraz nie współczuć
      tragedii która przytrafiła się tym ludziom. Kto wie, czy nasze szkoły są
      bezpieczne i sądzisz, że rosjanie będą się cieszyć z naszej tragedii gdyby do
      niej doszło ?
    • Gość: Adam Re: Po tragedii w Biesłanie IP: *.t-s.pl 06.09.04, 10:19
      Pamiętam lekcję geografii w technikum tuż po pierwszym ataku Rosjan na
      Czeczenię. Profesor zbierał podpisy pod apelem do wladz Rosji o wycofanie
      wojsk. Zachęcał nas do złożenia podpisów. Gdy zapytalismy, co by zrobił gdyby
      Śląsk chciał odłączyć się od Polski. Bez wahania odpowiedział, że wziąłby
      karabin i zaczął strzelać. W tym samym momencie zabrał kartkę na podpisy.
      • Gość: dddd Re: Po tragedii w Biesłanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.04, 14:49
        o czym ty mowisz, gdzie slaska a gdzie czeczenia? ty rusofilska szumowino
      • kixx Re: Po tragedii w Biesłanie 06.09.04, 14:54
        Gość portalu: Adam napisał(a):

Gdy zapytalismy, co by zrobił gdyby
        > Śląsk chciał odłączyć się od Polski. Bez wahania odpowiedział, że wziąłby
        > karabin i zaczął strzelać. W tym samym momencie zabrał kartkę na podpisy.

€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€
        i zaczal strzelac
    • pan_pndzelek Re: Po tragedii w Biesłanie 06.09.04, 14:54
      Gość portalu: Nie wypełniono napisał(a):

Poszedł WON ISLAMSKI ŚCIERWOJADZIE!!!
      • Gość: ur A SKAD MASZ TEGO NAGANA ?... IP: *.53.194.203.acc03-dryb-mel.comindico.com.au 07.09.04, 08:37
        Moze slazacy ci go podrzucil, co ?...
    • Gość: robbin Re: Po tragedii w Biesłanie IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 06.09.04, 14:59
      Zgadzam się! Tragedia w Biesłanie porusza umysły tylko dlatego, że jest
      nagłośniona przez media. Nagle wszyscy płaczą, skomlą i szukają winnych. A o
      tych tysiącach ginących w czeczeńskich wioskach nikt nie pamięta, bo media tego
      nie pokazują. WOLNA CZECZENIA!!!
      • pan_pndzelek [...] 06.09.04, 15:02
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • rysio.ochucki Re: WOLNA CZECZENIA OD CZECZEŃCÓW 06.09.04, 21:08
          Pndzelek idź zrób sobie lobotomie stary rusofilski bolszewiku. Czeczenie nie
          była islamskim państewkiem, dopóki nie zaatakowali jej Rosjanie. Dudajew
          ogłosił to państwo krajem islamskim starając się zyskać uznanie na arenie
          międzynarodowej chociaż przez kraje arabskie (bo zachód i inne demokratyczne
          kraje go olały!!). OMON codziennie morduje w czeczeni młodych męzczyzn, gwałci
          młode kobiety. Wielokrotnie zdarza się że są to osoby poniżej 15 roku życia.
          A więc licz się ze słowami. Pamięć tych świeczników jest wybiórcza!!! TAK
          SKŁADAJCIE TE SWOJE ZASRANE ZNICZE!! Tylko kto położy znicze po całkowitym
          wysterylizowaniu (to OMON już realizuje w Czeczeni) i zlikwidowaniu narodu
          czeczeńskiego?
          • Gość: Mirosław Re: WOLNA CZECZENIA OD CZECZEŃCÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 21:23
            Każda wojna jest zła i brudna. W każdej wojnie najbardziej cierpią
            cywile.Rosjanie zabijają Czeczeńców przy użyciu nowoczesnych środków
            walki.Czeczeńcy nie mają takowych więc robią to po swojemu.Rosja zawsze była
            agresywnym zaborcą.My Polacy wiemy to chyba najlepiej.
          • pan_pndzelek [...] 06.09.04, 23:02
            • Gość: bimbalimba Re: do "ochuckiego" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.04, 23:28
              stary, serio cie lubilem, ale sympatia tez ma swoje granice
              • pan_pndzelek Re: do "ochuckiego" 06.09.04, 23:39
                A gdzież to ja popieram moskala mój drogi? Ja wychodzę z prostego założenia:
                jeśli tej zarazy czeczeńsko-arabskiej ktoś nie powstrzyma teraz (daleko od
                naszych granic) to jeszcze za mojego życia jakaś okurwiała z nienawiści menda
                rozerwie się bombą obok mnie albo moich bliskich TU U NAS... Teraz rozumiesz?
                Dlatego na rękę mi jest to co dzieje się w Izraelu, Czeczenii, Iraku a bardzo
                mi nie na rękę to co dzieje się we Francy - hurtowy import ciemnych brudasów...
                • maciek1011 Re: do "ochuckiego" 06.09.04, 23:54
                  pan_pndzelek napisał:

> A gdzież to ja popieram moskala mój drogi? Ja wychodzę z prostego założenia:
                  > jeśli tej zarazy czeczeńsko-arabskiej ktoś nie powstrzyma teraz (daleko od
                  > naszych granic) to jeszcze za mojego życia jakaś okurwiała z nienawiści menda
                  > rozerwie się bombą obok mnie albo moich bliskich TU U NAS... Teraz rozumiesz?
                  > Dlatego na rękę mi jest to co dzieje się w Izraelu, Czeczenii, Iraku a bardzo
                  > mi nie na rękę to co dzieje się we Francy - hurtowy import ciemnych
                  brudasów...
                  Aż mnie korci,żeby sie z toba nie zgodzic,ale niestety
                  masz 100% racji.
                  Dodam ,że miejsce brudasów jest na pustyni arabskiej
                • Gość: ur A dlaczego ty ciagle odbezpieczasz tego nagana ? IP: *.53.194.203.acc03-dryb-mel.comindico.com.au 07.09.04, 08:50
                  Zardzewial ?...SPROBUJ Z NIEGO STRZELIC !!
            • rysio.ochucki DZIECKO ZĘBY MYJ I SPAĆ... 07.09.04, 00:21
              I nie podniecaj się tak bo ci guma w majtach pójdzie i mamusia będzie musiała
              gatki znowu zmieniać. A tatuś jak się dowie to pasem przyleje. A teraz dziecko
              idź ząbki myć i lulu spać, bo jak będziesz niegrzeczne to ci mamusia kolacji
              nie da. Bajka się już dawno skończyła...

Teraz się nie dziwię że chołota zdolna jest pobić czeczenów w ośrodku dla
              uchodźców w podwarszawskiej miejscowości...
              • pan_pndzelek [...] 07.09.04, 00:49
                • rysio.ochucki Re: DZIECKO ZĘBY MYJ I SPAĆ... 07.09.04, 09:03
                  Dziecko nie kłap jadaczką bo spadnie na Ciebie z nieba gówniany deszcz. A teraz
                  zbieraj zabawki i do klasy, bo Już po dzwonku. A pani jeszcze uwagę wpisze za
                  szlajanie się po niewłaściwych salach. Łopatkę i wiaderko zabierz i do sali
                  marsz.
                  • pan_pndzelek Re: DZIECKO ZĘBY MYJ I SPAĆ... 07.09.04, 10:45
                    Rysiu! Jak tam zabaweczka? Umyłeś i mamusi do szuflady odłożyłeś grzecznie?
    • spoofing2a Re: Po tragedii w Biesłanie 06.09.04, 23:08
      straszna tragedia - przeciez tam poginely dzieci

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka