Gość: gość IP: *.udskior / 217.11.133.* 07.09.04, 13:13 Panie Maćku, prośba o uzupełnienie wiedzy, nie ma już ZBoWiD, jest Związek Kombatantów Rzeczypospolitej Polskiej i byłych Więźniów Politycznych, a lokalik b. fajny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Adam Ch. Re: Stary Młynek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 00:11 Krótko mówiąc i pisząc, lokal Stary Młynek jest bardzo ciekawym miejscem, gdzie spotykają się ludzie ze Świata kultury i polityki, np. gościem bywa były premier Tadeusz Mazowiecki, oraz wielu innych bardzo ciekawych ludzi. Sam jestem bywalcem Starego Młynka i mogę gorąco polecic go wszystkim którzy mają dość kawiarni "Snobistycznych" i tzw. Trendi. W SM mozna znaleść spokój i spotkać jak już pisałem wyżej ciekawe osoby, dobrze zjeść i wypić w "normalnych" cenach - na to zwrócił bym szczególną uwagę. Jezeli chodzi o kuchnię jest ona prawie jak u przysłowiowej Mamy. Można tu posiedzieć w spokoju samemu czytając bierzącą prasę popijając pyszną kawę i zajadając sie wspaniałą szarlotką lub równiez wspaniałym sernikiem. Oczywiście spotkania ze znajomymi są tu wymarzonym miejscem. ps. Stary Młynek jest równiez miejscem spotkań Warszawskich Fanów Star Wars, warto to równiez odnotować !! Jeżeli ten tekst jescze was nie podkusił do pujścia do SM to nie warto z Wami gadać!! Pozdrawiam Adam Ch. Odpowiedz Link Zgłoś
martuha Re: Stary Młynek 12.01.05, 14:33 stary mlynek to bardzo mila knajpka przyjazna obsluga i cieplym klimatem. polecam ja na spotkania we dwoje, jak i na wieksze imprezy. zaleta ookalu jest ciekawy wystroj, dobra muzyka w tle i chyba najwazniejsze, przystepne ceny. pozdrawiam wlascicieli! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Stary Młynek IP: *.polkomtel.com.pl 14.02.05, 14:56 Do Starego Mlynka warto przyjsc w poniedzialkowy wieczor po 21:00 na kameralne spotkanie z tangiem argentynskim, ktore kroluje w sali w glebi. Odpowiedz Link Zgłoś
altu Re: Stary Młynek 22.02.05, 12:05 faktycznie, super knajpka. tylko szkoda czasami, ze w soboty sa imprezy zamkniete.. ale piątkowe spotkania tez maja swoj urok :) pozdrawiam bywalcow:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Stary Młynek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 14:07 bardzo fajne miejsce, dobre jedzenie...no i jeszcze tango..bylam tam w walentynki.polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: os-ka@o2.pl Re: Stary Młynek IP: 217.153.97.* 06.02.06, 14:31 uwielbiam tą knajpę. pierwszy raz piłam tam białe grzane wino, z wanilią, pomarańczą i goździkami. uzależnia!!! Odpowiedz Link Zgłoś