Dodaj do ulubionych

"Spieprzaj dziadu" to małe piwo

IP: *.aster.pl 09.09.04, 09:09
POLITYKA Nr 37
Pech pielęgniarki Marii Machery polega ba tym, że w nocy z 23 na 24 lipca
ub.r. przypadł jej dyżur na oddziale chirurgicznym Szpitala Bielańskiego w
Warszawie. Na ten oddzial trafiła pacjentka z pooperacyjną raną, z której
sączyła się krew. Kilkanaście minut pózniej niespodziewanie zjawił się
prezydent Warszawy Lech Kaczyński. Był zaniepokojony stanem zdrowia owej
pacjentki, jego znajomej. I tu kolejny pech - na oddziale niechirurga. Dwaj
dyżurujący wówczas lekarze wykonywali właśnie zabieg na sali operacyjnej.
Prezydenta to nie przekonało, domagał się lekarza natychmiast. Jedna z
pielęgniarek zatelefonowała na blok operacyjny i przekazała Kaczyńskiemu
wiadomość, że lekarze dotrą najpózniej za kilka minut. Ale to go nie
zadowoliło. Rozsierdzony podniósł głos.
Wspomniany pech pielęgniarki Machery polegał też na tym, że chociaż owej nocy
pełniła dyżur na męskiej części oddziału chirurgicznego, krzyki prezydenta
ściągnęły ją na część kobiecą. Tam stała się świadkiem besztania personelu
przez Lecha Kaczyńskiego i zareagowała. - "Powiedziałam, że się dziwię, iż
taki znany człowiek tak się zachowuje" - opowiada. -"I wtedyusłyszałam: praca
się pani znudziła? Zapamięta pani ten dzień do końca życia."
Trzy dnipózniej na nocny dyżur pielęgniarki Machery przyszła osobiście
dyrektor szpitala Ewa Żydowicz-Mucha. Oświadczyła, że była u prezydenta
miasta, zna jego relację teraz chce poznać wersję pielęgniarki. -"Spokojnie
wszystko jej opowiedziałam"-kontynuuje Maria Machera. -"Dlatego doznałam
szoku, kiedy dwa dni pózniej pani dyrektor oświadczyła, że muszę odejść z
pracy, ale nie z powodu pana Kaczyńskiego. Twierdziła, że przyczyną jestmoje
zachowanie wobec pani dyrektor. Miałam rzekomo podnieść na nią głos i
wymachiwać rękoma. Świadkiem naszej uprzejmej rozmowy był ordynator ze
szpitalnego oddziału ratownictwa i na niego powoływała się dyrektorka.
Twierdziła, że powstała notatka podpisana przez ordynatora, gdzie dokładnie
opisano moje rzekomo naganne zachowanie."
Według Marii Machery, dyrektor szpitala pod presją prezydenta Warszawy
wymyślił pretekst, aby zwolnić ją z pracy. Ordynator notatki nie podpisywał,
bo jako człowiek uczciwy nie chciał potwierdzić nieprawdy. W rozmowie z nami
zasłaniał się lukami w pamięci, aby wreszcie stwierdzić: -"Nie chciałbym
wracać do tamtej historii." Pielęgniarka, z którą rozwiązano umowę o pracę,
oddała sprawę do sądu. Proces trwa.
Obserwuj wątek
    • chaladia Re: "Spieprzaj dziadu" to małe piwo 09.09.04, 09:23
      Gratulacje dla tych, co na Kaczkę głosowali.
      Podziękujmy im!
      • pan_pndzelek Re: "Spieprzaj dziadu" to małe piwo 09.09.04, 09:39
        W takiej sytuacja jak ta, która miała miejsce wieczorem każdy ma prawo być
        zdenerwowany, wszak z tekstu wynika, że chodziło o jakąś bliską osobę. Niemniej
        jednak ciągnięcie tej sprawy później kiedy wszystko minęło aż do zwalniania
        kogoś kto się "naraził" z pracy jest co najmniej niestosowne...

Ale... ale niestety taka bezmyślna zajadłość jest cechą mężczyzn o nikczemnym
        wzroście... Dlatego postulujmy by w wyborach (wszelakich) wprowadzić CENZUS
        WZROSTU... Przestaną nas wówczas denerwować wszelkiego rodzaju kurduple, mnie
        osobicie Kaczyński akurat nie irytuje ale taki np. Karzeł Nałęcz bardzo...
        • slodkoslony Re: "Spieprzaj dziadu" to małe piwo 09.09.04, 20:07
          pan_pndzelek napisał:

> Dlatego postulujmy by w wyborach (wszelakich) wprowadzić CENZUS
          > WZROSTU... <

Pol - Premierem , Dąbrowski - Prezydętem ?
        • Gość: Arti Re: "Spieprzaj dziadu" to małe piwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 09:46
          I co wtedy?
          Giertych na prezydenta?;-)
      • krzysztofplebs Re: "Spieprzaj dziadu" to małe piwo 12.09.04, 12:37
        Ten kurdupel zawsze była chamem i bufonem. Ciekawe którzy "radiomaryjcy" dali
        mu dyplom prawnika. To obelga dla prawników w Polsce mieć takiego "kolegę"...
      • Gość: Hanna Re: "Spieprzaj dziadu" to małe piwo IP: *.acn.pl 13.09.04, 10:57
        TY CO SKRZWDZIŁEŚ CZŁOWIEKA PROSTEGO - to jest fragment wiersza Cz. Miłosza
        ktory jest umieszczony na pomniku poległych stoczniwców.Jakze te słowa są
        aktualne w stosunku do ludzi z tzw. prawicy a która to reprezentuje
        L.Kaczyński.Skandal.
    • santakasia Re: "Spieprzaj dziadu" to małe piwo 09.09.04, 10:02
      pan k. chyba też postanowił zaangażować się w reformę służby zdrowia.
      rety! jak ja go nie cierpię :(
      spieprzaj dziadu
      • pan_pndzelek Re: "Spieprzaj dziadu" to małe piwo 09.09.04, 10:08
        A kogo "cierpisz"? Przyznaj się...
        • santakasia Re: "Spieprzaj dziadu" to małe piwo 09.09.04, 10:13
          pan_pndzelek napisał:

> A kogo "cierpisz"? Przyznaj się...

pana p.

p.s. czy to dobra odpowiedź?
          • pan_pndzelek Re: "Spieprzaj dziadu" to małe piwo 09.09.04, 10:15
            Brawo! Wygrałaś talon... jedną z dwu nagród jest balon...
            • Gość: jacek hahahaahhaha IP: *.u.mcnet.pl 09.09.04, 10:35
              ales sie dal podpuscic hahahaha

santakasia miala na mysli pan p..zdusia .... a nie pana p ...dzlusia

ale glab !!!!!!!!!!!!!

hahahahahhahahahahhahaahaha
              • pan_pndzelek Hari krishna... hari jabcuś... 09.09.04, 10:37
                Hari krishna... hari jabcuś...

PS. Pana Zdusia nie znam...
                • Gość: jacek pnzdlus_krishna_jabcus IP: *.u.mcnet.pl 09.09.04, 10:46
                  multiplikacja osowosci - na skutek nadmiaru farb nitro

zamiast pndzla malarskiego - wylinialy kikucit
                  • pan_pndzelek Hari krishna... hari jabcuś... 09.09.04, 10:48

• Gość: jacek . hari_jabcuś_pndzlus IP: *.u.mcnet.pl 09.09.04, 10:53
                      czas przejsc na farby ekologicznie

rozpuszczalnik nitro wraz z denaturatem spusztoszyl cale wlosie

z pndzla zostal marny kikucik
                      • pan_pndzelek Hari krishna... hari jabcuś.... 09.09.04, 10:54
    • Gość: Homer J Mam nadzieje ze ta pielegniarka wyjedzie do USA IP: 208.247.54.* 09.09.04, 16:42
      gdzie pielegniarki sa potrzebne..i bedzie miala pana prezydenta gleboko w D..ie.
      Jak mozna komus cos takiego zrobic, pan prezydent powinien sobie w leb stuknac.
      Typowe polaczkowe, komuchowe zachowanie. Brak mi slow na pana prezydenta,
      powinien wziac zimny prysznic albo wskoczyc do Wisly co za kretyn.
      • pia.ed KACZYNSKI 09.09.04, 18:03
        A tak oklaskiwaliscie Kaczynskiego kiedy zabronil gejom przemarszu przez
        Warszawe... Ograniczony, msciwy, ale za to dobry katolik.
        • Gość: Warszawiak [...] IP: *.chello.pl 09.09.04, 18:34
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: el matador Re: KACZYNSKI IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.09.04, 18:08
          Powinien z hukiem jak najszybciej zostać usuniety ze stanowiska Prezydenta
          Warszawy - przede wszystkim za gospodarcze zbrodnie jakie w ciągu dwóch
          nieudanych lat swojego prezydentowania naniósł mojemu ukochanemu
          miastu.Ograniczył szybki rozwój miasta,zamroził wszystkie prawie
          inwestycje,doprowadził stolicę Polski do autentycznej inwestycyjnej
          ruiny.Jesteśmy za jego bezczelnych,nieudolnych rządów najgorzej rozwijającą się
          stolicą Europy - front budowlany jest wielokrotnie mniejszy w Warszawie niż w
          Mińsku i w Moskwie czy w Kijowie ,to wielki kaczy skandal!Jego pretorianin
          architekt Michał Borowski sprowadził w swojej wizji urbanistycznej Warszawę do
          nędznego,tuzinkowego miasta prowincjonalnego na największym szwedzkim
          zadupiu...Wynocha solidaruchowy diabelski sopocki bandziorze z miasta
          stołecznego!
    • Gość: Homer J NAGLOSNIC TA SPRAWE W MEDIACH ILE SIE DA !! IP: 208.247.54.* 09.09.04, 19:43
      jeszcze raz moje dwa grosze. Nie ma nic gorszego niz jakis duren na stanowisku
      ktory wysluguje sie znajomymi zeby innym, niewinnym zycie zatruc.
    • venus99 Re: "Spieprzaj dziadu" to małe piwo 09.09.04, 19:47
      w praktyczny sposób zademonstrowano co to znaczy i prawo i sprawiedliwośc.
      • krzysztofplebs Re: "Spieprzaj dziadu" to małe piwo 12.09.04, 12:44
        Jakie prawo jaka sprawiedliwość w wykonaniu kurdupla?!
    • Gość: ha Hańba! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 22:10
      Wykorzystał urząd do prywatnej zemsty! To tak wygląda "Prawo i Sprawiedliwość"?
    • Gość: muszka Re: "Spieprzaj dziadu" to małe piwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.04, 14:03
      To strasznie przykre ze Kaczor tak sie zachowuje, chyba mu odbilo, Szkoda!!!!
      • Gość: Gensinski Re: "Spieprzaj dziadu" to małe piwo IP: *.easycall.com.ph / 203.104.84.* 10.09.04, 17:07
        Czy zna ktos adres mailowy do pana prezydenta, bo chcialbym go prosic o
        wyjasnienie jego folwarcznego zachowania w lecznicy publicznej.gensia
        • niech Re: "Spieprzaj dziadu" to małe piwo 10.09.04, 17:50
          lkaczynski@warszawa.um.gov.pl
          Pare miesiecy temu pisano o jakiejs poslance SLD ktora podobnie zachowala sie w
          podobnej sytuacji. Jak widac pieprzeni etatysci moga sobie podac reke - bez
          wzgledu na to z jakiej partii pochodza.
          • Gość: kro Czy byliście kiedyś w Szpitalu Bielańskim? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 13:44
            Czy byliście kiedyś w szpitalu? Czy widzieliście z jaką obojętnością, a czasem
            z chamstwem, personel - zwłaszcza niższy, czyli pielęgniarki i salowe - odnosi
            się do pacjentów. Czy byliście kiedyś w Szpitalu Bielańskim? Tam moja 80-letnia
            babcia przywieziona na sygnale z wylewem przez dwie godziny czekała aż ktoś się
            nią zajmie. Tam pacjenci z ostrego dyżuru do rentgena czekają w tej samej
            kolejce co pacjenci robiący planowe zabiegi z oddziałów. Tam kilka lat temu
            zmarł mój dziadek, któremu po przywiezieniu do szpitala przez kilka godzin nie
            udzielono właściwej pomocy. Teraz ludzie, którzy nigdy nie widzieli tego
            szpitala-umieralni, bronią chamskiej pielęgniarki, która wbrew przepisom nie
            wezwała lekarza z innego oddziału do krwawiącej pacjentki. Pewnie by mu
            przeszkodziła w oglądaniu telewizji. Ja bym ich wszystkich zwolnił, a szpital
            rozwiązał. Pech tej pani chciał, że nie zachowała się tak wobec mnie, albo
            wobec innego pacjenta, a wobec swojego przełożonego. I dobrze zrobił, choć za
            mało. Powinna zostać zwolniona dyscyplinarnie, mieć wytoczone postępowanie
            dyscyplinarne i dożywotni zakaz wykonywania zawodu. Może wtedy jej koleżanki
            zrozumiałyby, że to co robią nie jest tylko sposobem na zarabianie pieniędzy
            (nie tylko oficjalnie, ale i na lewo - np. za opiekę nad pacjentami po
            operacjach, czgo nie chcą robić w ramach swoich obowiązków), a miejscem, gdzie
            się decyduje ludzkie życie. Gdyby nie Kaczyński, może pacjentka ta by już nie
            żyła. To możliwe w tym szpitalu.
            • Gość: a. Bylem... IP: *.ifw-kiel.de 11.09.04, 18:12
              Owszem, bylem. Niezaleznie od tego jak funkcjonuje ten szpital (a nie rozni sie
              moim zdaniem od "sredniej krajowej" - na ktora Kaczynski jako czynny polityk od
              15 lat ma wplyw) zachowanie sie Kaczynskiego jest skandaliczne - i mam
              nadzieje, ze ludzie w koncu dojrza, jak zalosny i niedojrzaly (mentalnie) jest
              ten czlowieczek...
              • Gość: aaa Re: Bylem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 18:43
                Jak widać piszesz z Niemiec. Zostan tam i nie wpierdalaj się w to co dzieje się
                u nas.
                • Gość: a Re: Bylem... IP: *.ifw-kiel.de 13.09.04, 09:56
                  Jestes zalosny/a...
            • Gość: JA A w gazetach (prawie wszystkich!) pisali, że IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.04, 20:25
              szpital Bielański postawił na nogi zięć Z.Kuratowskiej i obecny minister
              zdrowia Balicki!Musiał się słabo starać, bo jeszcze niedawno był tam dyrektorem!
              • Gość: Zoliborzanin Re: A w gazetach (prawie wszystkich!) pisali, że IP: 5.5R* / *.wlfdle.rnc.net.cable.rogers.com 11.09.04, 20:54
                Maly czlowieczek,(nie)prawy i (nie)sprawiedliwy...Zal mi go,ale jednak barzdiej
                mi zal tej pielegniarki,ktora tak potraktowal.
              • Gość: t.m. Re: A w gazetach (prawie wszystkich!) pisali, że IP: *.acn.pl 14.09.04, 07:34
                Dziśaj załuje ze nie głosowałem na p.Balickiego.
            • Gość: mmm Re: Czy byliście kiedyś w Szpitalu Bielańskim? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 21:19
              Guzik prawda. Ten szpital bardzo sie zmienil, tydzien temu bylam tam z synem,
              ktory mial silny bol glowy po uderzeniu, w ciagu 15 min mial zrobiona tomografie
              mozgu, ktora wykluczyla niebezpieczenstwo zycia. KACZYNSKI ZACHOWAL SIE JAK
              CZUBEK I NIE SPOSOB GO bronic.
            • krzysztofplebs Re: Czy byliście kiedyś w Szpitalu Bielańskim? 12.09.04, 12:47
              Ty pewnie od "Kaczora" Idź się leczyć!
            • Gość: pielęgniarka Re: Czy byliście kiedyś w Szpitalu Bielańskim? IP: 217.153.70.* 12.09.04, 13:34
              Całe szczęście gościu kro , że nie w twojej gesti "leży to" kogo masz zwolnić a
              kogo nie.Widać że zbyt słabo poznałeś pracujący tam personel. Nie masz zupełnie
              pojęcia o pracy i warunkach w których pracujemy.Takich babć jak Twoja jest
              wiele i każda z nich potrzebuje "już" pomocy.A pacjent planowy jest takim samym
              pacjentem jak i ten z ostrego dyżuru.I nie ma żadnego znaczenia twoje gościu
              zdanie na ten temat , a zwalniać i rozwiązywać możesz u siebie w domu , albo w
              pracy.A co do sposobu na zarabianie pieniędzy to.....faktycznie jest doskonały
              a profity z niego płynące są rzeczywiście ogromne.Ciekawe jak ty byś wyżył
              mając takie pieniądze.Na koniec mogę ci tylko życzyć obyś żył jak najdłużej ,
              nigdy nie chorował i.....umarł na własnym łóżku.Powodzenia.
            • Gość: dr Ewa Re: Czy byliście kiedyś w Szpitalu Bielańskim? IP: *.chello.pl 14.09.04, 14:33
              Bylam i to dobrych kilka razy. 13 lat temu moje 2 miesięczne wówczas dziecko
              było tam operowane z powodu uwiężnietej przepukliny pachwinowej. Nie moge ani
              jednego złego slowa powiedzieć o kimkolwiek.Dziecko miało znakomita opieke, a
              to, że jestem lekarzem okazało sie gdy spotkalam tam ( w 3 dobie pobytu) kolegę
              ze studiów.
              Ponarzekajcie jeszcze trochę na słuzbe zdrowia, powyrzucajcie jeszcze z pracy
              kilka osób- reszta odejdzie sama, przekwalifikuje sie lub wyjedzie, a wówczas
              leczyć się będą ci, którzy maja naprawdę duże pieniądze, a pozostałym zostanie
              przytułek albo powolne umieranie.
      • krzysztofplebs Re: "Spieprzaj dziadu" to małe piwo 12.09.04, 12:45
        Jemu nic nie odbiło on zawsze taki był. Chory na władzę!
        • Gość: wróż Re: "Spieprzaj dziadu" to małe piwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 00:47
          A pani dyrektor ? Tacy usłużni jak ona tworzą tyranów.Popatrzcie, nie bała sie
          pielęgniarki , ciekawe , czy ma lustro w domu, bo to co widzi w oczach
          pracowników to nie szacunek czy wrogość, to POGARDA.
      • Gość: Michał Re: "Spieprzaj dziadu" to małe piwo IP: *.acn.pl 13.09.04, 15:50
        A co z podwyzką pensji dla motorniczych panowie Kaczyński i Urbański.
    • Gość: ika Re: "Spieprzaj dziadu" to małe piwo IP: 217.153.70.* 12.09.04, 13:17
      Cały błąd pielęgniarki polegał na tym, że nie wyciągnęła za uszy lekarza z sali
      operacyjne gdyby tak zrobiła to może by pracowała . Chyba że na stole
      operacyjnym leżała następna znajoma Kaczora.
      A MOŻE NIE POZNAŁA PANA PREZYDENTA?
      • krzysztofplebs Re: "Spieprzaj dziadu" to małe piwo 12.09.04, 13:19
        A czy "Kaczor" może mieć w ogóle jakieś znajome?
      • Gość: ha Re: "Spieprzaj dziadu" to małe piwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 15:23
        Może w TV wyglądał na wyższego... a on po prostu na palcach staje przed kamerą.
        • Gość: Tadeo. Re: "Spieprzaj dziadu" to małe piwo IP: *.acn.pl 13.09.04, 08:05
          Gada na Wachowskiego a sam co robi. Obydwaj panowie niczym się nie róznią.Po
          prostu człowiek dostał stanowisko o wiele lat za wczesnie.;;Gratuluję;;zastepcy
          w osobie Urbańskiego - naprawdę ;;wybitny fachowiec;; zwłaszcza od
          komunikacji.Żarty czy co.
          • Gość: ppp Ciekawe czy .... IP: *.centertel.pl 13.09.04, 09:21
            kierowca autobusu , który w zimie nie włączył ogrzewania a którym to autobusem
            kaczka przewiozła kuper , ciekawe czy jeszcze pracuje ? . Kierowco odezwij
            się !!!
            • Gość: Mietek Re: Ciekawe czy .... IP: *.acn.pl 13.09.04, 13:11
              Kierowca oczywiśćie pracuje nadal w MZA.ale musiał śię zapisać na członka do
              Prawa i Sprawiedliwośći.
            • krzysztofplebs Re: Ciekawe czy .... 13.09.04, 23:57
              A jak "kaczka" wgramoliła się do tego autobusu? Kto ją podsadził?!
    • archi-tect ZALOSNE 13.09.04, 16:43
      Polityka napisala i to niby na pewno prawda - nie tak dawno (jakies dwa lata
      temu) ten sam tygodnik pial na czesc pani Blochowiak - taka jest jego
      wiarygodnosci

zreszta wiadomo, kto go zakladal i kto tam pracuje,

oj, ludzie, ludzie
      • Gość: zalosny Re: ZALOSNE IP: *.chello.pl 13.09.04, 16:57
        W "Spieprzaj dziadu!" też byś nie uwierzył, ale nieszczęśliwie w pobliżu była
        kamera. To też był na pewno spisek przeciwników Kaczyńskiego.
        • archi-tect Re: ZALOSNE 13.09.04, 17:05
          eee - przeciez temu menelowi sie nalezalo

nie mieszkales nigdy wsrod takich ludzi - podpil sobie koles i cos bredzil...

Gość portalu: zalosny napisał(a):

> W "Spieprzaj dziadu!" też byś nie uwierzył, ale nieszczęśliwie w pobliżu była
          > kamera. To też był na pewno spisek przeciwników Kaczyńskiego.
          • Gość: Jan Re: ZALOSNE IP: *.acn.pl 13.09.04, 20:22
            No i gdzie to poparcie dla p. Kaczyńskiego, skoro większość opini jest
            negatywna.Mam nadzieje ze jeszcze zrobi coś dobrego dla nas mieszkańców
            Warszawy.Do roboty.
            • krzysztofplebs Re: ZALOSNE 13.09.04, 23:58
              Tymi malutkimi grubiutkimi chwytakami...? Wykluczone!!!
              • Gość: Fan Gnidy Kaczej [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 10:59
                • Gość: el matador [...] IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.09.04, 11:44
                  • archi-tect Re: ZALOSNE 14.09.04, 12:23
                    sopocki? przeciez on z przedwojennej warszawskiej inteligenckiej rodziny z
                    Zoliborza

chamstwo sie boi, bo panowie wracaja...

a wolajcie sobie na pomoc Lepperow i innych Kwasniewskich - oni tez z plebsu,
                    moze pomoga...
                    • Gość: ! [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 13:17
                      • archi-tect [...] 14.09.04, 13:33
                    • krzysztofplebs Re: ZALOSNE 24.09.04, 04:01
                      Kiedy i gdzie on widział inteligenta w swojej rodzinie, chyba że zastępczej...
    • Gość: Ago Re: "Spieprzaj dziadu" to małe piwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 19:57
      To jest faktycznie prawda o czym Wy tutaj piszecie?
      • krzysztofplebs Re: "Spieprzaj dziadu" to małe piwo 24.09.04, 20:06
        Jak mawiają górale ( nie ci spod Góry Synaj) jest prawda , cała prawda i gówno
        prawda. Kaczora dotyczy środek.
    • Gość: Warszawianka Re: "Spieprzaj dziadu" to małe piwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 19:18
      Kaczorek też będzie kiedyś pacjentem jakiegoś szpitala. A wtedy pamiętajcie
      drogie siostry o słodkiej zemście - pavulonik, lewatywka albo bolesne zastrzyki.
      A tak naprawdę to czy Wy wiecie na kogo głosować? Bo ja nikomu nie wierzę
      i przed następnymi wyborami będę pytała o to: na kogo? na forum. Inaczej to
      chyba nie będę głosować, bo wszyscy tacy "obiecujący", a potem to zwykłe
      kaczorowe chamstwo.
      • krzysztofplebs Re: "Spieprzaj dziadu" to małe piwo 03.10.04, 17:32
        najlepiej mu lewatywkę
        • Gość: Warszawianka Re: "Spieprzaj dziadu" to małe piwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.04, 17:38
          a ty obciągnij lachę psu!
          • krzysztofplebs Re: Zostawiam tę wątpliwą przyjemność 04.10.04, 00:22
            Zostawiam te wątpliwą przyjemność tobie, znowu zmieniłeś/aś pseudonim.
            Najlepiej pisz "Kaczor" II
        • niech Re: "Spieprzaj dziadu" to małe piwo 03.10.04, 17:38
          Polecam waszej lekturze list swiadka tego zdarzenia umieszczony w piatkowym
          geesie. Okazuje sie ze Kaczor mial racje. A jego przeciwnikom (w tej konkretnej
          sytuacji) zycze znalezienie sie w sytuacji pacjentki - ale bez interwencji
          Kaczora.
          • krzysztofplebs Re: "Spieprzaj dziadu" to małe piwo 04.10.04, 00:23
            Mimo wszystko żałosny jest "Kaczor". Ja tak sądzę!
          • krzysztofplebs Re: "Spieprzaj dziadu" to małe piwo 05.10.04, 01:55
            "Kaczora" proponuję umieścić w "zaprojektowanym" przez sulejóweckiego radnego
            Grzegorza Radziszewskiego w "Białym Domu" obok "Milusina", a potem już
            tylko "NA BELWEDER!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka