Dodaj do ulubionych

ZAMKNIĘTA GRUPA DLA MIESZKAŃCÓW NASZEGO OSIEDLA

05.03.15, 21:20
Po dzisiejszym zebraniu doszedłem do wniosku że może warto spróbować sie lepiej komunikować miedzy sobą. Stworzyłem grupę na Facebooku i zapraszam mieszkańców do przyłączania się. Na grupie możemy dzielić sie tak swoimi pomysłami na ulepszenie naszego osiedla jak i wymieniać opinie, pisać o usterkach, oceniać naszego Zarządcę - po prostu się komunikować.

Facebook jest o tyle latwiejszytm kanałem od tego forum na gazecie, ze:
- wiekszość ludzi jednak używa facebooka, forum gazety nie jest popularne
- grupa bedzie zamknieta i moderowana - ograniczona tylko do mieszkańców naszego osiedla
(przed akceptacja do grupy bedzie wymagane podanie numeru bloku i mieszkania lub innej formy potwiuerdzenia związku z naszym osiedlem)
- nie bedzie anonimowa i nie bedą akceptowalne żadne formy wzajemnego obrażania sie itp. Zadaniem grupy bedzie wspołpraca i możliwość lepszego poznania sie a nie konflkty. Dopuszczalne oczywiście konstruktywne wymiany różnych, nawet niezgodnych opinii.
- bedzie mozliwość wklejania zdjęc itp itd, - przykłąd - nie dalej jak kilka dni temu lało sie z sufitu w garażu 105, zdjęcie, usterka, ktoś komuś to przekaże - może coś sie stało co dzieki sąsiedzkiej współpracy i komunikacji oszczędziłoby czasu i kosztów któremuś z sąsiadów. facebook daje duzo wiecej mozliwosci niż zwykłe forum.
- łatwa dostępność do komunikacji z osiedlem nawet kiedy jest sie daleko

Docelowo grupa mogłaby być formą komunikacji Rady Osiedla z mieszkańcami i Zarządcą.

Zachęcam:
www.facebook.com/groups/1419258278369445/
Pozdrawiam,
Bartosz M, 105
Obserwuj wątek
    • bartosz_m_105 Re: ZAMKNIĘTA GRUPA DLA MIESZKAŃCÓW NASZEGO OSIED 05.03.15, 21:29
      Dodam jeszcze uproszczony adres do grupy:
      www.facebook.com/groups/pilsudskiego.zabki/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka