Dodaj do ulubionych

fatalny kulinarny duet

IP: *.dynamic-ww-4.vectranet.pl 24.05.15, 22:18
Mieszkańcy Wilanowa przestrzegam przed restauracją Kulinarny duet na ul. Branickiego 9. Na posilek czekalam 50 minut przy czym w restauracji przez ten czas nie byl wydany inny posiłek. Aby ktoś przyjął zamówienie należy się upominać. Kelnerzy zapominaja co powinni donieść. Natomiast smak spaghetti z truflami to coś okropnego. Moje oko nie ujrzalo żadnych trufli a pasta to oddzielający się sos jasny i oliwa. Nie polecam. A menager klientów straszy policją. Fatalne miejsce .
Obserwuj wątek
    • Gość: a Re: fatalny kulinarny duet IP: 217.33.154.* 25.05.15, 12:43
      To prawda, ten lokal to dramat. Wczoraj czekaliśmy kilka minut aż kelner do nas podejdzie z kartą. Nic. Na zwróconą uwagę - zero reakcji, więc wyszliśmy.
    • spracz Re: fatalny kulinarny duet 15.06.15, 20:45
      Byłem w tym czasie w Restauracji, i dlaczego Pani kłamie, zjadła Pani Całe to jak Pani określiła nie dobre spaghetti i nie wyglądało ze nie smakuje. i tego co słyszałem nie zapłaciła Pani za nie. Pozostałe osoby z Pani stolika były zachwycone i dziękowały za pyszne jedzenie, i to jest prawdziwa opinia bo jedzenie jest bardzo dobre. Polecam
      • 1-buc Re: fatalny kulinarny duet 15.06.15, 22:42
        Nie polecam knajpy, która zatrudnia półanalfabetę do reklamy.
      • Gość: Gość Re: fatalny kulinarny duet IP: *.dynamic.chello.pl 20.07.15, 13:54
        W momencie kiedy ta Pani była, były tylko zajęte 2 stoliki: mój i właśnie tej Pani. faktycznie to co ta pani opisuje pokrywa się w 100%, a uzytkownik o nicku "spracz" to menager restauracji, który aby bronić restauracji wpisuje na wszelkich forach kulinarnych obronne teksty, aby ratować pseudo restauracje "Kulinarny duet".
        Jedzenie w tej restauracji porażka, obsługa kelnerów dno (są prawdopodobnie z łapanki, slyszałem wchodząc do WC, jak kelner chwalił się, że jeszcze miesiąc temu pracował na pobliskiej budowie, a teraz zatrudnili go w restauracji). Stanowczo odradzam to miejsce!
    • Gość: Guska Re: fatalny kulinarny duet IP: *.dynamic-ww-2.vectranet.pl 19.09.15, 20:52
      Zgadzam się w 100% z Aga - odradzam zarówno pastę z truflami jak i zupę pomidorowa z dziecięcego menu (kucharz wyszedł z założenia, ze skoro dzieci preferują smak słodki to dla podratowania smaku wystarczy wsypać cukier i będzie ok...) Kropkę nad "i" postawił rachunek - i tu ostrzeżenie dla wszystkich miłośników wina: ceny w karcie podane są za 100ml a serwowane lampki maja pojemność 200ml. Na rachunku zamiast 14zl było 28 za jedna lampkę wina niespecjalnie wysokich lotów...
      Cóż, po odwiedzinach w Kulinarnym Duecie pozostał podwójny niesmak... i ten po średnich potrawach i po podejściu do klienta. Z tym pierwszym zawsze można by było powalczyć, podszkolić kucharza, zmodyfikować menu, ale juz "zawoalowane" menu to zapewne dzieło samych właścicieli... Dla nas była to pierwsza i ostatnia wizyta w tym miejscu!
      • 1-buc Re: fatalny kulinarny duet 19.09.15, 23:11
        Zamawiasz "wino niespecjalnie wysokich lotów"? Po cholerę zamawiasz? Za drogo? W Wilanowie jest chyba McDonald's. Tam są smaki, które znasz i na które cie stać. Tam chodź.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka