04.05.16, 18:54
Jak się Wam podoba inicjatywa mieszkańców Marynina? Biorąc pod uwagę planowane zamknięcie Górczewskiej w związku z budową metra, zostaje nam wyjazd na Kazubów. Zwłaszcza rano ..... jest extra.
Obserwuj wątek
    • krzysztofmieciek Re: Marynin 22.05.16, 07:41
      Jest spokojniej jak Marynin jest zamknięty
    • krzysztofmieciek Re: Marynin 22.05.16, 23:53
      Chcecie mieć Marszałkowska pod oknami to głosujcie za otwarciem ul. Marynin
      • catherine70 Re: Marynin 02.06.16, 12:19
        Sorry , mieszkasz w mieście a nie w lesie. Wprowadźmy jeszcze na Górcach zakaz ruchu wszelkich samochodów, motorów, w sumie i rowerów i będzie super. Jeździsz samochodem? Pogadamy jak zamkną Górczewską. Juz teraz o godz 7-8 wyjazd z osiedla zajmuje o 20 min więcej, nie wspominając dodatkowych km. pozdr
        • krzysztofmieciek Re: Marynin 12.06.16, 19:05
          Szanowna Pani,
          Warszawa jest nie przejezdna pomiędzy 7-19, jest to oczywiste dla kogoś kto mieszka w tym mieście długo...
          W tej chwili Zaborowska jest uliczka osiedlowa a nie przelotowa- jest ciszej ,spokojniej i bezpieczniej dla dzieci.
          Niedługo bedzie Pani miała wybudowana planowana autostrade przed oknami to zaspokoi Pani swoje fantazje związane z ruchem samochodów.
          Proponuje przesiąść się na rower jeżeli ma Pani problem z wyjazdem z osiedla .
          • catherine70 Re: Marynin 15.06.16, 20:17
            Szanowny Panie !!!
            Znam doskonale realia życia w Warszawie, bo mieszkam w tym mieście od urodzenia. Znam też plany przyszłościowe osiedla, bo zanim tu zamieszkałam dowiadywałam się o różnych rozwiązaniach, także związanych z naszą uliczką. Jeśli Pan ciekaw proponuję udać się do SM Wola i tez Panu powiedzą.
            A co do tego czy mam ochotę jeździć samochodem, rowerem czy na hulajnodze TO MOJA SPRAWA.
            Jednak nie jestem egoistką i nie zamknęłabym innym nie swojego przejazdu dla swojej wygody. Pozdrawiam.
    • rozczarowana114 Re: Marynin 10.01.17, 17:18
      dramat!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka