Gość: warszawiaczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 17:01 Ludzie pomocy bardzo ważna chwila przede mną, a nie bardzo wiem gdzie ją zorganizować. Liczę na waszą pomoc. Wielkie dzięki za porady!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nn Re: gdzie zaprosić dziewczynę żeby się jej oświac IP: 217.11.136.* 07.10.04, 10:13 np. do Villi Foksal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patrycja Re: gdzie zaprosić dziewczynę żeby się jej oświac IP: *.sgib.com 18.10.04, 15:42 proponuje Restauracje Polska na Nowym Swiecie 21, albo Grand Kredens w Alejach Jerozolimskich (maja romantyczne salki na gorze). Albo Restauracja Baccio... Zalezy jaka kuchnia i jaki portfel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: gdzie zaprosić dziewczynę żeby się jej oświac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 22:42 a moj maz oswiadczyl mi sie w Pozegnaniu z Afryka na Starówce. I tez bylo romantycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: gdzie zaprosić dziewczynę żeby się jej oświac IP: *.proxyplus.cz / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 15:13 jestem ZA!!! Pożegnanie jest najcudniejszym miejscem! szczególnie w zimową śnieżną noc :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.S.J. do domu. po schaboszczaku siup na łóżko (n/t) IP: *.itpp.pl 20.10.04, 13:11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajota Re: gdzie zaprosić dziewczynę żeby się jej oświac IP: 83.243.111.* 20.10.04, 20:17 polecam restaurację Le"Cedr na przeciwko wybiegu misiów na Pradze przy ZOO jest super sami sprawdzcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oozie Żenada Park IP: *.handelsbanken.se 21.10.04, 11:22 I nie ma przebacz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: Żenada Park IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.10.04, 19:14 bar uniwersytecki na krak. przedm. : ) przy cuchnącym naleśniku na zjełczałej śmietanie na pewno będzie Twoja ! pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
ampolion Re: gdzie zaprosić dziewczynę żeby się jej oświac 25.10.04, 23:55 Do Oranżerii, wśród kwiatów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-) Re: gdzie zaprosić dziewczynę żeby się jej oświac IP: *.isw.intel.com / *.isw.intel.com 27.10.04, 15:34 zapros ja na wycieczke gdzies poza miasto albo za granice a nie do jakiejs knajpy. tego na pewno nie zapomni. jak potem posiedzi w pieluchach to bedzie miala co wspominac... ps - w dobrym towarzystwie obojetne gdzie sie jest. wszystko co zarezerwujesz bedzie ok. powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: U_Bolt Re: hej, czy sie wreszcie oswiadczyles ? IP: 62.240.63.* 14.11.04, 09:04 Jesli tak to napisz gdzie i jak bylo ? Moze w2atryto skorzystac z Twoich doswiadczen..... pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzemila Re: hej, czy sie wreszcie oswiadczyles ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.04, 13:53 Zabierz ją do Kazimierza na weekend, zamów stolik UFryzjera (koniecznie na górze, żeby było na kanapie)i jest twoja!!!! Wypróbowałem, działa!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . ZROB TO W BANKU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.04, 19:28 W banku,w ktorym masz konto.Pokaz swojej wybrance jego stan i smialo klekaj z bukietem i pierscieniem.Nie ma bata-musi sie zgodzic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawiaczek Re: hej, czy sie wreszcie oswiadczyles ? IP: *.chello.pl 16.01.05, 12:58 Jasna sprawa że się oświadczyłem. Poszło nawet nieźle, wszystko odbyło się w restauracji Maharaja na starówce, trochę się denerwowałem ale wszystko poszło ok. Jedzenie mają tam bardzo dobre, porcję są konkretne, tylko mogłoby być trochę bardziej romantycznie. Powodzenia dla innych kawalarów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lato Re: gdzie zaprosić dziewczynę żeby się jej oświac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 21:03 Zajazd Napoleoński przy ul.Płowieckiej /nr nie pamiętam/. Świetna kuchnia, wnętrza jak w pałacu, a ceny przystępne. Masz też nastrojową muzykę. Polecam bo to jest normalna restauracja na wysokim poziomie pod każdym względem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: gdzie zaprosić dziewczynę żeby się jej oświac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.04, 03:13 do zajazdu to chyba nie na oświadczenie, tylko na doświadczenie, chyba że ten słynny poziom się zmienił..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: gdzie zaprosić dziewczynę żeby się jej oświac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 22:31 piszesz tak, że nie wiadomo o co chodzi??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meg Re: gdzie zaprosić dziewczynę żeby się jej oświac IP: *.de.ibm.com 22.12.04, 10:31 Warto jest wyjechac gdzies - dobrze zeby miejsce bylo romantyczne. Moj narzeczony oswiadczyl mi sie w Paryzu - tego nie zapomne do konca zycia :-) Naprawde jest co wspominac (Twoja kobieta tez na pewno bedzie pod wrazeniem) - serdecznie polecam. po wieczornym rejscie Sekwana, przy Polach Elizejskich... wspaniale miasto, wspanialy klimat, niewielkie romantyczne uliczki - typowe tylko dla Paryza Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: gdzie zaprosić dziewczynę żeby się jej oświac 22.12.04, 11:30 Garwolin wczesną zimą też jest piękny. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koneser Re: gdzie zaprosić dziewczynę żeby się jej oświac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.04, 15:15 w restauracji Mc Donald's przy Marszałkowskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajka Re: gdzie zaprosić dziewczynę żeby się jej oświac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 23:32 motto cafe ul. ordynacka 10/12 warszawa.. Polecam, mysle ze to dobre miejsce, (ja bym tam chciala dostac pierscionek w takim miejscu..:) mysle ze sie nie zawiedziesz milo, slicznie i sa konciki gdzie mozna pobyc sam na sam, jesli w warszawie, to zajzyj tam. szczesliwego nowego:) Odpowiedz Link Zgłoś
an26d Re: gdzie zaprosić dziewczynę żeby się jej oświac 30.12.04, 09:42 I znowu reklama. Patrz wątek o kolacji dla mężą z dziećmi. Ten sam IP a podpis motto cafe. A fe... Odpowiedz Link Zgłoś
joanna263 Belvedere 18.01.05, 13:08 Chyba najpiękniejsze miejsce w Warszawie, romantycznie chyba nikt się nie zawiódł, dla nas przygotowali specjalną kolację, polecam Odpowiedz Link Zgłoś