Dodaj do ulubionych

gdzie zaprosić dziewczynę żeby się jej oświaczyć??

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 17:01
Ludzie pomocy bardzo ważna chwila przede mną, a nie bardzo wiem gdzie ją
zorganizować. Liczę na waszą pomoc. Wielkie dzięki za porady!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: nn Re: gdzie zaprosić dziewczynę żeby się jej oświac IP: 217.11.136.* 07.10.04, 10:13
      np. do Villi Foksal
      • Gość: Patrycja Re: gdzie zaprosić dziewczynę żeby się jej oświac IP: *.sgib.com 18.10.04, 15:42
        proponuje Restauracje Polska na Nowym Swiecie 21, albo Grand Kredens w Alejach
        Jerozolimskich (maja romantyczne salki na gorze). Albo Restauracja Baccio...

Zalezy jaka kuchnia i jaki portfel.
    • Gość: gosc Re: gdzie zaprosić dziewczynę żeby się jej oświac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 22:42
      a moj maz oswiadczyl mi sie w Pozegnaniu z Afryka na Starówce. I tez bylo
      romantycznie.
      • Gość: mm Re: gdzie zaprosić dziewczynę żeby się jej oświac IP: *.proxyplus.cz / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 15:13
        jestem ZA!!! Pożegnanie jest najcudniejszym miejscem! szczególnie w zimową
        śnieżną noc :-)
    • Gość: P.S.J. do domu. po schaboszczaku siup na łóżko (n/t) IP: *.itpp.pl 20.10.04, 13:11
    • Gość: kajota Re: gdzie zaprosić dziewczynę żeby się jej oświac IP: 83.243.111.* 20.10.04, 20:17
      polecam restaurację Le"Cedr na przeciwko wybiegu misiów na Pradze przy ZOO jest
      super sami sprawdzcie.
    • Gość: Oozie Żenada Park IP: *.handelsbanken.se 21.10.04, 11:22
      I nie ma przebacz
      • Gość: ! Re: Żenada Park IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.10.04, 19:14
        bar uniwersytecki na krak. przedm. : )
        przy cuchnącym naleśniku na zjełczałej śmietanie na pewno będzie Twoja !
        pozdrawiam !
    • ampolion Re: gdzie zaprosić dziewczynę żeby się jej oświac 25.10.04, 23:55
      Do Oranżerii, wśród kwiatów?
    • Gość: ;-) Re: gdzie zaprosić dziewczynę żeby się jej oświac IP: *.isw.intel.com / *.isw.intel.com 27.10.04, 15:34
      zapros ja na wycieczke gdzies poza miasto albo za granice a nie do jakiejs
      knajpy. tego na pewno nie zapomni.

jak potem posiedzi w pieluchach to bedzie miala co wspominac...

ps - w dobrym towarzystwie obojetne gdzie sie jest. wszystko co zarezerwujesz
      bedzie ok.

powodzenia
    • Gość: U_Bolt Re: hej, czy sie wreszcie oswiadczyles ? IP: 62.240.63.* 14.11.04, 09:04
      Jesli tak to napisz gdzie i jak bylo ? Moze w2atryto skorzystac z Twoich
      doswiadczen..... pozdrawiam serdecznie
      • Gość: dzemila Re: hej, czy sie wreszcie oswiadczyles ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.04, 13:53
        Zabierz ją do Kazimierza na weekend, zamów stolik UFryzjera (koniecznie na
        górze, żeby było na kanapie)i jest twoja!!!! Wypróbowałem, działa!!!!!!
        • Gość: . ZROB TO W BANKU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.04, 19:28
          W banku,w ktorym masz konto.Pokaz swojej wybrance jego stan i smialo klekaj z
          bukietem i pierscieniem.Nie ma bata-musi sie zgodzic.
        • Gość: warszawiaczek Re: hej, czy sie wreszcie oswiadczyles ? IP: *.chello.pl 16.01.05, 12:58
          Jasna sprawa że się oświadczyłem. Poszło nawet nieźle, wszystko odbyło się w
          restauracji Maharaja na starówce, trochę się denerwowałem ale wszystko poszło
          ok. Jedzenie mają tam bardzo dobre, porcję są konkretne, tylko mogłoby być
          trochę bardziej romantycznie. Powodzenia dla innych kawalarów.
    • Gość: lato Re: gdzie zaprosić dziewczynę żeby się jej oświac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 21:03
      Zajazd Napoleoński przy ul.Płowieckiej /nr nie pamiętam/. Świetna kuchnia,
      wnętrza jak w pałacu, a ceny przystępne. Masz też nastrojową muzykę. Polecam bo
      to jest normalna restauracja na wysokim poziomie pod każdym względem.
      • Gość: bolo Re: gdzie zaprosić dziewczynę żeby się jej oświac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.04, 03:13
        do zajazdu to chyba nie na oświadczenie, tylko na doświadczenie, chyba że ten
        słynny poziom się zmienił.....
        • Gość: ??? Re: gdzie zaprosić dziewczynę żeby się jej oświac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 22:31
          piszesz tak, że nie wiadomo o co chodzi???
    • Gość: Meg Re: gdzie zaprosić dziewczynę żeby się jej oświac IP: *.de.ibm.com 22.12.04, 10:31
      Warto jest wyjechac gdzies - dobrze zeby miejsce bylo romantyczne.
      Moj narzeczony oswiadczyl mi sie w Paryzu - tego nie zapomne do konca zycia :-)
      Naprawde jest co wspominac (Twoja kobieta tez na pewno bedzie pod wrazeniem) -
      serdecznie polecam.
      po wieczornym rejscie Sekwana, przy Polach Elizejskich... wspaniale miasto,
      wspanialy klimat, niewielkie romantyczne uliczki - typowe tylko dla Paryza
      • j_karolak Re: gdzie zaprosić dziewczynę żeby się jej oświac 22.12.04, 11:30

Garwolin wczesną zimą też jest piękny. :)
    • Gość: Koneser Re: gdzie zaprosić dziewczynę żeby się jej oświac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.04, 15:15
      w restauracji Mc Donald's przy Marszałkowskiej
    • Gość: ajka Re: gdzie zaprosić dziewczynę żeby się jej oświac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 23:32
      motto cafe ul. ordynacka 10/12 warszawa.. Polecam, mysle ze to dobre miejsce,
      (ja bym tam chciala dostac pierscionek w takim miejscu..:) mysle ze sie nie
      zawiedziesz milo, slicznie i sa konciki gdzie mozna pobyc sam na sam, jesli w
      warszawie, to zajzyj tam. szczesliwego nowego:)
      • an26d Re: gdzie zaprosić dziewczynę żeby się jej oświac 30.12.04, 09:42
        I znowu reklama. Patrz wątek o kolacji dla mężą z dziećmi. Ten sam IP a podpis
        motto cafe. A fe...
    • joanna263 Belvedere 18.01.05, 13:08
      Chyba najpiękniejsze miejsce w Warszawie, romantycznie chyba nikt się nie zawiódł, dla nas przygotowali specjalną kolację, polecam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka