Gość: cukerro IP: *.chello.pl 15.10.04, 18:01 Moze ktos mi polecic dobre antykwariaty w Warszawie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
carrramba Re: Antykwariat 15.10.04, 18:42 Gość portalu: cukerro napisał(a): > Moze ktos mi polecic dobre antykwariaty w Warszawie? Żelazna/Solidarnosci. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyk Re: Antykwariat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 19:02 Wariata to się znajdzie niejednego, ale o takiego antycznego trudniej ... Antykwariat Truszkiewiczów: Piękna 54 i Wspólna 51 Tom: Żelazna 91 Anticus: Krakowskie Przedmieście 20/22 Lamus: Nowomiejska 7 Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: ERRATA 15.10.04, 19:07 Gość portalu: Antyk napisał(a): > Antykwariat Truszkiewiczów: Piękna 54 i Wspólna 51 To jest antykwariat Troszkiewiczów, chyba jeden z najlepszych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyk Dzięki za erratę! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 19:18 Tak to prawda - Troszkiewiczów! Ale cóż - antyk jestem - niedowidzę, łatwo mylę o z u, p z b itp. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: Dzięki za erratę! 15.10.04, 19:24 Witam w klubie ;) ja też ślepy jestem... PS. Na Piękną to oni chyba niedawno wrócili? Bo zdaje się, że na dłuższy czas się stamtąd wyprowadzili, wtedy kiedy otworzyli Wspólną 51. Ten na Pięknej odwiedzałem jeszcze za szczenięcych czasów kiedy tylko miałem jakieś pieniądze... albo i nie miałem... Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Dzięki za erratę! 15.10.04, 19:33 Pałacyk "Himera" przy Staszica (w podwórzu); nie najlepszy, ale największy. W kilku salach kilkadziesiąt tysięcy woluminów (niestety obsługa nie wie, co ma : (). Filia - Stare Miasto na tyłach baru przy barbakanie (na dole). --- Dla zainteresowanych. Mój pan ma login SEB(b)P(p)L. Kot Filemon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mól książkowy Re: Antykwariat IP: *.acn.waw.pl 16.10.04, 00:52 1. Nad pubem "Nora" przy Krakowskim Przedmieściu, koło UW. Dużo białych kruków, ale drogo jak s.......n. 2. Antykwariat na Solcu. Ceny całkiem przystępne, a i sporo fajnych pozycji można wyszukać. Odpowiedz Link Zgłoś