Dodaj do ulubionych

>>>DYSKRYMINACJA na portalu GW!!!!

29.10.04, 13:51
DYSKRYMINACJA na portalu GW!!!!

To już po prostu GRANDA!!!!!!!!!!!!! Na bannerze, który widzicie wyżej (na
górze strony - dla mniej zorientowanych) napisano, że "Rozmiar ma znaczenie"!
Pozwolę sobie stanąć po stronie bywalców Forum Mały Członek... To po prostu
granda jest!!!!!!!!!!!!!! A gdyby mały rozmiar był Murzynem lub Żydem to też
byście tak pisali?!
Obserwuj wątek
    • Gość: Bolo Re: >>>DYSKRYMINACJA na portalu GW!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.10.04, 13:55
      Protestuję przeciwko temu seksizmowi!!!!!!!!!

Nie ma za małych członków, są tylko zbyt rozciągnięte kalafiory!!!
      • niech Re: >>>DYSKRYMINACJA na portalu GW!!! 29.10.04, 14:16
        W dodatku nie wiadomo jaki rozmiar? Maly czy duzy? To obraza wszystkich!
        • Gość: NiewazneKto Rozmiar pędzelka ma znaczenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 14:21
          Mój brat jest malarzem (artystą, raz na jakiś czas pokojowym). Ma w domu
          kilkadziesiąt pędzelków. I mówi, że rozmiar pędzelka ma znaczenie. Dużym można
          się zamachnąć i dużo "zmalować", ale szybko. Natomiast mały pędzelek jest waż-
          niejszy, ponieważ szczegółowo i dłużej maluje detale. A więc mniejszy jest
          dokładniejszy!
          • niech Rozmiar walka tez 29.10.04, 14:29
            Ale juz rozmiar farby nie.
            • Gość: NiewazneKto Re: Rozmiar walka do ciasta też IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 14:31
              Rozmiar wałka do ciasta jest ważny i zależy od postury męża wracającego
              nad ranem do ukochanej żony. Jeśli mężczyzna jest puszysty, to wałek musi być
              oczywiście szerszy i dłuższy.
              • Gość: warszawianka jedna Re: Rozmiar walka do ciasta też IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.04, 14:56
                mężczyzna jest puszysty,

a fe
                u takich to się nazywa lustrzyca (nie mylić z lustracją)
                • pan_pndzelek Re: Rozmiar walka do ciasta też 29.10.04, 15:11
                  Jakie fe? Chciałabyś żeby przygniótł cię taki miś rodem z TPN...
                  • Gość: NiewazneKto Nie zawracaj misia ogonem ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 17:42
                    Odbiegasz od tematu, nie o misiu porozmawiajmy, ale o misiaczku!
                  • Gość: warszawianka jedna Re: Rozmiar walka do ciasta też IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 18:50
                    Chciałabyś żeby przygniótł cię taki miś rodem z TPN...

przygniótł? OSZALAŁEŚ?
                    ja nie znoszę facetów z brzuchem, musi być ładnie zbydowany a na brzuszku
                    mieć "kaloryferki".
                    • niech Re: Rozmiar walka do ciasta też 29.10.04, 18:53
                      A na kaloryferkach rozwieszone reczniczki.
                      • Gość: NiewazneKto Kaloryferki są różne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 20:58
                        Macie na myśli takie kaloryferki z żeberkami, ale ja mam płaskie. Więc co -
                        znowu je zmienić, aby mieć wyobrażenie o mężczyźnie z kaloryferkami?
                        Zresztą nieważny wygląd kaloryferków, aby tylko grzały ...
                    • pan_pndzelek Re: Rozmiar walka do ciasta też 30.10.04, 09:14
                      Gość portalu: warszawianka jedna napisał(a):
                      > ja nie znoszę facetów z brzuchem, musi być ładnie zbydowany a na brzuszku
                      > mieć "kaloryferki".

Od kaloryferków znacznie lepszy jest solidny wielki piec kaflowy, ja taki
                      właśnie posiadam... to budzi zaufanie wśród kobiet...
                      • Gość: NiewazneKto Piec kaflowy ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 09:29
                        Moja babcia miała piec kaflowy, przy którym grzałam przemoczone nogi
                        po szaleństwach na śniegu. Ale nie przypominam sobie, żeby piec kaflowy
                        miał rurę cieplną jak ten Twój. To jakiś nowoczesny model. Teraz do łask
                        (ozdobnych?) powróciły kozy. Te to chociaż mają coś wystającego. Ale piec?
                        • pan_pndzelek Re: Piec kaflowy ... 30.10.04, 12:33
                          Moja Droga! Każdy piec w przeciwieństwie do kaloryfera posiada komin... Komin
                          taki z reguły wystaje ponad najwyższy dach...
                        • jardrab86 Re: Piec kaflowy ... 07.01.14, 09:52
                          o tak, piec kaflowy to idealny sposób ogrzewanie... no niestety nie każdy może sobie na to pozwolic
                          • Gość: Arekk Re: Piec kaflowy ... IP: *.ajc.com.pl 13.02.14, 11:29

ja znalazłem piec kaflowy za dobrą cenę w secretburn i zamotowałem bez pomocy zduna,
                            wystarczy dobrze poszukać a dobra okazja sama się znajdzie
                      • Gość: warszawianka jedna Re: Rozmiar walka do ciasta też IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 13:27
                        lepszy jest solidny wielki piec kaflowy, ja taki
                        właśnie posiadam...

piękne kaloryferki na brzuszku są sexi, wiem bo również je posiadam.
                        • Gość: NiewazneKto O kaloryferkach raz jeszcze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.04, 23:06
                          Przyglądam się sobie i przyglądam. Mam jedno skromniutkie pytanko:
                          czy można mieć wklęsłe kaloryferki, bo coś się u mnie w okolicy pępka
                          zapadło?
                          • buggi Re: O kaloryferkach raz jeszcze... 30.10.04, 23:26
                            ja do Pndzelka: czasami jest tak, ze komin, co wszyscy widza jest, bo wystaje,
                            lecz o czym nie kazdy wie, nieczynny juz i bociany gniazdo na nim uwily.
                            Ozdoba , gadzet. Jednam slowem. ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka