12345mmm 04.11.04, 20:17 Czy prawdą jest że pani rokitowa ma 2 obywatelstwo niemieckie aaa pan rokita? oco walczy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: miki Re: PAN ROKITA IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 04.11.04, 20:22 jak widze tego parszywego czlowieka to mam ochote wypie..c telewizor przez okno i to chyba zrobie bo nie ma co ogladac tylko parszywe mordy z sejmu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pluszak Re: PAN ROKITA IP: *.chello.pl 04.11.04, 20:23 Możesz przecież oglądać szlachetne twarze klientów z Baru. Odpowiedz Link Zgłoś
szepiet.07 Re: PAN ROKITA 05.11.04, 03:38 Gość portalu: Pluszak napisał(a): > Możesz przecież oglądać szlachetne twarze klientów z Baru. Oby Marycha w takim Barze zaćpała się na amen... Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Popros SLD, aby przeslalo Ci pare tasm 04.11.04, 21:33 z obrad swego klubu. To sa porzadne chlopy. Zapomnisz o Rokicie. Odpowiedz Link Zgłoś
eraser19 Re: Popros SLD, aby przeslalo Ci pare tasm 05.11.04, 00:59 sceptyk napisała: > z obrad swego klubu. To sa porzadne chlopy. Zapomnisz o Rokicie. Jaki "pan" Rokita? Panem się trzeba urodzić, a styropian kłuł w dupę... niczym snopek Odpowiedz Link Zgłoś
szepiet.07 Re: Popros SLD, aby przeslalo Ci pare tasm 05.11.04, 01:03 sceptyk napisała: > z obrad swego klubu. To sa porzadne chlopy. Zapomnisz o Rokicie. Odwal sie od mojego klubu ja ci to rzekę, jakem Szepiet SLD-owiec Odpowiedz Link Zgłoś
nikita121 Re: Popros SLD, aby przeslalo Ci pare tasm 05.11.04, 01:50 szepiet.07 napisał: > sceptyk napisała: > > > z obrad swego klubu. To sa porzadne chlopy. Zapomnisz o Rokicie. > Odwal sie od mojego klubu ja ci to rzekę, jakem Szepiet SLD-owiec Odwalcie się wszyscy od Marysieńki to taka piękna mężczyzna i ta jego warga... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: PAN ROKITA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 15:45 o co tu chodzi - może dokładniej? Odpowiedz Link Zgłoś
terenia.nasweter Re: PAN ROKITA 05.11.04, 23:10 Gość portalu: nn napisał(a): > o co tu chodzi - może dokładniej? Jak można się zapisać do Gromady Wilczków? - W każdym większym mieście można znaleźć Stowarzyszenie Harcerstwa Katolickiego "Zawisza", a tam można uzyskać informacje o Gromadach Wilczków działających przy szkołach czy przy parafiach. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofplebs Re: PAN ROKITA 06.11.04, 09:02 terenia.nasweter napisała: > Gość portalu: nn napisał(a): > > > o co tu chodzi - może dokładniej? > Jak można się zapisać do Gromady Wilczków? > - W każdym większym mieście można znaleźć Stowarzyszenie Harcerstwa > Katolickiego "Zawisza", a tam można uzyskać informacje o Gromadach Wilczków > działających przy szkołach czy przy parafiach. A stąd juz tylko krok do ciemnogrodu - najbliższy przystanek Sulejówek Odpowiedz Link Zgłoś