Gość: jinx IP: 140.142.86.* 05.11.04, 05:05 "Ja nic jeszcze o tym nie wiem. Umowa jest bliska podpisania, ale do ustalenia zostały drobne szczegóły, wprowadzenie pewnych korekt" no jak nie jak tak Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kobitka Re: Wdowczyk w Legii IP: *.chello.pl 05.11.04, 09:38 to dobry pomysl, dobry trener, dobry chlopak i dobry Warszawiak z Mokotowa! Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: Wdowczyk w Legii 05.11.04, 11:12 Tylko w czym on jest lepszy od Kubickiego? Ma ładniejszą buźkę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PawełB. Re: Wdowczyk w Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 13:50 Tylko w czym on jest lepszy od Kubickiego? Umie grać systemem 4-4-2. Ale ja wcale nie byłem za zwolnieniem Kubickiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wawerak Re: Wdowczyk w Legii IP: *.chello.pl 05.11.04, 14:52 Czy umie to sie okaze. Ja tez nie ... (bylem). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? CO ZA GŁUPIA SONDA!!! IP: *.marketscore.com / 216.148.244.* 05.11.04, 17:11 "Czy z Wdowczykiem Legia będzie grała lepiej?" O co tu chodzi? Po pierwsze: lepiej niż za Kubickiego czy lepiej niż przez ostatni miesiąc (Zielu + Gawara + Brychczy)? Po drugie kiedy: już na wiosnę czy później? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (L)ucek Re: Wdowczyk w Legii IP: 213.25.22.* 05.11.04, 13:57 Wdowczyk to dobry chłopak i trener też! Bo jeśli z taką Polonią zdobył mistrza..a tam sami kopacze byli, są i będą. To trzeba przyznać że to wręcz magia. Tak więc w przeciwieństwie do Kubickiego naprawde osiągnął już sukces. Poza tym plusem Wdowca jest to że to naprawdę prawdziwy Warszawiak! Dość już chyba wsiochów w naszym mieście! Koleś jest młody a na trenerce naprawde się zna, czego więcej chcieć? Trzeba mu życzyć powodzenia! Tylko Legia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Wdowczyk w Legii IP: *.acn.waw.pl 05.11.04, 13:59 Gość portalu: (L)ucek napisał(a): > Bo jeśli z taką Polonią zdobył mistrza..a tam sami kopacze byli, są i będą. > To trzeba przyznać że to wręcz magia. €€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€ Co tam Wdowczyk wezcie Lucka na trenera,przeciez to geniusz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: khmer Re: Wdowczyk w Legii IP: *.elartnet.pl / 62.233.208.* 05.11.04, 14:52 a kto ty jestes, zeby tak sie zwracac do Pana Lucjana? On strzelil w pierwszej lidze wiecej bramek niz ta cala Polonia razem wzieta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapi Panie Lucjanie, IP: 212.237.5.* 05.11.04, 15:27 zycze powodzenia panu wdowczykowi i calej legii, zeby zawsze byla druga! jednak niepokoi mnie fakt, ze juz kolejna osoba nad wdowczyka trenerskie (nie) umiejetnosci przedklada jego wielkomiejskie pochodzenie. jestem ciekawy czy mu to pomorze bo trenerem nie jest niezwyklym = jest zwyklym(to dla kiboli). zawsze z korona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (L)ucek Re: Panie Lucjanie, IP: 213.25.22.* 05.11.04, 18:11 Nie wiem, czy ktokolwiek przekłada pochodzenie Wdowczyka nad jego umiejętności..nie wydaje mi się. Że nie ma niezwykłych umiejętności trenerskich.. No, cóż...czy w polskiej piłce mamy armię wirtuozów? Tak na boiskach jak na ławkach trenerskich...Nie wydaje mi się! Ale fakt jest faktem- Wdowczyk zarówno dziadowską Polonię jak i ten zespół w Kielcach prowadził dobrze. A co do Engela w Polonii..przynajmniej Wdowiec miał się od kogo uczyć, bo od kogo mógłby się tyle nauczyć? Od Broniszewskiego na przykład?? A co do uwagi odnośnie pochodzenia (i manier)-warto przypomnieć sobie Franka Smude..Ja wolę "wielkomiejskiego" Wdowczyka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kostek Re: Wdowczyk w Legii IP: 195.128.228.* 05.11.04, 11:32 Dobry trener...Zgadzam sie! Ale czy dobry chłopak?? NIE!! Tak sie nie robi... Kontrakt z Koroną uwarunkowany był awansem do II ligi... I miał być kontynuowany do I ligi... Wdowczyk sie boi?? Tchórz bez honoru, a nie dobry chłopak... Ucieka jak szczur... Brak honoru... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wawerak Re: Wdowczyk w Legii IP: *.chello.pl 05.11.04, 14:56 A Kubicki skad byl? Nie z Warszawy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kostek Re: Wdowczyk w Legii IP: 195.128.228.* 05.11.04, 11:25 Dla mnie to ZDRADA!!! Wdowczyk sie sprzedał... Hańba!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twinn Re: Wdowczyk w Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 12:41 wdowczyk to nie jakis caritas zeby wam ta korone cale zycie trenowal, ma czlowiek swoje ambicje. ale swoja droga to zdenerwowal mnie ze mowil ze dla nikogo nie jest alternatwą(dla chovanaca) i na taki uklad nie idzie, zapieral sie ze chce zbudowac silny zespol w kielcach i inne bzdety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Re: Wdowczyk w Legii IP: *.proxy.aol.com 05.11.04, 19:55 Legia potrzebuje trenera z prawdziwego zdarzenia.To jest I liga z checia bycia najlepszym polskim zespolem.Czy Legie na to stac - z cala pewnoscia tak.Martwi mnie tylko z Prezes Mariusz Walter tego tak nie widzi. Pozostaniemy nadal zespołem....a moze sie nam uda....to zrobic z Wdowczykiem. Odpowiedz jest jedna naoewno NIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowa Re: Wdowczyk w Legii IP: *.teleaudio.com.pl 05.11.04, 11:49 Ja może nie na temeat ...ale czy Bedzię transmisja w TV z Derby ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beniamin Re: Wdowczyk w Legii IP: *.chello.pl 05.11.04, 12:19 Tak, oczywiście. O 19:30 na Canal+ Sport jest wstęp do meczu, o 20:00 mecz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Wdowczyk w Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 12:48 A nie lepiej isc na stadion? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @$! NA MECZYK,A NIE TV!!!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.11.04, 15:35 bedzie konkretny doping,tylko niech przestanie padac.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amando A CO NA TO ZONA WDOWCZYKA? IP: *.tpgi.com.au 05.11.04, 13:01 czy aby sie tylko zgodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koroniarz Re: Wdowczyk w Legii IP: 212.160.138.* 05.11.04, 14:14 Wdowczyk to cienias, któremu kupili awans do II ligi. Za te peniadze co miał w Kielcach to I ligę zrobiłby i Wojtek Kowalczyk po 10 flaszkach. No ale w Kielcach zrobił przynajmniej maturę. Biedna bedzie ta wasza Legia, znowu rok albo dwa w plecy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ete Zmienil stryjek sikierke na kijek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 15:15 no to ladnie zmiast sprowdzic porzadnego szkoleniwca to Wdowczyka dali.Przeciez Kubicki to trener na takim samym poziomie a smiem twierdzic ze lepszym!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Re: Wdowczyk w Legii IP: 195.94.216.* 05.11.04, 15:41 Racja, Wdowiec niech się zajmie w tymi scyzorami, a szkołę trenerską kończył tą samą co Kubicki. A co do mistrza Polski z Polonią do zdobył go pod płaszczem Engela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wa(L)cek ReA Stawowy gdzie juz opijał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 17:13 Juz stawowy opijał ze bedzie trenerem Legii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: Wdowczyk w Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 17:47 Będąc pomny sytuacji z Chovancem, nie uwierzę na 100% dopóki nie zobacze go na konferencji prasowej Legii podpisującego kontrakt. www.worldfootball.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic z Poznania Re: Wdowczyk w Legii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.04, 19:05 Legii nie lubię, ale Panu Wdowczykowi ŻYCZĘ Z CAŁEGO SERCA POWODZENIA. DOBRA RADA - PRZEWIETRZYC PERSONALNIE KADRĘ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Korony Szkoda IP: *.cust.tele2.pl 05.11.04, 19:56 Legii gratulujemy trenera. Nam przykro, że odchodzi z Kielc. Z tym szkoleniowcem zajdziecie daleko. Odpowiedz Link Zgłoś