Gość: Łodzianin IP: *.toya.net.pl 22.11.04, 19:17 Słyszałem, że Warszawa padła - w TVN mówili. Pół Warszawy bez prądu, metro nie jeźdźi. I znów ta Wafka. LOL Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxx Re: WARSZAWA PADŁA :D:D:D LOL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.04, 19:19 No wiesz, za duzo Radomiakow i Lodzian nas najechalo, tu i tam pojawila sie chroniczna niekompetencja i takie sa efekty. Odpowiedz Link Zgłoś
martica Re: WARSZAWA PADŁA :D:D:D LOL 22.11.04, 19:20 i tak nie jest tak zle jak w radomiu i lodzi :). pz Odpowiedz Link Zgłoś
rycerz.ktory.mowi.ni WARSZAWA PADŁA2 22.11.04, 19:20 Hmmmmm. 99% Warszawiaków to przyjezdni!! P.S.Warszawa padła 1 było gdy Jan Wieczorkowski był w programie Mamy Cię w TVN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Warszawy Re: WARSZAWA PADŁA :D:D:D LOL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 19:20 Ahoj kolego A z jakiej lodzi piszesz ? Jestes na Baltyku czy na jeziorach ? U nas w Warszawie nie jest tak calkiem zle jak myslisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mały Re: WARSZAWA PADŁA :D:D:D LOL IP: *.aster.pl 22.11.04, 19:21 właśnie i atmosferę nam psują :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asfdsddffdgfsd Re: WARSZAWA PADŁA :D:D:D LOL IP: *.chello.pl 22.11.04, 19:59 wieśmaki znowu zaczynają nas obrażać :P jakbyście nie wiedzieli, to metro ma awaryjne zasilanie i nawet jak było ciemno, to jeździło bez problemu. jakby u was prąd rypnął, to byście z okien powypadali :P :P :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saggdssagfds Re: WARSZAWA PADŁA :D:D:D LOL IP: *.chello.pl 22.11.04, 20:05 oczywiście żartowałem z tymi wieśmakami ;) tym niemniej darujcie sobie takie bzdurne tytuły watków, sami wiecie o czym świadczą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
more.more.more pozdrowienia dla lol'a z lodzi 22.11.04, 20:11 a so to znaczy LOL? Lolek? Lolto? Lola? Lo(l)welas? Lolomotywa? a może powiedz jasiu powiedz lolu gdzie tak milo gdzie tak milo jak ... na Piotrkowskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawiak Re: WARSZAWA PADŁA :D:D:D LOL IP: *.chello.pl 22.11.04, 23:43 moze i padla. ale za to za 9 miesiecy bedzie mnostwo porodow:))) Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: WARSZAWA PADŁA :D:D:D LOL 23.11.04, 09:22 Warszawa padła napisał Łodzianin, który w swoim mieście ma jedynie II-ligowe derby. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek ja tam prad mialem IP: *.u.mcnet.pl 23.11.04, 09:23 widac innym byl niepotrzebny Odpowiedz Link Zgłoś