Gość: NL IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 27.11.04, 01:00 Niech się lepiej modlą o to, aby ten prowincjonalny kraik nad Wisłą przestał być skansenem Europy.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Grześ Pac Msza u dominikanów 20.15 IP: *.netlandia.pl 27.11.04, 02:14 Zabrakło tego w tekście, więc dodaje. Msza o 20.15 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siemasz ale gdzie - na Służewcu?? IP: *.chello.pl 27.11.04, 09:50 na Służewcu?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grześ Służew nad Dolinką IP: *.netlandia.pl 27.11.04, 10:28 Osiedle Służew nad Dolinką,ul.Dominikańska 2, dwa przystanki od Metra Służew.Dojazd da.sluzew.dominikanie.pl/dojazd2.php Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kokos Re: Pomodlą się za Ukrainę IP: *.ncl.ac.uk / *.ncl.ac.uk 27.11.04, 10:52 Pojedz na Zachod. Rozejrzyj sie przytomnie. Wylecz kompleksy. Wroc i ciesz sie, ze zyjesz we wspanialym kraju! W kraju, w ktorym na przyklad ludzie potrafia szczerze WSPOLCZUC, jak widac w ostatnich dniach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NL Re: Pomodlą się za Ukrainę IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 27.11.04, 21:13 Nie mam kompleksów wobec Zachodu. Ale widzę olbrzymi kompleks polskich prawiczków wobec Rosji. To już nawet nie problem polityczny, ale raczej medyczny dla wybitnych psychiatrów. A poza tym mam dosyć stęchłej atmosfery wytwarzanej w tym kraju przez wielbicieli Boga, Honoru i Ojczyzny.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gk Nauczcie się wreszcie!!! IP: *.media4.pl / *.media4.pl 27.11.04, 15:51 Pisze się: gre*C*kokatolicki (ale: grekokatolik). Czy w GW nie pracuje korekta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiG Re: Pomodlą się za Ukrainę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 15:56 Chętnie pomodlę się także za Ciebie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CZEREPACHA www.moje.friko.pl LWÓW! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 13:15 :) Odpowiedz Link Zgłoś