Dodaj do ulubionych

Garbarnia Pany ;)))))

08.05.02, 17:09
Po pierwszym barażu następne pierdziszewo w pierwszej lidze. Ale w sumie, co za
różnica RKS, czy Garbarnia. O tempora!
Obserwuj wątek
    • atob Re: Garbarnia Pany ;))))) 08.05.02, 22:11
      Stary pacurze Tolbo
      Wywalcza [?] ten awans to znaczy ze go zdobyli w sportowy sposob . A ze stadion maja na 1800 osob. Ale w 1 grac beda na innym stadionie. I nawet lepszym [ dach. i chyba NAWET SWIATLO!!! WOWWWW] pod wzgledem technicznym od stadionu Poloni W-wa
      • tolba Re: Garbarnia Pany ;))))) 09.05.02, 08:09
        Stary (?) punolski Atobie.
        Ja już Garbarni się nie mogę doczekać. SZCZA KO WIAN KA AEJA EJA O!!! Zna ktoś
        jakieś pieśni z młyna (hehehehehehe) Szczakowianki?
        • Gość: johny Re: Garbarnia Pany ;))))) IP: 195.117.14.* 09.05.02, 12:14
          Do kibiców z Jaworzna!

Sędziowie w I lidze są dużo, dużo drożsi. Musicie uszykować sobie na nich
          większy budżet.
        • atob Re: Garbarnia Pany ;))))) 09.05.02, 12:18
          Szcza szcza szcza !!! :-)))) ko wian ka fajnie beda skandowac
          • tolba Re: Garbarnia Pany ;))))) 09.05.02, 13:33
            Garb Garb Garb arnia Garb arnia Szczak o wian!.................................
            ................................................................................
            ................................................................................
            ......................................................................ka :)))
      • Gość: Mike Re: Garbarnia Pany ;))))) IP: *.sgh.waw.pl 10.05.02, 08:44
        Widziałem baraż! hehe! To nawet nie jest stadion! Boisko osiedlowe i dorobiona
        jedna trybuna! A ludzie?? Obrazek jak za PRL-u! rozpięte białe koszule lub w
        pasy, hehe, czekali tylko aby po meczu udać się pod najblizszy sklep na dobrego
        słodziutkiego jabola!
        • tolba Re: Garbarnia Pany ;))))) 10.05.02, 16:53
          Jak rozumiem, zgodnie z licencjami UEFA stadion nie zostanie dopuszczony do
          rozgrywek?;)
          • Gość: Mike Re: Garbarnia Pany ;))))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.02, 09:20
            tolba napisał(a):

> Jak rozumiem, zgodnie z licencjami UEFA stadion nie zostanie dopuszczony do
            > rozgrywek?;)

Ja to nie wiem jak oni mogli grać na takim w 2 lidze! Ale mają się przenieść a
            stadion Victorii Jaworzno!

• tolba Re: Garbarnia Pany ;))))) 11.05.02, 11:04
              Wow! Victoria Jaworzno! Prawdziwe tuzy extraklasy:)))))))))
    • atob Re: Garbarnia Pany ;))))) juz w 1 lidze :))) 12.05.02, 22:49
      Tolba jak tam twoje serce??? :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka