sceptyk 03.12.04, 22:59 ze ta banda poyebancow spod znaku tow. Piotrowskiego Grzegorza, pospolitego mordercy i komunistycznego ubeka, przyszla smiecic i na to Forum. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=18273641 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pan_pndzelek >>>Tym "młodym" już dziękujemy! 03.12.04, 23:14 Tym "młodym" już dziękujemy! Pod koniec lat 40'tych tacy "młodzi" kończyli przyspieszone kursy prawnicze by zostać "prokuratorami" czy "sędziami" stalina... Tacy młodzi po przyspieszonych kursach "oficerskich" zostawali czynownikami w bezpiece. Co z tego potem wyniknęło to wiemy a niektórzy jeszcze pamiętają... Mieliście wówczas swoją szansę młode s.k.u.r.w.y.s.y.n.y z APP "Racja", nie chciało wam się wcześniej urodzić to wasze zmartwienie ale stąd w.y.p.i.e.r.d.a.l.a.ć razem z waszym idolem i to w podskokach!!! Zastanawiam się jaki jeszcze s.k.u.r.w.i.a.l.e.c może w Polsce założyć swoją partyjkę. Po tym już naprawdę nikt nie przychodzi mi do głowy... Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz Aberracja*? 03.12.04, 23:18 Coz, dostali wiatr w zagle po dzisiejszej decyzji senatorow, ale kto mialby przylaczyc sie do aberracjonalistow*? *aberratio - zabłąkanie się, zbłądzenie Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Aberracja*? 03.12.04, 23:27 Podobno zeby dostac sie do Racji trzeba wydymac Szyszkosko! Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek >>>Łomatko!!! 03.12.04, 23:33 Łomatko!!! To chyba partia koneserów... Ja znam tylko jednego, Jacusia... on po tym co zobaczył w tunelu u Komagane to się już niczego nie zlęknie... Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz Re: >>>Łomatko!!! 03.12.04, 23:38 Do tego jak zakorkuje, to niezla kolejka do przejechania sie ustawi. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: >>>Łomatko!!! 03.12.04, 23:44 Najśmieszniejsze jest to, że profesór doktór senatór szyszkoska zajmuje się w swej działalności w zasadzie wyłącznie seksem... To mniej więcej tak jak ja bym się muzykologią zajął, dla ułatwienia dodam: ani nie śpiewam ani się na tym znam... Trzeba przyznać, że profesór chyba najęła jakiegoś dizajnera od włosów albo już dawno burzy nie było i żaden pierun jej nie pie..ół... i z mejkapem wyluzowała jakby... Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: >>>Łomatko!!! 03.12.04, 23:48 Szyszkosko ostatnio wysylal za pieniadze podatnika isty z info o wernisazu jej kochanka/ki. Zapytana - odpowiedziala ze nie wiedziala ze tak nie mozna. Za to ja lubie - szczera i naiwna. Szkoda ze taka brzydka. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: >>>Łomatko!!! 04.12.04, 00:04 Z tą jej urodą to dziwna sprawa... Przecież rzeźby z Wyspy Wielkanocnej w sumie z twarzy nie są urodziwe tak samo jak szyskoska, stare są chyba równie jak ona (dokładnie nie wiadomo ale ona wygląda na starszą)... a jednak te rzeźby cenimy... w przeciwieństwie do tej wywłoki Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: >>>Łomatko!!! 04.12.04, 00:34 Szyszkosko jest super! Stara ale jara. Nie wiem co ona jara ale pewnie szymek z niemiec zlamie dla niej swoje zasady. PS. Ostatnio zgolil brode. Pewnie ja laskotala. Odpowiedz Link Zgłoś