Dodaj do ulubionych

Rozmowa z pomocnikiem Polonii Konradem Gołosiem

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 21:48
oj Konrad, dałeś się podpuścić Jerremu, bo w tym fachu nie ma sentymentów...
Ale co się odwlecze....
powodzenia w każdym razie
Obserwuj wątek
    • Gość: Hator Konrad Gołoś IP: *.aster.pl 09.12.04, 21:59
      "Gdybym poszedł do Legii, do tej pory grałbym pewnie w trzeciej lidze. Nie
      byłoby to dobre rozwiązanie dla mnie. Siedzenie na ławce i zarabianie dużych
      pieniędzy. Nie. To mi nie odpowiada - mówi pomocnik Polonii Warszawa Konrad
      Gołoś" - dzięki że grasz dla Polonii. Graj jak najdlużej

• kixx Konrad Gołoś 09.12.04, 22:07
        podoba mi sie to on mowi
        nie dlatego,ze gra w Polonii(chociaz to tez jest dla mnie wazne)
        nie dlatego,ze mowi,ze nie chcial grac(siedziec) w Legii
        dlatego,ze nie jest czlowiekiem,dla ktorego liczy sie tylko kasa,a ludzi ktorzy
        mu pomogli odrzuca wtedy ,kiedy mu tak wygodniej
        malo spotyka sie takich ludzi
        jestem pod wrazeniem

ps.niezyczliwi pewnie powiedza,ze jest mlody,albo dal sie omamic,ale dla mnie
        czlowiek jest wzorem
        a to ze nie bedzie gral do konca zycia w Polonii jest pewne,ale wazne,ze go
        zapamietamy jako Czlowieka ,a nie jako maszynke do liczenia pieniedzy
        • Gość: Hator Re: Konrad Gołoś IP: *.aster.pl 09.12.04, 22:24
          Dajmy mu jeszcze chwilę na potwierdzenie tych deklaracji, roszady w skladach
          dopiero się zaczynają i uważalbym z tym wynoszeniem na piedestal. Ale oby te
          slowa nie byly mydleniem oczu. Wierzę w to i ufam że się nie rozczaruje.
          Naprawdę z tej rozmowy Goloś jawi się inteligentnym czlowiekiem. Fajnie, takich
          nam trzeba! Ale to jeszcze nie jest postać którą należy aż tak wywyższać.
          Narazie w nią inwestujmy i oby po stokroć nam odplacila swoją grą i zachowaniem
          pozaboiskowym
          • Gość: blacy Re: Konrad Gołoś IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.12.04, 22:35
            Konrad jest w porzo ale na jego miejscu byłbym czujny bo Engel z tego słynie że
            jak sie z nim robi interesy to trzeba po wyjsciu z pokoju sprawdzić czy ma się
            portfel
        • Gość: PawełB. Re: Konrad Gołoś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 17:13
          Konrad, a słyszałeś powiedzenie, że Legii sie nie odmawia?

Ale do rzeczy, facet rzeczywiście inteligentny z papierami
          na grę. Ale skłonie się do wersji mike'a, że jednak trochę
          zachowawczy. Czy to cos złego zacząc od III ligi? Oczywiście,
          że jak miał tam grać sezon czy dwa to bez sensu, ale kilka
          meczyków jescze nikomu nie zaszkodziło. A Smoliński, Rzeźniczak
          i Korzym też zaczynali od rezerw Legii. Dwóch pierwszych ma
          dzisiaj właściwie pewne miejsce w pierwszej druzynie (być może
          Rzeźniczak z powodu kontuzji Zielińskiego, ale jednak...)
          a zdaje się, że są sporo młodsi od Gołosia.
          Więcej wiary w siebie a będzie z Ciebie chłopie pożytek dla
          reprezentacji.
          Lekko Wam, poloniści zazdroszczę tego piłkarza, ale lekko.

Kixx, czy jeżeli jadnak Gołoś odejdzie do Legii też zapamiętasz
          go jako Człowieka?
    • Gość: art Re: Rozmowa z pomocnikiem Polonii Konradem Gołosi IP: 5.2.* / *.chello.pl 09.12.04, 22:55
      "Ma dopiero 22 lata" no ku..c, to prawie jak rooney gdy debiutowal !
      nic nie rozumiem z tego. raz wyborcza placze, ze mile okresla sie caly czas jako
      mlody talent, i ze w polskiej lidze b. malo graja 18latkowie a raz pisze takie
      bzdury.
    • Gość: dareksp Re: Rozmowa z pomocnikiem Polonii Konradem Gołosi IP: *.dmz.infor.pl / 195.205.179.* 10.12.04, 09:49
      Facet chyba rzeczywiście coś osiągnie w piłce. Wydaje sie, że trzeźwo ocenia
      swoje aktualne umiejetności i ma chyba dobrze poukładane w głowie. Widziałem go
      na meczach, jest to jeden z nielicznych piłkarzy w polskiej lidze, który nie
      boi się dryblowac (czasami aż nadto;))
    • mike_ Re: Rozmowa z pomocnikiem Polonii Konradem Gołosi 10.12.04, 12:30
      Przynajmniej zdaje sobie sprawę z tego że dobrym zawodnikiem to on nie jest.
      Przydałoby się uświadomić takie rzeczy innym polskim kopaczom.
      • j_karolak Re: Rozmowa z pomocnikiem Polonii Konradem Gołosi 10.12.04, 13:30
        Nie masz racji. On sobie zapewne doskonale zdaje sprawę z tego, że jest dobrym
        piłkarzem. Cały urok polega na tym, że jest na tyle inteligentny, by wiedzieć,
        że jeżeli będzie ciężko pracować, to ma szansę stać się dużo, dużo lepszy.

Jeżeli mówi o swoich mankamentach, to świadczy to tylko o tym, że świadomy jest
        swoich rezerw, a te są bardzo duże.

W ostatnich latach na Polonii grało ledwie kilku piłkarzy z papierami na
        wielkie granie i wśród nich jest Gołoś.

Inni: Olisadebe, Sobczak, Kuś, Mioduszewski, że wspomnę tylko o tych, którzy mi
        teraz do głowy wpadli.
        • mike_ Re: Rozmowa z pomocnikiem Polonii Konradem Gołosi 10.12.04, 13:46
          Ale jego słowa, że w Legii toby pewnie w rezerwach wylądował świadczą albo o
          tym że kolega jednak zdaje sobie sprawę że jest kiepski, ale jesli rzeczywiście
          jak mówisz jest dobry to w takim razie ma niskie poczucie własnej wartości a z
          takim podejściem daleko nie zajdzie.
          • Gość: aaa Re: Rozmowa z pomocnikiem Polonii Konradem Gołosi IP: *.foo.org / *.centercorporation.pl 10.12.04, 14:14
            Mówiąc o grze w III lidze w barwach Legii, zapewne chodziło mu o to, że tam
            jest regułą odsyłanie nowo zakupionych graczy którzy są na dorobku.
            Teraz zapewne byłby pierwszoplanową postacią, a Surma musiałby walczyć o
            miejsce w składzie.
            Nie ma niskiej samooceny, jest realistą, wie gdzie ma braki, wie w czym jest
            dobry, wie co musi poprawić i chce się uczyć tego od najlepszego specjalisty w
            Polsce. Engel nauczy chłopaka jak grać w piłkę na miarę jego możliwości.
    • Gość: khmer Rozmowa z pomocnikiem Polonii Konradem Gołosi IP: *.elartnet.pl / 62.233.208.* 10.12.04, 18:55
      Gołoś : A jeśli chodzi o Legię, to nie wiem, czy tam bym grał. Jest tam kilku zawodników, którzy są lepsi ode mnie.

napewno łatwiej przebić się w klubie, gdzie wszyscy są gorsi. można nawet zostać okrzykniętym "talentem".

życzę sukcesów s sporcie z takim podejściem panie Gołoś.
      • Gość: joka Re: Rozmowa z pomocnikiem Polonii Konradem Gołos IP: 217.153.45.* 11.12.04, 12:58
        no coz... ambicje na miare tego klubu :))
        • Gość: kixx Re: Rozmowa z pomocnikiem Polonii Konradem Gołos IP: *.acn.waw.pl 11.12.04, 15:38
          facet jest realista ,nie buja w oblokach
          a w Legii nie takich pilkarzy rownano z ziemia
          z wielu roznych powodow

a Golos i tak zajdzie dalej niz kazda z obecnych legijnych gwiazd(moze z
          wyjatkiem Boruca)
          • mike_ Re: Rozmowa z pomocnikiem Polonii Konradem Gołos 11.12.04, 21:03
            pożyjemy zobaczymy. na razie facet zagrał kilka dorych meczy, więc nie
            wybiegałbym tak daleko w przyszłość i porównywał kto jak daleko zajdzie. Gdyby
            kazdy kto zagrał niecałą rundę dobrze zachodziłby daleko toby więej osób znało
            m.in. Zenona Burzawę.
            A już nie byłbym taki pewien czy on zajdzie dalej, Smoliński, Boruc a może
            Korzym??
    • Gość: kibic radomiaka Re: Rozmowa z pomocnikiem Polonii Konradem Gołosi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 23:02
      Gołoś jesteś najlepszy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka