Dodaj do ulubionych

koncert Depeche Mode - pomocy

IP: *.bci.net.pl 29.08.01, 10:36
cześć przyjeżdzam na koncert DM do Warszawy 2.09 samochodem z Krakowa i proszę
was o pomoc, czy wjeźdzająć od strony trasy "gierkówki" do Warszawy na
Służewiec jest daleko???? jak tam dojechać. Pomużcie mi, strasznie was proszę.
Obserwuj wątek
    • Gość: max Re: koncert Depeche Mode - pomocy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.08.01, 17:36
      osobiście niestety nie wiem, HEJ!!! koledzy i koleżanki, pomóżcie koleżance z
      Krakowa !!!
      • Gość: albert Re: koncert Depeche Mode - pomocy IP: *.siemens.pl 29.08.01, 18:07
        jedź wg znaków szosy nr 7 (uwaga; znakom tym nie towarzy drogowskaz z nazwą
        miasta kierunkowego).
        Po wjechaniu do Warszawy po prawej stronie ominiesz lotnisko i po ok. 1.5 km
        bedzie skrzyzowanie dwupoziomowe i znak "7" w prawo, po ok. 3 km bedzie znowu
        znak "7" w prawo i to już Słuzewiec. Po ok. 1 km bedzie skrzyzowanie
        trzypoziomowe i znak "Wyścigi" w prawo.
    • Gość: Kwiku Re: koncert Depeche Mode - pomocy IP: 10.2.1.* / 193.41.231.* 30.08.01, 09:38
      Ja mam inną propozycję. Jeśli jedziecie "7" (a nie gierkówką !) to w Magdalence
      3 km przed Jankami na skrzyżowaniu trzeba skręcić w prawo i za ok. 5 km
      dojedziecie do Piaseczna. W Piasecznie w lewo w Puławską i dalej już tylko
      prosto. Jak zobaczycie mury Toru Służewieckiego to zjedźcie na Ursynów (w
      prawo). Jest ta b.dużo miejsca do zaparkowania. Jest to dużo prostsze
      rozwiązanie niż pchanie się do Warszawy !

Do zobaczenia na koncercie
      • Gość: ania Re: koncert Depeche Mode - pomocy IP: *.bci.net.pl 30.08.01, 11:30
        wiesz co ale ja bede właśnie jechac ta "gierkówka" od Katowic do jak wtedy
        dojechac na Służewiec, wjeżdzac do Warszawy czy kierować sie na Piaseczno.
        • Gość: ania Re: koncert Depeche Mode - pomocy do Kwiku IP: *.bci.net.pl 30.08.01, 11:31
          wiesz co ale ja bede właśnie jechac ta "gierkówka" od Katowic do jak wtedy
          dojechac na Służewiec, wjeżdzac do Warszawy czy kierować sie na Piaseczno
          • Gość: Kwiku Re: koncert Depeche Mode - pomocy do Kwiku IP: 10.2.1.* / 193.41.231.* 30.08.01, 13:42
            Gość portalu: ania napisał(a):

> wiesz co ale ja bede właśnie jechac ta "gierkówka" od Katowic do jak wtedy
            > dojechac na Służewiec, wjeżdzac do Warszawy czy kierować sie na Piaseczno

To nie jest problem. Jak miniecie Nadarzyn to 1 km dalej trzeba skręcić w prawo
            (chyba tam jest drogowskaz na Piaseczno). Następnie przejeżdża się skrzyżowanie w
            Magdalence i cały czas prosto do Piaseczna. Dalej tak jak pisałem poprzednio !
            • Gość: ania Re: koncert Depeche Mode - pomocy do Kwiku IP: *.bci.net.pl 30.08.01, 13:49
              dzięki za info
    • Gość: max Re: koncert Depeche Mode - pomocy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.08.01, 22:39
      myśle że teraz trafisz, pozdrawiam i życze miłego wieczoru na koncercie
    • Gość: Drapka Re: koncert Depeche Mode - pomocy IP: 10.0.4.* / *.atj.pl 31.08.01, 11:11
      Dojazd jest bardzo prosty - jadąc od Krakowa w miejscowości Sękocin (tam jest
      taki lasek i skrzyżowanie ze śwatłami) musisz skręcic w prawo - na Piaseczno.
      Gdy dojedziesz do Piaseczna skręć w lewo w dwupasmówkę - i walisz nią prosto,
      aż po lewej stronie ujrzyż długi pomalowany grafitti mur - to są Wyścigi
      (Służewiec). Nie wiem dokładnie od której strony będą wpuszczani widzowie, ale
      w każdym razie Służewiec to tam - niedaleko połudnowej granicy Warszawy
      Życzę udanej zabawy
      • Gość: ania Re: koncert Depeche Mode - pomocy do Drapka IP: *.bci.net.pl 31.08.01, 11:37
        czy jadąc "gierkówką" od KATOWIC przejeżdza się przez Sękocin czy trzeba gdzies
        zkrecic z tej trasy
        • Gość: Kwiku Re: koncert Depeche Mode - pomocy do Drapka IP: 10.2.1.* / 193.41.231.* 31.08.01, 13:51

> czy jadąc "gierkówką" od KATOWIC przejeżdza się przez Sękocin czy trzeba gdzies
          >
          > zkrecic z tej trasy

To jest dokładniejszy opis trasy, którą wcześniej podałem. Jak skręcicie za
          Nadarzynem w prawo to jedziecie cały czas prosto aż do Piaseczna. Skrzyżowanie w
          Sękocinie też przejeżdżacie prosto. Najlepiej obejrzyj atlas. Nie ma innej drogi
          do Piaseczna.
    • marobin Re: koncert Depeche Mode - pomocy 31.08.01, 16:33

> cześć przyjeżdzam na koncert DM do Warszawy 2.09 samochodem z Krakowa i proszę
      > was o pomoc, czy wjeźdzająć od strony trasy "gierkówki" do Warszawy na
      > Służewiec jest daleko???? jak tam dojechać. Pomużcie mi, strasznie was proszę.

Cze Ania Co tam jakieś skręty jedziesz gierkówką i najpierw Janki Potem Raszyn
      potem Warszawa al.Krakowska, i al.Jerozolimskie (cały czas jedziesz
      prosto jak strzelił) dojżdżasz do samiutkiego centrum warszawy do skrzyżowania
      jerozolimskich z marszałkowską i skręcasz w prawo marszałkowską i dalej jedziesz
      prosto tylko na placu Konstytucji (takie wielkie latarnie są na konstytucji)tam
      odbijasz troszeczke w prawo i jedziesz cały cas plcacem konstytucji całyczas
      jedziesz prosto i dojeżdżasz do ulPuławskiej i jestes prawie w domu . Cały czas
      jedziesz prosto pytasz o tor wyścigowy konny czyli krótko o wyścigi. tak chyba
      najprościej beż zadnego kombinowania skręcania przed warszawą.mam nadzieje że
      dojedziesz na czas. dobrej zabawy życze ja też tam będe

• civic_vtec Re: koncert Depeche Mode - pomocy 31.08.01, 16:40
        Nie rob dziewczynie wody z mozgu...
        Aniu, trzymaj sie opisu Kwika i bedzie dobrze!!!
        • eela Re: koncert Depeche Mode - pomocy 31.08.01, 16:57
          Aniu, jedź wg. opisu Kwika. To jest najprostsza trasa, trudno na niej zbłądzić
          Ela
      • eela Re: koncert Depeche Mode - pomocy 31.08.01, 16:59
        marobin napisał(a):

> Gość portalu: ania napisał(a):
        >
        > > cześć przyjeżdzam na koncert DM do Warszawy 2.09 samochodem z Krakowa i pr
        > oszę
        > > was o pomoc, czy wjeźdzająć od strony trasy "gierkówki" do Warszawy na
        > > Służewiec jest daleko???? jak tam dojechać. Pomużcie mi, strasznie was pro
        > szę.
        >
        > Cze Ania Co tam jakieś skręty jedziesz gierkówką i najpierw Janki Potem Raszyn
        > potem Warszawa al.Krakowska, i al.Jerozolimskie (cały czas jedziesz
        > prosto jak strzelił) dojżdżasz do samiutkiego centrum warszawy do skrzyżowania
        >
        > jerozolimskich z marszałkowską i skręcasz w prawo marszałkowską i dalej jedzies
        > z
        > prosto tylko na placu Konstytucji (takie wielkie latarnie są na konstytucji)tam
        >
        > odbijasz troszeczke w prawo i jedziesz cały cas plcacem konstytucji całyczas
        > jedziesz prosto i dojeżdżasz do ulPuławskiej i jestes prawie w domu . Cały czas
        >
        > jedziesz prosto pytasz o tor wyścigowy konny czyli krótko o wyścigi. tak chyba
        > najprościej beż zadnego kombinowania skręcania przed warszawą.mam nadzieje że
        > dojedziesz na czas. dobrej zabawy życze ja też tam będe
        >

Nie rób dziewczynie wody z mózgu, jesteś niepoważny

• civic_vtec Re: do eeli 31.08.01, 17:04
          Eelu! Cytujesz mnie czy to taka samorzutna zbieznosc mysli i wypowiedzi?
          • eela Re: do eeli 31.08.01, 17:11
            civic_vtec napisał(a):

> Eelu! Cytujesz mnie czy to taka samorzutna zbieznosc mysli i wypowiedzi?

Jedno i drugie :)))

• civic_vtec Re: do eeli 31.08.01, 17:18
              Rozumiem... samorzutne cytowanie zbieznosci mysli i samorzutnych wypowiedzi...

Nie rozumiem!!!
              • eela Re: do eeli 03.09.01, 13:14
                civic_vtec napisał(a):

> Rozumiem... samorzutne cytowanie zbieznosci mysli i samorzutnych wypowiedzi...
                >
                > Nie rozumiem!!!

A czy to trzeba rozumieć?
                Bałam się, że ona wystraszy się takiego rozrzutu rad i dlatego tak napisałam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka