Gość: Berlin IP: *.dip.t-dialin.net 16.05.02, 09:55 .....w gruzach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
d.z. Re: Warszawa da sie lubic....... 16.05.02, 10:25 Gość portalu: Berlin napisał(a): > .....w gruzach Jak patrzę na twojego nicka to oczywiście rozumiem dlaczego tak piszesz. Czy jesteś potomkiem jednego z tych, którzy Warszawę zniszczyli w czasie II wojny światowej? Odpowiedz Link Zgłoś
cubic Re: Warszawa da sie lubic....... 16.05.02, 10:37 Nie, jest idiotą próbującym wywołać awanturę... Cubic Odpowiedz Link Zgłoś
tassman Cubic da sie lubic....... 16.05.02, 10:52 cubic napisał(a): > Nie, jest idiotą próbującym wywołać awanturę... > Cubic ***************** Cubic, Jak poszła matura? tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
cubic Re: Cubic da sie lubic....... 16.05.02, 11:03 Czyżbym się zdradził, że pisałem maturkę w tym roku??? Cubic Odpowiedz Link Zgłoś
tassman Cubic matura 2002 16.05.02, 12:32 cubic napisał(a): > Czyżbym się zdradził, że pisałem maturkę w tym roku??? > Cubic ******************* Zdałes czy nie??? Pisz....Zdawałeś Nową czy jeszcze Starą?? tassman Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warschau Re: Warszawa da sie lubic....... IP: *.matrix.pl 16.05.02, 12:26 Gość portalu: Berlin napisał(a): > .....w gruzach No tak...emigrancik z Reichu zbierający na codzień szparagi u bauera...W ramach relaksu lubi pozartować na forum... P.S. Czy ty czasem nie jesteś kolegą poznańskiego pucybuta JP2? Sposób pisania podobny, adresik ten sam...A moze to ty jesteś JP2, nędzny prowokatorku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gruziak Re: Warszawa da sie lubic....... IP: *.cvx28-bradley.dialup.earthlink.net 16.05.02, 13:56 Gość portalu: Berlin napisał(a): > .....w gruzach PLAN PERSPETYWICZNY ŚWIATOWEJ FEDERACJI ŻYDÓW • wyniszczyć Polskę finansowo; • pozbawić 5 milionów pracowników posad poprzez zrujnowanie zakładów pracy, nawet tych które przetrwały od 1918 roku; • zrujnować rolnictwo, aby 3 miliony rolników emigrowało "za chlebem"; • "oczyścić" kraj z inteligencji patriotycznej; • wyludnić kraj różnymi sposobami do liczby 15 milionów Polaków, którzy będą służyć kolonizatorom żydowskim za wyrobników; • zwiększyć opłaty za uniwersyteckie studia i naukę w szkołach średnich, aby Polacy mieli tylko podstawowe wykształcenie niezbędne do najemnej pracy w resorcie usług i pracy robotniczej na podobieństwo Palestyńczykow pracujących w Izraelu. • “odzyskać” własność nieruchomości i gruntów dla przyszłych osadników; • przygotować zwiększenie ilości osadników żydowskich; • najpilniejszą inicjatywą jest wywłaszczenie Polaków z żydowskich "miejsc pamięci", a natychmiast z obozu w Oświęcimiu, który stanowi podstawę mitologii Religii Holocaustu i jest "miejscem, gdzie uczy się nienawiści" młodzież z Izraela. (Tomasz Gabiś, “Religia ‘Holocaustu’", periodyk “Stańczyk”, Wrocław nr 2/1997) Znajdź więcej informacji: www.papurec.org/ www.geocities.com/capitolhill/senate/8844 www.ihr.org/index.html pubweb.acns.nwu.edu/%7eabutz/ www.noontidepress.com/index.html www.lebensraum.org/index.html www.hoffman-info.com/ www.revisionism.com/ codoh.com www.normanfinkelstein.com/ www.blacksandjews.com/ homepage.mac.com/lsf/ SKOPIUJ ▬ PODAJ DALEJ ▬ OPOWIEDZ ZNAJOMYM WYBORCOM Obudźcie się! SKOŃCZYĆ Z ŻYDOWŁADZTWEM! Jako obywatele 40 milionowego narodu o wielkich tradycjach demokratycznych i kulturowych, posiadający bogate złoża mineralne - miedź, srebro, gaz, ropę, węgiel, siarkę. One ustawiają Was jako najbogatsze państwo Europy. POLSKA WINNA MIEĆ NAJWYŻSZĄ STOPĘ ŻYCIOWĄ W EUROPIE! Co TY zrobiłeś aby zrealizować marzenia? Wybierzcie Polski Rząd Narodowy! Stańcie do wyborów w 100% i wybierzcie tylko Polaków spośród mądrych, uczciwych, światłych, odważnych, wykształconych obywateli naszego kraju. Przepędźcie żydowskich kramarzy z Rządu, Sejmu, Senatu, MSW, MON i mediów! Skończcie z faworyzowaniem mniejszości narodowych. Wszyscy w Rzeczpospolitej mają równe prawa, ale i równe obowiązki i wedle zasług równe przywileje. Odpowiedz Link Zgłoś
tolba Re: Warszawa da sie lubic....... 16.05.02, 14:53 Tak tak, to wszystko święta prawda. Spotkałem nawet niedawno takiego jednego co wyglądał, jakby chciał mnie wyniszczyc finansowo, a potem chytrze nalewał mi browar do kufla z diabolicznie fałszywym śmiechem i wyniszczył mi 37 PLN na nadwiślańskim bulwarze;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Berlin Re: Warszawa da sie lubic....... IP: *.dip.t-dialin.net 17.05.02, 06:05 Nie ukrywam, ze pisze z Reichu. Szparagow u bauera zbierac nie musze, bo jestem pracodawca dla 354 ludzi (z tego 350 rodakow i nic na czarno). Ale moi kochani - pomimo, ze czuje sie po 20 latach obco w Niemczech, za jedno musze ich pochwalic - wymyslili pojecie "polnische wirtschaft" i tu od poczatku do konca maja racje. Jutro jade do kraju przodkow i prywatnie sie ciesze a zawodowo juz teraz wlosy staja mi deba. Wypije na starowce za Wasze zdrowie, bo nadziei nadal nie trace, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bor'ka Re: Warszawa da sie lubic....... IP: *.cherokee1.k12.sc.us / 207.232.181.* 17.05.02, 07:59 Jakie to wzruszajace... Czlowiek sukcesu mysli o cywilizowaniu Polacken ! Juz jestem wdzieczny. Tylko nie zapomnij przywiesc szklanych paciorkow i czekolady z Aldiego dla tubylcow. PS. Od pietnastu lat wspolpracuje z Niemiecka firma - 80% zaniedban wynika z niefachowosci strony niemieckiej. Wiec kolego nie.......... Chyba wiesz co mialem na mysli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Berlin Re: Warszawa da sie lubic....... IP: *.dip.t-dialin.net 17.05.02, 08:22 Gość portalu: Bor'ka napisał(a): > Jakie to wzruszajace... > Czlowiek sukcesu mysli o cywilizowaniu Polacken ! > Juz jestem wdzieczny. > Tylko nie zapomnij przywiesc szklanych paciorkow i czekolady z Aldiego dla > tubylcow. > PS. > Od pietnastu lat wspolpracuje z Niemiecka firma - 80% zaniedban wynika z > niefachowosci strony niemieckiej. > Wiec kolego nie.......... > Chyba wiesz co mialem na mysli. Przepraszam, czy ja chwalilem tutaj przez sekunde niemiecka fachowosc? Mam z nimi tutaj swoje problemy, ktore jednak niestety udaje sie latwiej pokonac niz najmniejsze w PRL-u. Widze, ze miales jakies doswiadczenia z czekolada z Aldiego, gdzie do dzisiaj z wielka przyjemnoscia udaje sie czasami na zakupy - daj Boze Polsce a nawet Ameryce taki sklep. Nie podniecaj sie za bardzo , bo to szkodzi na cisnienie. Ps. jezeli 15 lat wspolpracujesz z niemiecka firma, ktora dziala chujowo, to moze tylko oznaczac, ze nie pracujesz na swoim tylko jestes pracobiorca, ktory nie uznal za stosowne o tym poinformowac "gory". Jak bym znal Twojego szefa to zadbal bym o to, zebys zostal wylany na (przepraszam) zbity pysk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bor'ka Do czlowieka sukcesu. IP: *.cherokee1.k12.sc.us / 207.232.181.* 17.05.02, 10:48 Zapewne juz nie pojmujesz niuansow jezykowych... Wspolpracowac oznacza kontakty z obca firma, pracowac - byc zatrudnionym. "Wylac" to moge sam siebie chyba. Na zbity pysk. Co do Aldiego , to chyba dluuugo nie byles w Polsce, jesli tak sie zachwycasz ta hurtownia dla pennerow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Berlin Re: Przepraszam biznesmena IP: *.dip.t-dialin.net 17.05.02, 11:03 Gość portalu: Bor'ka napisał(a): > Zapewne juz nie pojmujesz niuansow jezykowych... > Wspolpracowac oznacza kontakty z obca firma, pracowac - byc zatrudnionym. > "Wylac" to moge sam siebie chyba. > Na zbity pysk. > > Co do Aldiego , to chyba dluuugo nie byles w Polsce, jesli tak sie zachwycasz > ta hurtownia dla pennerow. W pierwszej chwili mialem Cie za klasycznie zakomplksionego, polskiego biznesmena nowej generacji, ale teraz widze, ze jestes reatriantem z Reichu i probujesz sie po prostu wymadrzac. Jezeli interes Ci idzie, to rob co robisz, ale trzymaj sie z daleka od tego forum. Jestem sklonny wszystko odszczekac, jezeli napiszesz cos sensowngo, moze staram sie obrazic niewinnego..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bor'ka Re: Przepraszam biznesmena IP: *.cherokee1.k12.sc.us / 207.232.181.* 17.05.02, 12:10 A to doprawdy zabawne ! Mam sie trzymac z dala od tego forum ? A niby dlaczego ? Jestem z W-wy, to jest moje miasto... Moze to raczej Ty powinienes wybrac cos innego. Ze swoja retoryka nadalbys sie na jakies forum DVU, oczywiscie na zagranicznym serwerze, Niemcy zbyt dokladnie odsiewaja bzdury. Balbys sie zreszta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warschau Re: Autor wątku nie da sie lubic....... IP: *.matrix.pl 17.05.02, 09:42 Gość portalu: Berlin napisał(a): > Jutro jade do kraju przodkow i prywatnie sie ciesze a > zawodowo juz teraz wlosy staja mi deba. > Wypije na starowce za Wasze zdrowie, bo nadziei nadal nie trace, pozdrawiam A więc po co piszesz takie bzdury o Warszawie? Polska to nie tylko Warszawa. Jeśli masz więc jakieś ale do ojczyzny swoich przodków to daruj sobie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Autor wątku nie da sie lubic....... IP: *.*.*.* 17.05.02, 11:05 > A więc po co piszesz takie bzdury o Warszawie? Polska to nie tylko Warszawa. > Jeśli masz więc jakieś ale do ojczyzny swoich przodków to daruj sobie... Wyrazil swoja subiektywna opinie o diszejszej Polsce i Warszawie, miescie, gdzie kontakt z taze Polska ma. Tobie nie wolno zabraniac, jemu nie wolno tak pisac? :- ) Obydwoje piszecie czesciowo zgodnie z prawda i obydwoje przeginacie az milo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warschau Re: Autor wątku nie da sie lubic....... IP: *.matrix.pl 17.05.02, 11:17 Gość portalu: gosc napisał(a): > > Jeśli masz więc jakieś ale do ojczyzny swoich przodków to daruj sobie... > > Wyrazil swoja subiektywna opinie o diszejszej Polsce i Warszawie, miescie, gdzi > e > kontakt z taze Polska ma. Tobie nie wolno zabraniac, jemu nie wolno tak pisac? > :- > ) Obydwoje piszecie czesciowo zgodnie z prawda i obydwoje przeginacie az milo.. > . Ja autorowi tego wątku nie zamierzam bronić wyrazania opinii. Ale tekst: "Warszawa da sie lubić w gruzach" był co najmniej nie na miejscu...Nie uważasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Autor wątku nie da sie lubic....... IP: *.*.*.* 17.05.02, 11:34 Przegial, fakt... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Autor wątku nie da sie lubic....... IP: *.de.deuba.com 17.05.02, 11:56 Gość portalu: gosc napisał(a): > > A więc po co piszesz takie bzdury o Warszawie? Polska to nie tylko Warszaw > a. > > Jeśli masz więc jakieś ale do ojczyzny swoich przodków to daruj sobie... > > Wyrazil swoja subiektywna opinie o diszejszej Polsce i Warszawie, miescie, gdzi > e > kontakt z taze Polska ma. Tobie nie wolno zabraniac, jemu nie wolno tak pisac? > :- > ) Obydwoje piszecie czesciowo zgodnie z prawda i obydwoje przeginacie az milo.. Drogi Gościu, uważam, że nie masz racji...aż mnie korci aby odpisać osobie ukrywającej się pod nickiem Berlin, ale powstrzymuję się jak mogę, gdyż uważam, że nie jest to godne człowieka, aby odpowiadać na tak kretyńskie prowokacje. Odpowidam za to Tobie, bo w tym przypadku daleki jestem od wstrętu jaki czuję do niejakiego Berlina... ...nie masz racji, moim zdaniem, broniąc w jakikolwiek sposób tego osobnika, bo po pierwsze jest, w moim skromnym odczuciu, nędznym prowokatorem, który próbuje teraz odkręcić całą sytuację (co skłoniło go do takiej zabawy? Zwykła głupota....) i internetowym ściemniaczem podniecającym się aldikiem...kto był chociaż kilka dni w Niemczech wie o czym mówię... Pozdrawiam > . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Autor wątku nie da sie lubic....... IP: *.*.*.* 17.05.02, 13:05 No coz tak sie koncza dywagacje na tematy rozne z Warschau'em... Chcialem, moze wybierajac zly watek, pokazac brak konsenkwencji p. Warschau'a w kwestii wyrazania wlasnych pogladow. Oczywiscie na temat otwierajacego postu nie ma sensu nawet dyskutowac, jest zenujacy.... Chodzilo mi bardziej o kolejne tresci dotyczace roznic pomiedzy Polska i np. Niemcami. Mimo, ze przejaskrawione, zawieraja troche prawdy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Autor wątku nie da sie lubic....... IP: *.de.deuba.com 17.05.02, 15:04 Gość portalu: gosc napisał(a): > > No coz tak sie koncza dywagacje na tematy rozne z Warschau'em... Chcialem, moze > > wybierajac zly watek, pokazac brak konsenkwencji p. Warschau'a w kwestii > wyrazania wlasnych pogladow. > Oczywiscie na temat otwierajacego postu nie ma sensu nawet dyskutowac, jest > zenujacy.... Chodzilo mi bardziej o kolejne tresci dotyczace roznic pomiedzy > Polska i np. Niemcami. Mimo, ze przejaskrawione, zawieraja troche prawdy. > > Pozdrawiam OK Również pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warschau Re: Do gościa... IP: *.matrix.pl 17.05.02, 15:16 Gość portalu: gosc napisał(a): > > No coz tak sie koncza dywagacje na tematy rozne z Warschau'em... Chcialem, moze > wybierajac zly watek, pokazac brak konsenkwencji p. Warschau'a w kwestii > wyrazania wlasnych pogladow. Mógłbys nieco jaśniej sprecyzować co masz do mojej osoby? O jaką niekonsekwencję Ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Od gościa... IP: *.*.*.* 20.05.02, 07:13 > Mógłbys nieco jaśniej sprecyzować co masz do mojej osoby? O jaką niekonsekwencj > ę > Ci chodzi? To byl jakis kolejny watek na forum tego okropnego i zadufanego Poznania... Broniles wtedy swojego prawa do wolnosci wypowiedzi swojej i innych. Tutaj chciales kogos uciszyc, co wydalo mi sie pewna niekonsekwencja. Chociaz watek wybralem dosyc niefortunnie, skromnie piszac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warschau Re: Do gościa... IP: *.matrix.pl 20.05.02, 10:54 Gość portalu: gosc napisał(a): > To byl jakis kolejny watek na forum tego okropnego i zadufanego Poznania... > Broniles wtedy swojego prawa do wolnosci wypowiedzi swojej i innych. Tutaj > chciales kogos uciszyc, co wydalo mi sie pewna niekonsekwencja. Chociaz watek > wybralem dosyc niefortunnie, skromnie piszac Mylisz zupełnie sens tamtej mojej wypowiedzi. Wolność wypowiedzi - zgadza się! Ale chodzi tez o jej poziom kulturalny. Mozna sie z kimś zgadzac lub nie, ale w jakiś normalny sposób, bez wulgaryzmów i chamstwa, bez wyzywania i obrazania kogokolwiek, bez kontrowersyjnych stwierdzeń jak choćby to autora tego wątku. Inaczej trąci to Lepperiadą a co to oznacza -wie juz chyba każdy! Odpowiedz Link Zgłoś