niech Re: OD RANA MAM DOBRY HUMOR! 16.01.05, 16:23 Szczesciara. Rano jej sie zaczelo o 13.40. Ja dopiero wstalem a tu juz zmierzcha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa_ga Re: OD RANA MAM DOBRY HUMOR! IP: *.acn.waw.pl 16.01.05, 16:26 Szczęśliwi czasu nie liczą. Ja za chwilę spać idę, więc dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: OD RANA MAM DOBRY HUMOR! 16.01.05, 16:42 Od rana? A od, którego? Mnie dobry humor nie opuszcza od ho...ho... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa_ga Re: OD RANA MAM DOBRY HUMOR! IP: *.acn.waw.pl 16.01.05, 16:46 "...I zapewne z tej przyczyny Zrodzilismy się bez wprawy I pomrzemy bez rutyny..." :) Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia CODZIENNIE MAM DOBRY HUMOR! 16.01.05, 20:09 Witam w klubie ludzi zadowolonych o każdej porze dnia, a szczególnie rano. Bo ja zawsze od rana mam dobry humor, bez względu na wydarzenia poprzedniego dnia. Oczywiście czasem ktoś lub coś zakłóca mi ten dobry humor, ale ja jak lwica (łuczniczka w ciele lwicy) bronię swojego dobrego nastroju, którego Wam też życzę!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polono Re: OD RANA MAM DOBRY HUMOR! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.01.05, 20:13 to po stódniówce ? Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia OD RANA MAM DOBRY HUMOR! 16.01.05, 20:18 To nie po "stódniówce", ale po ... prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: OD RANA MAM DOBRY HUMOR! 16.01.05, 20:22 Do 17 bylo Ok, ale juz po zdazylo mi ubyc z humoru, bo tydzien bardzo wypleniony czasowo sie zbliza. A ja na to, jak nie na lato. Pozdrawiam Gosienko. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia OD RANA MAM DOBRY HUMOR! 16.01.05, 20:26 Całe życie twierdzę, że poniedziałek powinien być zastąpiony po-niedzielą, która też byłaby dniem wolnym. Może zaczniemy pisać tu i tam, aby marzenie to stało się prawdziwe? Ale skoro jutro ten głupi poniedziałek zaczyna nam tydzień, to życzę Wam dobrego humoru od rana! Pozdrawiam B(o)uginnko. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: OD RANA MAM DOBRY HUMOR! 16.01.05, 20:30 Hmm... u anglojęzycznych tydzień zaczyna się od niedzieli. Może to jest jakiś pomysł :) Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia OD RANA MAM DOBRY HUMOR! 16.01.05, 20:33 Nie martwcie się kochani! Jeszcze troszeczkę popracujecie i będziecie mieć codziennie niedzielę na ... emeryturze!!! A do tego czasu miejcie humor od każdego rana!!! Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: PS 16.01.05, 20:36 Aha, a w takim Iranie tydzien zaczyna sie w sobote. A poniedzialek jest dniem drugim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fuzzy Re: PS IP: 5.2.* / *.chello.pl 16.01.05, 23:45 A który rok maja teraz w Iranie? Pozdrawiam, Fuzzy Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: PS 17.01.05, 01:08 Gość portalu: Fuzzy napisał(a): > A który rok maja teraz w Iranie? > > Pozdrawiam, > Fuzzy saale hezaro sisado hashtado se > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fuzzy Re: PS IP: 5.2.* / *.chello.pl 17.01.05, 15:19 saale hezaro sisado hashtado se Bo ja niepismienny, tlumaczonko, please... Pozdrawiam, Fuzzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fuzzy Re: OD RANA MAM DOBRY HUMOR! IP: 5.2.* / *.chello.pl 16.01.05, 23:43 Nie zycze tego nikomu, ale nie tylko emerytura zapewnia codzienna niedziele, zapewnia ja takze, reorganizacja, fuzja firm, upadlosc... Powodzenia wszystkim, Fuzzy Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: OD RANA MAM DOBRY HUMOR! 16.01.05, 20:34 pra_gosia napisała: > Całe życie twierdzę, że poniedziałek powinien być zastąpiony po-niedzielą, ►Czyz nie na ten wlasnie pomysl wpadli Rosjanie nazywajac poniedzialek poniedzielnikiem? > która też byłaby dniem wolnym. Może zaczniemy pisać tu i tam, aby marzenie > to stało się prawdziwe? Ale skoro jutro ten głupi poniedziałek zaczyna nam > tydzień, to życzę Wam dobrego humoru od rana! Pozdrawiam B(o)uginnko. :))) ►Chociaz wyznam, ze wbrew pozorom lubie poniedzialki. Lubie, kiedy wszystko wraca do normy, a porzadek dnia wyznacza organizer ( Boszsze, jak ja tego slowa nie cierpie). Od zycia "po wariacku" sa weekendy. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia OD RANA MAM DOBRY HUMOR! 16.01.05, 20:40 "Czym jest pas korkowy dla pływaka, tym dobry humor i wesołość dla człowieka: ułatwia mu pływanie po morzu życia". Karol Juliusz Weber Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: OD RANA MAM DOBRY HUMOR! 16.01.05, 20:49 pra_gosia napisała: > "Czym jest pas korkowy dla pływaka, tym dobry humor i wesołość dla > człowieka: ułatwia mu pływanie po morzu życia". Karol Juliusz Weber Zycie mozna przechodzic i w butach na korku:) Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia OD RANA MAM DOBRY HUMOR! 16.01.05, 20:52 "Wesołość człowieka świadczy o jego mądrości" (w oryginale jest - o zdrowiu, ale nie zgadzam się z tym i dlatego zmieniam). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papa Re: OD RANA MAM DOBRY HUMOR! IP: *.re / *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.05, 22:32 tez OK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mumu Re: OD RANA MAM DOBRY HUMOR! IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 16.01.05, 22:33 he he Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: OD RANA MAM DOBRY HUMOR! 17.01.05, 10:02 sebpl napisał: > Hopla... siup... :) Te, Sebpl. Nie podskakuj;))) Do góry > Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia JESTEM ROZEŚMIANA OD SAMEGO RANA! 17.01.05, 11:35 I tego samego Wam życzę! Odpowiedz Link Zgłoś