Dodaj do ulubionych

Dlaczego tak cicho na temat Luckiej

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.05.02, 18:19
czy wiecie cos o postepach prac ?
Obserwuj wątek
    • Gość: mysza Re: Dlaczego tak cicho na temat Luckiej IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.05.02, 18:20
      przepraszam to nie tu sie mialo znalezc :((
    • Gość: mar. Re: Dlaczego tak cicho na temat Luckiej IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.05.02, 20:11
      są na 3 pietrze
    • zbombardowana_laleczka Analfabetyzm... 23.05.02, 21:08
      A któż to jest ta Lucka, może Ludzka raczej? Podłość, kondycja czy co?
      Oj, cóż trudnego w używaniu polskich znaków? Dziś ogłoszono raport, z którego
      wynika, że 15% polaków to analfabeci w takiej czy innej formie. Po powyższym
      poście widać, że ciebie też ta przypadłość dopadła.
      • Gość: mysza Re: Analfabetyzm... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.05.02, 21:42
        przyzwyczailam juz sie do swojego analfabetyzmu i brakowaloby mi czegos gdybym
        musiala sie z nim rozstac,tesknota moglaby mnie zabic wiec pozostane w tych 15
        %.poczekajmy na nastepny raport wskaznik skoczy pewnie do 20%.
        • zbombardowana_laleczka Tylko proszę... 24.05.02, 06:23
          ...wyprowadź się w takim razie ze Śródmieścia. Troszkę tu nie pasujesz, niech
          ta biedna dzielnica oczyści się w końcu z analfabetów, bezdomnych, ubogich i
          innej swołoczy, niech stanie się w końcu prawdziwym city.
          Jedź do Radzymina najlepiej, tam spotkasz pod warzywniakiem koleżanki...
          • Gość: mysza Re: Tylko proszę... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.05.02, 08:13
            to ze zostalas zbombardowana musialo ci mocno zaszkodzic,moze potrzebne
            leczenie w zakladzie psychiatrycznym?nigdy nie bylam w Radzyminie,ale widze ze
            ty doskonale znasz zycie w podmiejskich okolicach,czy to pod warzywniakiem tak
            cie zbombardowano ze nie mozesz dojsc do siebie?zycze milego dnia bez nalotow
            i bombardowan.
            • zbombardowana_laleczka Dokończ edukację 24.05.02, 08:56
              Dokończ edukację w zakresie jęz. polskiego, bądź wyprowadź się w końcu do tego
              Radzymina
              • Gość: mysza Re: Dokończ edukację IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.05.02, 08:59
                cos ci sie zacielo powtarzasz sie.
                • zbombardowana_laleczka Re: Dokończ edukację 24.05.02, 09:03
                  EoT & FU
                  • Gość: mysza Re: Dokończ edukację IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.05.02, 09:08
                    tego sie mozna bylo spodziewac-RYNSZTOK!
                    • zbombardowana_laleczka Re: Dokończ edukację 24.05.02, 09:13
                      No!!!
                      Buzia w kubełek i skończ okradanie Pracodawcy. Urządzasz sobie prywatne
                      pogaduchy za Jego pieniądze i na jego sprzęcie ZŁODZIEJKO!!!
                      • Gość: mysza Re: Dokończ edukację IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.05.02, 09:20
                        tak sie sklada,ze siedze w domu i nie musze tyrac tak jak ty od 6 ,zostalam
                        wyedukowana na tyle,ze sama wybieram sobie prace i stac mnie zeby placic za
                        swoje rozmowy zgorzkniala zbombardowana pacyno.
                        • zbombardowana_laleczka Kolejna nieudacznica spod pośredniaka 24.05.02, 09:40
                          Kolejna nieudacznica spod pośredniaka.
                          Buehehehe
                          • Gość: mysza ponizej krytyki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.05.02, 09:46
                            nie zdajesz sobie chyba sprawy,ze to co wypisujesz swiadczy o tobie.to co
                            mozesz przeczytac pewnie tez nie dociera do twojej plastikowej glowy a moze
                            gumowej bo nie wiem jaka jestes lalka,zapewne do Barbie ci daleko bo nawet ona
                            ma wiecej oleju w glowie.
                            • zbombardowana_laleczka Re: ponizej krytyki 24.05.02, 10:06
                              Biedna
                              brzydka
                              starzejąca się
                              samotna w sobotnie wieczory
                              sfrustrowana
                              dupa
                              czyli...
                              mysza
                              • Gość: mysza Re: ponizej krytyki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.05.02, 10:14
                                chcialabys :)ani starzejaca ani samotna,wrecz przeciwnie ostatnio bardzo
                                szczesliwa :))a ty zamiast gorzkniec powinnas znalezc sobie jakiegos
                                Kena,tylko watpie czy ktorys z nich zainteresowany bylby roztapiajacym sie
                                plastikiem.
                                • zbombardowana_laleczka Re: ponizej krytyki 24.05.02, 13:48
                                  załóż czyste majteczki, bo na tych już szlak bojowy ci się zaznaczył, i muchy
                                  lecą, i wyjdź na spacer...
                                  • eucaliptus po zbombardowaniu forum gównem ? 24.05.02, 15:28
                                    Język zbombardowanej nie jest mi obcy, czyżby to pani_laleczka ?
                                  • Gość: mysza Re: ponizej krytyki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.05.02, 19:17
                                    zbombardowana_laleczka napisał(a):

> załóż czyste majteczki, bo na tych już szlak bojowy ci się zaznaczył, i muchy
                                    > lecą, i wyjdź na spacer...

aaa to nareszcie wiem czym sie zajmujesz,pierzesz o 6 rano cudze brudy,widocznie
                                    to lubisz?czyzby brudna bielizna byla twoim fetyszem ?
                                    • sloggi Re: ponizej krytyki 24.05.02, 21:38
                                      Myszko, daj sobie spokój :)))))
    • Gość: mysza Re: Dlaczego tak cicho na temat Luckiej IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.05.02, 22:04
      sloggi pozdrawiam,mam nadzieję,ze wszystko ok.:0)
      • sloggi Re: Dlaczego tak cicho na temat Luckiej 24.05.02, 22:06
        I tak, i nie do końca.
        Czas pokaże.
        Nerwy wyprułem, teraz uczę się cierpliwości.
        • Gość: mysza Re: Dlaczego tak cicho na temat Luckiej IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.05.02, 22:16
          trzymam kciuki żeby sie powiodlo i jak najszybciej wszystko wrocilo do normy.
          • sloggi Re: Dlaczego tak cicho na temat Luckiej 24.05.02, 22:18
            Trochę się zdołowałem.
            Może nie potrzebie - życzliwych ludzi wciąż tak mało.
            Wyślij mi jakiś tel. na moją skrzynkę - to przedzwonię w wolnej chwili.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka