Gość: mysza IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.05.02, 18:19 czy wiecie cos o postepach prac ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mysza Re: Dlaczego tak cicho na temat Luckiej IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.05.02, 18:20 przepraszam to nie tu sie mialo znalezc :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar. Re: Dlaczego tak cicho na temat Luckiej IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.05.02, 20:11 są na 3 pietrze Odpowiedz Link Zgłoś
zbombardowana_laleczka Analfabetyzm... 23.05.02, 21:08 A któż to jest ta Lucka, może Ludzka raczej? Podłość, kondycja czy co? Oj, cóż trudnego w używaniu polskich znaków? Dziś ogłoszono raport, z którego wynika, że 15% polaków to analfabeci w takiej czy innej formie. Po powyższym poście widać, że ciebie też ta przypadłość dopadła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: Analfabetyzm... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.05.02, 21:42 przyzwyczailam juz sie do swojego analfabetyzmu i brakowaloby mi czegos gdybym musiala sie z nim rozstac,tesknota moglaby mnie zabic wiec pozostane w tych 15 %.poczekajmy na nastepny raport wskaznik skoczy pewnie do 20%. Odpowiedz Link Zgłoś
zbombardowana_laleczka Tylko proszę... 24.05.02, 06:23 ...wyprowadź się w takim razie ze Śródmieścia. Troszkę tu nie pasujesz, niech ta biedna dzielnica oczyści się w końcu z analfabetów, bezdomnych, ubogich i innej swołoczy, niech stanie się w końcu prawdziwym city. Jedź do Radzymina najlepiej, tam spotkasz pod warzywniakiem koleżanki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: Tylko proszę... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.05.02, 08:13 to ze zostalas zbombardowana musialo ci mocno zaszkodzic,moze potrzebne leczenie w zakladzie psychiatrycznym?nigdy nie bylam w Radzyminie,ale widze ze ty doskonale znasz zycie w podmiejskich okolicach,czy to pod warzywniakiem tak cie zbombardowano ze nie mozesz dojsc do siebie?zycze milego dnia bez nalotow i bombardowan. Odpowiedz Link Zgłoś
zbombardowana_laleczka Dokończ edukację 24.05.02, 08:56 Dokończ edukację w zakresie jęz. polskiego, bądź wyprowadź się w końcu do tego Radzymina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: Dokończ edukację IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.05.02, 08:59 cos ci sie zacielo powtarzasz sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: Dokończ edukację IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.05.02, 09:08 tego sie mozna bylo spodziewac-RYNSZTOK! Odpowiedz Link Zgłoś
zbombardowana_laleczka Re: Dokończ edukację 24.05.02, 09:13 No!!! Buzia w kubełek i skończ okradanie Pracodawcy. Urządzasz sobie prywatne pogaduchy za Jego pieniądze i na jego sprzęcie ZŁODZIEJKO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: Dokończ edukację IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.05.02, 09:20 tak sie sklada,ze siedze w domu i nie musze tyrac tak jak ty od 6 ,zostalam wyedukowana na tyle,ze sama wybieram sobie prace i stac mnie zeby placic za swoje rozmowy zgorzkniala zbombardowana pacyno. Odpowiedz Link Zgłoś
zbombardowana_laleczka Kolejna nieudacznica spod pośredniaka 24.05.02, 09:40 Kolejna nieudacznica spod pośredniaka. Buehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza ponizej krytyki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.05.02, 09:46 nie zdajesz sobie chyba sprawy,ze to co wypisujesz swiadczy o tobie.to co mozesz przeczytac pewnie tez nie dociera do twojej plastikowej glowy a moze gumowej bo nie wiem jaka jestes lalka,zapewne do Barbie ci daleko bo nawet ona ma wiecej oleju w glowie. Odpowiedz Link Zgłoś
zbombardowana_laleczka Re: ponizej krytyki 24.05.02, 10:06 Biedna brzydka starzejąca się samotna w sobotnie wieczory sfrustrowana dupa czyli... mysza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: ponizej krytyki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.05.02, 10:14 chcialabys :)ani starzejaca ani samotna,wrecz przeciwnie ostatnio bardzo szczesliwa :))a ty zamiast gorzkniec powinnas znalezc sobie jakiegos Kena,tylko watpie czy ktorys z nich zainteresowany bylby roztapiajacym sie plastikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
zbombardowana_laleczka Re: ponizej krytyki 24.05.02, 13:48 załóż czyste majteczki, bo na tych już szlak bojowy ci się zaznaczył, i muchy lecą, i wyjdź na spacer... Odpowiedz Link Zgłoś
eucaliptus po zbombardowaniu forum gównem ? 24.05.02, 15:28 Język zbombardowanej nie jest mi obcy, czyżby to pani_laleczka ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: ponizej krytyki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.05.02, 19:17 zbombardowana_laleczka napisał(a): > załóż czyste majteczki, bo na tych już szlak bojowy ci się zaznaczył, i muchy > lecą, i wyjdź na spacer... aaa to nareszcie wiem czym sie zajmujesz,pierzesz o 6 rano cudze brudy,widocznie to lubisz?czyzby brudna bielizna byla twoim fetyszem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: Dlaczego tak cicho na temat Luckiej IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.05.02, 22:04 sloggi pozdrawiam,mam nadzieję,ze wszystko ok.:0) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Dlaczego tak cicho na temat Luckiej 24.05.02, 22:06 I tak, i nie do końca. Czas pokaże. Nerwy wyprułem, teraz uczę się cierpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: Dlaczego tak cicho na temat Luckiej IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.05.02, 22:16 trzymam kciuki żeby sie powiodlo i jak najszybciej wszystko wrocilo do normy. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Dlaczego tak cicho na temat Luckiej 24.05.02, 22:18 Trochę się zdołowałem. Może nie potrzebie - życzliwych ludzi wciąż tak mało. Wyślij mi jakiś tel. na moją skrzynkę - to przedzwonię w wolnej chwili. Odpowiedz Link Zgłoś