Dodaj do ulubionych

zdjecia w nowych dowodach-zgroza!!!

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.01.05, 15:49
Witam wszystkich - w tym tygodniu odebralam na Mokotowie nowy dowod osobisty
i oczom nie wierze!!! Paskudna, czarno - biala, niewryrazna podobizna mojej
skromnej osoby - jakbym byla duchem!!! Dalam kolorowe zdjecie, a tu cos
takiego. nie po to place 30 zl, zeby dostac dok, z tak szkaradnym zdjeciem,
na ktorym prawie nic nie widac.

Zgroza!
Obserwuj wątek
    • pan_pndzelek Re: zdjecia w nowych dowodach-zgroza!!! 21.01.05, 15:53
      Może po prostu brzydka jesteś? Nie zastanowiłaś się nad tym? Ale to nie wina
      urzędików tylko rodziców-imigrantów w naszym Mieście...
      • Gość: k Re: zdjecia w nowych dowodach-zgroza!!! IP: 195.85.249.* 21.01.05, 16:14
        ....każdy sądzi według siebie.....
        • pan_pndzelek Re: zdjecia w nowych dowodach-zgroza!!! 21.01.05, 16:20
          A może dla odmiany powiesz parobku coś mądrego?
          • Gość: Renata a po plechach takich wlasnie pendzlow to... IP: 212.160.172.* 21.01.05, 18:06
            moj wujek do karety wchodzil zeby butow sobie nie zabrudzic
        • aniela Re: zdjecia w nowych dowodach-zgroza!!! 21.01.05, 16:43
          zalecalabym nie zwracac uwagi na pijanych awanturnikow.
    • sebpl Re: zdjecia w nowych dowodach-zgroza!!! 21.01.05, 18:30
      Hmm... niech spojrzę... z mojej fotografi patrzy obrócony lewym półprofilem
      młodzieniec o lekko podłużnej twarzy, z marzycielskim spojrzeniem i skromnym
      uśmiechem.
      Dobrze dobrany kontrast wydobywa z oczu wesołe figliki a odpowiednie ułożenie
      głowy podkreśla harmonię, staranne proporocje oraz delikatnie zarysowany w
      kontrującym oświetleniu krój ust.
      Romantyczność, a jednoczesnie surowość młodzieńca podkreśla biel z czernią wraz
      całą paletą odcieni szarości, jakiej by się nie powstydził autor Guerniki.

Well... u mnie jest w porządku. Czy aby na pewno nie stałaś obrócona do
      fotografa tyłem?
      • pra_gosia A ja w poniedziałek odbieram nowy dowód! 21.01.05, 18:36
        A ja w poniedziałek odbieram nowy dowód i miałam taką nadzieję, że zdjęcie
        będzie ładne. Ale pan_pndzelek każdej kobiecie mówi, że jest brzydka i po
        prostu chyba będę musiała zgubić ten nowy dowód ... Po operacji plastycznej
        postaram się o następny.
        • sebpl Re: A ja w poniedziałek odbieram nowy dowód! 21.01.05, 20:08
          I myślisz, że w ten sposób "złamiesz" pndzelka?
        • pan_pndzelek Do pra_gosi... 24.01.05, 17:22
          Do pra_gosi... Ty jesteś na pewno piękna... ciebie mój komentarz nie dotyczył
          jeno założycielki wątku oraz tej starej... jak jej tam... jemioły...
          • pra_gosia Do Pndzelka! 24.01.05, 18:13
            Wzruszyłam się, bo ... jeszcze w tym wieku nikt mi żadnego komplementu
            nie powiedział. Dopiero Ty się odważyłeś ... Ośmieliłeś mnie do odebra-
            nia tego dowodu, zrobię to jutro i myślę, że się rozpoznam na zdjęciu.
            Ty też jesteś piękny! Jeśli chcesz, to możesz pozować do obrazu mojego
            brata Pana Pędzelka. A czy wiesz, że on łamie każdy pędzelek po zużyciu?
            Łamie, aby nikt przypadkiem go nie użył i nie zabrał w ten sposób jego
            "talentu". Rózne są przesądy, a brać artystyczna ma taki. Ciekawa jes-
            tem, czy każdy artysta-malarz ma taki zwyczaj? Lepiej już łamać pędzel-
            ki niż kobiece serca ...
      • jaa_ga Re: zdjecia w nowych dowodach-zgroza!!! 21.01.05, 20:10
        Widać, żeś po treningu afirmacyjnym, sebpl he he
        • sebpl Re: zdjecia w nowych dowodach-zgroza!!! 21.01.05, 20:43
          Jaa_guś, czymś Ci podpadłem? Niech zgadnę, nie dostałaś dzisiaj ode mnie
          kwiatów?
          • Gość: jaa_ga Re: zdjecia w nowych dowodach-zgroza!!! IP: *.acn.waw.pl 21.01.05, 20:52
            No co Ty?...
            Lepsza autosugestia od prozacu he he
            • sebpl Re: zdjecia w nowych dowodach-zgroza!!! 21.01.05, 20:56
              Tiaaa... ja jednak wyślę Ci te kwiaty :)
    • Gość: Moni Re: zdjecia w nowych dowodach-zgroza!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 16:14
      Ha ha ha, ale śmieszne! Ja tu poważnie piszę, a tu takie pierdoły opowiadacie...
      Wcale nie uważam się za brzydulę ani moi znajomi... Po prostu wina urzędasów i
      tyle, że tak sknocili ładne kolorowe zdjątko i wstawili jakąs paskudę czarno -
      białą i niedoświetloną...
      • Gość: Dyzio Fakt - biorą kolorowe a "oddają" czarno-białe ... IP: 62.233.191.* 24.01.05, 16:32
        I rzeczywiście wygląda się ciut (no może - pół ciuta) wypłochowato. To, że
        dyskurs na tym wątku w tempie wyścigowego karalucha pożeglował w kierunku czy
        jego inicjatorka jest prześlicznościowa czy też wręcz przeciwnie jest "zasługą"
        li i jedynie kolejnych wpisywaczy. Zresztą, i na tym forum "chodzi" nieduża ale
        efektowna liczba delikwentów lubujących się wręcz w prowadzeniu dłuuuuuugich i
        wysoce moczopędnych watków typu "liczymy", "czy nie widział ktoś kotka" itpd. I
        to właśnie jest smutne. Taka prawda. Howgh !!!
    • zakompleksiony Re: zdjecia w nowych dowodach-zgroza!!! 24.01.05, 16:36
      "Dalam kolorowe zdjecie, a tu cos takiego. nie po to place 30 zl, zeby dostac
      dok, z tak szkaradnym zdjeciem, na ktorym prawie nic nie widac."

Ja też im dałem do dowodu ładny akt, na którym było widać moją muskulaturę w
      wielu kolorach, a także coś jeszcze ;), a oni wycięli z tego najmniej
      interesujące. Widać tylko twarz! W dodatku zdjęcie jest czarno-białe! Skandal!
      • Gość: jaa_ga Re: zdjecia w nowych dowodach-zgroza!!! IP: *.acn.waw.pl 24.01.05, 16:42
        Najmniej interesujące wycięli Ci, mówisz?...
        To powinieneś być chyba wdzięczny, co? he he
    • peppers1 Hehe 24.01.05, 21:39
      Przeciez to tylko dowod. Na mni nie musisz wygladac ladnie. Przeciez w lozku
      nie bedziesz machac facetowi dowodem przed nosem.

Pozdrawiam!
      • halt.die.fresse pfui 24.01.05, 23:01
        peppers1 napisał:

> Przeciez to tylko dowod. Na mni nie musisz wygladac ladnie. Przeciez w lozku
        > nie bedziesz machac facetowi dowodem przed nosem.

nie no... żałosny jak zwykle. Czy na prawde twoim życiowym celem jest być
        forumowym błaznem?
        • zakompleksiony Re: pfui 25.01.05, 08:33
          Nie obrażaj błaznów!
    • Gość: Szelma Bo na mokotowie........... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 09:40
      Bo na mokotowie jest tak ze mieszakncy wychodza najgorzej na zdjeciach oddanych
      do dowodu. Ja mieszkam w innej dzielnicy i moje zdjecie jest ok
      • Gość: efka Re: Bo na mokotowie........... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 09:52
        Kochani nie rozumiecie istoty sprawy, jak zdjęcie przymglone i niewyraźne, to
        dowód bardziej wartościowy. Tz. wielokrotnego użytku. Nikt się nie połapie, że
        zamiast ciebie korzysta z niego szwagier załatwiając ci kredyt w banku.
        Cieszcie się matoły, zamiast narzekać!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka