Gość: MADZIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 17:52 MOJA 3-MIESIĘCZNA CÓRECZKA MA AZS. UŻYWAŁAM JUŻ WIELU MAŚCI (ZE STERYDAMI) A TAKŻE NOWE, DROGIEJ O NAZWIE - ELIDEL. ALE NA JEJ CZOLE ZNÓW POJAWIŁY SIĘ PLAMKI- CO MAM ROBIĆ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tarantula01 Re: ATOPOWE ZAPALENIE SKÓRY 27.01.05, 19:46 Żadnych maści. Normalna oliwka dla niemowląt po każdej kąpieli - wmasować lekko w główkę. Kup w aptece Oilatum - płynna parafina (w niebieskiej butelce) i ten preparat używaj do kąpieli zamiast mydła lub innego specyfiku. W przypadku mego synka pomogło. Odpowiedz Link Zgłoś
pra_gosia Re: ATOPOWE ZAPALENIE SKÓRY 28.01.05, 10:08 Zgadzam się - żadnych maści, bo będzie jeszcze gorzej. Poza tym będziesz musiała używać ich cały czas. Ważna jest dieta, również matki - jeśli ją karmisz. Idź do alergologa. Do kąpieli bardzo dobry jest też Balneum Hermal F. Odpowiedz Link Zgłoś
warszawianka_jedna Re: ATOPOWE ZAPALENIE SKÓRY 28.01.05, 13:07 przede wszystkim idź z dzieckiem do lekarza, jak możesz rozstrzygać takie rzeczy pytając o opinie na takim forum. Trzeba myśleć a nie siedzieć przy kompie. Odpowiedz Link Zgłoś