Dodaj do ulubionych

Kocham Leppera

IP: *.uskzo.am.pnu.com / *.pharmacia.com 01.06.02, 20:41
Lepper chce prezydentury Warszawy. lada moment sprowadzi krowy, kury. S-syn.
Obserwuj wątek
    • Gość: e. Re: Kocham Leppera IP: *.chello.pl 01.06.02, 20:44
      A niech sobie chce.
      Pewnie większej wsi niż Warszawa nie może sobie wymarzyć.

Zawszeć chłopina będzie miał bliżej na demonstracje przed ministerstwem i
      sejmem.
      • Gość: :P Re: Kocham Leppera IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.06.02, 22:06
        A żywina sama się wykarmi np. w Łazienkach :P
    • Gość: Smutny No i co z tego? IP: *.xtra.pl 02.06.02, 22:44
      No i co z tego, że startuje. To nie głosujcie na niego! Ja nie będę na niego
      głosował. Widzę większe problemy niż ten , że ktoś zamierza wystrtować w
      wyborach.
      Poza tym wolę Leppera niż Piskorskiego i jemu podobnych.
      • Gość: pan_laga Re: No i co z tego? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.02, 23:35
        Gość portalu: Smutny napisał(a):

> No i co z tego, że startuje. To nie głosujcie na niego! Ja nie będę na niego
        > głosował. Widzę większe problemy niż ten , że ktoś zamierza wystrtować w
        > wyborach.

czy, poniewaz są większe problemy, niż konieczność załatwiania potrzeb
        fizjologicznych w toalecie, ty zasikujesz i fekaliujesz też dywany gdzie popadnie?

> Poza tym wolę Leppera niż Piskorskiego i jemu podobnych.

no to wywal z ramek tego jelenia na rykowisku, wytnij z wprost zdjęcie leppera z
        okładki /to z cieniem pod nosem niczem wąsy a`la hitler/, opraw zdjęcie starannie
        w pozyskane po jeleniu ramki, połóż toto pod podusię i snij o rządach koalicji
        sama brona / liga rydzyka.
        amen
        pan laga
        • Gość: Smutny No i co z tego? IP: *.xtra.pl 02.06.02, 23:53
          Gość portalu: pan_laga napisał(a):

> Gość portalu: Smutny napisał(a):
          >
          > > No i co z tego, że startuje. To nie głosujcie na niego! Ja nie będę na nie
          > go
          > > głosował. Widzę większe problemy niż ten , że ktoś zamierza wystrtować w
          > > wyborach.
          >
          > czy, poniewaz są większe problemy, niż konieczność załatwiania potrzeb
          > fizjologicznych w toalecie, ty zasikujesz i fekaliujesz też dywany gdzie popadn
          > ie?

W tej wypowiedzi to raczej Ty zasikujesz i fakaliujesz. Wystarczy Cie przyczytać.
          Jak może sz więc stawiać komus innemu taki zarzut. Chyba, że jesteś własnie od
          O.Rydzyka.
          >
          > > Poza tym wolę Leppera niż Piskorskiego i jemu podobnych.
          >
          > no to wywal z ramek tego jelenia na rykowisku, wytnij z wprost zdjęcie leppera
          > z
          > okładki /to z cieniem pod nosem niczem wąsy a`la hitler/, opraw zdjęcie starann
          > ie
          > w pozyskane po jeleniu ramki, połóż toto pod podusię i snij o rządach koalicji
          > sama brona / liga rydzyka.
          Już snić nie muszę. Moje marzenie poparli wyborcy. Unia Wolności w zaniku. Teraz
          jeszcze jej przedstawiciele ukryci pod innymi płaszczyznami i platformami.

> amen

???
          > pan laga

Panie "laga" im więcej takich jak Pan tym więcej Panów Lepperów. W zasazdie to
          się od siebie nie różnicie.

• pan_laga Re: No i co z tego? 03.06.02, 04:11
            Gość portalu: Smutny napisał(a):

> Gość portalu: pan_laga napisał(a):
            >
            > > Gość portalu: Smutny napisał(a):
            > >
            > > > No i co z tego, że startuje. To nie głosujcie na niego! Ja nie będę n
            > a nie
            > > go
            > > > głosował. Widzę większe problemy niż ten , że ktoś zamierza wystrtowa
            > ć w
            > > > wyborach.
            > >
            > > czy, poniewaz są większe problemy, niż konieczność załatwiania potrzeb
            > > fizjologicznych w toalecie, ty zasikujesz i fekaliujesz też dywany gdzie p
            > opadn
            > > ie?
            >
            > W tej wypowiedzi to raczej Ty zasikujesz i fakaliujesz. Wystarczy Cie przyczyta
            > ć.

co konkretnie w tej wypowiedi mojej było sikanego i, uwaga, zwróć wzrok na
            prawidłową pisownię trudnego dla ciebie wyrazu, fekaliowego. /fEkalia, a nie
            fAkalia, mały bodziu/

> Jak może sz więc stawiać komus innemu taki zarzut. Chyba, że jesteś własnie od
            > O.Rydzyka.
            > >

a komu ja konkretnie postawilem taki zarzut ? i czemu uważasz, ze jesli ktos jest
            od ojca rydzyka, to ma uprawnienia do zarzucania ludziom, ze fekaliują i zasikują
            dywany, a jesli nie jest, to nie ma prawa oskarżania nikgo o te okropne czyny na
            dywanie? /czyli: jesli ty zasikiwalbys i fekaliował mój dywan, to ja nie moge
            zwracać ci uwagi, ze robisz bydło, no..., chyba, ze dowiodę moich związków z
            ojcem rydzykiem - wówczas moglbym cie wyrzucuić z dywanu na smietnik?/

> > > Poza tym wolę Leppera niż Piskorskiego i jemu podobnych.
            > >
            > > no to wywal z ramek tego jelenia na rykowisku, wytnij z wprost zdjęcie lep
            > pera
            > > z
            > > okładki /to z cieniem pod nosem niczem wąsy a`la hitler/, opraw zdjęcie st
            > arann
            > > ie
            > > w pozyskane po jeleniu ramki, połóż toto pod podusię i snij o rządach koal
            > icji
            > > sama brona / liga rydzyka.
            > Już snić nie muszę. Moje marzenie poparli wyborcy. Unia Wolności w zaniku. Tera
            > z
            > jeszcze jej przedstawiciele ukryci pod innymi płaszczyznami i platformami.
            >

fiu, fiu, fiu.... hmmmmm.......bo normalnie to jest tak, ze chłopaki z twoim wieku
            śnią i marzą o kobitkach roznegliżowanych nieco. a ty, jak zeznajesz, sny masz
            partyjne i miast o kobitach marzysz o zanikach, płaszczyznach....
            ciekawe, bardzo ciekawe - rzekłby dr freud. kontynuuj, kontynuuj...............

> > amen
            >
            > ???
            > > pan laga
            >
            > Panie "laga" im więcej takich jak Pan tym więcej Panów Lepperów. W zasazdie to
            > się od siebie nie różnicie.
            >
            na czym polega ten fenomen, ze im więcej mnie, tym więcej leppera ?i skąd wiesz,
            ze w zasadzie się ja i lepper od siebie nie róznimy ? czy fryz też taki sam mamy ?
            a galotki ? leppek kupuje takie same ? kontynuuj, bo juz naprawdę pogryzłem
            krawat z ciekawosci, moj ty wrózbito ze ślinotokiem żółtym.
            amen
            pan laga

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka