Gość: LadyPank IP: *.uskzo.am.pnu.com / *.pharmacia.com 01.06.02, 20:41 Lepper chce prezydentury Warszawy. lada moment sprowadzi krowy, kury. S-syn. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: e. Re: Kocham Leppera IP: *.chello.pl 01.06.02, 20:44 A niech sobie chce. Pewnie większej wsi niż Warszawa nie może sobie wymarzyć. Zawszeć chłopina będzie miał bliżej na demonstracje przed ministerstwem i sejmem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :P Re: Kocham Leppera IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.06.02, 22:06 A żywina sama się wykarmi np. w Łazienkach :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smutny No i co z tego? IP: *.xtra.pl 02.06.02, 22:44 No i co z tego, że startuje. To nie głosujcie na niego! Ja nie będę na niego głosował. Widzę większe problemy niż ten , że ktoś zamierza wystrtować w wyborach. Poza tym wolę Leppera niż Piskorskiego i jemu podobnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan_laga Re: No i co z tego? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.02, 23:35 Gość portalu: Smutny napisał(a): > No i co z tego, że startuje. To nie głosujcie na niego! Ja nie będę na niego > głosował. Widzę większe problemy niż ten , że ktoś zamierza wystrtować w > wyborach. czy, poniewaz są większe problemy, niż konieczność załatwiania potrzeb fizjologicznych w toalecie, ty zasikujesz i fekaliujesz też dywany gdzie popadnie? > Poza tym wolę Leppera niż Piskorskiego i jemu podobnych. no to wywal z ramek tego jelenia na rykowisku, wytnij z wprost zdjęcie leppera z okładki /to z cieniem pod nosem niczem wąsy a`la hitler/, opraw zdjęcie starannie w pozyskane po jeleniu ramki, połóż toto pod podusię i snij o rządach koalicji sama brona / liga rydzyka. amen pan laga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smutny No i co z tego? IP: *.xtra.pl 02.06.02, 23:53 Gość portalu: pan_laga napisał(a): > Gość portalu: Smutny napisał(a): > > > No i co z tego, że startuje. To nie głosujcie na niego! Ja nie będę na nie > go > > głosował. Widzę większe problemy niż ten , że ktoś zamierza wystrtować w > > wyborach. > > czy, poniewaz są większe problemy, niż konieczność załatwiania potrzeb > fizjologicznych w toalecie, ty zasikujesz i fekaliujesz też dywany gdzie popadn > ie? W tej wypowiedzi to raczej Ty zasikujesz i fakaliujesz. Wystarczy Cie przyczytać. Jak może sz więc stawiać komus innemu taki zarzut. Chyba, że jesteś własnie od O.Rydzyka. > > > Poza tym wolę Leppera niż Piskorskiego i jemu podobnych. > > no to wywal z ramek tego jelenia na rykowisku, wytnij z wprost zdjęcie leppera > z > okładki /to z cieniem pod nosem niczem wąsy a`la hitler/, opraw zdjęcie starann > ie > w pozyskane po jeleniu ramki, połóż toto pod podusię i snij o rządach koalicji > sama brona / liga rydzyka. Już snić nie muszę. Moje marzenie poparli wyborcy. Unia Wolności w zaniku. Teraz jeszcze jej przedstawiciele ukryci pod innymi płaszczyznami i platformami. > amen ??? > pan laga Panie "laga" im więcej takich jak Pan tym więcej Panów Lepperów. W zasazdie to się od siebie nie różnicie. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_laga Re: No i co z tego? 03.06.02, 04:11 Gość portalu: Smutny napisał(a): > Gość portalu: pan_laga napisał(a): > > > Gość portalu: Smutny napisał(a): > > > > > No i co z tego, że startuje. To nie głosujcie na niego! Ja nie będę n > a nie > > go > > > głosował. Widzę większe problemy niż ten , że ktoś zamierza wystrtowa > ć w > > > wyborach. > > > > czy, poniewaz są większe problemy, niż konieczność załatwiania potrzeb > > fizjologicznych w toalecie, ty zasikujesz i fekaliujesz też dywany gdzie p > opadn > > ie? > > W tej wypowiedzi to raczej Ty zasikujesz i fakaliujesz. Wystarczy Cie przyczyta > ć. co konkretnie w tej wypowiedi mojej było sikanego i, uwaga, zwróć wzrok na prawidłową pisownię trudnego dla ciebie wyrazu, fekaliowego. /fEkalia, a nie fAkalia, mały bodziu/ > Jak może sz więc stawiać komus innemu taki zarzut. Chyba, że jesteś własnie od > O.Rydzyka. > > a komu ja konkretnie postawilem taki zarzut ? i czemu uważasz, ze jesli ktos jest od ojca rydzyka, to ma uprawnienia do zarzucania ludziom, ze fekaliują i zasikują dywany, a jesli nie jest, to nie ma prawa oskarżania nikgo o te okropne czyny na dywanie? /czyli: jesli ty zasikiwalbys i fekaliował mój dywan, to ja nie moge zwracać ci uwagi, ze robisz bydło, no..., chyba, ze dowiodę moich związków z ojcem rydzykiem - wówczas moglbym cie wyrzucuić z dywanu na smietnik?/ > > > Poza tym wolę Leppera niż Piskorskiego i jemu podobnych. > > > > no to wywal z ramek tego jelenia na rykowisku, wytnij z wprost zdjęcie lep > pera > > z > > okładki /to z cieniem pod nosem niczem wąsy a`la hitler/, opraw zdjęcie st > arann > > ie > > w pozyskane po jeleniu ramki, połóż toto pod podusię i snij o rządach koal > icji > > sama brona / liga rydzyka. > Już snić nie muszę. Moje marzenie poparli wyborcy. Unia Wolności w zaniku. Tera > z > jeszcze jej przedstawiciele ukryci pod innymi płaszczyznami i platformami. > fiu, fiu, fiu.... hmmmmm.......bo normalnie to jest tak, ze chłopaki z twoim wieku śnią i marzą o kobitkach roznegliżowanych nieco. a ty, jak zeznajesz, sny masz partyjne i miast o kobitach marzysz o zanikach, płaszczyznach.... ciekawe, bardzo ciekawe - rzekłby dr freud. kontynuuj, kontynuuj............... > > amen > > ??? > > pan laga > > Panie "laga" im więcej takich jak Pan tym więcej Panów Lepperów. W zasazdie to > się od siebie nie różnicie. > na czym polega ten fenomen, ze im więcej mnie, tym więcej leppera ?i skąd wiesz, ze w zasadzie się ja i lepper od siebie nie róznimy ? czy fryz też taki sam mamy ? a galotki ? leppek kupuje takie same ? kontynuuj, bo juz naprawdę pogryzłem krawat z ciekawosci, moj ty wrózbito ze ślinotokiem żółtym. amen pan laga Odpowiedz Link Zgłoś