Gość: svd IP: *.i.pppool.de 12.02.05, 16:29 Wo kann man sich in Polen für E-mails anmelden??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lol Re: E-mail in Polen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 19:03 Man kann zu www.onet.poczta.pl oder www.wp.pl mendel an. Odpowiedz Link Zgłoś
slodkoslony Re: E-mail in Polen 12.02.05, 19:53 Ein Mendel oder zwei [ auf einmal ] ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: svd Re: E-mail in Polen IP: *.i.pppool.de 13.02.05, 16:09 Was heisst Haslo und Powtorz haslo?Hab Zahlen und Buchstaben eingegeben,passiert aber nichts!gruss svd Odpowiedz Link Zgłoś
shp80 Re: E-mail in Polen 15.02.05, 01:20 "Haslo" means "password". "Powtorz haslo" means "write it (the password) again"... Good luck :-) Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: E-mail in Polen 13.02.05, 11:56 Unter füge ich die richtige Adresse ein. Frag mal da, wiel hier danach zu fragen ist zwecklos. forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=516 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Polnisch bitte IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 12:02 Warum im deutsch? Przejdzmy na polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: svd Re: Polnisch bitte IP: *.i.pppool.de 13.02.05, 14:15 Vielen Dank!!!Weil Ich aus Deutschland bin,Ich kein polnisch kann und alle E-mails nur innerhalb von Dtschl.funktionieren,und Ich muss E-mails in Polen verschicken!gruss svd... Odpowiedz Link Zgłoś
slodkoslony Re: Polnisch bitte 13.02.05, 15:18 Du muss nur aufpassen auf die beruehmte polnisch e-Diebe. E-mails so kurz wie moeglich schreiben und nur beim hellen Tage ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SVD Re: Polnisch bitte IP: *.i.pppool.de 13.02.05, 15:44 Ich kenne keine polnischen Diebe...nur Deutsche...gruss svd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: svd Re: Polnisch IP: *.i.pppool.de 13.02.05, 16:14 Was heisst Haslo und Powtorz haslo? Hab verschiedene Buchstaben und Zahlen eingegeben und komme nicht weiter.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pit Re: Polnisch IP: *.dip.t-dialin.net 13.02.05, 18:42 Haslo -Kennwort,Powtorz haslo-Kennwort wiederholen. Viel Spass. Odpowiedz Link Zgłoś
slodkoslony Re: Polnisch 13.02.05, 18:44 1. Hast Glueck . Ich kenne beide . 2. Passwort 3. Erneut eingeben [ Passwort ? ] 4. Ganze Polen gibt Zahlen + Buchstaben an und kommt nicht weiter ... Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Polnisch bitte 13.02.05, 19:57 slodkoslony napisał: > Du muss nur aufpassen auf die beruehmte polnisch e-Diebe. > > E-mails so kurz wie moeglich schreiben und nur beim hellen Tage ! O ja, damit hast du ins Schwarze getroffen. Am besten gleich Handy mit der gewählten Nummer 110 oder 997 bereithalten ( neue Rechtschreibung) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: svd Re: Polnisch bitte IP: *.i.pppool.de 14.02.05, 14:40 Vielen Dank jetzt geht`s...und keiner hat`s gemerkt und was geklaut...gruss svd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fuzzy Re: j.polski na polskich forach... IP: 5.2.* / *.chello.pl 14.02.05, 15:01 Chwalicie sie znajomoscia j.niemieckiego? A moze jednak warto bybylo pisac po polsku na forum GW Warszawa. Mozecie rozmawiac sobie a nawet i po chinsku na GADU - GADU, albo na forum j.niemieckiego... Czasami sobie rozmawiam z Amerykaniami i Anglikami na ich forach i czasami nawet nie domyslaja sie, ze rozmawiaja z Polakiem..., hehehehe... Pozdrawiam, Fuzzy Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: j.polski na polskich forach... 14.02.05, 15:33 Ich glaube that wir should keine Polnisch parlez. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_dewalgo Re: j.polski na polskich forach... 14.02.05, 16:22 Parler, parler, Herr karolak- Gramatyka sie klania. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_dewalgo Re: j.polski na polskich forach... 15.02.05, 09:12 Kmiocie, cicho tam! (staropolskie) Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: j.polski na polskich forach... 15.02.05, 12:46 j_karolak napisał: > fuck du! Dno! Nie fuck du, a fick' dich! Gramatyka sie Januszu klania, i to ta od podstaw. Odpowiedz Link Zgłoś
slodkoslony Re: j.polski na polskich forach... 14.02.05, 18:13 Lżej ci , jeśli " Amerykanie i Anglicy na ich forach " uważają cię za Mongoła a nie Polaka ? Hehehe .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fuzzy Re: j.polski na polskich forach... IP: 5.2.* / *.chello.pl 14.02.05, 23:42 Oni mi kiedys napisali: Have you met, Fuzzy? He is American, hehehehehehe.... Best regards, Fuzzy Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: j.polski na polskich forach... 15.02.05, 12:36 Gość portalu: Fuzzy napisał(a): > Chwalicie sie znajomoscia j.niemieckiego? > A moze jednak warto bybylo pisac po polsku na forum GW Warszawa. > Mozecie rozmawiac sobie a nawet i po chinsku na GADU - GADU, albo na forum > j.niemieckiego... > Czasami sobie rozmawiam z Amerykaniami i Anglikami na ich forach i czasami > nawet nie domyslaja sie, ze rozmawiaja z Polakiem..., hehehehe... Fuzzy a czy Ty sie wlasnie kolejny raz nie pochwaliles*, znajomoscia angielskiego na poziomie mowy ojczystej? A jak jest w praktyce? * z przyslów perskich: powiedziales ( czytaj: pochwliles sie) raz - uwierzylam, powiedziales drugi raz - mialam watpliwosci, powiedziales po raz trzeci - wiedzialam, ze klamiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fuzzy Re: j.polski na polskich forach... IP: 5.2.* / *.chello.pl 15.02.05, 13:56 > Fuzzy a czy Ty sie wlasnie kolejny raz nie pochwaliles*, znajomoscia > angielskiego na poziomie mowy ojczystej? A jak jest w praktyce? A, nie chcialem byc tu nieuprzejmy, ale zaczynasz mnie wkurzac, a Wasz niemiecki jest na poziomie tak mi sie zdaje szkoly sredniej i to o przecietnym profilu, ba sami sobie pokazujecie bledy gramatyczne i to publicznie!!! * z przyslów perskich: powiedziales ( czytaj: pochwliles sie) raz - uwierzylam, > powiedziales drugi raz - mialam watpliwosci, powiedziales po raz trzeci - > wiedzialam, ze klamiesz - Ciekawe skad masz tyle czasu na siedzenie na foracch i wypisyawanie, no bede tu delikatny róznych "madrosci" i "sentencji" Bez pozdrowien!!! Fuzzy Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: j.polski na polskich forach... 15.02.05, 15:25 Gość portalu: Fuzzy napisał(a): > > Fuzzy a czy Ty sie wlasnie kolejny raz nie pochwaliles*, znajomoscia > > angielskiego na poziomie mowy ojczystej? A jak jest w praktyce? > A, nie chcialem byc tu nieuprzejmy, ale zaczynasz mnie wkurzac, a Wasz > niemiecki jest na poziomie tak mi sie zdaje szkoly sredniej i to o przecietnym > profilu, ba sami sobie pokazujecie bledy gramatyczne i to publicznie!!! ►oooo to i ja sie pochwale. Niemiecki mam w codziennym uzytku i póki co poslugiwanie sie nim nie sprawia mi problemu. Jak to pozory moga mylic, nie? > * z przyslów perskich: powiedziales ( czytaj: pochwliles sie) raz - uwierzylam > , > > powiedziales drugi raz - mialam watpliwosci, powiedziales po raz trzeci - > > wiedzialam, ze klamiesz - Ciekawe skad masz tyle czasu na siedzenie na > foracch i wypisyawanie, no bede tu delikatny róznych "madrosci" i "sentencji" ►Oooo i znowu musze sie pochwalic. Jezyk perski mam równiez w codziennym uzytku, wiec przyslowia i powiedzenia, jako tako opanowane. Czasu nie mam zbyt wiele, dlatego ostantnio pojawiam sie na forum póznym wieczorem i moge mówic o sporych zaleglosciach forumowych. Nie mogles tego zauwazyc, bo z Gosia godzinami rozprawiasz. Oczywiscie bez urazy. O! > > Bez pozdrowien!!! ►nie trzeba. > > Fuzzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fuzzy Re: do bugii IP: 5.2.* / *.chello.pl 15.02.05, 14:17 Fora angielskie, czy amerykanskie sa jednak bardziej przyjazne i jest tam mniej wymadrzan i pokazywania O KTO TO NIE JA(przy czym nawet niewiedza komu to robia, ciekwe...), jak widac Polacy niestety nie zmieniaja sie! Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: do Fuzzego 15.02.05, 15:29 Mam nadzieje, ze na korzysc forów polskich popiszesz troche wiecej na forach angielskich. A mój nick przekrecasz, bos zlosliwy, czy nie moze sobie zapamietac: dwa razy "g", nie "ii"? I jeszcze, nazwy wlasne piszemy duza litera. Taka informacja gramatyczna na poziomie wspomnianej przez ciebie szkoly podstawowej. Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fuzzy Re: do Fuzzego IP: 5.2.* / *.chello.pl 15.02.05, 15:36 Jak na razie, to Ty psujesz obraz polskich forów i jak widze calymi dniami przesiadujesz tu, tak jak bys nic innego nie miala do roboty! Przeciez widze godziny, w których wysylasz swoje posty, wiec nie oszukuj, bo i ja Tobie przestane wierzyc we wszystko co piszesz... Szkoda czasu na durne dyskusje z Toba! Fuzzy Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: do Fuzzego 15.02.05, 15:41 Gość portalu: Fuzzy napisał(a): > Jak na razie, to Ty psujesz obraz polskich forów i jak widze calymi dniami > przesiadujesz tu, tak jak bys nic innego nie miala do roboty! > Przeciez widze godziny, w których wysylasz swoje posty, wiec nie oszukuj, bo i > ja Tobie przestane wierzyc we wszystko co piszesz... > > Szkoda czasu na durne dyskusje z Toba! Musisz byc bardzo zdenerwowany, bo post wyslales az trzy razy. Dobrze przeczytam wszystkie trzy. W czasie wolnym, badz w przerwie moge robic co mi sie podoba mój drogi, wiec i pisac na forum. Najsampierw wyjmij belke z wlasnego oka, boc przesiadujesz na forach czesciej niz ja. Bez odbioru. > > Fuzzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fuzzy Re: do Fuzzego IP: 5.2.* / *.chello.pl 15.02.05, 15:47 Musisz byc bardzo zdenerwowany, bo post wyslales az trzy razy. Dobrze przeczyta > m > wszystkie trzy. > W czasie wolnym, badz w przerwie moge robic co mi sie podoba mój drogi, wiec i > pisac na forum. > Najsampierw wyjmij belke z wlasnego oka, boc przesiadujesz na forach czesciej > niz ja. Wkleily mi sie przypadkiem(zobacz, ze jest ta sama godzina na tych trzech moich postach), a Ty od razu wysnuwasz "walsciwe" wnioski... ech, szkoda czasu... Fuzzy Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: do Fuzzego 15.02.05, 15:52 Gość portalu: Fuzzy napisał(a): > Musisz byc bardzo zdenerwowany, bo post wyslales az trzy razy. Dobrze przeczyta > > m > > wszystkie trzy. > > W czasie wolnym, badz w przerwie moge robic co mi sie podoba mój drogi, w > iec i > > pisac na forum. > > Najsampierw wyjmij belke z wlasnego oka, boc przesiadujesz na forach czes > ciej > > niz ja. > Wkleily mi sie przypadkiem(zobacz, ze jest ta sama godzina na tych trzech > moich postach), a Ty od razu wysnuwasz "walsciwe" wnioski... ech, szkoda > czasu... ►widac jaka szkoda, bo odpowiadasz. And calm down, baby. :P > > > Fuzzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fuzzy Re: do Fuzzego IP: 5.2.* / *.chello.pl 15.02.05, 15:57 Czy zawsze musi wyjsc na Twoje, nawet wtedy, gdy nie masz racji?, hehehehehe.... Bez odbioru! Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: do Fuzzego 15.02.05, 16:01 Gość portalu: Fuzzy napisał(a): > Czy zawsze musi wyjsc na Twoje, nawet wtedy, gdy nie masz racji?, hehehehehe... > . > > Bez odbioru! Zawsze. Lubie miec pierwsze i ostatnie zdanie. Jak topór zakopiesz, to pogadamy o dalszym odbiorze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fuzzy Re: do Fuzzego IP: 5.2.* / *.chello.pl 15.02.05, 16:10 Ok, dzieki juz go zakopalem!!! A czemu wymyslilas to moje niby zdenerwowanie? Juz pozdrawiam z odbiorem, Fuzzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fuzzy Re: do Fuzzego IP: 5.2.* / *.chello.pl 15.02.05, 15:36 Jak na razie, to Ty psujesz obraz polskich forów i jak widze calymi dniami przesiadujesz tu, tak jak bys nic innego nie miala do roboty! Przeciez widze godziny, w których wysylasz swoje posty, wiec nie oszukuj, bo i ja Tobie przestane wierzyc we wszystko co piszesz... Szkoda czasu na durne dyskusje z Toba! Fuzzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fuzzy Re: do Fuzzego IP: 5.2.* / *.chello.pl 15.02.05, 15:36 Jak na razie, to Ty psujesz obraz polskich forów i jak widze calymi dniami przesiadujesz tu, tak jak bys nic innego nie miala do roboty! Przeciez widze godziny, w których wysylasz swoje poste, wiec nie oszukuj, bo i ja Tobie przestane wierzyc we wszystko co piszesz... Szkoda czasu na durne dyskusje z Toba! Fuzzy Odpowiedz Link Zgłoś