Dodaj do ulubionych

E-mail in Polen

IP: *.i.pppool.de 12.02.05, 16:29
Wo kann man sich in Polen für E-mails anmelden???
Obserwuj wątek
    • Gość: lol Re: E-mail in Polen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 19:03
      Man kann zu www.onet.poczta.pl oder www.wp.pl mendel an.
      • slodkoslony Re: E-mail in Polen 12.02.05, 19:53
        Ein Mendel oder zwei [ auf einmal ] ?
        • kalina_p Re: E-mail in Polen 13.02.05, 11:21
          hehehe...a ja nic nie rozumiem;)
        • Gość: svd Re: E-mail in Polen IP: *.i.pppool.de 13.02.05, 16:09
          Was heisst Haslo und Powtorz haslo?Hab Zahlen und Buchstaben eingegeben,passiert aber nichts!gruss svd
          • shp80 Re: E-mail in Polen 15.02.05, 01:20
            "Haslo" means "password".
            "Powtorz haslo" means "write it (the password) again"...
            Good luck :-)
    • buggi Re: E-mail in Polen 13.02.05, 11:56
      Unter füge ich die richtige Adresse ein. Frag mal da, wiel hier danach zu fragen
      ist zwecklos.

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=516
      • Gość: Pola Polnisch bitte IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 12:02
        Warum im deutsch? Przejdzmy na polski.
        • Gość: svd Re: Polnisch bitte IP: *.i.pppool.de 13.02.05, 14:15
          Vielen Dank!!!Weil Ich aus Deutschland bin,Ich kein polnisch kann und alle E-mails nur innerhalb von Dtschl.funktionieren,und Ich muss E-mails in Polen verschicken!gruss svd...
          • slodkoslony Re: Polnisch bitte 13.02.05, 15:18
            Du muss nur aufpassen auf die beruehmte polnisch e-Diebe.

E-mails so kurz wie moeglich schreiben und nur beim hellen Tage !
            • Gość: SVD Re: Polnisch bitte IP: *.i.pppool.de 13.02.05, 15:44
              Ich kenne keine polnischen Diebe...nur Deutsche...gruss svd
              • Gość: svd Re: Polnisch IP: *.i.pppool.de 13.02.05, 16:14
                Was heisst Haslo und Powtorz haslo? Hab verschiedene Buchstaben und Zahlen eingegeben und komme nicht weiter....
                • Gość: pit Re: Polnisch IP: *.dip.t-dialin.net 13.02.05, 18:42
                  Haslo -Kennwort,Powtorz haslo-Kennwort wiederholen.
                  Viel Spass.
                • slodkoslony Re: Polnisch 13.02.05, 18:44
                  1. Hast Glueck . Ich kenne beide .
                  2. Passwort
                  3. Erneut eingeben [ Passwort ? ]

4. Ganze Polen gibt Zahlen + Buchstaben an und kommt nicht weiter ...

• buggi Re: Polnisch bitte 13.02.05, 19:57
              slodkoslony napisał:

> Du muss nur aufpassen auf die beruehmte polnisch e-Diebe.
              >
              > E-mails so kurz wie moeglich schreiben und nur beim hellen Tage !

O ja, damit hast du ins Schwarze getroffen. Am besten gleich Handy mit der
              gewählten Nummer 110 oder 997 bereithalten ( neue Rechtschreibung)
              • Gość: svd Re: Polnisch bitte IP: *.i.pppool.de 14.02.05, 14:40
                Vielen Dank jetzt geht`s...und keiner hat`s gemerkt und was geklaut...gruss svd
    • Gość: Fuzzy Re: j.polski na polskich forach... IP: 5.2.* / *.chello.pl 14.02.05, 15:01
      Chwalicie sie znajomoscia j.niemieckiego?
      A moze jednak warto bybylo pisac po polsku na forum GW Warszawa.
      Mozecie rozmawiac sobie a nawet i po chinsku na GADU - GADU, albo na forum
      j.niemieckiego...
      Czasami sobie rozmawiam z Amerykaniami i Anglikami na ich forach i czasami
      nawet nie domyslaja sie, ze rozmawiaja z Polakiem..., hehehehe...

Pozdrawiam,
      Fuzzy
      • j_karolak Re: j.polski na polskich forach... 14.02.05, 15:33
        Ich glaube that wir should keine Polnisch parlez.
        • hrabia_dewalgo Re: j.polski na polskich forach... 14.02.05, 16:22
          Parler, parler, Herr karolak- Gramatyka sie klania.
          • j_karolak Re: j.polski na polskich forach... 15.02.05, 08:54
            fuck du!
            • hrabia_dewalgo Re: j.polski na polskich forach... 15.02.05, 09:12
              Kmiocie, cicho tam! (staropolskie)
            • buggi Re: j.polski na polskich forach... 15.02.05, 12:46
              j_karolak napisał:

> fuck du!

Dno!
              Nie fuck du, a fick' dich! Gramatyka sie Januszu klania, i to ta od podstaw.
      • slodkoslony Re: j.polski na polskich forach... 14.02.05, 18:13
        Lżej ci , jeśli " Amerykanie i Anglicy na ich forach " uważają cię za Mongoła a
        nie Polaka ?
        Hehehe ..
        • Gość: Fuzzy Re: j.polski na polskich forach... IP: 5.2.* / *.chello.pl 14.02.05, 23:42
          Oni mi kiedys napisali: Have you met, Fuzzy? He is American, hehehehehehe....

Best regards,
          Fuzzy

• buggi Re: j.polski na polskich forach... 15.02.05, 12:36
        Gość portalu: Fuzzy napisał(a):

> Chwalicie sie znajomoscia j.niemieckiego?
        > A moze jednak warto bybylo pisac po polsku na forum GW Warszawa.
        > Mozecie rozmawiac sobie a nawet i po chinsku na GADU - GADU, albo na forum
        > j.niemieckiego...
        > Czasami sobie rozmawiam z Amerykaniami i Anglikami na ich forach i czasami
        > nawet nie domyslaja sie, ze rozmawiaja z Polakiem..., hehehehe...

Fuzzy a czy Ty sie wlasnie kolejny raz nie pochwaliles*, znajomoscia
        angielskiego na poziomie mowy ojczystej? A jak jest w praktyce?

* z przyslów perskich: powiedziales ( czytaj: pochwliles sie) raz - uwierzylam,
        powiedziales drugi raz - mialam watpliwosci, powiedziales po raz trzeci -
        wiedzialam, ze klamiesz.
        • Gość: Fuzzy Re: j.polski na polskich forach... IP: 5.2.* / *.chello.pl 15.02.05, 13:56
          > Fuzzy a czy Ty sie wlasnie kolejny raz nie pochwaliles*, znajomoscia
          > angielskiego na poziomie mowy ojczystej? A jak jest w praktyce?
          A, nie chcialem byc tu nieuprzejmy, ale zaczynasz mnie wkurzac, a Wasz
          niemiecki jest na poziomie tak mi sie zdaje szkoly sredniej i to o przecietnym
          profilu, ba sami sobie pokazujecie bledy gramatyczne i to publicznie!!!
          * z przyslów perskich: powiedziales ( czytaj: pochwliles sie) raz - uwierzylam,
          > powiedziales drugi raz - mialam watpliwosci, powiedziales po raz trzeci -
          > wiedzialam, ze klamiesz - Ciekawe skad masz tyle czasu na siedzenie na
          foracch i wypisyawanie, no bede tu delikatny róznych "madrosci" i "sentencji"

Bez pozdrowien!!!

Fuzzy
          • buggi Re: j.polski na polskich forach... 15.02.05, 15:25

> > Fuzzy a czy Ty sie wlasnie kolejny raz nie pochwaliles*, znajomoscia
            > > angielskiego na poziomie mowy ojczystej? A jak jest w praktyce?
            > A, nie chcialem byc tu nieuprzejmy, ale zaczynasz mnie wkurzac, a Wasz
            > niemiecki jest na poziomie tak mi sie zdaje szkoly sredniej i to o przecietnym
            > profilu, ba sami sobie pokazujecie bledy gramatyczne i to publicznie!!!

►oooo to i ja sie pochwale. Niemiecki mam w codziennym uzytku i póki co
            poslugiwanie sie nim nie sprawia mi problemu. Jak to pozory moga mylic, nie?

> * z przyslów perskich: powiedziales ( czytaj: pochwliles sie) raz - uwierzylam
            > ,
            > > powiedziales drugi raz - mialam watpliwosci, powiedziales po raz trzeci -
            > > wiedzialam, ze klamiesz - Ciekawe skad masz tyle czasu na siedzenie na
            > foracch i wypisyawanie, no bede tu delikatny róznych "madrosci" i "sentencji"

►Oooo i znowu musze sie pochwalic. Jezyk perski mam równiez w codziennym uzytku,
            wiec przyslowia i powiedzenia, jako tako opanowane. Czasu nie mam zbyt wiele,
            dlatego ostantnio pojawiam sie na forum póznym wieczorem i moge mówic o sporych
            zaleglosciach forumowych. Nie mogles tego zauwazyc, bo z Gosia godzinami
            rozprawiasz. Oczywiscie bez urazy. O!
            >
            > Bez pozdrowien!!!

►nie trzeba.
            >
            > Fuzzy
        • Gość: Fuzzy Re: do bugii IP: 5.2.* / *.chello.pl 15.02.05, 14:17
          Fora angielskie, czy amerykanskie sa jednak bardziej przyjazne i jest tam mniej
          wymadrzan i pokazywania O KTO TO NIE JA(przy czym nawet niewiedza komu to
          robia, ciekwe...), jak widac Polacy niestety nie zmieniaja sie!
          • buggi Re: do Fuzzego 15.02.05, 15:29
            Mam nadzieje, ze na korzysc forów polskich popiszesz troche wiecej na forach
            angielskich.

A mój nick przekrecasz, bos zlosliwy, czy nie moze sobie zapamietac: dwa razy
            "g", nie "ii"? I jeszcze, nazwy wlasne piszemy duza litera. Taka informacja
            gramatyczna na poziomie wspomnianej przez ciebie szkoly podstawowej. Dobranoc
            • Gość: Fuzzy Re: do Fuzzego IP: 5.2.* / *.chello.pl 15.02.05, 15:36
              Jak na razie, to Ty psujesz obraz polskich forów i jak widze calymi dniami
              przesiadujesz tu, tak jak bys nic innego nie miala do roboty!
              Przeciez widze godziny, w których wysylasz swoje posty, wiec nie oszukuj, bo i
              ja Tobie przestane wierzyc we wszystko co piszesz...

Szkoda czasu na durne dyskusje z Toba!

Fuzzy
              • buggi Re: do Fuzzego 15.02.05, 15:41

> Jak na razie, to Ty psujesz obraz polskich forów i jak widze calymi dniami
                > przesiadujesz tu, tak jak bys nic innego nie miala do roboty!
                > Przeciez widze godziny, w których wysylasz swoje posty, wiec nie oszukuj, bo i
                > ja Tobie przestane wierzyc we wszystko co piszesz...
                >
                > Szkoda czasu na durne dyskusje z Toba!

Musisz byc bardzo zdenerwowany, bo post wyslales az trzy razy. Dobrze przeczytam
                wszystkie trzy.
                W czasie wolnym, badz w przerwie moge robic co mi sie podoba mój drogi, wiec i
                pisac na forum.
                Najsampierw wyjmij belke z wlasnego oka, boc przesiadujesz na forach czesciej
                niz ja.

Bez odbioru.

>
                > Fuzzy
                • Gość: Fuzzy Re: do Fuzzego IP: 5.2.* / *.chello.pl 15.02.05, 15:47
                  Musisz byc bardzo zdenerwowany, bo post wyslales az trzy razy. Dobrze przeczyta
                  > m
                  > wszystkie trzy.
                  > W czasie wolnym, badz w przerwie moge robic co mi sie podoba mój drogi, wiec i
                  > pisac na forum.
                  > Najsampierw wyjmij belke z wlasnego oka, boc przesiadujesz na forach czesciej
                  > niz ja.
                  Wkleily mi sie przypadkiem(zobacz, ze jest ta sama godzina na tych trzech
                  moich postach), a Ty od razu wysnuwasz "walsciwe" wnioski... ech, szkoda
                  czasu...

Fuzzy
                  • buggi Re: do Fuzzego 15.02.05, 15:52

> Musisz byc bardzo zdenerwowany, bo post wyslales az trzy razy. Dobrze przeczyta
                    > > m
                    > > wszystkie trzy.
                    > > W czasie wolnym, badz w przerwie moge robic co mi sie podoba mój drogi, w
                    > iec i
                    > > pisac na forum.
                    > > Najsampierw wyjmij belke z wlasnego oka, boc przesiadujesz na forach czes
                    > ciej
                    > > niz ja.
                    > Wkleily mi sie przypadkiem(zobacz, ze jest ta sama godzina na tych trzech
                    > moich postach), a Ty od razu wysnuwasz "walsciwe" wnioski... ech, szkoda
                    > czasu...

►widac jaka szkoda, bo odpowiadasz. And calm down, baby. :P
                    >
                    >
                    > Fuzzy
                    • Gość: Fuzzy Re: do Fuzzego IP: 5.2.* / *.chello.pl 15.02.05, 15:57
                      Czy zawsze musi wyjsc na Twoje, nawet wtedy, gdy nie masz racji?, hehehehehe....

Bez odbioru!
                      • buggi Re: do Fuzzego 15.02.05, 16:01

> Czy zawsze musi wyjsc na Twoje, nawet wtedy, gdy nie masz racji?, hehehehehe...
                        > .
                        >
                        > Bez odbioru!

Zawsze. Lubie miec pierwsze i ostatnie zdanie.

Jak topór zakopiesz, to pogadamy o dalszym odbiorze.
                        • Gość: Fuzzy Re: do Fuzzego IP: 5.2.* / *.chello.pl 15.02.05, 16:10
                          Ok, dzieki juz go zakopalem!!! A czemu wymyslilas to moje niby zdenerwowanie?

Juz pozdrawiam z odbiorem,

Fuzzy
              Przeciez widze godziny, w których wysylasz swoje posty, wiec nie oszukuj, bo i

Fuzzy
              Przeciez widze godziny, w których wysylasz swoje poste, wiec nie oszukuj, bo i

Fuzzy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka