Gość: :)) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.06.02, 17:31 Teraz wszyscy będziemy mogli przejść do KINGSAJZU :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jhbsk Re: Dobra wiadomość wraca POLO-COCTA 06.06.02, 15:46 Kingsajz dla każdego!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tolba Re: Dobra wiadomość wraca POLO-COCTA 06.06.02, 15:50 Ciurlać wam się chce!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Dobra wiadomość wraca POLO-COCTA 06.06.02, 16:24 E tam ciurlac od razu . Muche na dziko chca jesc .I niestety nie bedzie czym popic gdyz sprzedaz wyrobow sfermetowanych wstrzymana do odwolania :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warschau Re: Dobra wiadomość wraca POLO-COCTA IP: *.matrix.pl 06.06.02, 16:30 atob napisał(a): > E tam ciurlac od razu . Muche na dziko chca jesc .I niestety nie bedzie czym > popic gdyz sprzedaz wyrobow sfermetowanych wstrzymana do odwolania :((( Olo ratuj!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tolba Re: Dobra wiadomość wraca POLO-COCTA 06.06.02, 16:53 Na malucha?!!!! Ale z tą Polo Coctą to prawda. Na własne oczy widziałem dziś bilboard. Rany rany! Już nie pamiętam jak to smakowało:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warschau Re: Dobra wiadomość wraca POLO-COCTA IP: *.matrix.pl 06.06.02, 17:02 tolba napisał(a): > Na malucha?!!!! > Ale z tą Polo Coctą to prawda. Na własne oczy widziałem dziś bilboard. Rany > rany! Już nie pamiętam jak to smakowało:) Hejkum, kejkum...Bo tam są te, no kobiełki! Odpowiedz Link Zgłoś
tolba Re: Dobra wiadomość wraca POLO-COCTA 06.06.02, 17:04 One są takie miętkie :) Odpowiedz Link Zgłoś
jhbsk Re: Dobra wiadomość wraca POLO-COCTA 07.06.02, 11:13 Przecież nie ma kobiet krasnoludków!!! Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Dobra wiadomość wraca POLO-COCTA 07.06.02, 14:33 Nie prawda One sa takie miekie :))) Kocham ten film . A ta scena [z dialogiem] :::: -A co bylo w tej probowce? -Wolnosc!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Dobra wiadomość wraca POLO-COCTA 06.06.02, 17:10 tolba napisał(a): > Ale z tą Polo Coctą to prawda. No to ide robic zakupy do Supersamu na przyjecie:) Odpowiedz Link Zgłoś
jhbsk Re: Dobra wiadomość wraca POLO-COCTA 07.06.02, 08:03 atob napisał(a): > E tam ciurlac od razu . Muche na dziko chca jesc .I niestety nie bedzie czym > popic gdyz sprzedaz wyrobow sfermetowanych wstrzymana do odwolania :((( Talon proszę! Muchy tylko na talony! Odpowiedz Link Zgłoś
tolba Re: Dobra wiadomość wraca POLO-COCTA 07.06.02, 09:18 A ja to kiedyś widziałem niebo, takie niebieskie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warschau Re: Dobra wiadomość wraca POLO-COCTA IP: *.matrix.pl 07.06.02, 10:05 tolba napisał(a): > A ja to kiedyś widziałem niebo, takie niebieskie... Z flanki go weź...Mydłem, dobij go mydłem! Odpowiedz Link Zgłoś
tolba Re: Dobra wiadomość wraca POLO-COCTA 07.06.02, 10:12 www.polococta.pl Nie za fajna, ale zawsze. O rany, znowu mi link nie wyszedł. Odpowiedz Link Zgłoś
atob Jak sie robi linki :) 07.06.02, 14:42 No nie wyszedl wpisz przed www albo zaznacz adres i zrob "kopiuj " a pozniej "wklej" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Re: Dobra wiadomość wraca POLO-COCTA IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.06.02, 10:12 ja wole zostać tutaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
tolba Re: Dobra wiadomość wraca POLO-COCTA 07.06.02, 10:13 A z was to dupy, nie prowokatorzy! Odpowiedz Link Zgłoś
jhbsk Re: Dobra wiadomość wraca POLO-COCTA 07.06.02, 10:15 Niech żyje Rzeczpospolita Krasnoludowa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warschau Re: Dobra wiadomość wraca POLO-COCTA IP: *.matrix.pl 07.06.02, 10:19 jhbsk napisał(a): > Niech żyje Rzeczpospolita Krasnoludowa! Ale to jest niekrasnoludzkie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Osip Re: Dobra wiadomość wraca POLO-COCTA IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 07.06.02, 14:27 Opakowanie jak na moj gust jest nieprzyzwoicie podobne do oryg. CC. Nie zdziwilbym sie gdyby CC wniosla przeciw nim pozew. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mar Oj ciołki matołki... IP: 213.25.197.* 08.06.02, 03:50 Przecież w Kingsajzie pozwala pozostać nie polokokta, ale Cafe Biba - czyli Ca - wapń, Fe - żelazo, Bi - bizmut, Ba - Bar. Mikroelementy zawarte w kranówie... Odpowiedz Link Zgłoś