Gość: jp IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.02.05, 21:09 zdarzylo wam sie miec przebite (przez kogos)opony? w jakich miejscach w warszawie? gdzie w srodmiesciu jest najniebiezpieczniej pod tym wzgledem (kradzieze, wlamania, przebite opony)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Piotr Re: przebijanie opon IP: *.chello.pl 21.02.05, 21:44 W styczniu 2004r przebito mi 3 opony na rogu Podleśnej/Marymonckiej jak wynajmowałem tam mieszkanie. Pozdrawiam i nie życę takich przygód. Odpowiedz Link Zgłoś
zabnica Re: przebijanie opon 21.02.05, 21:59 widzialam gdzies tak w grudniu jak przebili opony w 20 samochodach na Dabrowskiego -mokotow. za jakis tydzien byla powtorka. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rut Re: przebijanie opon IP: *.acn.waw.pl 21.02.05, 23:37 przebijanie opon?! fajne hobby. jak ja mogłem na to sam nie wpaść... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Akinka6 Re: przebijanie opon IP: *.chello.pl 22.02.05, 07:04 Na Sanockiej przed wieżowcem vis a vis przychodni. Przebijają opony, jeśli ktoś stawia samochód stale pod oknami. Najpierw dostaje ostrzeżenie na kartce. Odpowiedz Link Zgłoś
czlowiek_z_pragi Re: przebijanie opon 22.02.05, 13:50 Takie rzeczy na Mokotowie? Nie może być, taka porządna dzielnica. Gdyby to u nas na Pradze to tym z KENu z Kabackiego Lasu wydałoby sie to normalne, ale w takiej porządnej dzielnicy. No, no, no... Odpowiedz Link Zgłoś
madziulec Re: przebijanie opon 22.02.05, 11:46 Ogrodowa 58, pod biurowcem, stracilam 2 oponki, zimowki ;-((((( A stalam zgodnie z przepisami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LS Re: przebijanie opon IP: 195.85.249.* 22.02.05, 16:13 Pod biurowcem na Ogrodowej to mi kiedyś ktoś rozplaskał skórkę od banana na szybie. Widać miałem szczęście.... /... a mógł zabić .../ ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luty Re: przebijanie opon IP: *.bzmw.gov.pl / *.crowley.pl 22.02.05, 12:44 ogrodowa? to mnie przebito 2 po drugiej stronie (od al. solidarności) Kilka dni temu. Odpowiedz Link Zgłoś
warszawianka_jedna Re: przebijanie opon 22.02.05, 12:49 oponki nie, ale u mnie grasuje babcia z gwoździem i rysuje do żywego wszystkie samochody. Niestety jest bardzo sprytna i jeszcze nie udało się jej złapać na gorącym uczynku. Ale niedoczekanie... Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz wszystkie sciezki rowerowe (nawet te niewidzialne) 22.02.05, 12:49 Jak mile hobby chlopcow ekorowerzystow, wiecznych samozwanczych wojownikow z blachosmrodami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LS Re: przebijanie opon IP: 195.85.249.* 22.02.05, 16:14 Trzy lata temu parking pod (istniejącymi jeszcze wtedy) Walther Meblami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: przebijanie opon IP: *.chello.pl 22.02.05, 17:56 Przypomniało mi się po tej akcji z moimi oponami (nie zgłosiłem na policje) jakieś 2 miesiące później (czyli marzec-kiwecień) złapano jakiegoś dziadka na Żoliborzu który miał w lasce wbity gwóźdź i przebijał opony tym którzy stawali na chodnikach. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: przepijanie opon 22.02.05, 19:08 zdarzylo wam sie miec przepite (przez kogos)opony? w jakich miejscach w warszawie? gdzie w srodmiesciu jest najniebiezpieczniej pod tym wzgledem (kradzieze, wlamania, przepite opony)? Odpowiedz Link Zgłoś