Gość: muniek IP: *.*.*.* 06.06.02, 19:59 Czy mozna liczyc w stolicy na miłe słowo dla terenu, a konkretnie dla Podlasia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
teraz Re: Kto w Warszawie kocha Siedlce? 06.06.02, 20:01 Siedlce, odiwedzałam was raz, i to krótko, ale znam wielu fajnych ludzi z tego miasta. Więc chyba, gdy się je pozna, da się lubić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: Kto w Warszawie kocha Siedlce? IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 06.06.02, 20:15 Miałam to szczęście, że jeden raz zmuszona byłam odwiedzić Wasze miasto. No i jak to blondynka zabłądziłam:((((((. I tutaj spotkała mnie bardzo, ale to bardzo miła niespodzianka :))))))). Ludzie okazali się niesamowicie uczynni, włączając w to nawet policjantów (a trzeba przyznać to sie rzadko zdarza). Teraz, gdyby kiedykolwiek zaistniała taka konieczność z przyjemnością odwiedzę to miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pndzelek Pan Pndzelek kocha Siedlce!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.02, 20:09 Pan Pndzelek kocha Siedlce!!! Miał bowiem kiedyś pupencję spod Węgrowa i ona była śliczna, różowa i wilgotna... >>>--- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lekarz Re: Pan Pndzelek kocha Siedlce!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.02, 23:04 Gość portalu: Pndzelek napisał(a): > Pan Pndzelek kocha Siedlce!!! > > Miał bowiem kiedyś pupencję spod Węgrowa i ona była śliczna, różowa i > wilgotna... > > >>>--- a byla to jego wlasna pupencja tylko teraz tak nie wyglada bo zrobily sie odlezyny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma Re: Kto w Warszawie kocha Siedlce? IP: *.acn.waw.pl 06.06.02, 20:32 Gdy jest bardzo gorąco, to wsiadam w samochód i jadę do Was nad jezioro. Pływam, schnę, znowu pływam, schnę itd. A pod wieczór wracam do Warszawy. Fajnie macie, że macie takie jezioro. :-))). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muniek Re: Kto w Warszawie kocha Siedlce? IP: *.*.*.* 06.06.02, 20:52 Gość portalu: ma napisał(a): > Gdy jest bardzo gorąco, to wsiadam w samochód i jadę do Was nad jezioro. > Pływam, schnę, znowu pływam, schnę itd. A pod wieczór wracam do Warszawy. > Fajnie macie, że macie takie jezioro. :-))). > W zasadzie to zalew na rzece Muchawce, ale zapraszamy. Teraz latem stoi na brzegu duzy namiot, gdzie grają rózne grupy w ramach summertime. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan_laga Re: Kto w Warszawie kocha Siedlce? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.02, 00:26 Gość portalu: ma napisał(a): > Gdy jest bardzo gorąco, to wsiadam w samochód i jadę do Was nad jezioro. > Pływam, schnę, znowu pływam, schnę itd. A pod wieczór wracam do Warszawy. > Fajnie macie, że macie takie jezioro. :-))). a znów ze mną jest calkiem podobnie ale troche inaczej. ja jak gorąco jest, to wsiadam w samochód i jadę nad morze. schnę i dopiero plywam, schnę , znowu plywam itd. i wcale nie wracam , bo nie lubię. amen pan laga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nula Re: Kto w Warszawie kocha Siedlce? IP: *.de.deuba.com 07.06.02, 09:50 Gość portalu: ma napisał(a): > Gdy jest bardzo gorąco, to wsiadam w samochód i jadę do Was nad jezioro. > Pływam, schnę, znowu pływam, schnę itd. A pod wieczór wracam do Warszawy. > Fajnie macie, że macie takie jezioro. :-))). To się nazywa Zalew...:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kura Re: Kto w Warszawie kocha Siedlce? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.02, 00:56 kura przez Siedlce tylko przejeżdżała ale następnym razem kura siem zatrzyma i wykąpie Qrapa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nula Re: Kto w Warszawie kocha Siedlce? IP: *.de.deuba.com 07.06.02, 09:52 Gość portalu: kura napisał(a): > kura przez Siedlce tylko przejeżdżała ale następnym razem kura siem zatrzyma i > wykąpie > Qrapa Zapraszamy!!! :-))) Jest również forum poświęcone Siedlcom, na które można wstąpić...:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
jhbsk Re: Kto w Warszawie kocha Siedlce? 07.06.02, 10:01 Tyle tu zachwytów, że chyba się do Siedlec wybiorę, bo tak się jakoś złożyło, że ich nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muniek Re: Kto w Warszawie kocha Siedlce? IP: *.*.*.* 07.06.02, 10:13 jhbsk napisał(a): > Tyle tu zachwytów, że chyba się do Siedlec wybiorę, bo tak się jakoś złożyło, ż > e ich nie znam. > super, jestes zaproszony. Czeka zimny browarek w pubie Buena Vista Odpowiedz Link Zgłoś
jhbsk Re: Kto w Warszawie kocha Siedlce? 07.06.02, 10:18 Adresik może?? A ja to ona :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muniek Re: Kto w Warszawie kocha Siedlce? IP: *.*.*.* 07.06.02, 11:03 jhbsk napisał(a): > Adresik może?? A ja to ona :-)))))) > YES,SIR - ul.Świrskiego :no-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Kto w Warszawie kocha Siedlce? 07.06.02, 10:20 Gość portalu: muniek napisał(a): > Czy mozna liczyc w stolicy na miłe słowo dla terenu, a > konkretnie dla Podlasia? Oczywiście :-). Miałam tam niegdys rodzinę pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Kto w Warszawie kocha Siedlce? 09.06.02, 19:10 Czy Treblinka jest jeszcze na Mazowszu czy już na Podlasiu ? Sie pytam ? Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-s Re: Kto w Warszawie kocha Siedlce? 07.06.02, 11:14 Gość portalu: muniek napisał(a): > Czy mozna liczyc w stolicy na miłe słowo dla terenu, a > konkretnie dla Podlasia? Kocham Podlasie i spędzam tam każdą wolną chwilę, ale same Siedlce jakby troszkę mniej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muniek Re: Kto w Warszawie kocha Siedlce? IP: *.*.*.* 07.06.02, 11:21 kasia-s napisał(a): > Gość portalu: muniek napisał(a): > > > Czy mozna liczyc w stolicy na miłe słowo dla terenu, a > > konkretnie dla Podlasia? > > Kocham Podlasie i spędzam tam każdą wolną chwilę, ale same Siedlce jakby troszk > ę > mniej :) > trochę szkoda, spróbujemy cos zrobić, aby Ci sie bardziej podobały. Ale Podlasie - rzeczywiscie sympatyczna kraina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma Re: Kto w Warszawie kocha Siedlce? IP: *.acn.waw.pl 07.06.02, 12:49 Przepraszam wszystkich siedlczan, że nazwałam zalew jeziorem. Nie wiedziałam, jak ten zbiornik powstał. Czy w jego pobliżu jest jakaś fajna restauracja z dobrym jedzeniem? Ta w pobliskim hotelu jest kiepska. Na trasie do Warszawy też nie bardzo jest, gdzie zjeść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nula Re: Kto w Warszawie kocha Siedlce? IP: 193.150.166.* 07.06.02, 13:20 Jeszcze raz zapraszam na forum siedleckie. Trzeba szukać przy forach miejskich...tylko trochę głębiej...:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Kto w Warszawie kocha Siedlce? IP: *.auth-el-0209568.acn.pl 07.06.02, 14:38 Można. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nula Re: Kto w Warszawie kocha Siedlce? IP: 193.150.166.* 07.06.02, 15:01 Gość portalu: abc napisał(a): > Można. OK....można...:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muniek Re: Kto w Warszawie kocha Siedlce? IP: *.*.*.* 07.06.02, 18:58 info dla "ma": jadąc od Warszawy dobrze i niedrogo mozna zjeść "U kosiorka" ca. 4 km przed Siedlcami w Gręzewie. Po lewej stronie drogi po minięciu stacji STATOIL. W mieście polecam fajną orientalną knajpkę King Kong Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma Re: Kto w Warszawie kocha Siedlce? IP: *.acn.waw.pl 07.06.02, 19:21 Gość portalu: muniek napisał(a): > jadąc od Warszawy dobrze i niedrogo > mozna zjeść "U kosiorka" Rozczuliło mnie to zdanie:-). Przyzwyczaiłam się do zdzierstwa w Warszawie, więc każda knajpa, w której drugie danie kosztuje mniej niż 50zł, budzi mój entuzjazm. Bardzo Ci dziękuję za informacje. :-) Zajrzałam na Wasze siedleckie forum. Trochę tam pustawo...Życzę ożywienia. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
muchawka Re: Kto w Warszawie kocha Siedlce? 08.06.02, 09:55 Nie wiem jak w Warszawie kochają Siedlce, ale w Siedlcach na pewno ciepło myślą o warszawiakach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaacek Re: Kto w Warszawie kocha Siedlce? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.06.02, 00:25 muchawka napisał(a): > Nie wiem jak w Warszawie kochają Siedlce, ale w Siedlcach na pewno ciepło myślą > > o warszawiakach. Bo 20% Warszawiaków pochodzi z Siedlec. Ale nic do nich nie mam, bo to bardzo sympatyczni ludzie. Kiedyś jeździłem jako lekarz do Siedlec i muszę przyznac, że praca z pacjentami tam była tak przyjemna, ludzie byli tak mili, serdeczni, ciepli - coś, czego pracując w Warszawie rzadko można doświadczyc. Żal mi było rezygnować z tych wyjazdów. A poza Siedlacami, które są, jakie są - przyjemne, z paroma ciekawymi zabytkami, pięknym klasycystycznym więzieniem, ale trudno je nazwać miejscem szczególnie atrakcyjnym dla turystów, jest Podlasie, które dla mnie jest niemalze rajską krainą. Po prostu je uwielbiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Kto w Warszawie kocha Siedlce? IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.02, 09:14 Gość portalu: jaacek napisał(a): > muchawka napisał(a): > > > Nie wiem jak w Warszawie kochają Siedlce, ale w Siedlcach na pewno ciepło > myślą > > > > o warszawiakach. > > Bo 20% Warszawiaków pochodzi z Siedlec. Ale nic do nich nie mam, bo to bardzo > sympatyczni ludzie. Kiedyś jeździłem jako lekarz do Siedlec i muszę przyznac, ż > e > praca z pacjentami tam była tak przyjemna, ludzie byli tak mili, serdeczni, > ciepli - coś, czego pracując w Warszawie rzadko można doświadczyc. Żal mi było > rezygnować z tych wyjazdów. A poza Siedlacami, które są, jakie są - przyjemne > z > paroma ciekawymi zabytkami, pięknym klasycystycznym więzieniem, ale trudno je > nazwać miejscem szczególnie atrakcyjnym dla turystów, jest Podlasie, które dla > mnie jest niemalze rajską krainą. Po prostu je uwielbiam. >Zapraszamy na Podlasie jak najczęściej. Same Siedlce też się w ostatnich latach bardzo zmienimy - warto porownać wspomnienia z dniem dzisiejszym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rychu Re: Kto w Warszawie kocha Siedlce? IP: *.*.*.* 10.06.02, 16:11 No, to teraz jechać tylko jechac do Siedlec nad Zalew (vel Jeziorko) i lizac rany (po Korei)!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Ilość wątków na forum Siedlce świadczy o tym, że? 10.06.02, 16:17 Świadczy o tym, że nie kocha. Niech każdy wejdzie na forum Siedlec i napisze, czy lubi to miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juraw Re: Ilość wątków na forum Siedlce świadczy o tym, że? IP: 193.150.166.* 10.06.02, 17:22 sloggi napisał(a): > Świadczy o tym, że nie kocha. > Niech każdy wejdzie na forum Siedlec i napisze, czy lubi to miasto. Piękna idea...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rychu Re: Ilość wątków na forum Siedlce świadczy o tym, że? IP: *.*.*.* 10.06.02, 17:39 Aleś przyładował, kurcze, kurdebele!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Kto w Warszawie kocha Siedlce? IP: *.auth-el-0209568.acn.pl 11.06.02, 13:55 Pamiętam jak w latach 70 i 80-ych jeździło się pociągiem elektrycznym z Warszawy, przesiadało się w nieelektryczny (skład ciągnięty przez kopcący parowóz) na stacji MROZY (w początkach moich podróży na stacji MIŃSK MAZOWIECKI), i po circa 3 godzinach było się już w Siedlcach. Z dworca wychodziło się wprost na bar PODLASIE (chyba już go nie ma). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Kto w Warszawie kocha Siedlce? IP: *.tnt7.montreal.qb.da.uu.net 12.06.02, 04:02 Wszedlem na siedleckie forum i zabawilem tam nieco dluzej zostawiajac nawet pare postow, nawet ten okragly 500-y jest moim dzielem :)) A w ogole to macie tam fajna kumplowska atmosferke na tym waszym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: browarek Re: Kto w Warszawie kocha Siedlce? IP: *.*.*.* 12.06.02, 10:49 Teraz jedziesz "elektycznym" bez przesiadki ca. 1h20min, a niebawem 50 min (modernizacji linii Paryz- Berlin-Warszawa-Siedlce-Moskwa) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Kto w Warszawie kocha Siedlce? IP: *.auth-el-0209568.acn.pl 12.06.02, 13:02 Gość portalu: browarek napisał(a): > Teraz jedziesz "elektycznym" bez przesiadki ca. > 1h20min, a niebawem 50 min (modernizacji linii Paryz- > Berlin-Warszawa-Siedlce-Moskwa) No właśnie, też o tym słyszałem. A czy może wiesz kiedy to "niebawem" nastąpi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: browarek Re: Kto w Warszawie kocha Siedlce? IP: *.*.*.* 12.06.02, 13:34 Do Mińska Maz. juz nastąpiło, obecnie dociąga się do Mrozów (totalna wymiana wszystkiego na nowe tory, super elektronikę, tunel itp.), a w 2003 dojdzie do Siedlec. Prędkość do 160km/h, potrzebne będą jednak nowe wagony, bo dzisiejsze nie wytrzymają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: browarek Re: Kto w Warszawie kocha Siedlce? IP: *.*.*.* 12.06.02, 15:26 Gość portalu: browarek napisał(a): > Do Mińska Maz. juz nastąpiło, obecnie dociąga się do > Mrozów (totalna wymiana wszystkiego na nowe tory, > super elektronikę, tunel itp.), a w 2003 dojdzie do > Siedlec. Prędkość do 160km/h, potrzebne będą jednak > nowe wagony, bo dzisiejsze nie wytrzymają. > więcej info na: www.pkpiz.siedlce.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ogrey Re: Kto w Warszawie kocha Siedlce? 13.06.02, 11:26 Gość portalu: browarek napisał(a): > Teraz jedziesz "elektycznym" bez przesiadki ca. > 1h20min, a niebawem 50 min (modernizacji linii Paryz- > Berlin-Warszawa-Siedlce-Moskwa) Włożyłbym to między bajki...o tej szybkiej kolei mówiło się już kilka lat temu, przerabiano tory, dzieki czemu do Warszawy jeździło się....3 godziny...to był horror. Ostatecznie wycofał się francuski inwestor i stweirdzono, że szybkiej kolei nie będzie...chyba, że coś zmieniło się teraz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: browarek Re: Kto w Warszawie kocha Siedlce? IP: *.*.*.* 13.06.02, 12:39 ogrey napisał(a): > Gość portalu: browarek napisał(a): > > > Teraz jedziesz "elektycznym" bez przesiadki ca. > > 1h20min, a niebawem 50 min (modernizacji linii Paryz- > > Berlin-Warszawa-Siedlce-Moskwa) > > > Włożyłbym to między bajki...o tej szybkiej kolei mówiło się już kilka lat temu, > przerabiano tory, dzieki czemu do > Warszawy jeździło się....3 godziny...to był horror. > Ostatecznie wycofał się francuski inwestor i stweirdzono, że szybkiej kolei nie > będzie...chyba, że coś zmieniło się > teraz... > >Się zmieniło - zajrzyj www.pkpiz.siedlce.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Kto w Warszawie kocha Siedlce? IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.02, 10:09 Podobno dziś w Łazienkach odbywa się piknik MAZOWSZA? Słyszał ktoś coś o tym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: picuś Re: Kto w Warszawie kocha Siedlce? IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.02, 01:46 Zwłaszcza w nocy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niko Re: Kto w Warszawie kocha Siedlce? IP: *.*.*.* 17.06.02, 22:57 Gość portalu: picuś napisał(a): > Zwłaszcza w nocy!!!! > ?????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: picuś Re: Kto w Warszawie kocha Siedlce? IP: *.*.*.* 18.06.02, 00:24 Gość portalu: niko napisał(a): > Gość portalu: picuś napisał(a): > > > Zwłaszcza w nocy!!!! > > > ?????????????????????? > OK, zmieniam zdanie na !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: browarek Re: Kto w Warszawie kocha Siedlce? IP: *.*.*.* 19.06.02, 14:01 Ale grzeje, co? Gdzie mozna wypic w chłodzie dobrze schłodzony browarek? Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Kto w Warszawie kocha Siedlce? 19.06.02, 14:17 Gość portalu: browarek napisał(a): > Ale grzeje, co? Gdzie mozna wypic w chłodzie dobrze > schłodzony browarek? Zdrówko! www.bosman.com.pl/tawerna/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: browarek Re: Kto w Warszawie kocha Siedlce? IP: *.*.*.* 19.06.02, 14:24 gosia-s napisał(a): > Gość portalu: browarek napisał(a): > > > Ale grzeje, co? Gdzie mozna wypic w chłodzie dobrze > > schłodzony browarek? > > Zdrówko! > > <a href="www.bosman.com.pl/tawerna/index.html"target= "_blank">www.bosman > .com.pl/tawerna/index.html</a> > sliczna stronka, nie powiem, dzięki! > Pytanko jednak jest ciagle aktualne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thierry Re: Kto w Warszawie kocha Siedlce? IP: *.chello.pl 19.06.02, 19:49 Kilka lat temu spedzilem w Siedlcach blisko rok... W tym czasie mialem przelotne romanse z: - corka lekarza - corka adwokata - kierowniczka sklepu ogolno-spozywczego - nauczycielka jezykow obcych - nauczycielka matematyki - pania naczelnik wydzialu w Urzedzie Miasta - samodzielna referentka ds. handlu i uslug w ww. Urzedzie Miasta - pani inzynier (inspektor nadzoru budowlanego) - pani informatyk (niestety z kompleksami ......) taaak!!! SIEDLCE to piekne miasto .....i przyjazne przybyszom Serdecznie pozdrawiam wszystkie przemile i przesliczne mieszkanki Siedlec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Kto w Warszawie kocha Siedlce? IP: *.auth-el-0209568.acn.pl 20.06.02, 09:16 Gość portalu: Thierry napisał(a): > Kilka lat temu spedzilem w Siedlcach blisko rok... > W tym czasie mialem przelotne romanse z: > > - corka lekarza > - corka adwokata > - kierowniczka sklepu ogolno-spozywczego > - nauczycielka jezykow obcych > - nauczycielka matematyki > - pania naczelnik wydzialu w Urzedzie Miasta > - samodzielna referentka ds. handlu i uslug w ww. Urzedzie Miasta > - pani inzynier (inspektor nadzoru budowlanego) > - pani informatyk (niestety z kompleksami ......) > > taaak!!! SIEDLCE to piekne miasto .....i przyjazne przybyszom > > Serdecznie pozdrawiam wszystkie przemile i przesliczne mieszkanki Siedlec Tylko 8 "przelotnych" nocy. Co tak słabo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: browarek Re: Kto w Warszawie kocha Siedlce? IP: *.*.*.* 20.06.02, 14:52 Thierry! Jak Ty to robisz do cho...y? Jak Ci się wiedzie aktualnie na tym odcinku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: browarek THIERRY IP: *.*.*.* 20.06.02, 16:04 Zżera mnie ciekawość, a Ty NIC !!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thierry Re: THIERRY IP: *.chello.pl 20.06.02, 19:58 Wiedzie mi sie calkiem dobrze... A zasada? jest bardzo prosta... po prostu: brzuch, usmiech, pieniadze...... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: browarek Re: THIERRY IP: *.*.*.* 20.06.02, 22:16 Gość portalu: Thierry napisał(a): > Wiedzie mi sie calkiem dobrze... > A zasada? jest bardzo prosta... > po prostu: brzuch, usmiech, pieniadze...... > pozdrawiam > Nie może być, to takie proste! A moze Ty jesteś > artysta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muniek Re: Kto w Warszawie kocha Siedlce? IP: *.*.*.* 24.06.02, 21:50 Ludzie, czy da się jutro do Warszawy wjechać i jakoś wyjechać? Czy juz wiadomo gdzie będą blokować? Odpowiedz Link Zgłoś
jhbsk Re: Kto w Warszawie kocha Siedlce? 25.06.02, 08:52 Będą raczej blokować centrum, choć kolesie od Leppera chcą ponoć zablokować trasy wylotowe na Terespol i Skierniewice. Oby policja była tak odważna jak podczas pacyfikowania rowerzystów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Kto w Warszawie kocha Siedlce? IP: *.auth-el-0209568.acn.pl 25.06.02, 08:56 Gość portalu: muniek napisał(a): > Ludzie, czy da się jutro do Warszawy wjechać > i jakoś wyjechać? Czy juz wiadomo gdzie będą blokować? Jak na razie nie wydano chyba nigdzie jeszcze kalendarium typu "co, gdzie, kiedy?" dotyczącego demonstracji ulicznych. A szkoda, bo widzę że znalazłoby ono pokup. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muniek Udało się IP: *.*.*.* 25.06.02, 17:48 wjechałem i wyjechałem z pięknej stolicy i nie wpadłem na lepperiadę, uff!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: berti NAJLEPSZA KAWA - W MIEŚCIE WARSZAWA IP: *.*.*.* 29.06.02, 14:41 Gdzie ona jest, gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PLAST Re: NAJLEPSZA KAWA - W MIEŚCIE WARSZAWA IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.02, 01:23 Gość portalu: berti napisał(a): > Gdzie ona jest, gdzie? Kiedyś była dobra "U Plastyków" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: binkow Re: NAJLEPSZA KAWA - W MIEŚCIE WARSZAWA IP: *.belchatow.sdi.tpnet.pl 01.07.02, 08:19 siedlce to zapadla wiocha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: berti Re: NAJLEPSZA KAWA - W MIEŚCIE WARSZAWA IP: *.*.*.* 04.07.02, 10:26 Gość portalu: binkow napisał(a): > siedlce to zapadla wiocha Dzięki za reklamę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolec WARSZAWA NASZĄ DUMĄ JEST I BASTA ! IP: *.*.*.* 05.07.02, 20:09 Gość portalu: berti napisał(a): > Gość portalu: binkow napisał(a): > > > siedlce to zapadla wiocha > > > Dzięki za reklamę. > Wiadoma rzecz stolica .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lo Re: NAJLEPSZA KAWA - W MIEŚCIE WARSZAWA IP: *.acn.waw.pl 06.07.02, 02:03 Gość portalu: binkow napisał(a): > siedlce to zapadla wiocha A twój Bełchatów to metropolia, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer Warszawa naszą dumą jest i basta ! IP: *.*.*.* 06.07.02, 14:17 Nie ma się co denerwować. Teoretycznie wszystko jest wiochą w Polsce, co nie jest Warszawą, jedynie mniejszą lub większą. Dla tych z UE i tak jesteśmy wiesniakami Europy. No i co z tego? Jak wiadomo, chłop potęgą jest i basta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer Re: Warszawa naszą dumą jest i basta ! IP: *.*.*.* 06.07.02, 21:13 Na wszelki powtórzę, to co wyzej jeszcze raz. Przecież to czysta prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: berti Re: Warszawa naszą dumą jest i basta ! IP: *.*.*.* 11.07.02, 16:52 Idzie, jak mówią w radiu, ogromna nawałnica. Trzymajcie sie mocno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer Re: Warszawa naszą dumą jest i basta ! IP: *.*.*.* 24.07.02, 16:50 Podobno wraca pomysł wybudowania w Warszawie stałego cyrku gdzieś w okolicy ronda BABKA. Czy coś bliżej o tym wiadomo? Kto to miałby budować i czy dziś to może byc jeszcze interes? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Warszawa naszą dumą jest i basta ! IP: 212.76.37.* 25.07.02, 08:57 Gość portalu: mixer napisał(a): > Podobno wraca pomysł wybudowania w Warszawie stałego > cyrku gdzieś w okolicy ronda BABKA. > Czy coś bliżej o tym wiadomo? Kto to miałby budować > i czy dziś to może byc jeszcze interes? Tylko co to ma wspólnego z tytułem wątku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer Re: Warszawa naszą dumą jest i basta ! IP: *.*.*.* 25.07.02, 10:48 Bardzo dużo. Każdy powód jest wystarczający, aby być dumnym z Warszawy. Poza tym, gdybys przeczytał wszytkie posty na tym wątku, to bys dostrzegł, że chodzi o poprostu o dialog siedlecko-warszawski na różne tematy. Zreszta kto pyta, nie błądzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Warszawa naszą dumą jest i basta ! IP: 212.76.37.* 25.07.02, 11:25 No, chyba że tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixer Re: Warszawa naszą dumą jest i basta ! IP: *.*.*.* 25.07.02, 20:32 Generalnie chodzi o przyjazne: "Jak się masz ... " Odpowiedz Link Zgłoś