Dodaj do ulubionych

Kraków ach ten Kraków

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 20:21
wrocilam przed chwila jak zwykle zachwycona,kawka na Rynku spacerek po
przyleglosciach,wszedzie blisko i bez pospiechu.niestety to trwalo tylko trzy
godziny (wyjazd sluzbowy) ale i tak bylo bardzo przyjemnie.kiedy wysiadlam na
Centralnym natychmiast otoczyl mnie tlum przemieszczajacych sie w wielkim
pospiechu ludzi.Kraków ach ten Kraków troche jego spokoju w Warszawie byloby
milo :))
Obserwuj wątek
    • Gość: polonus Re: Kraków ach ten Kraków IP: 198.138.227.* 12.06.02, 21:53
      Gość portalu: mysza napisał(a):

> wrocilam przed chwila jak zwykle zachwycona,kawka na Rynku spacerek po
      > przyleglosciach,wszedzie blisko i bez pospiechu.niestety to trwalo tylko trzy
      > godziny (wyjazd sluzbowy) ale i tak bylo bardzo przyjemnie.kiedy wysiadlam na
      > Centralnym natychmiast otoczyl mnie tlum przemieszczajacych sie w wielkim
      > pospiechu ludzi.Kraków ach ten Kraków troche jego spokoju w Warszawie byloby
      > milo :))
      ale maja tylko jedno studio hifi a Warszawa ma co najmniej z 10, a jak lubisz
      spokoj polecam Torun jeszcze bardziej spacerowo-spokojny a i blizej :)

• Gość: Nurek Re: Kraków ach ten Kraków IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.02, 22:01
        Co to jest studio hi-fi?
        • Gość: polonus Re: Kraków ach ten Kraków IP: 198.138.227.* 13.06.02, 19:09
          Gość portalu: Nurek napisał(a):

> Co to jest studio hi-fi?
          czlowieku skadrzes sie urwal, Warszawa ma ich najwieej w Europie wschodniej,
          ale skoro pytasz, jest to miejsce gdzie czlwiek obdarzony sluchem i lubiacy
          muzyke a nie morze znieksztalcen moze kupic wzmacniacz CD-Player i kolumny i
          kabelki mogace mu zapewnic jakosc poczawszy od tolerowanyej po wysoka, w tychrze
          studiach mozna posluchac tych sprzetow i zdecydowac sie na kompromis ktory wymusi
          portfel bowiem mimo popularneych wierzen nie trzeba byc audiofilem aby zauwazyc
          roznice pomiedzy poularnych Technolem mylnie uwazanych przez populacje jako
          urzadzenie do wytwarzania muzyki (poza chalasem nic nie wytwarza) a tzw. hifi.
          reprodukujacym muzyke

Poleceam najbardziej mi znany AudioKlan w Srodmiesciu.
          Wpadnij posluchaj nic nie stracisz a moze pod wplywem wrazen twoje zycie sie
          zmieni na bogatsze.

• zamek polonusowi 15.06.02, 03:15
            A ciekawe, skądżeś ty się urwał z tak tragiczną
            ortografią??? Może przestań szydzić z tego, kto ma jak
            bogate życie, a zacznij pisać poprawnie po polsku, do
            czego chwalić Boga hi-fi studio nie jest ci potrzebne.
            Niewiedza w kwestii, czym jest hi-fi studio, nie jest
            powodem do wstydu; nieznajomość ortografii
            (interpunkcję litościwie przemilczę) - powodem do
            zapadnięcia się ze wstydu pod ziemię.
      • Gość: Zbigniew Re: Kraków ach ten Kraków IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 13.06.02, 23:41
        Gość portalu: polonus napisał(a):

> ale maja tylko jedno studio hifi a Warszawa ma co najmniej z 10, a jak lubisz
        > spokoj polecam Torun jeszcze bardziej spacerowo-spokojny a i blizej :)

Nie chce się wtrącać, ale co ma studio hi-fi do spokoju w Krakowie :))))
        Ubawiłem się sednie:)))

Pozdrawiam z Krakowa

• Gość: polonus Re: Kraków ach ten Kraków IP: 198.138.227.* 14.06.02, 19:37
          Gość portalu: Zbigniew napisał(a):

> Nie chce się wtrącać,
          po to jest forum zeby sie wtracac :)
          > ale co ma studio hi-fi do spokoju w Krakowie :))))
          jakto co, nic bardziej koi duszy niz muzyka, aby ta muzyke miec w razie potrzeby
          po reka potrzebne sa CD, amp , spikersy i kabelki, ktore z kolei trza gdzies
          zakupic i to wlasnie robi sie w studiu hifi, powiesz co prawda ze sa inne sklepy
          handlujace podonbnymi wyrobani, ale te podbroby zamiast koic wywuluja agresjie i
          niejaka nerwowosc u sluchacza wiec nie radze kupowac substytutow.

koniec dowodu.

> Ubawiłem się sednie:)))
          >
          > Pozdrawiam z Krakowa
          pozdr z Phili

• Gość: ann.k Re: Kraków ach ten Kraków IP: *.tsmail.pl / 192.168.0.* 14.06.02, 09:19
        Ze niby Torun blizej? Hehehehe. Moze i w kilometrach to sie zgodze, ale w
        czasie dojazdu, a przede wszystkim mozliwosciach, to jedna wielka katastrofa,
        niestety, bo chetnie bym tam czesciej jezdzila.
        Do Krakowa pociagiem jedziesz 2,5 godziny, do Torunia w najlepszym razie
        dokladnie tyle samo. Niestety do Torunia wygodniej autobusem, a to juz 4
        godziny jazdy.
    • Gość: marcin Re: Kraków ach ten Kraków IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.06.02, 22:05
      ten spokój jest, oczywiście nie na głównych uliach, ja wtedy ide do Łazienek,
      pieknie cicho, odgłosy ćwierkania, i "ryk" pawiów, właśnie, pamietam jak
      turyści z Niemiec zwiedzali Łazienki i jeden z tyvh pawiów niczym dinozaur
      zawył, jakież były miny tych Niemców :)))
    • e._ Re: Kraków ach ten Kraków 13.06.02, 19:11
      Zgoda co do łazienek, ale jednak Kraków ma w sobie coś takiego, ze nie chce się
      z niego wyjeżdżac...
      • Gość: mysza Re: Kraków ach ten Kraków IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.06.02, 23:46
        e._ napisał(a):

> Zgoda co do łazienek, ale jednak Kraków ma w sobie coś takiego, ze nie chce się
        >
        > z niego wyjeżdżac...

i to jest esencja tego o czym napisalam :))
      • jhbsk Re: Kraków ach ten Kraków 14.06.02, 08:54
        Kraków miał to szczęście, że nie został zrównany z ziemią podczas wojny. Zawsze autentyk ma
        przewagę nad rekonstrukcją.
        • antek1 Re: Kraków ach ten Kraków 14.06.02, 09:54
          Uwielbiam jeździć do Krakowa, Torunia i Gdańska. Wspaniałe klimatyczne miasta.
          Ale tylko do Krakowa chce mi się jeździć - mimo, że dalej niż do Torunia to
          jedzie się szybciej. I pewnie w Toruniu nie ma studia hifi, ale nie ma tam
          zgiełku i to się liczy polonus, bo Ty ciągle tylko z tymi studiami :-)))
          A Warszawa ma Kampinos i znajdzcie mi drugie duże miasto w Europie, które ma na
          wyciągnięcie ręki taką ogromną Puszczę...
          • Gość: peteen Re: Kraków ach ten Kraków IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.06.02, 19:18
            lejecie miód na moje serce... jeszcze, jeszcze !!! :)))
            co do puszczy, to tez mamy - niepołomicką ( z żubrami !), ale niszczeje z
            powodu naszego najmłodszego "zabytku": huty sendzimira
            zapraszamy wszystkich bardzo serdecznie do małej polski, ale pamiętajcie, że w
            krakowie wiele jest magicznych miejsc, nie tylko rynek, ot choćby fenomenalny
            kazimierz
            pzdr
            :)))
            • Gość: mysza Re: Kraków ach ten Kraków IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.06.02, 19:43
              o Kazimierzu nikt nie pisze bo to OCZYWISTE , wyprawa do Krakowa bez
              powloczenia sie po Bloniach to nie byloby to,dla mnie magicznym miejscem jest
              pl.Szczepanski,wszyscy sie dziwia bardzo bo niby nic a u mnie wywoluje jakies
              nostalgiczne nastroje i nie wiem dlaczego.w swoich opisach moge byc
              nieobiektywna poniewaz z Krakowem zwiazana jestem rodzinnie i cale zycie
              dziele miedzy Warszawe i Krakow i obydwa miasta kocham jednakowo.jest na
              Prądniku dom moich dziadkow jest ogrod najpiekniejszy bo z dziecinstwa
              (dopiero pozniej zauwazylam jaki niewielki)zawsze chetnie tam wracam i wracac
              bede.Krakow ach ten Krakow.
              • Gość: Zbigniew Re: Kraków ach ten Kraków IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 14.06.02, 20:42

> jest na
                > Prądniku dom moich dziadkow jest ogrod najpiekniejszy bo z dziecinstwa
                > (dopiero pozniej zauwazylam jaki niewielki)zawsze chetnie tam wracam i wracac
                > bede.Krakow ach ten Krakow.

A na którym Prądniku jeśli można wiedzieć?:)
                • Gość: mysza Re: Kraków ach ten Kraków IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.06.02, 08:18

> Gość portalu: mysza napisał(a):
                  >
                  > > jest na
                  > > Prądniku dom moich dziadkow jest ogrod najpiekniejszy bo z dziecinstwa
                  > > (dopiero pozniej zauwazylam jaki niewielki)zawsze chetnie tam wracam i wra
                  > cac
                  > > bede.Krakow ach ten Krakow.
                  >
                  > A na którym Prądniku jeśli można wiedzieć?:)

na Czerwonym :))

• Gość: Zbigniew Re: Kraków ach ten Kraków IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 15.06.02, 17:50

> Gość portalu: Zbigniew napisał(a):
                    >
                    > > Gość portalu: mysza napisał(a):
                    > >
                    > > > jest na
                    > > > Prądniku dom moich dziadkow jest ogrod najpiekniejszy bo z dziecinstw
                    > a
                    > > > (dopiero pozniej zauwazylam jaki niewielki)zawsze chetnie tam wracam
                    > i wra
                    > > cac
                    > > > bede.Krakow ach ten Krakow.
                    > >
                    > > A na którym Prądniku jeśli można wiedzieć?:)
                    >
                    > na Czerwonym :))
                    >

Ja też mieszkam na Czerwonym :)))
                    Ale w 3piętrowym bloku, a na jakiej ulicy mieszka dziadek jeśli można wiedzieć?:))
                    • Gość: mysza Re: Kraków ach ten Kraków IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.06.02, 17:53

>
                      > > Gość portalu: Zbigniew napisał(a):
                      > >
                      > > > Gość portalu: mysza napisał(a):
                      > > >
                      > > > > jest na
                      > > > > Prądniku dom moich dziadkow jest ogrod najpiekniejszy bo z dziec
                      > instw
                      > > a
                      > > > > (dopiero pozniej zauwazylam jaki niewielki)zawsze chetnie tam wr
                      > acam
                      > > i wra
                      > > > cac
                      > > > > bede.Krakow ach ten Krakow.
                      > > >
                      > > > A na którym Prądniku jeśli można wiedzieć?:)
                      > >
                      > > na Czerwonym :))
                      > >
                      >
                      > Ja też mieszkam na Czerwonym :)))
                      > Ale w 3piętrowym bloku, a na jakiej ulicy mieszka dziadek jeśli można wiedzieć?
                      > :))
                      na Combrowej no to teraz wiesz juz wszystko :)) pzdr.
                      • Gość: Zbigniew Re: Kraków ach ten Kraków IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 15.06.02, 18:05

> na Combrowej no to teraz wiesz juz wszystko :)) pzdr.

To jakieś 500m ode mnie :)))
                        Pozdrów dziadków od mieszkańca Prądnika:))

Pozdrawiam

Ps. Moja ślubna długo mieszkała na Sadach Żoliborskich, ale wybrała Kraków:))
                        • Gość: mysza Re: Kraków ach ten Kraków IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.06.02, 19:13

>
                          > > na Combrowej no to teraz wiesz juz wszystko :)) pzdr.
                          >
                          > To jakieś 500m ode mnie :)))
                          > Pozdrów dziadków od mieszkańca Prądnika:))
                          >
                          > Pozdrawiam
                          >
                          > Ps. Moja ślubna długo mieszkała na Sadach Żoliborskich, ale wybrała Kraków:))
                          no to jestesmy prawie sasiadami jatez pozdrawiam ciebie i zone :))

• Gość: Zbigniew Re: Kraków ach ten Kraków IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 15.06.02, 19:19

>
                            > >
                            > > > na Combrowej no to teraz wiesz juz wszystko :)) pzdr.
                            > >
                            > > To jakieś 500m ode mnie :)))
                            > > Pozdrów dziadków od mieszkańca Prądnika:))
                            > >
                            > > Pozdrawiam
                            > >
                            > > Ps. Moja ślubna długo mieszkała na Sadach Żoliborskich, ale wybrała Kraków
                            > :))
                            > no to jestesmy prawie sasiadami jatez pozdrawiam ciebie i zone :))
                            >

Chyba byliście sąsiadami, ja nigdy nie mieszkałem w Wawie a i żona parę lat temu
                            wyjechała:))
                            pozdr.
                            • Gość: mysza Re: Kraków ach ten Kraków IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.06.02, 19:32

>
                              > > Gość portalu: Zbigniew napisał(a):
                              > >
                              > > > Gość portalu: mysza napisał(a):
                              > > >
                              > > > > na Combrowej no to teraz wiesz juz wszystko :)) pzdr.
                              > > >
                              > > > To jakieś 500m ode mnie :)))
                              > > > Pozdrów dziadków od mieszkańca Prądnika:))
                              > > >
                              > > > Pozdrawiam
                              > > >
                              > > > Ps. Moja ślubna długo mieszkała na Sadach Żoliborskich, ale wybrała K
                              > raków
                              > > :))
                              > > no to jestesmy prawie sasiadami jatez pozdrawiam ciebie i zone :))
                              > >
                              >
                              >
                              > Chyba byliście sąsiadami, ja nigdy nie mieszkałem w Wawie a i żona parę lat tem
                              > u
                              > wyjechała:))
                              > pozdr.
                              chodzilo mi o "sasiedztwo"w Krakowie w W-wie mieszkam w Srodmiesciu,ale kiedy
                              moge to wyrywam sie do Krakowa mam tam sporo rodziny oprocz Pradnika jeszcze na
                              Dietla i na Chopina tak ze mam kogo odwiedzac,cale zycie tak jezdze i jak
                              jestem "tam" to tesknie za tym co "tu" i na odwrot - rozdarcie absolutne :)

• Gość: Zbigniew Re: Kraków ach ten Kraków IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 15.06.02, 20:05

> chodzilo mi o "sasiedztwo"w Krakowie w W-wie mieszkam w Srodmiesciu,ale kiedy
                                > moge to wyrywam sie do Krakowa mam tam sporo rodziny oprocz Pradnika jeszcze na
                                >
                                > Dietla i na Chopina tak ze mam kogo odwiedzac,cale zycie tak jezdze i jak
                                > jestem "tam" to tesknie za tym co "tu" i na odwrot - rozdarcie absolutne :)
                                >

W takim razie zapraszaqm na forum Kraków :)))
                                Mieliśmy już majówkę forumowiczów, pewnie niedługo znowu coś zorganizujemy, więc
                                śledź forum i jak akurat będziesz w Krakowie to może przyjdziesz :)))

• Gość: mysza Re: Kraków ach ten Kraków IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.06.02, 20:16

>
                                  > > chodzilo mi o "sasiedztwo"w Krakowie w W-wie mieszkam w Srodmiesciu,ale ki
                                  > edy
                                  > > moge to wyrywam sie do Krakowa mam tam sporo rodziny oprocz Pradnika jeszc
                                  > ze na
                                  > >
                                  > > Dietla i na Chopina tak ze mam kogo odwiedzac,cale zycie tak jezdze i jak
                                  > > jestem "tam" to tesknie za tym co "tu" i na odwrot - rozdarcie absolutne :
                                  > )
                                  > >
                                  >
                                  > W takim razie zapraszaqm na forum Kraków :)))
                                  > Mieliśmy już majówkę forumowiczów, pewnie niedługo znowu coś zorganizujemy, wię
                                  > c
                                  > śledź forum i jak akurat będziesz w Krakowie to może przyjdziesz :)))

dzieki czesto zagladam na wasze forum,malo sie odzywam ,a jezeli bede mogla to
                                  chetnie sie pokaze :))
                                  >

• Gość: Zbigniew Re: Kraków ach ten Kraków IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 15.06.02, 20:25

>
                                    > >
                                    > > > chodzilo mi o "sasiedztwo"w Krakowie w W-wie mieszkam w Srodmiesciu,a
                                    > le ki
                                    > > edy
                                    > > > moge to wyrywam sie do Krakowa mam tam sporo rodziny oprocz Pradnika
                                    > jeszc
                                    > > ze na
                                    > > >
                                    > > > Dietla i na Chopina tak ze mam kogo odwiedzac,cale zycie tak jezdze i
                                    > jak
                                    > > > jestem "tam" to tesknie za tym co "tu" i na odwrot - rozdarcie absolu
                                    > tne :
                                    > > )
                                    > > >
                                    > >
                                    > > W takim razie zapraszaqm na forum Kraków :)))
                                    > > Mieliśmy już majówkę forumowiczów, pewnie niedługo znowu coś zorganizujemy
                                    > , wię
                                    > > c
                                    > > śledź forum i jak akurat będziesz w Krakowie to może przyjdziesz :)))
                                    >
                                    > dzieki czesto zagladam na wasze forum,malo sie odzywam ,a jezeli bede mogla to
                                    > chetnie sie pokaze :))
                                    > >
                                    >

U nas majówki i inne imprezy są otwarte dla wszystkich forumowiczów (jeden z Wawy
                                    też chciał być ale nie mógł dojechać:))
          • k_rzyzak Re: Kraków ach ten Kraków 15.06.02, 15:10
            antek1 napisał(a):

> Uwielbiam jeździć do Krakowa, Torunia i Gdańska. Wspaniałe klimatyczne miasta.
            > Ale tylko do Krakowa chce mi się jeździć - mimo, że dalej niż do Torunia to
            > jedzie się szybciej. I pewnie w Toruniu nie ma studia hifi, ale nie ma tam
            > zgiełku i to się liczy polonus, bo Ty ciągle tylko z tymi studiami :-)))
            > A Warszawa ma Kampinos i znajdzcie mi drugie duże miasto w Europie, które ma na
            >
            > wyciągnięcie ręki taką ogromną Puszczę...

Dziwne,ale antek trafił równiez w moj typ.Bardzo lubie te trzy miasta ,ale w
            innej kolejności.
            Toruń- super klimat,mały ,przytulny ,gdzie sie nie popatrzysz to
            zabytekdziesiątki knajpek,piwnirni ,barki na wisle -restauracje.:)

Gdańsk- uwilebiany przez mnie.Starówka i okolice,kosciół Mariacki,ile atrakcji
            moża wymieniac......

Kraków-przepiekny z Wawelem i Sukiennicami,ale troszkę daleko.Kraków ma dla mnie
            taki charakterystyczny klimat początku XIX w.
            Jednego nie lubie w Krakowie -korków!
    • Gość: Ursyn Re: Kraków ach ten Kraków IP: *.acn.waw.pl 14.06.02, 19:45
      Spokoju możem zażywać w Warszawie w Łazienkach, Lesie Kabackiem i kilku innech
      miejscach.
      Co do Smoczego Grodu, pzryjemna miejscowość. O wiele chcemy odpocząć od
      wielkomiejskiej atmosfery, możem się tam wybrać.
      • sjen Re: Kraków ach ten Kraków 15.06.02, 00:57
        święte słowa, u nas czas płynie wolniej !
        • jaceko2002 Re: Kraków ach ten Kraków 15.06.02, 11:32
          sjen napisał(a):

> święte słowa, u nas czas płynie wolniej !
          > :)))

>tak,krakow jest magiczny.moje ulubione miejsce to:barbakan-florianska-empik-
          sienna-maly rynek czyli szlak hukaczy pzdr
          • sjen Re: Kraków ach ten Kraków 15.06.02, 11:40
            No, ale brakło mocnego zakończenia, czyli wizyty na małym w pasiece i dwóch
            chociaż kubeczków gorącego trójniaka...
            • jaceko2002 Re: Kraków ach ten Kraków 15.06.02, 12:02
              niestety nie znam pasieki ani trojniaka.o tej porze roku przyjemnie jest siasc
              pod grotgerem wszedlszy uprzednio pod beczki
          • mikolaj7 Re: Kraków ach ten Kraków 15.06.02, 20:45
            jaceko2002 napisał(a):

> sjen napisał(a):
            >
            > > święte słowa, u nas czas płynie wolniej !
            > > :)))
            >
            > >tak,krakow jest magiczny.moje ulubione miejsce to:barbakan-florianska-empik
            > -
            > sienna-maly rynek czyli szlak hukaczy pzdr

nie macie empiku w Warszawie ?
    • deotyma23 Re: Kraków ach ten Kraków 15.06.02, 16:46
      no tak.....w Krakowie wysiadasz z pociągu i już jesteś na Starówce.
      Co do mnie to wolę Warszawę i Wolę :-))). Na starówkę jadę tramwajem a pod
      Kolumną zaczyna się życie i tak spacerkiem na skarpę popatrzeć na Wisłę i potem
      już tylko z "górki na pazurki" tzn. na piwo nad Wisłą i jest SUPER!!!!
      A Kraków......ładny ale z powodów czysto prywatnych źle mi się kojarzy !!!!-
      wolę Zakopane tam już na stacji zaczynam odrucho po góralsku gadać i widoki
      piękniejsze i Giewont i oscypki i baca i niedźwiedzie i kierpce......eeehhhhh
      Pozdr.
      • Gość: Niech Re: Kraków ach ten Kraków IP: 217.197.165.* 15.06.02, 17:19
        Dla nostalgikow polecam w Krakowie vis-a-vis przy rynku - niesamowite typy,
        zwlaszcza wieczorem, tanie drinki (wodka + grzany miod niezle zmienia
        perspektywe) oraz kawiarnie RIO przy (chyba) sw. Jana - postaci i wystroj z lat
        60-tych (uwaga - kawa tez, niespecjalnie nadaje sie do picia). Lubie tez
        przeniesiona z jakiejs wsi karczme postawiona przy moscie przez Wisle (nie
        pamietam ktorym) - zabawa do poznej nocy, ceny takie jak w W-wie w sklepach. No
        i pewnie ze setke innych miejsc...
        • mikolaj7 Re: Kraków ach ten Kraków 15.06.02, 20:45
          Gość portalu: Niech napisał(a):

> Dla nostalgikow polecam w Krakowie vis-a-vis przy rynku - niesamowite typy,
          > zwlaszcza wieczorem, tanie drinki (wodka + grzany miod niezle zmienia
          > perspektywe) oraz kawiarnie RIO przy (chyba) sw. Jana - postaci i wystroj z lat
          >
          > 60-tych (uwaga - kawa tez, niespecjalnie nadaje sie do picia).

nie ma czego polecac. to ostatni 'zabytek' z tych czasow w
          centrum Krakowa. wszystko poszlo naprzod, ale nie to cos.

Lubie tez
          > przeniesiona z jakiejs wsi karczme postawiona przy moscie przez Wisle (nie
          > pamietam ktorym)

wiem, o co chodzi. mieszkam niedaleko. nic specjalnego :-)
          pelno 'pijaczkow' sie tam kreci w okolicy, choc juz nie na
          terenie 'lokalu' :-)

- zabawa do poznej nocy, ceny takie jak w W-wie w
          sklepach. No
          >
          > i pewnie ze setke innych miejsc...

• Gość: Niech Re: Kraków ach ten Kraków IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.02, 11:37
            Wobec tego odwoluje rekomendacje. Polecam Sandomierz.
      • mikolaj7 Re: Kraków ach ten Kraków 15.06.02, 20:43
        deotyma23 napisał(a):

> no tak.....w Krakowie wysiadasz z pociągu i już jesteś na Starówce.

to sie nazywa poprawnie stare miasto.
        • Gość: mysza Re: Kraków ach ten Kraków IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.06.02, 20:54
          mikolaj7 napisał(a):

> deotyma23 napisał(a):
          >
          > > no tak.....w Krakowie wysiadasz z pociągu i już jesteś na Starówce.
          >
          > to sie nazywa poprawnie stare miasto.

mikolaju nie czepiaj sie my tu wszyscy piszemy o Krakowie z sympatia a te slowka
          to drobiazgi :))pzdr.

• Gość: Zbigniew Re: Kraków ach ten Kraków IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 15.06.02, 21:00

> mikolaj7 napisał(a):
            >
            > > deotyma23 napisał(a):
            > >
            > > > no tak.....w Krakowie wysiadasz z pociągu i już jesteś na Starówce.
            > >
            > > to sie nazywa poprawnie stare miasto.
            >
            > mikolaju nie czepiaj sie my tu wszyscy piszemy o Krakowie z sympatia a te slowk
            > a
            > to drobiazgi :))pzdr.
            >

Kurde, wyśledził mnie Mikołaj7 :))) To dlatego, że na naszym dzisiaj coś nie ma
            ludzi :)
            • Gość: mysza Re: Kraków ach ten Kraków IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.06.02, 21:07
              tutaj tez wszystkich wymiotlo - cisza absolutna :(
              • mikolaj7 Re: Kraków ach ten Kraków 15.06.02, 21:15

> tutaj tez wszystkich wymiotlo - cisza absolutna :(

moze wszyscy siedza np. w Szczecinie? bo tutaj zaraz sie
                chyba zacznie krakow zwalac, hehe
                • Gość: mysza Re: Kraków ach ten Kraków IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.06.02, 21:17
                  milo milo gosc w dom bog w dom jak sie mawia jeszcze gdzie niegdzie :)))
                  • Gość: Zbigniew Re: Kraków ach ten Kraków IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 15.06.02, 21:22

> milo milo gosc w dom bog w dom jak sie mawia jeszcze gdzie niegdzie :)))

Ale jak się zwala to chyba niezbyt miłe:)))

A gdzie Ty trzymasz Internet w domu? (Chyba czytałaś u nas wątek o internecie w
                    domu)
                    • Gość: mysza Re: Kraków ach ten Kraków IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.06.02, 21:27
                      czytalam i rozsmieszylo mnie to komparium , dokarmianie i wyprowadzanie na
                      spacery :))moj jest malo mobilny lezy na oknie a moj kanarek sie cieszy bo
                      podskubuje go jak moze :))
                      • mikolaj7 Re: Kraków ach ten Kraków 15.06.02, 21:32

> czytalam i rozsmieszylo mnie to komparium , dokarmianie i wyprowadzanie na
                        > spacery :))moj jest malo mobilny lezy na oknie a moj kanarek sie cieszy bo
                        > podskubuje go jak moze :))

tylko uwazaj, zeby ktorys nie zdechl rozne rzeczy sie
                        dzieja jak sa dwa zwierzatka w jednym mieszkaniu !
                        • Gość: mysza Re: Kraków ach ten Kraków IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.06.02, 21:36
                          na razie zyja w zgodzie i nic sie nie dzieje,ale moze faktycznie odseparuje
                          zebym nie musiala potem czegos wychowywac bo nigdy nie wiadomo co sie z takiego
                          zwiazku moze wykluc :))))
                          • mikolaj7 Re: Kraków ach ten Kraków 15.06.02, 21:39

> na razie zyja w zgodzie i nic sie nie dzieje,ale moze faktycznie odseparuje
                            > zebym nie musiala potem czegos wychowywac bo nigdy nie wiadomo co sie z takiego
                            >
                            > zwiazku moze wykluc :))))

interaktywne jajo :-)

ale nie wiem jak sie kanarki rozmnazaja, wiec moze
                            Twojemu nic nie grozi?

w kazdym razie klatki dla obu by sie przydaly - osobne !
                            • Gość: mysza Re: Kraków ach ten Kraków IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.06.02, 21:44
                              no to przegrany jest kanarek bo on ma juz swoja klatke wiec na razie bedzie
                              zamknietym (wrzeszczal bedzie bo nie lubi)a ten drugi na razie niech sie
                              przemieszcza,a to interaktywne jajo extra :))pozdr.
                              • mikolaj7 Re: Kraków ach ten Kraków 15.06.02, 21:46

> no to przegrany jest kanarek bo on ma juz swoja klatke wiec na razie bedzie
                                > zamknietym (wrzeszczal bedzie bo nie lubi)a ten drugi na razie niech sie
                                > przemieszcza,a to interaktywne jajo extra :))pozdr.

jak juz jajo bedzie to mi przyslij! chce zobaczyc co potem
                                wyjdzie - moze jakis szybciej latajacy internet :-)
                                • Gość: mysza Re: Kraków ach ten Kraków IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.06.02, 21:49
                                  nie ma sprawy dowioze osobiscie,obiekt zbyt cenny zeby go powierzac w obce
                                  rece,to bedzie zwrot w dziejach ludzkosci :0)
                                  • mikolaj7 Re: Kraków ach ten Kraków 15.06.02, 21:56

> nie ma sprawy dowioze osobiscie,obiekt zbyt cenny zeby go powierzac w obce
                                    > rece,to bedzie zwrot w dziejach ludzkosci :0)

no wreszcie ! teraz sie juz obiecalas, ze bedzie na majowce
                                    naszej nastepnej :-)))

cel osiagniety :-)))

spadam do Krakowa :-)))
                                    • Gość: mysza Re: Kraków ach ten Kraków IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.06.02, 22:01
                                      mikolaj7 napisał(a):

>
                                      > > nie ma sprawy dowioze osobiscie,obiekt zbyt cenny zeby go powierzac w obce
                                      >
                                      > > rece,to bedzie zwrot w dziejach ludzkosci :0)
                                      >
                                      > no wreszcie ! teraz sie juz obiecalas, ze bedzie na majowce
                                      > naszej nastepnej :-)))
                                      >
                                      > cel osiagniety :-)))
                                      >
                                      > spadam do Krakowa :-)))
                                      milo dzieki za zaproszenie bede :)

• Gość: MICHAL Nie lubie Krakowa IP: *.swipnet.se 16.06.02, 01:26
                                        Nie lubue Krakowa.Szerzej na forum krakufffff.
                                        • sjen Re: Nie lubie Krakowa 16.06.02, 09:53
                                          Dlaczego wtrącasz się w każdy wątek, by go zaśmiecić ? Czy wiesz, że w ten
                                          sposób wystawiasz na szwank opinię całej twojej orientacji ? Czy należy wysnuć
                                          wniosek, że każdy pede jest głupi ? Daruj sobie i zajmij lepiej literówkami !
                                          • mikolaj7 Re: Nie lubie Krakowa 16.06.02, 14:48
                                            sjen napisał(a):

> Dlaczego wtrącasz się w każdy wątek, by go zaśmiecić ? Czy wiesz, że w ten
                                            > sposób wystawiasz na szwank opinię całej twojej orientacji ? Czy należy wysnuć
                                            > wniosek, że każdy pede jest głupi ? Daruj sobie i zajmij lepiej literówkami !

z MICHALem sie nie dyskutuje, jego sie ignoruje, bo wtedy
                                            staje sie mniej szkodliwy, mowie z wlasnego
                                            kilkumiesiecznego doswiadczenia :-)

zreszta mozna spojrzec na jego watek...
          • Gość: Niech Re: Kraków ach ten Kraków IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.02, 11:39
            Mikolaj VII jest wlascicielem Krakowa - to nie sa dla niego drobiazgi.
            • mikolaj7 Re: Kraków ach ten Kraków 16.06.02, 14:49
              Gość portalu: Niech napisał(a):

> Mikolaj VII jest wlascicielem Krakowa - to nie sa dla niego drobiazgi.

smieszny jestes, Niech. mialem Cie za madrzejsza osobe :-)
        • Gość: Niech Re: Kraków ach ten Kraków IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.02, 11:39
          Wobec tego nie wysiadajcie z pociagu - on wkrotce wroci tam skad wyjechal.
          • Gość: mikolaj7 Re: Kontener na smieci IP: *.swipnet.se 16.06.02, 16:22
            Mam ulubiony punkt kolo kontenera na smieci na ul Szewskiej
            w Krakowie.Zapraszam na Prokocim.
            • Gość: MICHAL Re: Kontener na smieci IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.02, 17:19
              Tylko uważajcie na tego pedała ze Szwecji, Michala, który podrywa wszystko,
              nawet zwierzaki w zoo !
              • Gość: Zbigniew myszaaaaaaaaa!!!!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 16.06.02, 21:36
                I już nam zepsuli taki fajny wątek :(
                pamiętaj o zaproszeniu na "majówkę" czy jak to się będzie nazywało :))

Pozdrawiam z Krakowa
                • Gość: mysza Re: myszaaaaaaaaa!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.06.02, 08:13

> I już nam zepsuli taki fajny wątek :(
                  > pamiętaj o zaproszeniu na "majówkę" czy jak to się będzie nazywało :))
                  >
                  > Pozdrawiam z Krakowa

zaproszenie przyjelam,dzieki raz jeszcze,wybiore sie na pewno :))

• andrzejg przenieście stolicę do Krakowa 16.06.02, 21:44
      zaznacie trochę spokoju
      • Gość: Zbigniew Re: przenieście stolicę do Krakowa IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 16.06.02, 22:08
        andrzejg napisał(a):

> zaznacie trochę spokoju

Ale my nie chcemy :)))
        Lubimy nasz spokój.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka