Dodaj do ulubionych

Gdzie można w Warszawie zjeść dobre SUCHI???

IP: *.future / 10.0.0.* 15.06.02, 14:05
POMÓŻCIE!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: yaneck Re: Gdzie można w Warszawie zjeść dobre SUCHI??? IP: *.future / 10.0.0.* 15.06.02, 14:12
      TZN SUSHI!!!
      • Gość: mysza Re: Gdzie można w Warszawie zjeść dobre SUCHI??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.06.02, 17:37
        Nowogrodzka obok "Romy" taki nowy biurowiec wchodzisz w brame i po prawej
        stronie jest restauracja z tasmociagiem ceny bardzo rozne ale wybor duzy,nie
        specjalnie lubie ryby i owoce moza,ale tam mi smakowalo.
        • Gość: Pndzelek Re: Gdzie można w Warszawie zjeść dobre SUCHI??? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.02, 19:49
          Nigdy w życiu tam!!!

Foksal Tsubame - ONLY!!!

>>>---
          • onlyania Re: Gdzie można w Warszawie zjeść dobre SUCHI??? 15.06.02, 20:44
            ktos mnie wzywal?????
            no foksal, tam cos takiego jest...

pzdr
            Only
            :)))
    • Gość: habitus Re: Gdzie dobre sushi IP: *.zigzag.pl 15.06.02, 22:06
      Przy ul. Wiertniczej (Wilanów) w okolicy skrzyżowania z Ostrą jest maleńka
      knajpka w domku jednorodzinnym. Sushi jest tam rewelacyjne!!!
      • Gość: mysza Re: Gdzie dobre sushi IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.06.02, 22:10
        jest jeszcze Tokyo na Powislu,ale jak karmia nie wiem.
        • Gość: beata_ Re: Gdzie dobre sushi IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 15.06.02, 22:50
          Tak samo jak w tym przy Romie - to ta sama firma
        • Gość: kk Re: Gdzie dobre sushi IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 16.06.02, 00:35
          tak, polecam Tokyo na Powislu, na Tamce.
          • Gość: goldi Re: Gdzie dobre sushi IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.06.02, 04:29
            W piatkowej Gazecie opisywali dwa nowe sushi bary tylko nie pamietam przy
            jakiej sa one ulicy zlokalizowane.Tak wogole to w w-wie jest w tej chwili juz
            kilkanascie restauracji i barow japonskich serwujacych sushi i ja osobiscie mam
            coracx wiekszy problem z wyborem.Gdybym mial polecic ktoras to Inaba na
            Nowogrodzkiej oraz Nippon-Kan na tez na Nowogrodzkiej przy teatrze ROMA.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka