Gość: yaneck IP: *.future / 10.0.0.* 15.06.02, 14:05 POMÓŻCIE!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: yaneck Re: Gdzie można w Warszawie zjeść dobre SUCHI??? IP: *.future / 10.0.0.* 15.06.02, 14:12 TZN SUSHI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: Gdzie można w Warszawie zjeść dobre SUCHI??? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.06.02, 17:37 Nowogrodzka obok "Romy" taki nowy biurowiec wchodzisz w brame i po prawej stronie jest restauracja z tasmociagiem ceny bardzo rozne ale wybor duzy,nie specjalnie lubie ryby i owoce moza,ale tam mi smakowalo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pndzelek Re: Gdzie można w Warszawie zjeść dobre SUCHI??? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.02, 19:49 Nigdy w życiu tam!!! Foksal Tsubame - ONLY!!! >>>--- Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Gdzie można w Warszawie zjeść dobre SUCHI??? 15.06.02, 20:44 ktos mnie wzywal????? no foksal, tam cos takiego jest... pzdr Only :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: habitus Re: Gdzie dobre sushi IP: *.zigzag.pl 15.06.02, 22:06 Przy ul. Wiertniczej (Wilanów) w okolicy skrzyżowania z Ostrą jest maleńka knajpka w domku jednorodzinnym. Sushi jest tam rewelacyjne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: Gdzie dobre sushi IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.06.02, 22:10 jest jeszcze Tokyo na Powislu,ale jak karmia nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata_ Re: Gdzie dobre sushi IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 15.06.02, 22:50 Tak samo jak w tym przy Romie - to ta sama firma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Gdzie dobre sushi IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 16.06.02, 00:35 tak, polecam Tokyo na Powislu, na Tamce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldi Re: Gdzie dobre sushi IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 16.06.02, 04:29 W piatkowej Gazecie opisywali dwa nowe sushi bary tylko nie pamietam przy jakiej sa one ulicy zlokalizowane.Tak wogole to w w-wie jest w tej chwili juz kilkanascie restauracji i barow japonskich serwujacych sushi i ja osobiscie mam coracx wiekszy problem z wyborem.Gdybym mial polecic ktoras to Inaba na Nowogrodzkiej oraz Nippon-Kan na tez na Nowogrodzkiej przy teatrze ROMA. Odpowiedz Link Zgłoś