Gość: euna IP: *.chrstn01.pa.comcast.net 21.03.05, 02:33 Szkoda, że tak mało osób o tej imprezie wiedziało ! Znakomity pomysł i mam nadzieję, że w przyszłości będzie bardziej rozreklamowany. Brawa dla uczniów- organizatorów ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Russkij Witjaz Czacki tez robi pokaz! IP: *.chello.pl 21.03.05, 10:36 Klasy fizyczne z Czackiego tez szykuja taki pokaz na dzien otwarty w kwietniu. Zapraszam wszystkich, pokazy beda jeszcze lepsze niz w Staszicu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Automobilista Re: Eksperymenty w Staszicu IP: 62.233.175.* 21.03.05, 10:50 Staszic to wspaniałe liceum, wylęgarnia Automobilistów :) Ciekawe, czy Anna Hrabina z Cugleweskich Ciaś jeszcze uczy tam polskiego. \ Ech, sentymenty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaseczka Re: Eksperymenty w Staszicu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.05, 18:05 A jakże, uczy! :D Swoją drogą, co do pokazu i do ilości osób jakie przyszły - było to nieuszanowanie ich ciężkiej pracy. Widziałam, ile się nad tym męczyli i wiem jak to "nocowanie" w szkole wyglądało... Odpowiedz Link Zgłoś