Gość: Chomik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 15:19 macie jakieś propozycje? kiedys niekwestionowanym krolem forum by jabcus, potem niech, a teraz to juz sam nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sebpl Re: ::: Król forum ::: 22.03.05, 15:26 Chomik, Ty bądź Królem forum, króluj nam długo i szczęśliwie bez kopiowania pomysłów i znaków graficznych... i żyj nam radośnie za lasami i górami w ciemnym lesie pod mchem gdzie pająki mówiły dobranoc... Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: Remislanc :o) 22.03.05, 18:18 A to nie Ty gryziesz psy?? PS. Jeśli sie pomyliłam, to przepraszam, a jeśli nie, to..:))) Odpowiedz Link Zgłoś
remislanc Re: Remislanc :o) 22.03.05, 20:38 Nie przepadam za ich wlascicielami - ale od razu je podgryzać?..:))) Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: Remislanc :o) 22.03.05, 21:03 Skoro nie ma Pana Pndzelka to Remislanc jest królem forum ! Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Mamy króla!!! 22.03.05, 21:11 Taaaa...daaa... !!!!!! Mamy króla!!!! A teraz bezpłatny internet dla każdego, bezprzewodowa myszka dla podwładnych, klawiatura nierobiąca błędów, oraz przeglądarka filtrująca spam. Dla każdej forumowiczki po mężu, dla każdego forumowicza po przyjaciółce od wysłuchiwania narzekań na żonę oraz nieograniczony dostęp do archiwum GW. Królu, doba na spełnienie postulatów podwładnych! Pamiętaj, że j_karolak szykuje się już na Twoje miejsce! Odpowiedz Link Zgłoś
remislanc Re: Mamy króla!!! 22.03.05, 21:38 Biorę się do roboty! Od czego zaczynamy? Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: Mamy króla!!! 22.03.05, 21:44 Oj, chyba, jako absolwent Nauk Politycznych, będę musiał Ci napisać expose. Przed nami: Wytyczenie polityki zagranicznej wobec innych forów; Rozpoznanie najpilniejszych potrzeb forumowiczów; Zdefiniowanie palących tematów FW i zajęcie stanowiska; Ustalenie godzin przyjmowania postulatów i czasu ich realizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
remislanc Re: Mamy króla!!! 22.03.05, 21:47 Masz lepsze predyspozyje niż ja....:))) ABDYKUJĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Remislanc :o) IP: *.acn.waw.pl 22.03.05, 21:12 z tym,ze krol forum rozni sie od prawdziwego krola zamiast zlotego berla dzierzy w reku zlota maline Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Remislanc :o) IP: *.acn.waw.pl 22.03.05, 21:17 rzadko wnosze czesciej wynosze mowa oczywiscie o smieciach Odpowiedz Link Zgłoś