Gość: kuba IP: *.novi.pl / 217.17.33.* 15.04.05, 21:21 zgadzam się z autorką.bylem tam i jadlem te przepyszne dania.polecam wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nika Re: Tbilisi IP: *.net-serwis.pl 19.04.05, 20:42 Super jedzenie! Szczególnie bakłazany nadziewane czymś pysznym. I kuleczki serowe. Placek na słono - rewelacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CzarnyKot Re: Tbilisi IP: *.dynamic.chello.pl 07.09.15, 21:30 Plus dla kelnerki. Naprawdę zorganizowana i ogarnięta młoda dziewczyna. Jedzenie zimne, kiepsko i niesmacznie zrobione. Jakieś resztki z dnia poprzedniego nad wymiar przyprawione, a i tak przez dwa następne dni razem z dziewczyną zdychaliśmy. Z kultury zjedliśmy, ale danie - ilość i jakość - nie było warte swojej ceny. Wyszliśmy głodni, niezadowoleni i z niesmakiem i na dodatek oboje mieliśmy potem problemy z żołądkami. NIE POLECAM!!! Współczuję kelnerce, bo naprawdę zasługuje na lepszą pracę a na pewno nie raz miała nieprzyjemności ze strony klientów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris Re: Tbilisi IP: 194.242.62.* 24.09.15, 14:58 Nic ciekawego, zamiast baraniny dostałem wieprzowinę za grubą kasę, nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
1-buc Re: Tbilisi 24.09.15, 19:44 Gość portalu: Kris napisał(a): > Nic ciekawego, zamiast baraniny dostałem wieprzowinę za grubą kasę, nie polecam Ja nie widzę problemu. Nie zamawiałeś wieprzowiny więc nie jadłeś i wyszedłeś. To takie proste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: Tbilisi IP: *.chello.pl 20.04.05, 13:07 Tbilisi, ul. Puławska 24, tel. 646 04 82, czynne pon.-pt. w godz. 11-20, sob. 12-18, niedz. nieczynne, ceny: warzywne przekąski ok. 2 zł, dania główne 5-15 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nutria Re: Tbilisi IP: *.mok.waw.pl / *.mok.waw.pl 09.05.05, 23:13 A ja pobiegłam tuż po otwarciu i się... rozczarowałam. Pierogi to dużo ciasta, mało mięska i zdecydowanie przesolone. Przekąska szpinakowe kuleczki i bakłażan z orzechami mdłe. Ale dam im jeszcze szansę. Sympatyczne miejsce i właścicielka. Polecała flaczki (podobno dobre na kaca :)), ale akurat nie było. Może ktoś poleci jeszcze inną potrawę? Odpowiedz Link Zgłoś
fylly Re: Tbilisi 17.06.05, 12:32 Może spróbuj (jeśli są) sosów np. "baże" (np. z kurczakiem) albo "tkhemali" (np. z szaszłykami). Haszi (czyli flaczki) mi nie smakowało, szczególnie jak się dowiedziałam z czego jest zrobione. No i spróbuj khaczapuri - np. "adżarskie" (z serem, jajkiem i masłem) albo zwykłe "imeruli". Oraz (jeśli jest) "szoti" albo "lawaszi" - czyli gruziński chleb. Co do pierogów - "hinkali" - to mi bardzo smakują a szczególnie jeśli są z serem "sulguni" a nie z mięsem. No ale ja jestem w Gruzji więc mam większy wybór! Życzę smacznego! Odpowiedz Link Zgłoś
hmmm Re: Tbilisi 17.06.05, 23:01 pierogi z baraniną - jeśli są, bo nie zawsze - POLECAM szczerze :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mniam Re: Tbilisi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 23:34 naprawde godne polecenia jedzenie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henriette diazepam Re: Tbilisi IP: *.orange.pl 14.05.06, 01:31 Gdy jedzenie jest wyborne, wystrój się nie liczy. Do posiłku, oczywiście woda Bordżomi. Tbilisi, czuj się polecone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Świnoujście Re: Tbilisi IP: *.swn.vectranet.pl 10.11.06, 08:06 Co było w tym miejscu poprzednio? Pytam bo już nie mieszkam w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irrcia Re: Tbilisi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 18:59 "Pijalnia" miodu ;-) Potem przez chwilę jakieś kiełbaski. No a teraz Tbilisi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Świnoujście Re: Tbilisi IP: *.swn.vectranet.pl 13.11.06, 19:37 Dziękuję , z nad morza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borjomi Chaczapuri IP: *.whatsup.pl 20.11.06, 16:33 Polecam Chaczapuri - znakomite Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu Re: Chaczapuri IP: *.static.ip.netia.com.pl 16.09.15, 13:24 jak jest teraz? Odpowiedz Link Zgłoś