zosia 28.06.02, 22:06 Czy ktoś zna jakiś drobiazg, który można podarować chłopakowi bez specjalnej okazji? Dziewczynie można dać kwiatka albo jakąś fajną maskotkę. Panowie i panie pomóżcie. Zosia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pndzelek Re: ________DROBNY PREZENT DLA FACETA... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.02, 22:24 Proponuję: SIEBIE, jako tzw. drobny dowód miłości. Mogą być także boxerki, ale to też się skończy w łóżku... >>>--- Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: ________DROBNY PREZENT DLA FACETA... 28.06.02, 22:25 Gość portalu: Pndzelek napisał(a): > Proponuję: SIEBIE, jako tzw. drobny dowód miłości. > > Mogą być także boxerki, ale to też się skończy w łóżku... > > >>>--- A Pan Pndzelek mówiąc SIEBIE to miał Siebie na myśli rzeczywiście czy tylko Swoje bokserki??? ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toja Re: ________DROBNY PREZENT DLA FACETA... IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 28.06.02, 22:49 A czy aby Pan Pndzelek na pewno nosi bokserki?? Odpowiedz Link Zgłoś
zosia Re: ________DROBNY PREZENT DLA FACETA... 28.06.02, 22:52 A jak można Pana przekazać? ;) A co jak facet nie nosi bokserek? Zosia Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: ________DROBNY PREZENT DLA FACETA... 28.06.02, 22:54 zosia napisał(a): > A jak można Pana przekazać? ;) > A co jak facet nie nosi bokserek? > Zosia Zosiu jeśli Twój facet nie nosi bokserek to możesz mu wmówić, że właśnie po to je mu kupiłaś, aby przed Tobą w nich "paradował"... Odpowiedz Link Zgłoś
zosia Re: ________DROBNY PREZENT DLA FACETA... 28.06.02, 22:56 > Zosiu jeśli Twój facet nie nosi bokserek to możesz mu wmówić, że właśnie po to > je > mu kupiłaś, aby przed Tobą w nich "paradował"... > Ciekawy pomysł, można wypróbować. A jakieś inne? Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: ________DROBNY PREZENT DLA FACETA... 28.06.02, 23:02 Dobra teraz już "powaga". Jeśli kobieta chce coś facetowi podarować bez okazji to ja nie nazywam się d.z. jak ona jednak nie jest w nim zakochana. Chcesz mu coś dać? Bez okazji? Daj mu książkę, powiedz, że Twoim zdaniem dobra. Jeśli przeczyta to będziecie mieć o czym podyskutować. Daj mu długopis mówiąc, że masz tyle tych reklamówek, że wyschną zanim je wypiszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
zosia Re: ________DROBNY PREZENT DLA FACETA... 28.06.02, 23:09 Książka ok, ale czy jakiś facet chciałby dostać długopis i to jeszcze dlatego, że mam za dużo reklamówek? Ja nie chciałabym dostać reklamówki i głupio byłoby mi ją dać. A dlaczego kobieta nie może dać czegoś facetowi bez okażji skoro facet może? Czy ktoś ma inne pomysły? Zosia Odpowiedz Link Zgłoś
pacio Re: ________DROBNY PREZENT DLA FACETA... 28.06.02, 23:25 d.z. napisał(a): > Dobra teraz już "powaga". > Jeśli kobieta chce coś facetowi podarować bez okazji to ja nie nazywam się d.z. > > jak ona jednak nie jest w nim zakochana. > Chcesz mu coś dać? Bez okazji? Daj mu książkę, powiedz, że Twoim zdaniem dobra. > Jeśli przeczyta to będziecie mieć o czym podyskutować. > Daj mu długopis mówiąc, że masz tyle tych reklamówek, że wyschną zanim je > wypiszesz. Tylko nie kupuj pozycji typu "Dziecko pielęgnowanie i wychowanie" Benjamina Spocka może zakończyć się ucieczką :))) Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: ________DROBNY PREZENT DLA FACETA... 28.06.02, 23:28 pacio napisał(a): > d.z. napisał(a): > > > Dobra teraz już "powaga". > > Jeśli kobieta chce coś facetowi podarować bez okazji to ja nie nazywam się > d.z. > > > > jak ona jednak nie jest w nim zakochana. > > Chcesz mu coś dać? Bez okazji? Daj mu książkę, powiedz, że Twoim zdaniem d > obra. > > Jeśli przeczyta to będziecie mieć o czym podyskutować. > > Daj mu długopis mówiąc, że masz tyle tych reklamówek, że wyschną zanim je > > wypiszesz. > > > Tylko nie kupuj pozycji typu "Dziecko pielęgnowanie i wychowanie" Benjamina > Spocka może zakończyć się ucieczką :))) Pacio czemu Ty jeszcze nie w łóżku do jasnej ciasnej??? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś