Dodaj do ulubionych

Buspas na Modlińskiej

IP: *.chello.pl 10.05.05, 20:38
Wygodnie jest protestować panom kierowcom przecieko buspasom, gdy siedzą
wygodnie w swoich samochodach. Nam pasażerom autobusów jest trochę mniej
wygodnie gdy stoimy w korkaich i na własnych nogach w zatłoczonym autobusie.
Buspas na Modlińskiej to bardzo dobry pomysł a zbuntowanych kierowców jak im
za wygodnie we własnym autku zapraszamy do autobusu, tam "weselej" stoi się w
gromadzie.
Obserwuj wątek
    • Gość: dennis Re: Buspas na Modlińskiej IP: *.u.mcnet.pl 11.05.05, 12:28
      PEŁNA ZGODA! Tylko pisząc w ten sposób narażamy się na zarzuty zawiści i
      zazdrości, na etykietkę nierobów, którzy nie mają własnych samochodów i są
      ZMUSZENI korzystać z kom miejskiej. I tego typu BZDETY! Ja mam akurat samochód,
      ale wybieram kom miej. Taniej, bez problemów z parkowaniem, szybciej (tramwaj,
      metro). Tylko trzeba własne wygodnictwo odłożyć na bok (nie będzie radyjka,
      pudrowania noska przed lusterkiem wstecznym, choinki zapachowej etc.).
      Naprawdę nie wszystkim posiadanie własnego samochodu ROZMIĘKCZA ROZUM!!!
      • Gość: Marcin Re: Buspas na Modlińskiej IP: 5.5R* / *.nokia.com 11.05.05, 12:32
        tez mam auto... czasem jezdze nim do pracy!!! ale popieram w 100% pasy dla
        autobusów TAK!
      • Gość: Automobilista Re: Buspas na Modlińskiej IP: *.bumar.com 11.05.05, 12:44
        > Ja mam akurat samochód,
        > ale wybieram kom miej. Taniej, bez problemów z parkowaniem, szybciej
        > (tramwaj, metro).

Szybciej? Dobre, bardzo dobre, tylo w mojej okolicy metra nikt nie widział.
        Jest za to tramwaj, którego średnia prędkośc (z Chomiczówki do Ronda ONZ) jest
        niższa od przeciętnej prędkości rowerzysty.

Przerzuc się na rower, będziesz miał jeszcze taniej i jeszcze szybciej, a jak
        zdrowo! :)
        • Gość: dennis Re: Buspas na Modlińskiej IP: *.u.mcnet.pl 11.05.05, 13:03
          W lato jeżdżę właśnie rowerem :)
          • Gość: kixx Re: Buspas na Modlińskiej IP: *.acn.waw.pl 11.05.05, 20:37
            pewnie zajmujesz bardzo eksponowane stanowisko w swojej firmie
            slyszalem,ze teraz jest bardzo trendy w pracy pachniec swiezym potem
            • Gość: dennis Re: Buspas na Modlińskiej IP: *.u.mcnet.pl 12.05.05, 10:58
              Zapewniam cię, że mniej capię niż ty, po ukiszeniu we własnym samochodzie :)
    • Gość: Piotrek Re: Buspas na Modlińskiej IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.05, 21:53
      Stac w gromadzie moze i jest fajniej, tyle że nie wszyscy do autobusu mają
      blisko i wola wsiąść do samochodu. Do czasu wyznaczenia "BUSPASA" korków nie
      było (po przebudowie wjazdu na most Grota - Trase Toruńską), a teraz są i to
      dużo większe - 1,5 godziny na dojazd z Tarchomina do mostu Grota!!!!!!!!!!
      Decyzja była idiotyczna, i tyle... zmarnowano tylko kolejny raz pieniądze, a
      teraz będą się zastanawiać (dopiero!) co z tym zrobić... a najlepiej wyszła na
      tym policja, przynajmniej sobie chłopaki dorobią łapiąc tych, którym do pracy
      się spieszy - łatwiejsze niż łapanie morderców czy złodzieji... BRAWO!!!!!!!!
      • Gość: dennis Re: Buspas na Modlińskiej IP: *.u.mcnet.pl 12.05.05, 10:57
        Co za banialuki: korków nie było?!! Chyba tamtędy nie jeździłeś. Tylko po
        grzyba się tu wypowiadasz nie mając zielonego pojęcia?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka