Gość: Iwona IP: *.itpp.pl 09.07.02, 17:05 Może ktoś z Was orientuje się bliżej, jakie są warunki pozyskania reklamy na prywatny samochód i jak kształtuje się wynagrodzenie? Jak najprościej uzyskać taką reklamę? Pozdrawiam Iwona Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: beata_ Re: Reklama na samochodzie - ktoś coś wie? IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 09.07.02, 19:06 Pewnie można to załatwić, ale mnie się jakoś do tej pory nie udało trafić na firmę, która rzeczywiście takie reklamy nakleja i placi za to. Są ogłoszenia tego typu w prasie, ale jak zadzwonisz (zwykle na komórkę), nagrany głos odsyła cię pod inny numer telefonu - dla niepoznaki mówią 0-70 0_cośtam_cośtam. I to jest regularne 0-700 po 4 złote z hakiem za minutę - wyciągają z ciebie kasę i nic wiecej! Po kilku słowach "kataryny" wyłączam się, żeby za połączenie z komórką też nie przepłacać. Może ktoś ma w tej sprawie lepsze doświadczenia...:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: Reklama na samochodzie - ktoś coś wie? IP: *.itpp.pl 10.07.02, 10:13 Dzięki, Beata, za tę informację. Ostatnio ciągle widzę w Rzeczpospolitej (papierowej) takie ogłoszenie: "Zarabiaj samochodem" - i tu podany jest nr telefonu. Ponieważ ono powtarza się (i to dość często), wydało mi się podejrzane, jak ktoś może ciągle szukać samochodu, na którym chce umieścić reklamę. I nie może znaleźć? (Nr telefonu też się powtarza). Zaczęłam więc szukać tego typu ogłoszeń w innych gazetach i Internecie. Znalazłam kilka... Zawsze z tym samym numerem telefonu. Dzięki Twojej informacji wiem, czego mogę spodziewać się po zadzwonieniu pod ten numer. Bardzo dziękuję. Pozdrawiam Iwona Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Reklama na samochodzie - sprawdź 10.07.02, 10:23 Rek War ul.Konopacka 16 Warszawa telefonu nie znam Odpowiedz Link Zgłoś