Gość: Małgośka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 22:36 29 maja znalazłam dorosłwgo psa rasy beagle !! ma tatuaż i cholernie tęskni za właścicielem.. kontakt: gosi0905@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: madzia Re: ZNALAZŁAM BEAGLA !!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 31.05.05, 22:50 Zgłoś sie do Wotu, tam co jakis czas jest taki program, gdzie można znalezionego psa pokazać!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: ZNALAZŁAM BEAGLA !!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 31.05.05, 22:53 Pewnie ma rodowód, zadzwoń do związku kynologicznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgośka Re: ZNALAZŁAM BEAGLA !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 11:45 dzwoniłam do związku kynologicznego i znalazłam hodowce, ale ten nie wie komu sprzedał a pies nie ma wyrobionego rodowodu , ma tylko metryke.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: ZNALAZŁAM BEAGLA !!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.06.05, 12:00 Fajnie, może właściciel w końcu się ocknie i zacznie szukać, niestety beagle maja to do siebie, ze lubia się włuczyć i uciekać. Dziwne bo hodowcy maja z reguły namiary na ludzi, którym sprzedają psy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: ZNALAZŁAM BEAGLA !!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.06.05, 12:06 Małgosiu może napisz w jakiej dzielnicy go znalazłaś i spróbuj tez na forum dzielnicowym. Pomyślałam też, że mogłabyś zafdzwonić do schroniska na paluchu i przekazać im informację, że jest u Ciebie. Często pierwsze kroki ludzie kierują do schroniska jak zgubia psa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.S.J. ... i co? smaczny był? ja najbardziej lubie... IP: *.itpp.pl 01.06.05, 12:18 ... przyrządzone a la "kurciak w cieście" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ???????? Co u Beagelka? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.06.05, 14:01 Co u Beagelka? Odpowiedz Link Zgłoś