Dodaj do ulubionych

pedały atakują

IP: *.acn.waw.pl 01.06.05, 09:12
jechałem wczoraj Hynka, na latarniach zobaczyłem propedalskie reklamy z gołą
dupą i dopiskiem "spróbuj inaczej", shock, czas chyba umierać
Obserwuj wątek
    • Gość: puotka Re: pedały atakują IP: *.tpg.com.au / *.tpgi.com.au 01.06.05, 09:31
      fuuuj. kiedy oni zrozumia, ze my mamy dosc tych pedalow, kopulujcie sie z innymi
      pedalami ale w domach! normalnym ludzia dajcie zyc w spokoju. ratuj panie
      prezydencie kacyznski!
      • Gość: Werter-6 "Zrozummią" jak sie nauczysz polskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 14:31
        Analfabetko
      • nnina13 Re: pedały atakują 01.06.05, 23:09
        "normalnym ludzia dajcie zyc w spokoju"
        nie piszesz tu chyba o sobie!!!!!
        takim jak ty "ludzia" podoba sie Kaczynski!
    • warzaw_bike_killerz Re: pedały atakują 01.06.05, 09:55
      Gość portalu: leszcz napisał(a):

> jechałem wczoraj Hynka, na latarniach zobaczyłem propedalskie reklamy z gołą
      > dupą i dopiskiem "spróbuj inaczej", shock, czas chyba umierać

Ta reklama jest dla nieletnich nastolatkow z burza hormonow. Miescisz sie w
      grupie docelowej?
      • Gość: leszcz Re: pedały atakują IP: *.acn.waw.pl 01.06.05, 10:02
        warzaw_bike_killerz napisał

> Ta reklama jest dla nieletnich nastolatkow z burza hormonow. Miescisz sie w
        > grupie docelowej?

no więc czemu ta reklama służy bo nie rozumiem?
        • Gość: P.S.J. Re: pedały atakują IP: *.itpp.pl 01.06.05, 10:32
          Ta grucha jest ewidentnie wystylizowana na DAMSKĄ pupę - ale widac głodnemu
          chleb na myśli :P

A na deser - dowcip:
          Rozmawia dwóch facetów przy wódeczce, no i zeszło na intymne tematy; więc jeden
          się w końcu pyta:
          - Władziu, a ty próbujesz ze swoją żoną... no wiesz... w tą drugą dziurkę?
          - Co ty!? Żeby w ciążę zaszła?!
    • Gość: zxc Re: pedały atakują IP: *.atman.pl / *.atman.pl 01.06.05, 10:25
      Ciekawe, bo ja na tej reklamie widzę chyba gruszkę czy jakiś inny owoc, a ty
      widzisz gołą dupę...
      • Gość: leszcz Re: pedały atakują IP: *.acn.waw.pl 01.06.05, 10:34
        wiesz co to są oddziaływania podprogowe?, przyjżyj się jeszcze raz, a potem
        jeszcze.... może zakumasz
        • Gość: P.S.J. Re: pedały atakują IP: *.itpp.pl 01.06.05, 12:15
          Oddziaływanie podprogowe musi być bodźcem nierejestrowanym w sposób świadomy,
          co na nieruchomym zdjęciu, które możesz świadomie odbierać przez dowolnie długi
          czas, jest "dosyć" trudne do osiągnięcia. Gdybyś pędził po ulicy swoim ferrari
          z prędkością 250 km.h i nie miał czasu na rozglądanie się po bokach, ale kątem
          oka dostrzegałbyś takie zdjęcia, rozwieszone co 15 metrów, to wtedy... może...
          kto wie? wysiadłwszy z samochodu w niewytłumaczalny sposób myślałbyś o dupie?
          • Gość: leszcz Re: pedały atakują IP: *.acn.waw.pl 01.06.05, 12:29
            Gość portalu: P.S.J. napisał(a):

> Oddziaływanie podprogowe musi być bodźcem nierejestrowanym w sposób świadomy,
            > co na nieruchomym zdjęciu, które możesz świadomie odbierać przez dowolnie
            długi
            >
            > czas, jest "dosyć" trudne do osiągnięcia. Gdybyś pędził po ulicy swoim
            ferrari
            > z prędkością 250 km.h i nie miał czasu na rozglądanie się po bokach, ale
            kątem
            > oka dostrzegałbyś takie zdjęcia, rozwieszone co 15 metrów, to wtedy...
            może...
            > kto wie? wysiadłwszy z samochodu w niewytłumaczalny sposób myślałbyś o dupie?

jest prawie dokładnie jak mówisz, w czasie jazdy samochodem, może nie 250 a 120
            nie ma czasu na rozglądanie a obrazków tej samej treści jest bez liku.
            • Gość: P.S.J. Re: pedały atakują IP: *.itpp.pl 01.06.05, 12:35
              No to jak wyżej w tym wątku: nic się nie bój, to kobieca pupa podprogowo ma
              być; najwyżej szanowna małżonka się zdziwi, jak do domu wrócisz. Ale lepiej
              uważaj na billboard z zakolczykowanym bananem :D
              • Gość: leszcz Re: pedały atakują IP: *.acn.waw.pl 01.06.05, 12:44
                uspokoiłeś mnie, będę musiał swoim dzieciom rozszerzyć program edukacji
                seksualnej
                • Gość: lucek Re: Leszcz nauczycielem wychowania seksualnego? IP: *.escom.net.pl / *.escom.net.pl 01.06.05, 13:24
                  Jak masz tak błędne i radykalne poglądy na temat homoseksualizmu to lepiej oszczędź swoim dzieciom seksualnej edukacji w Twoim wydaniu, bo wyhodujesz kolejną jednostkę społeczną, która inność seksualną będzie postrzegała jako parafilię czy też chorobę. Pozostaw nauczanie właściwym osobom, które same wiedzą o czym uczą, a nie tylko "im się wydaje".

pzdr.
                  lucek
                  • Gość: leszcz Re: Leszcz nauczycielem wychowania seksualnego? IP: *.acn.waw.pl 01.06.05, 13:45
                    Nie, dziękuję, Będę wychowywał według starych sprawdzonych zasad a nie wg
                    niesprawdzonych bełkotliwych pseudonaukowych majaczeń różnych zboczków,pa,pa
                    mądralo
                    • Gość: luk Re: Leszcz nauczycielem wychowania seksualnego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 13:55
                      jesteś rzeczywiście na poziomie tych co są zdolni zeby po mieście jeździc 250
                      km/h...
                      • Gość: leszcz Re: Leszcz nauczycielem wychowania seksualnego? IP: *.acn.waw.pl 01.06.05, 13:57
                        każdy sądzi według siebie
                    • nnina13 Re: Leszcz nauczycielem wg starych zasad? 01.06.05, 23:25
                      Leszczu, jakie to są te "stare sprawdzone zasady"??
                      Nie wiem o jak starych piszesz ale w latach 70 - 85 ani rodzice ani nauczyciele
                      nie uświadamiali dzieci i młodzieży w tematach seksualnych. Trzeba było liczyć
                      na starsze siostry, braci i jakieś trudne do osiagnięcia pisma
                      lub "Świerszczyki" które koledzy przynosili do szkoły.
                      Hitem były jakieś broszury przynoszone przez dzieci z rodzin świadków Jehowych,
                      które nauczyciele konfiskowali (aby się dokształcić.
                      Napisz coś o tych starych sprawdzonych metodach dokładniej, bo mam
                      dorastajacego syna i chętnie zapoznam się z Twoją wiedzą.
                      • Gość: nin64 Re: Leszcz nauczycielem wg starych zasad? IP: *.aster.pl 02.06.05, 01:33
                        nnina13 napisała:

> Leszczu, jakie to są te "stare sprawdzone zasady"??
                        >Nie wiem o jak starych piszesz ale w latach 70 - 85 ani rodzice ani nauczyciele
                        >nie uświadamiali dzieci i młodzieży w tematach seksualnych. Trzeba było liczyć
                        > na starsze siostry, braci i jakieś trudne do osiagnięcia pisma
                        > lub "Świerszczyki" które koledzy przynosili do szkoły.
                        >Hitem były jakieś broszury przynoszone przez dzieci z rodzin świadków Jehowych,
                        > które nauczyciele konfiskowali (aby się dokształcić.
                        > Napisz coś o tych starych sprawdzonych metodach dokładniej, bo mam
                        > dorastajacego syna i chętnie zapoznam się z Twoją wiedzą.

Kto ci takich bredni naopowiadał ? Masz dorastającego syna i piszesz takie
                        głupoty ?
                        W ogóle życie zaczęło sie po 85. Przedtem nic nie było i nikt nic nie wiedział.
                        Zajrzyj do jakigoś antykwariatu to sie przekonasz jakie głupoty wciskasz
                        ludziom. Mogę cię tylko zapewnić że w tych latach homoseksualizm zaliczany był
                        do zboczeń. Wszystkie encyklopedie i podręczniki tak to ujmowały.
                        Sprawdź szczególnie kiedy wydano "Biologię miłości" i kiedy zaczęto wydawać
                        Wisłocką.
                  • Gość: jakiś Re: Leszcz nauczycielem wychowania seksualnego? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.06.05, 23:01
                    oczywiscie wychowywaniem dzieciaków winni się zajmować tylko nauczyciele-geje
                    i nauczycielki-lesbijki. Bowiem ci co ich spłodzili nie moga mieć najmniejszego
                    pojecia o wychowywaniu
    • corgan1 jeśli gruszka kojarzy ci się z gejami to uważaj na 01.06.05, 18:27
      - banana wiadmo kto i gdzie go może wkładać, ale mięki jest i trzeba uważać
      - ogórka oczywiście jw. ale twardy i zimy
      - cukinie dla rzeczywiście niezaspokojonych
      - marchewkę ja szukających urozmaicenia
      - dynię - wystarczy wywiercic dziurkę, tylko trochę zimna jest i możesz
      potem "pluc" pestkami
      - arbuz - jw.
      - kapuste, zwłaszcza czerwoną
      - koperek - mile łechce
      - pietruszkę - jw. ale trochę twarda
      - nac selera - trochę drapie
      - ew. bób ktory można wpychac w różne dziurki dla zabawy :)

widzisz - ile warzyw i owoców tyle radości :))

pzdr

------------
      Forum SISKOM TAK dla warszawskiej obwodnicy
      Strona internetowa SISKOM
    • d.z Re: pedały atakują 01.06.05, 23:30
      Gość portalu: leszcz napisał(a):

> jechałem wczoraj Hynka, na latarniach zobaczyłem propedalskie reklamy z gołą
      > dupą i dopiskiem "spróbuj inaczej", shock, czas chyba umierać

no fakt, czas umierać...
      szczegolnie jesli jest się ojcem i zobaczylo sie jakis glupi plakat...
      tak rzeczywiscie czas umierac...
    • sloggi Re: pedały atakują 02.06.05, 01:06
      Atakują - to po co się wypinasz i wołasz "chodż"?
      • Gość: log Re: pedały atakują IP: *.aster.pl 02.06.05, 01:36
        sloggi napisał:

> Atakują - to po co się wypinasz i wołasz "chodż"?

Sloggi, majtkowa cioto, nie wciskaj innym tego co sam robisz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka