Gość: leszcz IP: *.acn.waw.pl 01.06.05, 09:12 jechałem wczoraj Hynka, na latarniach zobaczyłem propedalskie reklamy z gołą dupą i dopiskiem "spróbuj inaczej", shock, czas chyba umierać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: puotka Re: pedały atakują IP: *.tpg.com.au / *.tpgi.com.au 01.06.05, 09:31 fuuuj. kiedy oni zrozumia, ze my mamy dosc tych pedalow, kopulujcie sie z innymi pedalami ale w domach! normalnym ludzia dajcie zyc w spokoju. ratuj panie prezydencie kacyznski! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Werter-6 "Zrozummią" jak sie nauczysz polskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 14:31 Analfabetko Odpowiedz Link Zgłoś
nnina13 Re: pedały atakują 01.06.05, 23:09 "normalnym ludzia dajcie zyc w spokoju" nie piszesz tu chyba o sobie!!!!! takim jak ty "ludzia" podoba sie Kaczynski! Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz Re: pedały atakują 01.06.05, 09:55 Gość portalu: leszcz napisał(a): > jechałem wczoraj Hynka, na latarniach zobaczyłem propedalskie reklamy z gołą > dupą i dopiskiem "spróbuj inaczej", shock, czas chyba umierać Ta reklama jest dla nieletnich nastolatkow z burza hormonow. Miescisz sie w grupie docelowej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszcz Re: pedały atakują IP: *.acn.waw.pl 01.06.05, 10:02 warzaw_bike_killerz napisał > Ta reklama jest dla nieletnich nastolatkow z burza hormonow. Miescisz sie w > grupie docelowej? no więc czemu ta reklama służy bo nie rozumiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.S.J. Re: pedały atakują IP: *.itpp.pl 01.06.05, 10:32 Ta grucha jest ewidentnie wystylizowana na DAMSKĄ pupę - ale widac głodnemu chleb na myśli :P A na deser - dowcip: Rozmawia dwóch facetów przy wódeczce, no i zeszło na intymne tematy; więc jeden się w końcu pyta: - Władziu, a ty próbujesz ze swoją żoną... no wiesz... w tą drugą dziurkę? - Co ty!? Żeby w ciążę zaszła?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxc Re: pedały atakują IP: *.atman.pl / *.atman.pl 01.06.05, 10:25 Ciekawe, bo ja na tej reklamie widzę chyba gruszkę czy jakiś inny owoc, a ty widzisz gołą dupę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszcz Re: pedały atakują IP: *.acn.waw.pl 01.06.05, 10:34 wiesz co to są oddziaływania podprogowe?, przyjżyj się jeszcze raz, a potem jeszcze.... może zakumasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.S.J. Re: pedały atakują IP: *.itpp.pl 01.06.05, 12:15 Oddziaływanie podprogowe musi być bodźcem nierejestrowanym w sposób świadomy, co na nieruchomym zdjęciu, które możesz świadomie odbierać przez dowolnie długi czas, jest "dosyć" trudne do osiągnięcia. Gdybyś pędził po ulicy swoim ferrari z prędkością 250 km.h i nie miał czasu na rozglądanie się po bokach, ale kątem oka dostrzegałbyś takie zdjęcia, rozwieszone co 15 metrów, to wtedy... może... kto wie? wysiadłwszy z samochodu w niewytłumaczalny sposób myślałbyś o dupie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszcz Re: pedały atakują IP: *.acn.waw.pl 01.06.05, 12:29 Gość portalu: P.S.J. napisał(a): > Oddziaływanie podprogowe musi być bodźcem nierejestrowanym w sposób świadomy, > co na nieruchomym zdjęciu, które możesz świadomie odbierać przez dowolnie długi > > czas, jest "dosyć" trudne do osiągnięcia. Gdybyś pędził po ulicy swoim ferrari > z prędkością 250 km.h i nie miał czasu na rozglądanie się po bokach, ale kątem > oka dostrzegałbyś takie zdjęcia, rozwieszone co 15 metrów, to wtedy... może... > kto wie? wysiadłwszy z samochodu w niewytłumaczalny sposób myślałbyś o dupie? jest prawie dokładnie jak mówisz, w czasie jazdy samochodem, może nie 250 a 120 nie ma czasu na rozglądanie a obrazków tej samej treści jest bez liku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.S.J. Re: pedały atakują IP: *.itpp.pl 01.06.05, 12:35 No to jak wyżej w tym wątku: nic się nie bój, to kobieca pupa podprogowo ma być; najwyżej szanowna małżonka się zdziwi, jak do domu wrócisz. Ale lepiej uważaj na billboard z zakolczykowanym bananem :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszcz Re: pedały atakują IP: *.acn.waw.pl 01.06.05, 12:44 uspokoiłeś mnie, będę musiał swoim dzieciom rozszerzyć program edukacji seksualnej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucek Re: Leszcz nauczycielem wychowania seksualnego? IP: *.escom.net.pl / *.escom.net.pl 01.06.05, 13:24 Jak masz tak błędne i radykalne poglądy na temat homoseksualizmu to lepiej oszczędź swoim dzieciom seksualnej edukacji w Twoim wydaniu, bo wyhodujesz kolejną jednostkę społeczną, która inność seksualną będzie postrzegała jako parafilię czy też chorobę. Pozostaw nauczanie właściwym osobom, które same wiedzą o czym uczą, a nie tylko "im się wydaje". pzdr. lucek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszcz Re: Leszcz nauczycielem wychowania seksualnego? IP: *.acn.waw.pl 01.06.05, 13:45 Nie, dziękuję, Będę wychowywał według starych sprawdzonych zasad a nie wg niesprawdzonych bełkotliwych pseudonaukowych majaczeń różnych zboczków,pa,pa mądralo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luk Re: Leszcz nauczycielem wychowania seksualnego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 13:55 jesteś rzeczywiście na poziomie tych co są zdolni zeby po mieście jeździc 250 km/h... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszcz Re: Leszcz nauczycielem wychowania seksualnego? IP: *.acn.waw.pl 01.06.05, 13:57 każdy sądzi według siebie Odpowiedz Link Zgłoś
nnina13 Re: Leszcz nauczycielem wg starych zasad? 01.06.05, 23:25 Leszczu, jakie to są te "stare sprawdzone zasady"?? Nie wiem o jak starych piszesz ale w latach 70 - 85 ani rodzice ani nauczyciele nie uświadamiali dzieci i młodzieży w tematach seksualnych. Trzeba było liczyć na starsze siostry, braci i jakieś trudne do osiagnięcia pisma lub "Świerszczyki" które koledzy przynosili do szkoły. Hitem były jakieś broszury przynoszone przez dzieci z rodzin świadków Jehowych, które nauczyciele konfiskowali (aby się dokształcić. Napisz coś o tych starych sprawdzonych metodach dokładniej, bo mam dorastajacego syna i chętnie zapoznam się z Twoją wiedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nin64 Re: Leszcz nauczycielem wg starych zasad? IP: *.aster.pl 02.06.05, 01:33 nnina13 napisała: > Leszczu, jakie to są te "stare sprawdzone zasady"?? >Nie wiem o jak starych piszesz ale w latach 70 - 85 ani rodzice ani nauczyciele >nie uświadamiali dzieci i młodzieży w tematach seksualnych. Trzeba było liczyć > na starsze siostry, braci i jakieś trudne do osiagnięcia pisma > lub "Świerszczyki" które koledzy przynosili do szkoły. >Hitem były jakieś broszury przynoszone przez dzieci z rodzin świadków Jehowych, > które nauczyciele konfiskowali (aby się dokształcić. > Napisz coś o tych starych sprawdzonych metodach dokładniej, bo mam > dorastajacego syna i chętnie zapoznam się z Twoją wiedzą. Kto ci takich bredni naopowiadał ? Masz dorastającego syna i piszesz takie głupoty ? W ogóle życie zaczęło sie po 85. Przedtem nic nie było i nikt nic nie wiedział. Zajrzyj do jakigoś antykwariatu to sie przekonasz jakie głupoty wciskasz ludziom. Mogę cię tylko zapewnić że w tych latach homoseksualizm zaliczany był do zboczeń. Wszystkie encyklopedie i podręczniki tak to ujmowały. Sprawdź szczególnie kiedy wydano "Biologię miłości" i kiedy zaczęto wydawać Wisłocką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakiś Re: Leszcz nauczycielem wychowania seksualnego? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.06.05, 23:01 oczywiscie wychowywaniem dzieciaków winni się zajmować tylko nauczyciele-geje i nauczycielki-lesbijki. Bowiem ci co ich spłodzili nie moga mieć najmniejszego pojecia o wychowywaniu Odpowiedz Link Zgłoś
corgan1 jeśli gruszka kojarzy ci się z gejami to uważaj na 01.06.05, 18:27 - banana wiadmo kto i gdzie go może wkładać, ale mięki jest i trzeba uważać - ogórka oczywiście jw. ale twardy i zimy - cukinie dla rzeczywiście niezaspokojonych - marchewkę ja szukających urozmaicenia - dynię - wystarczy wywiercic dziurkę, tylko trochę zimna jest i możesz potem "pluc" pestkami - arbuz - jw. - kapuste, zwłaszcza czerwoną - koperek - mile łechce - pietruszkę - jw. ale trochę twarda - nac selera - trochę drapie - ew. bób ktory można wpychac w różne dziurki dla zabawy :) widzisz - ile warzyw i owoców tyle radości :)) pzdr ------------ Forum SISKOM TAK dla warszawskiej obwodnicy Strona internetowa SISKOM Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: pedały atakują 01.06.05, 23:30 Gość portalu: leszcz napisał(a): > jechałem wczoraj Hynka, na latarniach zobaczyłem propedalskie reklamy z gołą > dupą i dopiskiem "spróbuj inaczej", shock, czas chyba umierać no fakt, czas umierać... szczegolnie jesli jest się ojcem i zobaczylo sie jakis glupi plakat... tak rzeczywiscie czas umierac... Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: pedały atakują 02.06.05, 01:06 Atakują - to po co się wypinasz i wołasz "chodż"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: log Re: pedały atakują IP: *.aster.pl 02.06.05, 01:36 sloggi napisał: > Atakują - to po co się wypinasz i wołasz "chodż"? Sloggi, majtkowa cioto, nie wciskaj innym tego co sam robisz. Odpowiedz Link Zgłoś